Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Alex@ είπε:

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Έχει να κάνει με την ώρα που έχεις κάνει την ovitrelle. Εμένα συνήθως μου έλεγαν κάτι ελαφρύ μέχρι τις 8 το απόγευμα, νερό μέχρι τις 12 το βράδυ. Βέβαια δεν είχα κάνει ποτέ ωοληψια πριν τις 10 το πρωί. Επίσης με ελάχιστο νερό δεν παραλείπεις να πάρεις το χάπι του θυρεοειδη σου το πρωί της ωοληψιας. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Κοιτα αν κανεις σεξ 3 φορες την εβδομαδα δεν υπαρχει περιπτωση να μην εχεις πετυχει ωορηξια. Κ αφου ειχες κυκλους 28 ημερων πιο νωρις απο 9-10 μερα δεν υπαρχει περιπτωσει να εκανες ωορηξια οποτε δεν ειναι οι επαφες λαθος.

Ναι κανω 3 φορες τη βδομαδα βασικα.καθε 2/3 μερα αλλα απο 13 και βαρια μεχρη 20 μερα ποτε δεν εκανα.πιο νωρις η πιο μετα

https://www.google.gr/search?q=τεστ+ωορρηξίας+αχνη+γραμμη&prmd=inv&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiB8ouD05PWAhUJlxQKHSyUAR8Q_AUICSgB&biw=360&bih=511#imgrc=NoGWWgDV1GV1aM:

Καπως. Σαν το τριτο είναι και τωρα και την προηγούμενη!!!?????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

1 hour ago, elenakii22 είπε:

καλησπερα!!!!εχω ερθει αθηνα κ τρεχω ολη μερα!! @alina80 δοκιμασε να μπεις απο αλλο browser γτ κ εμενα κολλαει ο ένας! @Ani ani τι εγινε με τον ανδρα σου??

Εισαι πιο κοντανμας λοιπον! Του ειπαν να ερθει για δοκιμαστικο αλλα δεν μπορει διοτι δεν εχει παραιτηθει απο την προηγουμενη δουλεια του..μην μεινει κ ξεκρεμαστος. Κ αν θελουν θα τον καλεσουν τελικα.. αρα οχινκ τοσο καλα

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , Ungry girl είπε:

Ναι κανω 3 φορες τη βδομαδα βασικα.καθε 2/3 μερα αλλα απο 13 και βαρια μεχρη 20 μερα ποτε δεν εκανα.πιο νωρις η πιο μετα

https://www.google.gr/search?q=τεστ+ωορρηξίας+αχνη+γραμμη&prmd=inv&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiB8ouD05PWAhUJlxQKHSyUAR8Q_AUICSgB&biw=360&bih=511#imgrc=NoGWWgDV1GV1aM:

Καπως. Σαν το τριτο είναι και τωρα και την προηγούμενη!!!?????

Τι εννοεις ειχες επαφες  μονο την 13 μεχρι την 20 μερα μονο??????

Επεξεργάστηκαν by linaa

4 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Ναι θεματα σε καθημερινοτητας εννοω !εγω δεν το εχω πολυ.δεν μπορω να ειμαι οργανωμενη θελω να τα κανω λιγο αλλιως τα πραγματα καθε φορα αλλιως αρχιζω και βαριεμαι!ενταξει καποια βασικα τα οργανωνω γιατι χρειαζεται πλεον και με το παιδι αλλα μου αρεσει να βγαινω και εκτος προγραμματος!και τα ταξιδια μου αρεσουν πολυ ας ειναι κουραστικα πλεον!παλια λογω δουλειας μου δεν μπορουσαμε να παμε ευκολα τωρα προσπαθουμε να πηγαινουμε!

@Ani ani φανταστική η φωτο σου!ευχομαι να παει super :wink: η συνεντευξη του αντρα σου και να τον εχεις εκει κοντα τωρα που θα τον χρειαζεσαι περισσοτερο!

Σε ευχαριστω πολυ!! Ειμαστε καπως δυσκολα αλλα ευχομαι να βρουμς κατι καλυτερο μεχρι να ερθει ο μικρος superman! Xixi

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

@Ungry girl δεν καταλαβα εχεις επαφες μονο απο 13-20 μερα κ μετα τιποτα σε παρακαλω απαντα γιατι θα με τρελανεις

Ναι ποιο πολυ εκει βασιζομουν απο 12η μεχρι βαρια 20η μετα ψιλοχαλαρα.οποτε και αν!!

Just now, Ungry girl είπε:

Ναι ποιο πολυ εκει βασιζομουν απο 12η μεχρι βαρια 20η μετα ψιλοχαλαρα.οποτε και αν!!

ΛΟΙΠΟΝ ΚΡΑΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ Κ ΔΙΑΒΑΖΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!!! ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 3 ΜΕΡΕΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΩΟΡΗΞΙΑ 12-13ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΥΚΛΟ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΣΠΕΡΜΑΤΟΖΩΑΡΙΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΟΠΟΤΕ Η ΕΠΑΦΗ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ. 

ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΣΠΕΡΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΟΡΗΞΙΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΞΕΚΙΝΑΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 4 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΟΡΗΞΙΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ.

Ungry girl μετα απο αυτο καλητερα να μην πεις τιποτα στον αντρα σου γιατι σιγουρα πατε για διαζυγιο!!!

1 ώρα πρίν, Ungry girl είπε:

χχαχαχχαχα οκ θα τρελαθω δεν γινεται με τιποτα αυτο στην 7η ειμαι σημερα..καικαλα αυτη η φιλη σου σε τη κυκλο ειχε 6 7 ωορριξια?

https://www.google.gr/search?client=ms-unknown&biw=320&bih=197&tbm=isch&sa=1&ei=4o2xWfSbKIWsafX-gtgC&q=τεστ+ωορρηξιας+θετικα+αχνα&oq=τεστ+ωορρηξιας+θετικα+αχνα&gs_l=mobile-gws-img.3...692.11346.0.11454.20.18.2.0.0.0.1386.5613.6-2j3.5.0....0...1.1j4.64.mobile-gws-img..13.1.881...30i10k1.3FhCTQzN7AA#imgrc=D5XSkdwKegt6BM:

Ποια γραμμή είναι;

6penp2.png

πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

ΛΟΙΠΟΝ ΚΡΑΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ Κ ΔΙΑΒΑΖΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!!! ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 3 ΜΕΡΕΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΩΟΡΗΞΙΑ 12-13ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΥΚΛΟ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΣΠΕΡΜΑΤΟΖΩΑΡΙΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΟΠΟΤΕ Η ΕΠΑΦΗ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ. 

ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΣΠΕΡΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΟΡΗΞΙΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΞΕΚΙΝΑΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 4 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΟΡΗΞΙΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ.

Ungry girl μετα απο αυτο καλητερα να μην πεις τιποτα στον αντρα σου γιατι σιγουρα πατε για διαζυγιο!!!

Χαχαχαχαχα δηλαδη θες να μ πεις πως τοσο καιρο δεν προσπαθω???????? 

Ουσιαστικά!!!!!

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

Χαχαχαχαχα δηλαδη θες να μ πεις πως τοσο καιρο δεν προσπαθω???????? 

Ουσιαστικά!!!!!

Ναι τοσο καιρο κοροιδευεις ! Κ καλα μπηκες στο φορουμ κ γραφουμε σεξ μερα παρα μερα κ νομιζες οτι εννοουμε μονο γι μια εβδομαδα????? Παιζει να μην διαβαζεις κ τι γραφουμε???? Μας τρολαρεις κανονικα ή εισαι απο αλλη χωρα κ τα ελληνικα δεν τα πας καλα σε παρακαλω πες μου κατι αποολα αυτα γιατι αλλιως θα τρελαθω.

Διαφημίσεις

Τι εγινε ρε κοριτσια??χαμος! @Ungry girl τα τρελανες τα κοριτσια ε? Κανε σεξ μερα παρα μερα και μολις δεις υγρα καθε μερα για μια βδομαδα σιγουρα!και μετα παλι μερα παρα μερα!καντο για ενα μηνα αυτο!γιατι ο κυκλος σου εχει αλλαξει απ οτι βλεπω!!

Λοιπον πηγα ενδοκρινολογο κοριτσια μου.μου εδωσε χαπιιιιιι!απο αυριο ξεκιναω.επεισης βιταμινη d που ειχω την ανεπαρκεια και ενα αλλο φυτικο για τα τριγλυκεριδια γιατι μου λεει ενταξει ειναι και κληρονομικο αυτο δεν τρωω τηγανιτα και κρεας πολυ οποτε δεν ειναι απο αυτο.εχω 10κιλα παραπανω αλλα δεν μου ειπε οτι ειναι απο αυτο.συνεχιζω γκλουκοφαζ και ινοφερτ!

2 πραγματα ξεχασα να ρωτησω μωρε!!πρωτον μετα απο ποσο καιρο θα εχουν αποτελεσμα τα χαπια του θυρεοειδη?μονο εκλεισα για εξετασεις 4 μηνες μετα να δουμε πως πανε οι τιμες μου και μου ειπε αν εντωμεταξυ μεινω εγκυος να παρω αμεσως τηλ να την ενημερωσω να με καθοδηγησει. Και δευτερον παιρνω το πρωι το γκλουκοφαζ και τωρα και του θυροειδη αν κανει να τα παιρνω και τα δυο το πρωι! Τελικα θα παρω τις κασετινες που εχουν οι παππουδες για τα φαρμακα τους!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 18 λεπτά , linaa είπε:

Ναι τοσο καιρο κοροιδευεις ! Κ καλα μπηκες στο φορουμ κ γραφουμε σεξ μερα παρα μερα κ νομιζες οτι εννοουμε μονο γι μια εβδομαδα????? Παιζει να μην διαβαζεις κ τι γραφουμε???? Μας τρολαρεις κανονικα ή εισαι απο αλλη χωρα κ τα ελληνικα δεν τα πας καλα σε παρακαλω πες μου κατι αποολα αυτα γιατι αλλιως θα τρελαθω.

Οτι πηστευεις εσυ καληνυχτα

πρίν από 4 λεπτά , Ungry girl είπε:

Εννοω κοροιδευεις τον εαυτο σου  οτι προσπαθεις μην παρεξηγησε!!! Μας τρελανες κοριτσι πραγματικα τοσος αγωνας κ ποτε να μην προσπαθησεις με περισοτερες επαφες απο την αρχη του κυκλου το θεωρω τρελο! Μια φορα να ρωταγες καποιον ποτε να ξεκινησω επαφες θα σου ελεγε μολις τελειωσει η περιοδος! 

πρίν από 14 λεπτά , Nati85 είπε:

Τι εγινε ρε κοριτσια??χαμος! @Ungry girl τα τρελανες τα κοριτσια ε? Κανε σεξ μερα παρα μερα και μολις δεις υγρα καθε μερα για μια βδομαδα σιγουρα!και μετα παλι μερα παρα μερα!καντο για ενα μηνα αυτο!γιατι ο κυκλος σου εχει αλλαξει απ οτι βλεπω!!

Λοιπον πηγα ενδοκρινολογο κοριτσια μου.μου εδωσε χαπιιιιιι!απο αυριο ξεκιναω.επεισης βιταμινη d που ειχω την ανεπαρκεια και ενα αλλο φυτικο για τα τριγλυκεριδια γιατι μου λεει ενταξει ειναι και κληρονομικο αυτο δεν τρωω τηγανιτα και κρεας πολυ οποτε δεν ειναι απο αυτο.εχω 10κιλα παραπανω αλλα δεν μου ειπε οτι ειναι απο αυτο.συνεχιζω γκλουκοφαζ και ινοφερτ!

2 πραγματα ξεχασα να ρωτησω μωρε!!πρωτον μετα απο ποσο καιρο θα εχουν αποτελεσμα τα χαπια του θυρεοειδη?μονο εκλεισα για εξετασεις 4 μηνες μετα να δουμε πως πανε οι τιμες μου και μου ειπε αν εντωμεταξυ μεινω εγκυος να παρω αμεσως τηλ να την ενημερωσω να με καθοδηγησει. Και δευτερον παιρνω το πρωι το γκλουκοφαζ και τωρα και του θυροειδη αν κανει να τα παιρνω και τα δυο το πρωι! Τελικα θα παρω τις κασετινες που εχουν οι παππουδες για τα φαρμακα τους!

Μπραβο νατι!!! Αντε με το καλο το χαπι σε 6 εβδομαδες σταθεροποιητε αλλα εμενα πχ σε δυο εβδομαδες ειχε πεσει η τιμη!!! Για πες τι χαπι σου εδωσε???

πρίν από 37 λεπτά , Nati85 είπε:

Λοιπόν νατι μου σταθεροποιητε 40 μέρες μετά το πολύ.το χαπι θα το παίρνεις με το που ξυπνας. Μετά από μισή ώρα θα τρως η θα πίνεις καφέ.όταν πας για εξέταση δεν θα έχεις πάρει χαπι.θα το παίρνεις μετά την αιμοληψια.τώρα για τα γκλουκοφαζ πρέπει να ρωτήσεις αν μειώνουν την απορρόφηση της θυροξινης. Πάρε ένα τηλ τον γιατρο και ρώτησε τον. Όπως λέει και η Λίνα θα αρχίσει να πεφτει μέσα σε λίγες μέρες. Πόσο σου έδωσε;

πρίν από 38 λεπτά , Ungry girl είπε:

Κορίτσι μην παρεξήγησε. 3-4 φορές σεξ το μηνα δεν είναι σοβαρή προσπάθεια. Ειδικά όταν δεν ξέρεις πότε κάνεις ωορρηξια.αυτό λέει η Λίνα.εγώ που με τα τεστ ξέρω πότε έχω ωορρηξία και πάλι κάνω κάθε μέρα για 5 μέρες και πριν δω θετικο τεστ κάνω ανά δύο τρεις μέρες από όταν τελειώνει η περίοδος. 

Κορίτσια έξι μέρες μετά το θετικο και έχω πονους περιοδου κάποιων δευτερόλεπτα. Είναι η τρίτη φορά μέσα σε μια ώρα. 

6penp2.png

πρίν από 40 λεπτά , linaa είπε:

Εννοω κοροιδευεις τον εαυτο σου  οτι προσπαθεις μην παρεξηγησε!!! Μας τρελανες κοριτσι πραγματικα τοσος αγωνας κ ποτε να μην προσπαθησεις με περισοτερες επαφες απο την αρχη του κυκλου το θεωρω τρελο! Μια φορα να ρωταγες καποιον ποτε να ξεκινησω επαφες θα σου ελεγε μολις τελειωσει η περιοδος! 

Μπραβο νατι!!! Αντε με το καλο το χαπι σε 6 εβδομαδες σταθεροποιητε αλλα εμενα πχ σε δυο εβδομαδες ειχε πεσει η τιμη!!! Για πες τι χαπι σου εδωσε???

Κανεις δεν μ το ειπαι ποτε βασικα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...