Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

7 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Καλημερα!!πολυ ωραια μονο αραχωβα εχω παει και λειβαδια γιατι εχω συγγενεις. Μια φορα να πατε λιμνη πλαστηρα ειναι αγαπημενος μου προορισμος ειδικα το φθινοπωρο! επισης καστορια λενε ειναι πολυ ομορφη!

Καλημερα αλινα! Για να μας πουν και τα κοριτσια αλλα συνηθως δεν ερχεται στανταρ μερες μετα την ωορρηξια?μπορει να αλλαξει καθε μηνα? Δηλαδη τι νιωθεις?

Καλησπερα κορίτσι ναι εχω ακουσει και εγω και για τους δυο προορισμούς που λες οτι ειναι πολυ ωραια..λευτα να εχεις και οπου και αν πας καλα ειναι αχαχχαχα!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, Ungry girl είπε:

Καλησπερα κορίτσι ναι εχω ακουσει και εγω και για τους δυο προορισμούς που λες οτι ειναι πολυ ωραια..λευτα να εχεις και οπου και αν πας καλα ειναι αχαχχαχα!!!!

Ναι καλα σιγουρα αν δεν εχεις λεφτα καθεσαι και σπιτακι σου μια χαρα ειναι!!και παλια που δουλευαμε και οι δυο μας και ειχαμε να παμε δεν μπορουσαμε γιατι δεν συμβαδιζαν οι αδειες μας και εγω δουλευα πολλες ωρες  αργιες Χριστουγεννα πασχα και πασα γιορτη!τωρα παμε λιγες μερες το σεπτεμβριο και κανενα διημερο καλα ειναι!!δεν μενεις Αθηνα σωστα?

e6OVp3.pngExilp3.png

4 ώρες πρίν, caramel_83 είπε:

αυτο κανω το κανω πολυυυ χαλαρα, γι'αυτο και δεν εχω ιχνος αγχους για το θεμα παιδιου, οσο για το προγραμμα που ειπα εννοω σε θεματα της καθημερινοτητας οχι σε θεματα ζωης, γαμο, οικογενεια κτλ ;) σε αυτα ειμαι θα ελεγα και τα ζωα μου αργα :P 

κι εγω ετσι ημουν με την δουλεια, δεν γινεται ρε γμτ να εχεις τοσο δουλεια και μετα διαθεση για επαφη :? 

κι εγω λατρευω χειμωνα, απο 1 Σεπτεμβριου αλλαζει η ψυχολογια μου, και απο 1 Ιουνη επισης αλλα προς τα κατω χαχαχα :P 

ρε κοριτσι μηπως ειναι εμφυτευση???

ολα καλα να πανε κοριτσακι με τον αντρουλη σου, αγαπη Πητ ποτε εχεις για να σε φτιαξω και στο πινακακι ;) 

κι εμενα διακοπες μου αρεσει να κανω οχι οταν ειναι φουλ σεζον και κανω χειμωνιατικες διακοπες λογω δουλειας, φετος λεμε να παμε Πελοπόννησο, βεβαια μεχρι τοτε βλεπουμε αναλογα και τα οικονομικα μας

Υπαρχουν κάποια site που βαζουν προσφορες και εγω την τελευται φορα που πηγα σαλε για 4 ατομα σε μηνα Φεβρουάριο στα Καλάβρυτα 3 διανυχτερεύσεις 160€ δεν υπαρχει αυτο!! Θελει ψάξιμο αν ψαχνεις βρίσκεις!!!

πρίν από 3 λεπτά , Nati85 είπε:

Ναι καλα σιγουρα αν δεν εχεις λεφτα καθεσαι και σπιτακι σου μια χαρα ειναι!!και παλια που δουλευαμε και οι δυο μας και ειχαμε να παμε δεν μπορουσαμε γιατι δεν συμβαδιζαν οι αδειες μας και εγω δουλευα πολλες ωρες  αργιες Χριστουγεννα πασχα και πασα γιορτη!τωρα παμε λιγες μερες το σεπτεμβριο και κανενα διημερο καλα ειναι!!δεν μενεις Αθηνα σωστα?

Οχι δεν μενω αθηνα..Χαχαχαχα καλα ειναι και το σπιτι αλλα να δουλευεις ολη μερα και.να μην μπορεις να πας ενα σκ καπου

πρίν από 8 λεπτά , Ungry girl είπε:

Υπαρχουν κάποια site που βαζουν προσφορες και εγω την τελευται φορα που πηγα σαλε για 4 ατομα σε μηνα Φεβρουάριο στα Καλάβρυτα 3 διανυχτερεύσεις 160€ δεν υπαρχει αυτο!! Θελει ψάξιμο αν ψαχνεις βρίσκεις!!!

Οχι δεν μενω αθηνα..Χαχαχαχα καλα ειναι και το σπιτι αλλα να δουλευεις ολη μερα και.να μην μπορεις να πας ενα σκ καπου

Ναι ασε σου λεω δυσκολη κατασταση με την δουλεια.ημουν αρχες εγκυμοσυνης και δουλευα το Πασχα 12 με 16 ωρες και δυσκολη δουλεια.τελοσπαντων εκανα υπομονη μεχρι την αδεια στους 7 μηνες και αποφασισα τελικα να μην ξαναγυρισω ηθελα να ζω στιγμες με την οικογενεια μου και να ζω το παιδι μου.βεβαια μπορεσα να το κανω ευτυχως γιατι αλλες γυναικες δεν μπορουν!προς το παρον τα βγαζουμε περα! Οσο μπορεις να βρισκεις ευκαιριες πηγαινετε ταξιδακια ανανεωνεσαι λιγακι!

• Μου αρέσει 2

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

Ναι ασε σου λεω δυσκολη κατασταση με την δουλεια.ημουν αρχες εγκυμοσυνης και δουλευα το Πασχα 12 με 16 ωρες και δυσκολη δουλεια.τελοσπαντων εκανα υπομονη μεχρι την αδεια στους 7 μηνες και αποφασισα τελικα να μην ξαναγυρισω ηθελα να ζω στιγμες με την οικογενεια μου και να ζω το παιδι μου.βεβαια μπορεσα να το κανω ευτυχως γιατι αλλες γυναικες δεν μπορουν!προς το παρον τα βγαζουμε περα! Οσο μπορεις να βρισκεις ευκαιριες πηγαινετε ταξιδακια ανανεωνεσαι λιγακι!

Και εγω μη νομιζεις.περνω ελάχιστα χρηματα ειναι απλα για δικα μου έξοδα για να μην επιβαρινω τον αντρα μου κομμωτήρια και τετοια διαφορα..

Εχω σκοπο αν ποτε με το καλο μηνψ έγκυος να σταματησω...καλα κανεις να φροντίζεις το μικρο σου και τον μεγαλο σου εδω.που τα λεμε χαχαχα μωρα ειναι και αυτοι

Καλησπερα σε ολα τα κοριτσια Ερώτηση χαζη θα σας τρελανω τελείως...

Λενε οτι μετα την ωορρηξία περιοδο ερχεται 12/14 μερες σωστα?

Υπαρχει περιπτωση να ερχεται περιοδος και μετα απο 17/20 μερες???

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , Ungry girl είπε:

Και εγω μη νομιζεις.περνω ελάχιστα χρηματα ειναι απλα για δικα μου έξοδα για να μην επιβαρινω τον αντρα μου κομμωτήρια και τετοια διαφορα..

Εχω σκοπο αν ποτε με το καλο μηνψ έγκυος να σταματησω...καλα κανεις να φροντίζεις το μικρο σου και τον μεγαλο σου εδω.που τα λεμε χαχαχα μωρα ειναι και αυτοι

Καλησπερα σε ολα τα κοριτσια Ερώτηση χαζη θα σας τρελανω τελείως...

Λενε οτι μετα την ωορρηξία περιοδο ερχεται 12/14 μερες σωστα?

Υπαρχει περιπτωση να ερχεται περιοδος και μετα απο 17/20 μερες???

Οχι 17 με 20 μερες δεν το νομιζω!αντε να μου ελεγες 16 ναι αλλα 20 αποκλειειται!αν εχει γινει ωορρηξια παντα λεμε

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

Οχι 17 με 20 μερες δεν το νομιζω!αντε να μου ελεγες 16 ναι αλλα 20 αποκλειειται!αν εχει γινει ωορρηξια παντα λεμε

Α ωραια τωρα μπερδευτικα πιο πολυ χαχαχαχα..κοιτα παντα εμενα ο κυκλος μου ειναι 29 μερες κατα προσέγγιση..οκ? Τον Αύγουστο βγηκε οτι εκανα ωορρηξία 11η μερα οποτε αδιαθετησα 23η μερα (δεν εχω κανει ποτε τοσο μικρο κυκλο) σημερα ειμαι στην 7η μερα και Ίδη βλεπω υγρα λιγα αλλα εχω οποτε η θα ξανα κανω ωορρηξία γυρο στην 11η μερα και θα κανω κυκλο 29 η θα κανω κυκλο παλι 23μερες η άλλαξε ο κυκλος μου ηηηη τρελάθηκα χαχαχαχαχαχα!!!

2 ώρες πρίν, marillia είπε:

Αυτά λέγονται montgomery.Στην εγκυμοσύνη διογκόνωνται και εγκρίνουν μια μυρωδιά για να βρίσκουν τα μπεμπάκια τον δρόμο για την θηλή!!Εμένα πάντα διογκόνωνται στην περίοδο.Μπορεί αν δε το παρατήρησες ότι σου ξανα συναίβει να είναι συμπτωματάκι.

Κορίτσι τα φώτα σου!!Πονάει η μέση μου και το αριστερό πόδι.Κουράστηκα αλλά γύρισα και το ίδιο πόδι 4 φορές!!Πήρα να βάλω voltaren και να πιω lonarid.Ti les?

Πιες lonarid αν πονάς πολύ. Τώρα κρέμα voltaren... μην περιμένεις θαύματα. Οι κρέμες γενικά έχουν ελάχιστη απορρόφηση της δραστικής σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη φαρμ. Μορφή . Επέμενε πολύ βαζε 4 φορές την ημέρα. Αλλά για να πονάς από τη μέση ως το πόδι, νεύρο θα είναι.

@alina80 μου τώρα είδα για τα ροζ... εύχομαι κορίτσι σε σένα μα είναι χαρμόσυνα!!! Εσύ τι νιωθεις;;

yplDp3.png

πρίν από 34 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Πιες lonarid αν πονάς πολύ. Τώρα κρέμα voltaren... μην περιμένεις θαύματα. Οι κρέμες γενικά έχουν ελάχιστη απορρόφηση της δραστικής σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη φαρμ. Μορφή . Επέμενε πολύ βαζε 4 φορές την ημέρα. Αλλά για να πονάς από τη μέση ως το πόδι, νεύρο θα είναι.

Σ ευχαριστώ πολύ!!!Νεύρο λέω και γω!!Πως ξεπιάνετε?Ξεκούραση?

πρίν από 12 λεπτά , marillia είπε:

Κοριτσι τικανεις ??? Βαλε εμπλαστρο. Οι κρεμες οντως δεν κανουν δουλεια. Εμπλαστρακι το καλητερο

Διαφημίσεις

πρίν από 32 λεπτά , linaa είπε:

Κοριτσι τικανεις ??? Βαλε εμπλαστρο. Οι κρεμες οντως δεν κανουν δουλεια. Εμπλαστρακι το καλητερο

Πήρα τώρα το παθολόγο για να ρωτήσω κάτι τον μπαμπά μου και μου είπε να με δει αύριο το πρωί.Τα έμπλαστρα όντως είναι καλά.Μια φορά έχω βάλει και μου είχαν κάνει δουλειά.

πρίν από 49 λεπτά , marillia είπε:

Ναι Μαριλια μου αλλιώς πήγαινε σε φαρμακείο να σου κάνουν ένεση. Θα σε ανακουφίσει αμέσως!

yplDp3.png

Just now, Farmakotriftena είπε:

Ναι Μαριλια μου αλλιώς πήγαινε σε φαρμακείο να σου κάνουν ένεση. Θα σε ανακουφίσει αμέσως!

Πρώτη φορά το παθαίνω!!Θα πάω εδώ στη γειτονιά το πρωί έχουμε και φαρμακείο και τον παθολόγο.Είναι καλός γιατρός ήταν και στο νοσοκομείο.Πιστεύω να είνα είναι κάτι απλό και να μη χρειάζεται και ορθοπεδικό.Ευχαριστώω πολύ!!

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Ungry girl είπε:

Α ωραια τωρα μπερδευτικα πιο πολυ χαχαχαχα..κοιτα παντα εμενα ο κυκλος μου ειναι 29 μερες κατα προσέγγιση..οκ? Τον Αύγουστο βγηκε οτι εκανα ωορρηξία 11η μερα οποτε αδιαθετησα 23η μερα (δεν εχω κανει ποτε τοσο μικρο κυκλο) σημερα ειμαι στην 7η μερα και Ίδη βλεπω υγρα λιγα αλλα εχω οποτε η θα ξανα κανω ωορρηξία γυρο στην 11η μερα και θα κανω κυκλο 29 η θα κανω κυκλο παλι 23μερες η άλλαξε ο κυκλος μου ηηηη τρελάθηκα χαχαχαχαχαχα!!!

οκ τωρα μπερδευτικα εντελος εκανα και τεστ δεν εβγαλε γραμμη στην αρχη και μετα απο λιγο εγυνε λιγο σκουρα @orianna sos

πρίν από 3 λεπτά , Ungry girl είπε:

οκ τωρα μπερδευτικα εντελος εκανα και τεστ δεν εβγαλε γραμμη στην αρχη και μετα απο λιγο εγυνε λιγο σκουρα @orianna sos

Να μας πει το κορίτσι μας που είναι ειδική!!Σε ποιά μέρα του κύκλου είσαι?Πάντως και μένα μετά από λίγα λεπτά σκουρηνε.Οι οδηγιές μου έλεγαν να διαβάζεται το αποτέλεσμα σε 10 λεπτά.Ξέρω κοπέλα που προσπαθούσε για παιδί και ανακάλυψε ότι είχε γόνιμες στην 6-7 μέρα του κύκλου.Και έχει 3 παιδάκια.Συνεχισε τα 2 φορές την μέρα να δούμεεεε!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...