Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , orianna είπε:

το οτι το στηθος σου πρηστηκε νωρις και συνεχιζει ειναι πολυ καλο σημαδι.μηνν απογοητευεσαι λοιπον..απο υγρα πως πας?μια βδομαα το πολυ σου εμεινε σωστα?κανε υπομονη λοπιον...

Εχω ακομα υγρα...τωρα δεν ξερω πως πρεπει να ειναι σε αυτη την περιπτωση..εγω μπορει να.θεωρω οτι ειναι αλλα τελικα να μην...ναι υποτιθεται οτι ειναι μα αδειαθετησω στις 14-16 τουμηνα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 5 λεπτά , marillia είπε:

Koρίτσια μου πως είστε?Εμένα με πονάει η μέση και όλο το αριστερό πόδι!Λεω να χαπακωθώ μπας και περάσει λίγο!Πάντως και γω είχα σύμπτωμα περιόδου μετά για 2-3 σταμάτησαν και ξαναξεκίνησαν την 28 μέρα του κύκλου!!

σε ποια μερα εισαι εσυ?

6penp2.png

Just now, orianna είπε:

σε ποια μερα εισαι εσυ?

Είμαι 8 μέρα χαχχα έχω ακόμα!!Αλλά έχω φοβηθεί με τον πόνο στη μέση και δε σκέφτομαι καθόλου τις γόνιμες!!Καλύτερα να αργήσει!!Εσύ πως είσαι κορίτσι μου?

πρίν από 2 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Εχω ακομα υγρα...τωρα δεν ξερω πως πρεπει να ειναι σε αυτη την περιπτωση..εγω μπορει να.θεωρω οτι ειναι αλλα τελικα να μην...ναι υποτιθεται οτι ειναι μα αδειαθετησω στις 14-16 τουμηνα

και γω τοτε περιμενω...πρηστηκε και μενα το στηθος αμεσως μετα την ωορρηξια αλλα σημερα ξεπρηστηκε...λεγεται οτι μπορει να εχεις υγρα και να νιωθεις σαν να σου κατεβηκε το αιμα...πολλες εγκυες αναφερουν οτι τρεχαν τουαλετα να δουν αν ηρθε γτ ειχαν πονους και τοσα υγρα που νομιζαν πως ηρθε η περιοδος..

Just now, marillia είπε:

Είμαι 8 μέρα χαχχα έχω ακόμα!!Αλλά έχω φοβηθεί με τον πόνο στη μέση και δε σκέφτομαι καθόλου τις γόνιμες!!Καλύτερα να αργήσει!!Εσύ πως είσαι κορίτσι μου?

ξεπρηστηκα κοριτσι σημερα...θα δουμε αλλα δεν εχω και πολλες ελπιδες... παρε χαπι αφου ειναι τοσο νωρις στον κυκλο σου.σου εχει ξανασυμβει?εχεις καποια κηλη?

6penp2.png

Just now, orianna είπε:

και γω τοτε περιμενω...πρηστηκε και μενα το στηθος αμεσως μετα την ωορρηξια αλλα σημερα ξεπρηστηκε...λεγεται οτι μπορει να εχεις υγρα και να νιωθεις σαν να σου κατεβηκε το αιμα...πολλες εγκυες αναφερουν οτι τρεχαν τουαλετα να δουν αν ηρθε γτ ειχαν πονους και τοσα υγρα που νομιζαν πως ηρθε η περιοδος..

Μπα αυτο το αισθημα οτι μου ερχεται η περιοδος δεν το εχω..αλλα το στηθος μου ειναι τοσο πρησμενο που δεν μπορω ουτε να το ακουμπησω που λεει ο λογος..

Just now, Dimitr@17 είπε:

Μπα αυτο το αισθημα οτι μου ερχεται η περιοδος δεν το εχω..αλλα το στηθος μου ειναι τοσο πρησμενο που δεν μπορω ουτε να το ακουμπησω που λεει ο λογος..

Χθες μου φανηκε οτι ειδα κ κατι γυρω απο την θηλη σαν σπυρακια αλλα μπορει να ηταν κ.η ιδεα μου τι να πω...

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , orianna είπε:

ξεπρηστηκα κοριτσι σημερα...θα δουμε αλλα δεν εχω και πολλες ελπιδες... παρε χαπι αφου ειναι τοσο νωρις στον κυκλο σου.σου εχει ξανασυμβει?εχεις καποια κηλη?

Πρώτη φορά πονάω!!Κουράστηκα με τακούνια και γύρισα 4 φορές τον αριστερό αστράγαλό.Θα δούμεεε για σενα.Ποτέ δεν ξέρεις!!Εγώ θυμάμαι γιατί τα σημείωνα ξεκίνησε να πρήζεται το στήθος και γενικά συμπτωματάκια 1 βδομάδα μετά τις γόνιμες.Και πάλι μπορεί να μη νιώσεις τίποτα!!

7 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Καλημέρα κόρες!

Νομίζω θα μου έρθει περίοδος σήμερα. Αλλά τόσο νωρίς; Μόλις 13 μέρες μετά το θετικό τεστ ωορρηξίας (τον προηγούμενο μήνα ήρθε μετά από 15 μέρες) και 24 ημέρες κύκλου; Θα τρελαθώ!

Γεια σου Αλινα μου. Πώς εισαι; και σε μένα νωρίτερα ήρθε αυτόν τον μήνα. Διακοπές θάλασσα κτλ νομίζω τελικά επηρεάζει πολλές γυναίκες και λίγο πολύ υπάρχει μια μικροαναστατωση στον κύκλο. Το στήθος πως παει; 

yplDp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Χθες μου φανηκε οτι ειδα κ κατι γυρω απο την θηλη σαν σπυρακια αλλα μπορει να ηταν κ.η ιδεα μου τι να πω...

Αυτά λέγονται montgomery.Στην εγκυμοσύνη διογκόνωνται και εγκρίνουν μια μυρωδιά για να βρίσκουν τα μπεμπάκια τον δρόμο για την θηλή!!Εμένα πάντα διογκόνωνται στην περίοδο.Μπορεί αν δε το παρατήρησες ότι σου ξανα συναίβει να είναι συμπτωματάκι.

πρίν από 1 λεπτό , Farmakotriftena είπε:

Γεια σου Αλινα μου. Πώς εισαι; και σε μένα νωρίτερα ήρθε αυτόν τον μήνα. Διακοπές θάλασσα κτλ νομίζω τελικά επηρεάζει πολλές γυναίκες και λίγο πολύ υπάρχει μια μικροαναστατωση στον κύκλο. Το στήθος πως παει

Κορίτσι τα φώτα σου!!Πονάει η μέση μου και το αριστερό πόδι.Κουράστηκα αλλά γύρισα και το ίδιο πόδι 4 φορές!!Πήρα να βάλω voltaren και να πιω lonarid.Ti les?

πρίν από 4 λεπτά , marillia είπε:

Αυτά λέγονται montgomery.Στην εγκυμοσύνη διογκόνωνται και εγκρίνουν μια μυρωδιά για να βρίσκουν τα μπεμπάκια τον δρόμο για την θηλή!!Εμένα πάντα διογκόνωνται στην περίοδο.Μπορεί αν δε το παρατήρησες ότι σου ξανα συναίβει να είναι συμπτωματάκι.

Κορίτσι τα φώτα σου!!Πονάει η μέση μου και το αριστερό πόδι.Κουράστηκα αλλά γύρισα και το ίδιο πόδι 4 φορές!!Πήρα να βάλω voltaren και να πιω lonarid.Ti les?

Οχι marillia μου δεν.το ειχα παρατητησει αλλη φορα αλλα οταν το ειδα σκεφτηκα..."δεν ειναι πολυ νωρις για κατι τετοιο"?

Οχι marillia μου δεν.το ειχα παρατητησει αλλη φορα αλλα οταν το ειδα σκεφτηκα..."δεν ειναι πολυ νωρις για κατι τετοιο"?

Noμίζω αυτό το σύμπτωμα και γενικά ότι αφορά το στήθος οι αλλαγές συμβαίνουν πριν την καθυστέρηση.Πόσο καιρό προσπαθείτε?Αν είναι αρχή τότε μπορεί να παρατηρείς καλύτερα το σώμα σου ενώ πριν δε το έκανες.Εννοείτε μπορεί και να είσαι!!Μπέρδεμα γενικώς  η κατάσταση!!

Διαφημίσεις

Just now, marillia είπε:

Noμίζω αυτό το σύμπτωμα και γενικά ότι αφορά το στήθος οι αλλαγές συμβαίνουν πριν την καθυστέρηση.Πόσο καιρό προσπαθείτε?Αν είναι αρχή τότε μπορεί να παρατηρείς καλύτερα το σώμα σου ενώ πριν δε το έκανες.Εννοείτε μπορεί και να είσαι!!Μπέρδεμα γενικώς  η κατάσταση!!

Τους τελευταιους 4μηνες εχουμε μονο ελευθερες επαφες...οχι γενικα παρατηρω το σωμα μου για αυτο κ μου φανηκε περιεργο που πρηστηκε το στηθος μου απο τοσο νωρις κ εχω ακομα υγρα..θα δειξει σε μερικες μερες βεβαια ...

2 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Κορίτσια μου! Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας!

Το πανικόβλητο μήνυμα πρωί πρωί ήταν γιατί είδα λίγο ροζ στο χαρτί το πρωί. Μέχρι τώρα δεν έχει έρθει. Κατά τα άλλα (αν εξαιρέσουμε την ευαισθησία στις θηλές) έχω τα συνηθισμένα συμπτώματα που έχω λίγες μέρες πριν την περίοδο. Από χτες έχω και μία σχετικά οξυμένη όσφρηση (αλλά δεν το μετράω γιατί μου είχε τύχει και τον Ιούνιο, σε πιο έντονο βαθμό και δεν σήμαινε τίποτα). Έχω και το κλασικό "μπούκωμα" χαμηλά που λές "τώρα θα έρθει, τώρα θα έρθει".

Όπως καταλαβαίνετε εξανεμίζονται οι ελπίδες μου, αλλά δεν πειράζει. Έχουμε και τους επόμενους μήνες. Τώρα το μόνο που θέλω είναι να έρθει η λατρεμένη #not κανονικά το Σάββατο και να μην είμαι αδιάθετη αύριο που έχω γάμο.

@Ani ani καλή επιτυχία στη συνέντευξη του άντρα σου. Θα την πάρει τη δουλειά, θα σας φέρει γούρι ο γιος!

@orianna μου το πρήξιμο στο στήθος μπορεί να ήταν είτε μετά την ωορρηξία σύμπτωμα, είτε σύμπτωμα εμφύτευσης. Οτιδήποτε. Το οτι πέρασε όμως σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι δεν κάνατε τίποτα αυτό το μήνα. Μόνο η έλευση της περιόδου το δείχνει αυτό. Έχεις μερούλες ακόμα, μπορεί και να σε ξεχάσει για κάμποσους μήνες.

@Ungry girl η Δημητσάνα είναι πανέμορφη! Επίσης κορίτσια το φθινόπωρο είναι και το Καρπενήσι πολύ ωραίο (έχει τριγύρω κάτι απίστευτα χωριουδάκια με ωραία παλιά αρχοντικά που λειτουργούν σαν ξενοδοχεία, με τζάκι μέσα - τέλεια!

@oneira_glyka Δεν ξέρω να σε βοηθήσω. Αλλά επειδή είχε μία φίλη μου, απλώς πρόσεχε τη διατροφή της και το παρακολουθούσε. Και ήταν όλα καλά!

Λιγοοοο ροοοοζζζζ και το περνας ετσιιι!!καλα εγω ειχα δυο γραμμουλες ροζ στο σκουπισμα λιγες μερες πριν και νομιζα τοτε οτι ερχεται η περιοδος και στεναχωρηθηκα πολυ!και το ειχα πει στην γυναικολογο μαζι με τα αλλα συμπτωματα και μου ειχε πει ετοιμασε το παιδικο δωματιο!χαχαχα!καλα μην σε ξεσηκωνω κιολας!για να δουμε!πω πω μακαρι!!!αντε αναστατωθηκα εγω τωρα!αλλα οχι εσυ να εισαι προσγειωμενη φυσικα!!

@orianna το στηθος σου κανει τα δικα του κολπα!!θελει να σε μπερδεψει!τυχαινει και εμενα να πρηζεται αλλα εκει γυρω στην ωορρηξια και μετα ξεπρηζεται και ξαναπρηζεται κανα 2 με 3 μερες πριν την περιοδο.θα δειξει!!!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Τους τελευταιους 4μηνες εχουμε μονο ελευθερες επαφες...οχι γενικα παρατηρω το σωμα μου για αυτο κ μου φανηκε περιεργο που πρηστηκε το στηθος μου απο τοσο νωρις κ εχω ακομα υγρα..θα δειξει σε μερικες μερες βεβαια ...

Ναι όσο περνούν οι μέρες θα ξεκαθαρίζει το τοπίο.Εμένα είχε πρηστεί πολύ στο στήθος αυτό το μήνα αλλά το βράδυ μια μέρα πριν αδιαθετήσω ξεπρήστηκε.Θα φανεί!!!Στο εύχομαι να έγινε το θαυματάκι!!!Καιρό έχουμε να ακούσουμε χαρμόσυνα!!

πρίν από 4 λεπτά , marillia είπε:

Ναι όσο περνούν οι μέρες θα ξεκαθαρίζει το τοπίο.Εμένα είχε πρηστεί πολύ στο στήθος αυτό το μήνα αλλά το βράδυ μια μέρα πριν αδιαθετήσω ξεπρήστηκε.Θα φανεί!!!Στο εύχομαι να έγινε το θαυματάκι!!!Καιρό έχουμε να ακούσουμε χαρμόσυνα!!

Μακαρι....δεν εμειναν πολλες μερες...αυτη ηβδομαδα κ λιγο απο την επομενη..

3 ώρες πρίν, caramel_83 είπε:

αυτο κανω το κανω πολυυυ χαλαρα, γι'αυτο και δεν εχω ιχνος αγχους για το θεμα παιδιου, οσο για το προγραμμα που ειπα εννοω σε θεματα της καθημερινοτητας οχι σε θεματα ζωης, γαμο, οικογενεια κτλ ;) σε αυτα ειμαι θα ελεγα και τα ζωα μου αργα :P 

κι εγω ετσι ημουν με την δουλεια, δεν γινεται ρε γμτ να εχεις τοσο δουλεια και μετα διαθεση για επαφη :? 

κι εγω λατρευω χειμωνα, απο 1 Σεπτεμβριου αλλαζει η ψυχολογια μου, και απο 1 Ιουνη επισης αλλα προς τα κατω χαχαχα :P 

ρε κοριτσι μηπως ειναι εμφυτευση???

ολα καλα να πανε κοριτσακι με τον αντρουλη σου, αγαπη Πητ ποτε εχεις για να σε φτιαξω και στο πινακακι ;) 

κι εμενα διακοπες μου αρεσει να κανω οχι οταν ειναι φουλ σεζον και κανω χειμωνιατικες διακοπες λογω δουλειας, φετος λεμε να παμε Πελοπόννησο, βεβαια μεχρι τοτε βλεπουμε αναλογα και τα οικονομικα μας

Ναι θεματα σε καθημερινοτητας εννοω !εγω δεν το εχω πολυ.δεν μπορω να ειμαι οργανωμενη θελω να τα κανω λιγο αλλιως τα πραγματα καθε φορα αλλιως αρχιζω και βαριεμαι!ενταξει καποια βασικα τα οργανωνω γιατι χρειαζεται πλεον και με το παιδι αλλα μου αρεσει να βγαινω και εκτος προγραμματος!και τα ταξιδια μου αρεσουν πολυ ας ειναι κουραστικα πλεον!παλια λογω δουλειας μου δεν μπορουσαμε να παμε ευκολα τωρα προσπαθουμε να πηγαινουμε!

@Ani ani φανταστική η φωτο σου!ευχομαι να παει super :wink: η συνεντευξη του αντρα σου και να τον εχεις εκει κοντα τωρα που θα τον χρειαζεσαι περισσοτερο!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...