Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Κορίτσια μου! Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας!

Το πανικόβλητο μήνυμα πρωί πρωί ήταν γιατί είδα λίγο ροζ στο χαρτί το πρωί. Μέχρι τώρα δεν έχει έρθει. Κατά τα άλλα (αν εξαιρέσουμε την ευαισθησία στις θηλές) έχω τα συνηθισμένα συμπτώματα που έχω λίγες μέρες πριν την περίοδο. Από χτες έχω και μία σχετικά οξυμένη όσφρηση (αλλά δεν το μετράω γιατί μου είχε τύχει και τον Ιούνιο, σε πιο έντονο βαθμό και δεν σήμαινε τίποτα). Έχω και το κλασικό "μπούκωμα" χαμηλά που λές "τώρα θα έρθει, τώρα θα έρθει".

Όπως καταλαβαίνετε εξανεμίζονται οι ελπίδες μου, αλλά δεν πειράζει. Έχουμε και τους επόμενους μήνες. Τώρα το μόνο που θέλω είναι να έρθει η λατρεμένη #not κανονικά το Σάββατο και να μην είμαι αδιάθετη αύριο που έχω γάμο.

@Ani ani καλή επιτυχία στη συνέντευξη του άντρα σου. Θα την πάρει τη δουλειά, θα σας φέρει γούρι ο γιος!

@orianna μου το πρήξιμο στο στήθος μπορεί να ήταν είτε μετά την ωορρηξία σύμπτωμα, είτε σύμπτωμα εμφύτευσης. Οτιδήποτε. Το οτι πέρασε όμως σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι δεν κάνατε τίποτα αυτό το μήνα. Μόνο η έλευση της περιόδου το δείχνει αυτό. Έχεις μερούλες ακόμα, μπορεί και να σε ξεχάσει για κάμποσους μήνες.

@Ungry girl η Δημητσάνα είναι πανέμορφη! Επίσης κορίτσια το φθινόπωρο είναι και το Καρπενήσι πολύ ωραίο (έχει τριγύρω κάτι απίστευτα χωριουδάκια με ωραία παλιά αρχοντικά που λειτουργούν σαν ξενοδοχεία, με τζάκι μέσα - τέλεια!

@oneira_glyka Δεν ξέρω να σε βοηθήσω. Αλλά επειδή είχε μία φίλη μου, απλώς πρόσεχε τη διατροφή της και το παρακολουθούσε. Και ήταν όλα καλά!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 31 λεπτά , oneira_glyka είπε:

Λοιπόν έκανα καμπύλη τον προηγούμενο μήνα..Κ οι τιμές ήταν ως εξής

Σάκχαρο νηστείας 92 όρια:75-100

Σάκχαρο 60Λ 169 όρια <170

Σάκχαρο 120Λ 55 όρια <140

Το νηστείας ξέρω είναι Στο όριο.. Έχω πολύ για εγκυμοσύνη

Θ με έστελνε για επανάληψη όταν όμως την είπα ότι μετρήθηκα με τ μηχανάκι το πρωί εκεί προβληματιστηκε Κ με έστειλε σε Ενδοκρινολογο. Η τιμή μετά τις δύο ώρες είναι υπερβολικά χαμηλή. 

Επίσης Πως γίνεται τη μια μέρα το μηχανάκι ν μ μετράει το πρωί 99 το ζάχαρο και την επόμενη 88 και ξανα τη μεθεπόμενη το πρωί πάλι 98.. Κ μετά δύο ώρες από το μεσημέριανο φαγητό πάλι ν έχω όπως το πρωί νηστικη.

Ν σημειώσω Πως Στη προηγούμενη εγκυμοσύνη δεν είχα κανένα θέμα.. τι παίζει με τις τιμές? Κ Γιατί τόσο μεγάλη διαφορά?

Μ είπε ότι στην εγκυμοσύνη πρέπει το νηστείας ν είναι κάτω από 90. Κάποια γνώμη μέχρι ν παω γιατρό?

Επίσης ν σημειώσω Πως σε όλη την εγκυμοσύνη κάθε μήνα Π έκανα εξετάσεις έπαιζε το ζάχαρο σε διάφορες τιμές.. Άλλες είχα 90, 79,82,. Δεν είχε δλδ αυξανόμενη τάση.. τη μια Έτσι την άλλη αλλιώς.

Εισαι στα ορια ναι συνηθως θελει αυστηρη διατροφη κ μετρημα 4 φορες την μερα δεν χρειαζετε να ανησυχεις γιατι παιζει οριακα θα σου δωσει ο γιατρος την διαιτασου.

πρίν από 3 λεπτά , alina80 είπε:

Το πανικόβλητο μήνυμα πρωί πρωί ήταν γιατί είδα λίγο ροζ στο χαρτί το πρωί. Μέχρι τώρα δεν έχει έρθει. Κατά τα άλλα (αν εξαιρέσουμε την ευαισθησία στις θηλές) έχω τα συνηθισμένα συμπτώματα που έχω λίγες μέρες πριν την περίοδο. Από χτες έχω και μία σχετικά οξυμένη όσφρηση (αλλά δεν το μετράω γιατί μου είχε τύχει και τον Ιούνιο, σε πιο έντονο βαθμό και δεν σήμαινε τίποτα). Έχω και το κλασικό "μπούκωμα" χαμηλά που λές "τώρα θα έρθει, τώρα θα έρθει".

Όπως καταλαβαίνετε εξανεμίζονται οι ελπίδες μου, αλλά δεν πειράζει. Έχουμε και τους επόμενους μήνες. Τώρα το μόνο που θέλω είναι να έρθει η λατρεμένη #not κανονικά το Σάββατο και να μην είμαι αδιάθετη αύριο που έχω γάμο.

@Ani ani καλή επιτυχία στη συνέντευξη του άντρα σου. Θα την πάρει τη δουλειά, θα σας φέρει γούρι ο γιος!

@orianna μου το πρήξιμο στο στήθος μπορεί να ήταν είτε μετά την ωορρηξία σύμπτωμα, είτε σύμπτωμα εμφύτευσης. Οτιδήποτε. Το οτι πέρασε όμως σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι δεν κάνατε τίποτα αυτό το μήνα. Μόνο η έλευση της περιόδου το δείχνει αυτό. Έχεις μερούλες ακόμα, μπορεί και να σε ξεχάσει για κάμποσους μήνες.

@Ungry girl η Δημητσάνα είναι πανέμορφη! Επίσης κορίτσια το φθινόπωρο είναι και το Καρπενήσι πολύ ωραίο (έχει τριγύρω κάτι απίστευτα χωριουδάκια με ωραία παλιά αρχοντικά που λειτουργούν σαν ξενοδοχεία, με τζάκι μέσα - τέλεια!

@oneira_glyka Δεν ξέρω να σε βοηθήσω. Αλλά επειδή είχε μία φίλη μου, απλώς πρόσεχε τη διατροφή της και το παρακολουθούσε. Και ήταν όλα καλά!

Αααα σιγα σιγα μας τα λες το ροζ ειναι κ συμπτωμα πως το προσπερνας ετσι???

πρίν από 5 λεπτά , alina80 είπε:

Σε ευχαριστω πολυ!!

Ευχομαι να μην σου ερθει μεθαυριο κ ποτε!!! Ενημερωνε μας εννοειται! Και να περασετε κ τελεια στο γαμο!!! Κ εγω σε γαμο ημουν περιμενα την περιοδο δεν ερχοταν ανησυχουσα μη λερωσω το φορεμα κ τελικα ημουν ηδη εγκυος. Οποτε κ στα δικα σου!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 17 λεπτά , linaa είπε:

Αααα σιγα σιγα μας τα λες το ροζ ειναι κ συμπτωμα πως το προσπερνας ετσι???

χαχα! Επειδή νιώθω όλα τα πριν την περίοδο κλασικά μου συμπτώματα μόλις το είδα είπα ήρθε! Αλλά δεν. Ακόμα τουλάχιστον.

πρίν από 13 λεπτά , Ani ani είπε:

Σε ευχαριστω πολυ!!

Ευχομαι να μην σου ερθει μεθαυριο κ ποτε!!! Ενημερωνε μας εννοειται! Και να περασετε κ τελεια στο γαμο!!! Κ εγω σε γαμο ημουν περιμενα την περιοδο δεν ερχοταν ανησυχουσα μη λερωσω το φορεμα κ τελικα ημουν ηδη εγκυος. Οποτε κ στα δικα σου!!

Εννιωθες όπως κάθε φορά που ήταν να αδιαθετήσεις;

22 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

μην νομιζεις οτι οι γυναικες που θελουν να κανουν παιδια ειναι αλλιως. ολες ετσι θελουμε την ηρεμια μας σε καμμια δεν αρεσει να κλαινε τα μωρα και να ακουνε φωνες!1χαχαχχαχκαι εμενα ταραζεται ολο το νευρικο μου συστημα!μερικες φορες κλαιω απο τα νευρα μου!! θα δεις επειδη εισαι του προγραμματος θα το περασεις και στο παιδακι σου.ολες κατι εχουμε να δωσουμε στα παιδια μας και ολες τελικα τα καταφερνουμε καλα!!και.μου αρεσει να μενω μονη μου να ηρεμω και τρελενομαι με τις φωνες!του προγραμματος δεν ειμαι πολυ μπορω να πω πιο χαλαρα πραγματα.ποτε δεν σκεφτομουν α να κανω παιδι νωρις να παντρευτω και τετοια αλλα ενιωσα οτι το ηθελα πολυ μετα απο καποια χρονια σχεσης και το προσπαθησα!!το οτι δεν μπορεις να βαλεις σε προγραμμα τις επαφες δεν πειραζει θα ερθει φυσικα το πραγμα τωρα που δεν εχεις και πολυ δουλεια θα εχεις περισσοτερη ορεξη για επαφες!!

αυτο κανω το κανω πολυυυ χαλαρα, γι'αυτο και δεν εχω ιχνος αγχους για το θεμα παιδιου, οσο για το προγραμμα που ειπα εννοω σε θεματα της καθημερινοτητας οχι σε θεματα ζωης, γαμο, οικογενεια κτλ ;) σε αυτα ειμαι θα ελεγα και τα ζωα μου αργα :P 

18 ώρες πρίν, Μαρθα Κ είπε:

Εγώ είμαι στην φάση πολύ δουλειά και προσπαθώ για νινακι όπως τα ξέρετε απλά η βλακια είναι ότι δεν βρίσκομαι πολυ με τον άντρα μου λόγο πίεσης στην δουλειά.... 

κι εγω ετσι ημουν με την δουλεια, δεν γινεται ρε γμτ να εχεις τοσο δουλεια και μετα διαθεση για επαφη :? 

16 ώρες πρίν, Ungry girl είπε:

Καλησπερα και πάλι κοριτσια μου σχολασα επιτέλους!!!!

Δεν εχω χρονο ουτε για μαζεμα στο σπιτι οχι για σεξακι αυτη τη φορα θα εχω μια επαφη αποσο βλεπω οταν θα δω θετικο αχνο τεστακι χαχαχαχαχα....

@elenaki22 με το καλο η κοριτσαρα σου!!!

@orianna αντε πες μας και κατι καλο περενουμε νεα σου!!!

@alina80 και εσυ ευχωμαι να διαβασω μεσα στο σκ θετικα πολλαααααα...

@marillia μου τι κάνεις εσυ ολα καλα??

Τα υπόλοιπα κοριτσια τι κανεται????

Αααααα και για τον αγαπημενο χειμώνα μη μου τον κατηγορείτε αχαχαχαχα τον αγαπω θα ηθελα να ξυπνησω αυριο με χιονιαααα αχχααχαχα εγω περιμενω το Φεβρουάριο να παω διακοπες ααχαχαχα!!!

κι εγω λατρευω χειμωνα, απο 1 Σεπτεμβριου αλλαζει η ψυχολογια μου, και απο 1 Ιουνη επισης αλλα προς τα κατω χαχαχα :P 

πρίν από 34 λεπτά , alina80 είπε:

ρε κοριτσι μηπως ειναι εμφυτευση???

3 ώρες πρίν, Ani ani είπε:

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια!! Διαβασα ολα τα νεα σας και βλεπω ειστε ολες καλα!!! @Garifalia1 ξεκινησες την αντιστροφη μέτρηση βλεπω! Τι αγωνια να δεις το πιο γλυκο προσωπακι του κοσμου!

Οι υπολοιπες που περιμενουν περιοδο βλεπω ειστε με πρησμενο στηθος ε?? Ποια δεν περιμενει πρωτη περιοδο?να βαλουμε σειρα προτεραιοτητας? 

Η αλλη εγκυουλα μου @elenakii22 τι κανει??

Κοριτσια ολου του φορουμ δωστε μου θετικη ενεργεια να παρουν τον αντρα μου σε μια καινουργια δουλεια που θα παει για συνεντευξη το απογευμα..ειναι κ διπλα απο το σπιτι μας κ με καλα λεφτα! ☺☺

ολα καλα να πανε κοριτσακι με τον αντρουλη σου, αγαπη Πητ ποτε εχεις για να σε φτιαξω και στο πινακακι ;) 

12 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Καλησπερα!!!και εμενα μου αρεσει ο χειμωνας πιο πολυ απο το καλοκαιρι!δεν την μπορω την ζεστη!εμεις συνηθως παμε σεπτεμβριο διακοπες ειναι ηρεμα και με ωραια θερμοκρασια.που πατε διακοπες τον φεβρουαριο?

κι εμενα διακοπες μου αρεσει να κανω οχι οταν ειναι φουλ σεζον και κανω χειμωνιατικες διακοπες λογω δουλειας, φετος λεμε να παμε Πελοπόννησο, βεβαια μεχρι τοτε βλεπουμε αναλογα και τα οικονομικα μας

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , alina80 είπε:

χαχα! Επειδή νιώθω όλα τα πριν την περίοδο κλασικά μου συμπτώματα μόλις το είδα είπα ήρθε! Αλλά δεν. Ακόμα τουλάχιστον.

Εννιωθες όπως κάθε φορά που ήταν να αδιαθετήσεις;

Καθε κοπελα ενιωθε διαφορετικα αλλα μαζι κ με τα κλασικα συμπτωματα περιοδου. Μην το ψαχνεις να το ελενακι ειχε δει λιγο καφε κ δεν ενιωθε τιποτα η ανι μας ελεγε οτι ειχε συνεχεια πονους περιοδου πολυ πιο νωρις απο οτι ειχε συνηθως. η νατι ειχε πρησμενο στηθος πολυ νωρις. Ολες ειχαν κατι μικρο κ διαφορετικο ομως.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Καθε κοπελα ενιωθε διαφορετικα αλλα μαζι κ με τα κλασικα συμπτωματα περιοδου. Μην το ψαχνεις να το ελενακι ειχε δει λιγο καφε κ δεν ενιωθε τιποτα η ανι μας ελεγε οτι ειχε συνεχεια πονους περιοδου πολυ πιο νωρις απο οτι ειχε συνηθως. η νατι ειχε πρησμενο στηθος πολυ νωρις. Ολες ειχαν κατι μικρο κ διαφορετικο ομως.

Το ξέρω μωρέ. Όλα μπορεί να είναι και όλα μπορεί να μην είναι. Ψιλοπαρανόησα αυτές τις μέρες μου φαίνεται. Μπορεί να φταίει που όλοι γύρω μου γεννάνε αυτές τις ημέρες (όταν αρχίσαμε τις προσπάθειες το Γενάρη, άρχισαν να μας ανακοινώνονται εγκυμοσύνες -η ξαδέρφη μου, οι γυναίκες δύο φίλων του άντρα μου και η αδερφή μίας φίλης μου). Ε τώρα αυτές μία μία γεννάνε!

Αστειεύομαι φυσικά.

Σας αφήνω κορίτσια μου, να κάνω καμιά δουλειά γιατί έρχονται και οι φιλοξενούμενοι μου σήμερα! Θα με χάσετε για δυο-τρεις μέρες (αυτό το ανόητο σαϊτ δεν αφήνει πια να γράψεις από κινητό) αλλά θα σας διαβάζω.

Φιλιά πολλά και καλό σαββατοκύριακο.

πρίν από 7 λεπτά , alina80 είπε:

Το ξέρω μωρέ. Όλα μπορεί να είναι και όλα μπορεί να μην είναι. Ψιλοπαρανόησα αυτές τις μέρες μου φαίνεται. Μπορεί να φταίει που όλοι γύρω μου γεννάνε αυτές τις ημέρες (όταν αρχίσαμε τις προσπάθειες το Γενάρη, άρχισαν να μας ανακοινώνονται εγκυμοσύνες -η ξαδέρφη μου, οι γυναίκες δύο φίλων του άντρα μου και η αδερφή μίας φίλης μου). Ε τώρα αυτές μία μία γεννάνε!

Αστειεύομαι φυσικά.

Σας αφήνω κορίτσια μου, να κάνω καμιά δουλειά γιατί έρχονται και οι φιλοξενούμενοι μου σήμερα! Θα με χάσετε για δυο-τρεις μέρες (αυτό το ανόητο σαϊτ δεν αφήνει πια να γράψεις από κινητό) αλλά θα σας διαβάζω.

Αααααα ασε εμενα μου ανακοινωσε μια φιλη μου την δευτερη εγκυμοσυνη της ειναι στην αρχη ακομα μου ειπε το καταλαβε αμεσως οπως κ στην πρωτη ενιωθε διαφορετικα σαν αισθηση χωρις να ψαχνει συμπτωματα γιατι οκ δεν μπορω να πω οτι ανχωνοταν κ πολυ για το δευτερο παιδι προσπαθουσε να φανταστεις οσες επαφες τυχη κ οποτε προλαβαιναν με ενα παιδι κ 12αρα στη δουλεια. Τελως παντων εμενα μετην ανακοινωση παρατηρησα καμια φιλη δεν μου ευχηθηκε οπως παλιοτερα  με εχουν ξεγραψει απο αυτο το θεμα τελικα!!!!

1 hour ago, alina80 είπε:

Αστειεύομαι φυσικά.

Εγώ μόνο από κινητό γράφω εσένα γιατί δεν σε αφήνει?? Μακάρι να μας πεις θετικά νέα!!! 

πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

Εισαι στα ορια ναι συνηθως θελει αυστηρη διατροφη κ μετρημα 4 φορες την μερα δεν χρειαζετε να ανησυχεις γιατι παιζει οριακα θα σου δωσει ο γιατρος την διαιτασου.

1 hour ago, alina80 είπε:

Αστειεύομαι φυσικά.

τι καλο σαββατοκυριακο καλεεεε κανονησε να μας αφησεις στα κρυα του λουτρου να περιμενουμε τη δευτερα να μας πεις τι εγινε...μια φορα τη μερα τουλαχιστον να μας ενημερωνεις τι γινεται.καλα να περασεις στο γαμο κοριτσακι μου.

• Μου αρέσει 2

6penp2.png

Διαφημίσεις

On 4/9/2017 at 4:31 ΜΜ, orianna είπε:

οταν λεμε πηχτα εννοουμε κομματακια σαν απο τυρι φετα η πηχτο γιαουρτι...εχεις καθολου φαγουρα η τσουξιμο η καψιμο εκει κατω?

να μπαινεις να τα λεμε και θα δουμε πως θα πανε και τα συμπτωματα σου..παντως απο την ωορρηξια για να γινει η εμφυτευση θελει απο 6 εως 12 μερες,μετα τις 13 μερες μπορεις να κανεις χοριακη.κοντα στην περιοδο σου δλδ.ωορρηξια ποσο του μηνα καταλαβες?οιπονοι ποτε ηταν δλδ?

Γεια σας...!!!τι κανετε κοριτσια??εγω ακομα τιποτα...μην σας πω με εχουν εγκαταλειψει κ τα συμπτωματα!!!μονο το στηθος μου δεν.αντεχεται...!!!

πρίν από 7 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Γεια σας...!!!τι κανετε κοριτσια??εγω ακομα τιποτα...μην σας πω με εχουν εγκαταλειψει κ τα συμπτωματα!!!μονο το στηθος μου δεν.αντεχεται...!!!

εισαι 23η μερα σημερα?σταματησαν οι πονοι περιοδου?

6penp2.png

πρίν από 1 λεπτό , orianna είπε:

εισαι 23η μερα σημερα?σταματησαν οι πονοι περιοδου?

Μονο κατι μικρα πονακια που κ που...το μονο που νιωθω ειναι φουσκωμα..!!!μαλλον δεν εγινε τιποτα αυτον τον μηνα. :(

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Μονο κατι μικρα πονακια που κ που...το μονο που νιωθω ειναι φουσκωμα..!!!μαλλον δεν εγινε τιποτα αυτον τον μηνα. :(

το οτι το στηθος σου πρηστηκε νωρις και συνεχιζει ειναι πολυ καλο σημαδι.μηνν απογοητευεσαι λοιπον..απο υγρα πως πας?μια βδομαα το πολυ σου εμεινε σωστα?κανε υπομονη λοπιον...

6penp2.png

Koρίτσια μου πως είστε?Εμένα με πονάει η μέση και όλο το αριστερό πόδι!Λεω να χαπακωθώ μπας και περάσει λίγο!Πάντως και γω είχα σύμπτωμα περιόδου μετά για 2-3 σταμάτησαν και ξαναξεκίνησαν την 28 μέρα του κύκλου!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...