Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, Ungry girl είπε:

Καλησπερα και πάλι κοριτσια μου σχολασα επιτέλους!!!!

Δεν εχω χρονο ουτε για μαζεμα στο σπιτι οχι για σεξακι αυτη τη φορα θα εχω μια επαφη αποσο βλεπω οταν θα δω θετικο αχνο τεστακι χαχαχαχαχα....

@elenaki22 με το καλο η κοριτσαρα σου!!!

@orianna αντε πες μας και κατι καλο περενουμε νεα σου!!!

@alina80 και εσυ ευχωμαι να διαβασω μεσα στο σκ θετικα πολλαααααα...

@marillia μου τι κάνεις εσυ ολα καλα??

Τα υπόλοιπα κοριτσια τι κανεται????

Αααααα και για τον αγαπημενο χειμώνα μη μου τον κατηγορείτε αχαχαχαχα τον αγαπω θα ηθελα να ξυπνησω αυριο με χιονιαααα αχχααχαχα εγω περιμενω το Φεβρουάριο να παω διακοπες ααχαχαχα!!!

Καλησπερα!!!και εμενα μου αρεσει ο χειμωνας πιο πολυ απο το καλοκαιρι!δεν την μπορω την ζεστη!εμεις συνηθως παμε σεπτεμβριο διακοπες ειναι ηρεμα και με ωραια θερμοκρασια.που πατε διακοπες τον φεβρουαριο?

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

9 ώρες πρίν, orianna είπε:

κοριτσι τι εγινε?εκανες τεστ?τι βγηκε?και μενα μ αρεσει ο χειμωνας...δεν θα το κρυψω,.. και το φθινοπωρο επισης...δεν εχω τιποτα βρε κοριτσι..στην αναμονη...αν εχω κατι τρανταχτω θα σας το πω...

Ναι να μας πεις δεν ξερουμε ακομα ειπαμε οσο δεν.έρχεται εχουμε ελπιδες...εγω δεν.εκανα.απο σημερα θα ξεκινησω!!! Καλημέραααα

6 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Καλησπερα!!!και εμενα μου αρεσει ο χειμωνας πιο πολυ απο το καλοκαιρι!δεν την μπορω την ζεστη!εμεις συνηθως παμε σεπτεμβριο διακοπες ειναι ηρεμα και με ωραια θερμοκρασια.που πατε διακοπες τον φεβρουαριο?

Καλημεραα....πριν κανα 3 χρονια ειχαμε παει αραχοβα και Λειβαδιά πέρσι ειχαμε παει σε ενα τυπου συγκροτιμα με σαλε και φαρμα και τέτοια στα Καλάβρυτα πιο πανω ηταν απιστευτα.και ειχαμε βρει και προσφορα καλη και ηταν ιδανικά..τωρα καλα η αραχοβα ειναι σαν τη.Μύκονο και δεν.μ αρεσουν τα πολυ κοσμικα και ετσι θελω κατι πιο ήσυχα και λεω φετος πρωτα ο Θεος κατι για Πελοπόννησο η βυτινα η Δημητσάνα!!!

Καλημέρα κόρες!

Νομίζω θα μου έρθει περίοδος σήμερα. Αλλά τόσο νωρίς; Μόλις 13 μέρες μετά το θετικό τεστ ωορρηξίας (τον προηγούμενο μήνα ήρθε μετά από 15 μέρες) και 24 ημέρες κύκλου; Θα τρελαθώ!

3 ώρες πρίν, Ungry girl είπε:

Ναι να μας πεις δεν ξερουμε ακομα ειπαμε οσο δεν.έρχεται εχουμε ελπιδες...εγω δεν.εκανα.απο σημερα θα ξεκινησω!!! Καλημέραααα

Καλημεραα....πριν κανα 3 χρονια ειχαμε παει αραχοβα και Λειβαδιά πέρσι ειχαμε παει σε ενα τυπου συγκροτιμα με σαλε και φαρμα και τέτοια στα Καλάβρυτα πιο πανω ηταν απιστευτα.και ειχαμε βρει και προσφορα καλη και ηταν ιδανικά..τωρα καλα η αραχοβα ειναι σαν τη.Μύκονο και δεν.μ αρεσουν τα πολυ κοσμικα και ετσι θελω κατι πιο ήσυχα και λεω φετος πρωτα ο Θεος κατι για Πελοπόννησο η βυτινα η Δημητσάνα!!!

Καλημερα!!πολυ ωραια μονο αραχωβα εχω παει και λειβαδια γιατι εχω συγγενεις. Μια φορα να πατε λιμνη πλαστηρα ειναι αγαπημενος μου προορισμος ειδικα το φθινοπωρο! επισης καστορια λενε ειναι πολυ ομορφη!

2 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Καλημέρα κόρες!

Νομίζω θα μου έρθει περίοδος σήμερα. Αλλά τόσο νωρίς; Μόλις 13 μέρες μετά το θετικό τεστ ωορρηξίας (τον προηγούμενο μήνα ήρθε μετά από 15 μέρες) και 24 ημέρες κύκλου; Θα τρελαθώ!

Καλημερα αλινα! Για να μας πουν και τα κοριτσια αλλα συνηθως δεν ερχεται στανταρ μερες μετα την ωορρηξια?μπορει να αλλαξει καθε μηνα? Δηλαδη τι νιωθεις?

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια!! Διαβασα ολα τα νεα σας και βλεπω ειστε ολες καλα!!! @Garifalia1 ξεκινησες την αντιστροφη μέτρηση βλεπω! Τι αγωνια να δεις το πιο γλυκο προσωπακι του κοσμου!

Οι υπολοιπες που περιμενουν περιοδο βλεπω ειστε με πρησμενο στηθος ε?? Ποια δεν περιμενει πρωτη περιοδο?να βαλουμε σειρα προτεραιοτητας? 

Η αλλη εγκυουλα μου @elenakii22 τι κανει??

Κοριτσια ολου του φορουμ δωστε μου θετικη ενεργεια να παρουν τον αντρα μου σε μια καινουργια δουλεια που θα παει για συνεντευξη το απογευμα..ειναι κ διπλα απο το σπιτι μας κ με καλα λεφτα! ☺☺

• Μου αρέσει 9

Κορίτσια Καλημέρα..να ρωτήσω κάτι? Ξέρει καμία σχετικά με το σάκχαρο στην εγκυμοσύνη και γενικά με τις τιμές?τι παίζει όταν είναι αλλοπρόσαλλες..?αν ξέρει κάποια Ν δώσω λεπτομέρειες.. με έστειλε η γιατρός στον Ενδοκρινολογο Αλλά έχω ραντεβού την άλλη βδομάδα Κ θ σκάσω μέχρι τότε..

πρίν από 36 λεπτά , Ani ani είπε:

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια!! Διαβασα ολα τα νεα σας και βλεπω ειστε ολες καλα!!! @Garifalia1 ξεκινησες την αντιστροφη μέτρηση βλεπω! Τι αγωνια να δεις το πιο γλυκο προσωπακι του κοσμου!

Οι υπολοιπες που περιμενουν περιοδο βλεπω ειστε με πρησμενο στηθος ε?? Ποια δεν περιμενει πρωτη περιοδο?να βαλουμε σειρα προτεραιοτητας? 

Η αλλη εγκυουλα μου @elenakii22 τι κανει??

Κοριτσια ολου του φορουμ δωστε μου θετικη ενεργεια να παρουν τον αντρα μου σε μια καινουργια δουλεια που θα παει για συνεντευξη το απογευμα..ειναι κ διπλα απο το σπιτι μας κ με καλα λεφτα! ☺☺

Επισης αλλαξα το logo σε superman λογω μπεμπη και δεν το ξαναλλαζω μη σας μπερδευω ☺

• Μου αρέσει 3

πρίν από 5 λεπτά , oneira_glyka είπε:

Κορίτσια Καλημέρα..να ρωτήσω κάτι? Ξέρει καμία σχετικά με το σάκχαρο στην εγκυμοσύνη και γενικά με τις τιμές?τι παίζει όταν είναι αλλοπρόσαλλες..?αν ξέρει κάποια Ν δώσω λεπτομέρειες.. με έστειλε η γιατρός στον Ενδοκρινολογο Αλλά έχω ραντεβού την άλλη βδομάδα Κ θ σκάσω μέχρι τότε..

Ειναι εκτος οριων? Θα ξεκινησεις διατροφη. Κ θα το μετρας συνεχεια.

4 ώρες πρίν, Ungry girl είπε:

καλημερα κοριτσι... και ελατη- περτουλι τρικαλων ειναι πολυ ωραια.. ειδικα αν πετυχεις χιονια ειναι φανταστικα...

πρίν από 7 λεπτά , Ani ani είπε:

Επισης αλλαξα το logo σε superman λογω μπεμπη και δεν το ξαναλλαζω μη σας μπερδευω ☺

καλημερα ανι μου...και σε σενα και στον superman...xaxaxxaxa

πρίν από 11 λεπτά , oneira_glyka είπε:

δωσε τιμες κοριτσι  να τα δουμε..και τι εννοεις αλλοπροσαλλες?

πρίν από 59 λεπτά , Nati85 είπε:

Καλημερα!!πολυ ωραια μονο αραχωβα εχω παει και λειβαδια γιατι εχω συγγενεις. Μια φορα να πατε λιμνη πλαστηρα ειναι αγαπημενος μου προορισμος ειδικα το φθινοπωρο! επισης καστορια λενε ειναι πολυ ομορφη!

Καλημερα αλινα! Για να μας πουν και τα κοριτσια αλλα συνηθως δεν ερχεται στανταρ μερες μετα την ωορρηξια?μπορει να αλλαξει καθε μηνα? Δηλαδη τι νιωθεις?

πολυ ωραια και λιμνη πλαστηρα...και φθινόπωρο και χειμωνα με χιονι...

κοριτσια ξεπρηστηκε το στηθος μου σημερα...μαλλον δεν καναμε τιποτα παλι....ειμαι 6 μερες μετα το θετικο...

• Μου αρέσει 2

6penp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 23 λεπτά , orianna είπε:

καλημερα κοριτσι... και ελατη- περτουλι τρικαλων ειναι πολυ ωραια.. ειδικα αν πετυχεις χιονια ειναι φανταστικα...

καλημερα ανι μου...και σε σενα και στον superman...xaxaxxaxa

δωσε τιμες κοριτσι  να τα δουμε..και τι εννοεις αλλοπροσαλλες?

πολυ ωραια και λιμνη πλαστηρα...και φθινόπωρο και χειμωνα με χιονι...

κοριτσια ξεπρηστηκε το στηθος μου σημερα...μαλλον δεν καναμε τιποτα παλι....ειμαι 6 μερες μετα το θετικο...

Ολα αυτα τα μερη πανω ειναι υπεροχα ειδικα τα τρικαλα τα χριστουγεννα! Ονειρο!

Περιεργο που ξεπρηστηκε! 

πρίν από 30 λεπτά , Ani ani είπε:

Ολα αυτα τα μερη πανω ειναι υπεροχα ειδικα τα τρικαλα τα χριστουγεννα! Ονειρο!

Περιεργο που ξεπρηστηκε! 

περιεργο που πρηστηκε αμεσως μετα την ωορρηξια περιεργο και που ξεπρηστηκε τωρα...χαχχαχα ολα τα περιεργα σε μενα την περιεργη...τον προηγουμενο μηνα πρηστηκε οχτω μερες απο το θετικο και ξεπρηστηκε την επομενη οπως συνηθως γινεται στον κυκλο μου.

6penp2.png

πρίν από 4 λεπτά , orianna είπε:

περιεργο που πρηστηκε αμεσως μετα την ωορρηξια περιεργο και που ξεπρηστηκε τωρα...χαχχαχα ολα τα περιεργα σε μενα την περιεργη...τον προηγουμενο μηνα πρηστηκε οχτω μερες απο το θετικο και ξεπρηστηκε την επομενη οπως συνηθως γινεται στον κυκλο μου.

Το στηθος σου ειναι μαλλον ανεξαρτητη προσωπικοτητα και κανει οτι θελει προφανως ! Χαχα

• Μου αρέσει 1

Λοιπόν έκανα καμπύλη τον προηγούμενο μήνα..Κ οι τιμές ήταν ως εξής

Σάκχαρο νηστείας 92 όρια:75-100

Σάκχαρο 60Λ 169 όρια <170

Σάκχαρο 120Λ 55 όρια <140

Το νηστείας ξέρω είναι Στο όριο.. Έχω πολύ για εγκυμοσύνη

Θ με έστελνε για επανάληψη όταν όμως την είπα ότι μετρήθηκα με τ μηχανάκι το πρωί εκεί προβληματιστηκε Κ με έστειλε σε Ενδοκρινολογο. Η τιμή μετά τις δύο ώρες είναι υπερβολικά χαμηλή. 

Επίσης Πως γίνεται τη μια μέρα το μηχανάκι ν μ μετράει το πρωί 99 το ζάχαρο και την επόμενη 88 και ξανα τη μεθεπόμενη το πρωί πάλι 98.. Κ μετά δύο ώρες από το μεσημέριανο φαγητό πάλι ν έχω όπως το πρωί νηστικη.

Ν σημειώσω Πως Στη προηγούμενη εγκυμοσύνη δεν είχα κανένα θέμα.. τι παίζει με τις τιμές? Κ Γιατί τόσο μεγάλη διαφορά?

Μ είπε ότι στην εγκυμοσύνη πρέπει το νηστείας ν είναι κάτω από 90. Κάποια γνώμη μέχρι ν παω γιατρό?

Επίσης ν σημειώσω Πως σε όλη την εγκυμοσύνη κάθε μήνα Π έκανα εξετάσεις έπαιζε το ζάχαρο σε διάφορες τιμές.. Άλλες είχα 90, 79,82,. Δεν είχε δλδ αυξανόμενη τάση.. τη μια Έτσι την άλλη αλλιώς.

πρίν από 4 λεπτά , oneira_glyka είπε:

Λοιπόν έκανα καμπύλη τον προηγούμενο μήνα..Κ οι τιμές ήταν ως εξής

Σάκχαρο νηστείας 92 όρια:75-100

Σάκχαρο 60Λ 169 όρια <170

Σάκχαρο 120Λ 55 όρια <140

Το νηστείας ξέρω είναι Στο όριο.. Έχω πολύ για εγκυμοσύνη

Θ με έστελνε για επανάληψη όταν όμως την είπα ότι μετρήθηκα με τ μηχανάκι το πρωί εκεί προβληματιστηκε Κ με έστειλε σε Ενδοκρινολογο. Η τιμή μετά τις δύο ώρες είναι υπερβολικά χαμηλή. 

Επίσης Πως γίνεται τη μια μέρα το μηχανάκι ν μ μετράει το πρωί 99 το ζάχαρο και την επόμενη 88 και ξανα τη μεθεπόμενη το πρωί πάλι 98.. Κ μετά δύο ώρες από το μεσημέριανο φαγητό πάλι ν έχω όπως το πρωί νηστικη.

Ν σημειώσω Πως Στη προηγούμενη εγκυμοσύνη δεν είχα κανένα θέμα.. τι παίζει με τις τιμές? Κ Γιατί τόσο μεγάλη διαφορά?

Μ είπε ότι στην εγκυμοσύνη πρέπει το νηστείας ν είναι κάτω από 90. Κάποια γνώμη μέχρι ν παω γιατρό?

πιστευω ειναι φυσιολογικο στο νηστειας να εχεις τη μια 98 την αλλη 88.

ειναι αναλογα και το γευμα που κανεις την προηγουμενη.αλλο να φας σαλατα αλλο μακαρονια.

η γυναικολογος σε εστειλε σε ενδοκρινολογο γτ η ιδια δεν ειναι εξιδεικευμενη για να σου απαντησει σιγουρα.

κανεις μικρα και συχνα γευματα? στη δευτερη ωρα νομιζω ειναι πεσμενο το σαγχαρο σου.οταν ησουν στο μικροβιολογικο καθοσουν δεν βολταρες αναμεσα απο τις ληψεις ετσι?

δεν υπαρχει λογος να  ανησυχεις ο ενδοκρινολογος θα σε κατευθυνει καταλληλα αν χρειαζεσαι κατι και σιγουρα λυνεται μεσω διατροφης.

συνεχισε τις μετρησεις και σημειωσε τες να του τις πας...

6penp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...