Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Just now, Nati85 είπε:

εχουμε ακομα ενταξει μεχρι τον οκτωβριο ζεστη κανει!!καλη σεζον οπως λεει και η αλινα!28 αυγουστου αδιαθετησα!εχω ακομα μερες!αλλα πλεον μεχρι να φτιαξω το θεμα μου δεν ελπιζω! Για μετα τα χριστουγεννα με βλεπω να κανω κατι!!

Εγώ δε πάω θάλασσα Σεπτέμβρη και έτσι νιώθω ότι φευγει το καλοκαιράκι.Ευτυχώς έχουμε ζέστη.Αλλά χτες έριξε μια βροχή και είχα ρούχα απλωμένα!!Οι ορμόνες σου ήταν καλές τωρα για το θυροειδή δεν ξέρω.Μπορεί να μπορέσει να επιτευχθεί εγκυμοσύνη.Αυρίο έχεις γιατρό?Αντε με το καλό!!Και γω έκλεισα από βδομάδα Παπ!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 8 λεπτά , marillia είπε:

Φτάσαν οι μέρεςςς!!Μακάρι......!!!Και ακριβώς σαν και σενα .Κατσε να κάνω ένα τσιγάρο και μετά να σηκωθώ για δουλειές!!Αν πιστεύεις ότι θα το κόψεις εύκολα με την εγκυμοσύνη καλο.Αλλιώς αν ζοριστείς και θα το θες μπορείς να κάνεις μια προσπάθεια από τώρα.Οταν είχα μάθει για την εγκυμοσύνη μου το είχα κόψει μαχαίρι αμέσως και δεν ζορίστηκα.Η φίλη μου που είναι έγκυος τώρα δεν μπορεί και καπνίζει 3 την ημέρα!!Και τα λεφτά που λες έχεις δίκιο!!!

Είμαι σίγουρη ότι θα το κόψω εύκολα. Και για αυτό λέω τώρα να μην πιεστώ παραπάνω. Μου φτάνει η έννοια του παιδιού να μην προσθέσω επιπλέον άγχος (αν και λένε ότι μειώνει τη γονιμότητα το τσιγάρο...)

πρίν από 5 λεπτά , Nati85 είπε:

@marillia εχουμε ακομα ενταξει μεχρι τον οκτωβριο ζεστη κανει!!καλη σεζον οπως λεει και η αλινα!28 αυγουστου αδιαθετησα!εχω ακομα μερες!αλλα πλεον μεχρι να φτιαξω το θεμα μου δεν ελπιζω! Για μετα τα χριστουγεννα με βλεπω να κανω κατι!!

Αυτο ακριβως!!!χαχαχαχα!

Τώρα που δεν ελπίζεις και δεν το σκέφτεσαι μπορεί και να έρθει (έτσι γίνεται συνήθως):-P

Just now, alina80 είπε:

Είμαι σίγουρη ότι θα το κόψω εύκολα. Και για αυτό λέω τώρα να μην πιεστώ παραπάνω. Μου φτάνει η έννοια του παιδιού να μην προσθέσω επιπλέον άγχος (αν και λένε ότι μειώνει τη γονιμότητα το τσιγάρο...)

Λένε ότι την μειώνει αλλά αμφιβάλω γι αυτό!!Τόσες γυναικές καπνίζουν και άντρ ς και κατάφεραν να κάνουν παιδί!!Ναι μη πιέζεσαι!!!Οταν σου έρθει το κόβεις!!Μπορεί σε εγκυμοσύνη να αναγουλιάζεις!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , Nati85 είπε:

@marillia εχουμε ακομα ενταξει μεχρι τον οκτωβριο ζεστη κανει!!καλη σεζον οπως λεει και η αλινα!28 αυγουστου αδιαθετησα!εχω ακομα μερες!αλλα πλεον μεχρι να φτιαξω το θεμα μου δεν ελπιζω! Για μετα τα χριστουγεννα με βλεπω να κανω κατι!!

Αυτο ακριβως!!!χαχαχαχα!

κι εγω σαν εσενα νιωθω Νατι μου, αν δεν φτιαχτει καλα το θεμα της ροης μου δε πιστευω οτι θα γινει κατι γι'αυτο δεν κανω και καμια σοβαρη προσπαθεια και ας ειπε η γιατρος οτι συλληψη μπορει να υπαρξει ανα πασα στιγμη. Δεν το πιστυω, πως γινεται απο την στιγμη που δεν λειτουργει ο θυρεοειδης καλα και μου ξεσπαει στην περιοδο να γινει σωστα η ωορηξια και να γινει συλληψη.

Τελος παντων δεν σκαω κιολας, με εχει πιασει μια απαθεια, αφου και ο αντρας μου απορει με εμενα, πως γινεται να ειμαι 34 και να μην σκαω για παιδι, το μονο που με φοβιζει ειναι μην περασουν κι αλλο τα χρονια και με πιασει τοτε οτι δεν εκανα παιδι γι'αυτο και προσπαθω χαλαρα και αν τυχει εχει καλως αν δεν τυχει παλι εχει καλως :D 

• Μου αρέσει 1

12 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Εννοω βαρεθηκα να βαλω πλυντηριο χαχαχαχα!!Ναι ωραια περασαμε χαλαρωσα πιο πολυ τις 2 τελευταιες μερεςπου αλλαξαμε δωματιο γιατι ηταν χαλια το αλλο και ασε που μετα κλειδωθηκαμε μεσα δεν ανοιγε η πορτα!! Δεν ανοιξε η πορτα ποτε βγαιναμε απο την μπαλκονοπορτα!ριξαμε πολυ γελιο σε αυτες τις διακοπες με ολα τα ευτραπελα!καλα εμεις παντα ετσι κατι παθαινουμε κουφο!αντε για να δουμε το σ.κ τι θα γινει εσυ ποτε δεν περιμενεις?

Αγχωθηκες καλη μου λογικο ειναι.ειναι λιγο ψυχρα και με πολυ φως!αλλα θα εισαι σε καλα χερια!λιγες ωρες μονο και θα κρατας το μωρακι σου αγκαλια!εχεις ακομα κανα 2 βδομαδες η κανω λαθος?

Nai exo 2 eudomades akoma. I alithia nai agxothika. Vasika xeris ti me agxoni i poni an mporo na toys antexo. Ala anipomono poli na doume ti zouzouna :).

4 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!

Τι έχει πάθει αυτό το site και από κινητό δεν σου δίνει πια τη δυνατότητα να σχολιάσεις; Μου την έχει δώσει.

@Nati85 Καλή σεζόν (δεν λέω ποτέ Καλό χειμώνα, και αποφεύγω και το καλό φθινόπωρο). Όσο για τα ευτράπελα των διακοπών, αυτά είναι που μένουν στο τέλος και γελάμε, ε; "Θυμάσαι εκείνο το καλοκαίρι που κλειστήκαμε μέσα στο δωμάτιο...". Πάντως καλύτερα να κλειστεί κανείς μέσα παρά από έξω ε;

@elenakii22 μου τι ωραία νέα! Να το χαίρεσαι το μωράκι σου και να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου.

@MaTonToutati καλώς ήρθες. Όλες στο ίδιο καζάνι βράζουμε. Έχουν οξυνθεί οι αισθήσεις μας και παρατηρούμε κάθε τι -υπαρκτό και ανύπαρκτο, έντονο και ήπιο, επιθυμητό και μη. Μείνε μαζί μας να τα λέμε. 

@Garifalia1 μου κοντεύεις! Είναι φυσικό να αγχώνεσαι. Να σκέφτεσαι ότι πας στο νοσοκομείο για κάτι υπέροχο και θετικό και όχι γιατί είσαι άρρωστη. Και ότι αυτό το περιβάλλον όσο κρύο και αν είναι, είναι το πιο ασφαλές και για εσένα και για το μωράκι σου. Και ότι φεύγοντας από εκεί σε λίγες μέρες θα έχεις μαζί σου το παιδάκι σου.

Τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνετε; @Ani ani, @Ungry girl @Farmakotriftena @marillia @anemoni1989 και οι υπόλοιπες; 

Nai exis dikeo kali m :) xxx

1 hour ago, Ani ani είπε:

Πωπω βαρβαρη ακουστηκε αυτη η εμπειρια σου! Ασε κ εγω ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω οτι θα ερθει εκεινη η ωρα!!! Κουραγιο κ υπομονη!ολα στο μυαλο μας ειναι! Μετα απο μηνες θυμησου να μου πεις το ιδιο χαχα

Καλημετα κ σε εσενα! Σπαστικο αυτο με το κινητο.... :? το δικο μου δεν φορτιζει καλα και ολο μ κλεινει..μια χαρα ειμαι κ εγω στη δουλεια, ειμαι πολυ καλα με την εγκυμοσυνη τοσο που ξεχναω οτι ειμαι εγκυος σκεψου! Επισης η κοιλια μ ξεπρηστηκε καπως σαν της @elenakii22 περιμενω κ εγω το ραντεβου με τον καινουργιο γιατρο στις 14/9 κ να μ γραψει κ αυχενικη..

Nai ontos. Meta tha leme auto itan ?

Sas euxaristo koritsia mou dosate tharos exete dikeo me auta pou m grayate xxx

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

@marillia ναι αυριο εχω ενδοκρινολογο!!ευχαριστω πολυ και εσυ καλα αποτελεσματα στο παπ!εγω θα παω τελος του χρονου για παπ!

@alina80 μπα και τον προηγουμενο μηνα δεν ηλπιζα ουτε το περιμενα και οντως ετσι ηταν!!ενταξει δεν το αποκλειω αλλα επειδη ξερω οτι με αυτη την tsh δυσκολα μενω εγκυος το εβγαλα απο το μυαλο μου!για μετα τα χριστουγεννα με βλεπω!!χαχαχα να οι προβλεψεις!εσενα σε περιμενω πιο νωρις!!!

@caramel_83 και εγω ετσι μωρε δεν το νομιζω μεχρι να φτιαξουν τα πταγματα αλλα ενταξει εσενα εχει πεσει η tsh οποτε μπορει να μεινεις ασχετα με την ροη ποτε δεν ξερεις!!χαλαρη ναι μπραβο να εισαι αλλα απαθεια μην σε πιανει μωρε .εισαι νεα υγιεστατη και σιγουρα θα κανεις παιδακι και θα λες μετα αχ λιγο ηρεμια θελωωωωωω αλλα θα σου λεει μετα το ζουζουνι  σ αγαπαω πολυ μαμα μου και θα λιωνεις ειναι φοβερο συναισθημα! ειλικρινα!!και μετα θα θελεις και δευτερο!!!χαχαχαχα

@Garifalia1 ναι θα τους αντεξεις τους πονους μην αγχωνεσαι δεν θα πεθαινεις απο πονους συνεχεια!!οταν θα πονας πιο πολυ θα ειναι και η ωρα να γεννησεις.πριν θα ερχονται και θα φευγουν.αλλα σου λεω θα σκεφτεσαι επιτελους ηρθε η στιγμη να γεννησω να δω το μωρο μου και θα νιωθεις καλα που ηρθε αυτη η στιγμη!ολα καλα θα πανε!μετα θα μας γραφεις για το ποσο ομορφο ειναι το μωρακι σου!!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

@marillia ναι αυριο εχω ενδοκρινολογο!!ευχαριστω πολυ και εσυ καλα αποτελεσματα στο παπ!εγω θα παω τελος του χρονου για παπ!

@alina80 μπα και τον προηγουμενο μηνα δεν ηλπιζα ουτε το περιμενα και οντως ετσι ηταν!!ενταξει δεν το αποκλειω αλλα επειδη ξερω οτι με αυτη την tsh δυσκολα μενω εγκυος το εβγαλα απο το μυαλο μου!για μετα τα χριστουγεννα με βλεπω!!χαχαχα να οι προβλεψεις!εσενα σε περιμενω πιο νωρις!!!

@caramel_83 και εγω ετσι μωρε δεν το νομιζω μεχρι να φτιαξουν τα πταγματα αλλα ενταξει εσενα εχει πεσει η tsh οποτε μπορει να μεινεις ασχετα με την ροη ποτε δεν ξερεις!!χαλαρη ναι μπραβο να εισαι αλλα απαθεια μην σε πιανει μωρε .εισαι νεα υγιεστατη και σιγουρα θα κανεις παιδακι και θα λες μετα αχ λιγο ηρεμια θελωωωωωω αλλα θα σου λεει μετα το ζουζουνι  σ αγαπαω πολυ μαμα μου και θα λιωνεις ειναι φοβερο συναισθημα! ειλικρινα!!και μετα θα θελεις και δευτερο!!!χαχαχαχα

αυτο ειναι το θεμα μου, οτι εγω ειμαι ανθρωπος της ησυχιας και δεν ξερω κατα ποσο ειμαι για μανα, (τεινω στο οτι δεν ειμαι εγω για παιδια) οταν ακουω κλαμα εντονο και φωνες ανεβαζω στροφες και πιεση :P θελω να πιστευω πως αν κανω παιδι θα το βλεπω λιγο διαφορετικα το θεμα, αλλιως ενα προβλημα θα το εχουμε χαχαχαχα :P  ενω ειμαι ανθρωπος πολυυ του προγραμματος και της οργανωσης (παρθενακι βλεπεις) το συγκεκριμενο θεμα δεν μπορω με την καμια να το βαλω σε προγραμμα, τις επαφες μας εννοω

On 4/9/2017 at 0:24 ΠΜ, elenakii22 είπε:

εμενα 3 μερες πριν κ ηταν αρνητικοτατο!!!!!ναι το εκανες νωρις!!!!

Αγαπη μου πολύ χάρηκα με τα νέα σου έχω μια αδυναμία στα κοριτσακια αντέ με το καλό να πάρεις την μπουμπού σου αγκαλίτσα!!

• Μου αρέσει 1

Just now, Μαρθα Κ είπε:

Αγαπη μου πολύ χάρηκα με τα νέα σου έχω μια αδυναμία στα κοριτσακια αντέ με το καλό να πάρεις την μπουμπού σου αγκαλίτσα!!

εσυ  σε τι φαση εισαι κοριτσι? σε εχουμε χασει

1 hour ago, caramel_83 είπε:

αυτο ειναι το θεμα μου, οτι εγω ειμαι ανθρωπος της ησυχιας και δεν ξερω κατα ποσο ειμαι για μανα, (τεινω στο οτι δεν ειμαι εγω για παιδια) οταν ακουω κλαμα εντονο και φωνες ανεβαζω στροφες και πιεση :P θελω να πιστευω πως αν κανω παιδι θα το βλεπω λιγο διαφορετικα το θεμα, αλλιως ενα προβλημα θα το εχουμε χαχαχαχα :P  ενω ειμαι ανθρωπος πολυυ του προγραμματος και της οργανωσης (παρθενακι βλεπεις) το συγκεκριμενο θεμα δεν μπορω με την καμια να το βαλω σε προγραμμα, τις επαφες μας εννοω

μην νομιζεις οτι οι γυναικες που θελουν να κανουν παιδια ειναι αλλιως. ολες ετσι θελουμε την ηρεμια μας σε καμμια δεν αρεσει να κλαινε τα μωρα και να ακουνε φωνες!1χαχαχχαχκαι εμενα ταραζεται ολο το νευρικο μου συστημα!μερικες φορες κλαιω απο τα νευρα μου!! θα δεις επειδη εισαι του προγραμματος θα το περασεις και στο παιδακι σου.ολες κατι εχουμε να δωσουμε στα παιδια μας και ολες τελικα τα καταφερνουμε καλα!!και.μου αρεσει να μενω μονη μου να ηρεμω και τρελενομαι με τις φωνες!του προγραμματος δεν ειμαι πολυ μπορω να πω πιο χαλαρα πραγματα.ποτε δεν σκεφτομουν α να κανω παιδι νωρις να παντρευτω και τετοια αλλα ενιωσα οτι το ηθελα πολυ μετα απο καποια χρονια σχεσης και το προσπαθησα!!το οτι δεν μπορεις να βαλεις σε προγραμμα τις επαφες δεν πειραζει θα ερθει φυσικα το πραγμα τωρα που δεν εχεις και πολυ δουλεια θα εχεις περισσοτερη ορεξη για επαφες!!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια μου υι κανεται εγω ακομα δουλευω σε καμια ωριτσα σχολαω και θα μοω να σας διαβασω δδν προλαβενω τωρα απο σημερα ξεκιναω με τα τεστακια τα εχω ιδη στα χερια μου φιλακιαααα

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, caramel_83 είπε:

εσυ  σε τι φαση εισαι κοριτσι? σε εχουμε χασει

Εγώ είμαι στην φάση πολύ δουλειά και προσπαθώ για νινακι όπως τα ξέρετε απλά η βλακια είναι ότι δεν βρίσκομαι πολυ με τον άντρα μου λόγο πίεσης στην δουλειά.... 

Καλησπερα και πάλι κοριτσια μου σχολασα επιτέλους!!!!

Δεν εχω χρονο ουτε για μαζεμα στο σπιτι οχι για σεξακι αυτη τη φορα θα εχω μια επαφη αποσο βλεπω οταν θα δω θετικο αχνο τεστακι χαχαχαχαχα....

@elenaki22 με το καλο η κοριτσαρα σου!!!

@orianna αντε πες μας και κατι καλο περενουμε νεα σου!!!

@alina80 και εσυ ευχωμαι να διαβασω μεσα στο σκ θετικα πολλαααααα...

@marillia μου τι κάνεις εσυ ολα καλα??

Τα υπόλοιπα κοριτσια τι κανεται????

Αααααα και για τον αγαπημενο χειμώνα μη μου τον κατηγορείτε αχαχαχαχα τον αγαπω θα ηθελα να ξυπνησω αυριο με χιονιαααα αχχααχαχα εγω περιμενω το Φεβρουάριο να παω διακοπες ααχαχαχα!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 41 λεπτά , Ungry girl είπε:

Καλησπερα και πάλι κοριτσια μου σχολασα επιτέλους!!!!

Δεν εχω χρονο ουτε για μαζεμα στο σπιτι οχι για σεξακι αυτη τη φορα θα εχω μια επαφη αποσο βλεπω οταν θα δω θετικο αχνο τεστακι χαχαχαχαχα....

@elenaki22 με το καλο η κοριτσαρα σου!!!

@orianna αντε πες μας και κατι καλο περενουμε νεα σου!!!

@alina80 και εσυ ευχωμαι να διαβασω μεσα στο σκ θετικα πολλαααααα...

@marillia μου τι κάνεις εσυ ολα καλα??

Τα υπόλοιπα κοριτσια τι κανεται????

Αααααα και για τον αγαπημενο χειμώνα μη μου τον κατηγορείτε αχαχαχαχα τον αγαπω θα ηθελα να ξυπνησω αυριο με χιονιαααα αχχααχαχα εγω περιμενω το Φεβρουάριο να παω διακοπες ααχαχαχα!!!

κοριτσι τι εγινε?εκανες τεστ?τι βγηκε?και μενα μ αρεσει ο χειμωνας...δεν θα το κρυψω,.. και το φθινοπωρο επισης...δεν εχω τιποτα βρε κοριτσι..στην αναμονη...αν εχω κατι τρανταχτω θα σας το πω...

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...