Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια μου Καλημέρα @alina80 μου! Ειμαι αρκετά πνιγμένη με τη δουλειά αυτές τις 2 μερες και σας έχω χάσει λίγο. Αλινα πως πας; Νατι; Οριαννα; περιμένω από εσάς θετικά νέα!!

yplDp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Καλημέρα κορίτσια!!Πως είστε?

@elenakii22μπράβο που πήγαν όλα τέλεια!!με το καλό το κοριτσάκι σας!!!έχω μια αδυναμία στα κορίτσια!!!!

@alina80pως θα περάσεις τη μέρα σου??Εγώ ελλάτωσα το τσιγάρο και σήμερα θα είναι η πρώτη μέρα χωρίς αυτό.Για αρχή θα χαθώ λίγο από φίλους και συγγενείς χαχαχαχ!!Καπνίζουν όλοι!!!!

@Nati85μου καλό φθινόπωρο!!!Με πιάνει μελαγχολία όταν νιώθω ότι φεύγει το καλοκαίρι!!Πότε αδιαθέτησες τον Αύγουστο?

• Μου αρέσει 2

Καλημερα παρεουλα :D 

@Nati85 καλο φθινοπωρο και επισημα καλη μου, αντε αυριο να πας και στον γιατρο να δουμε τι θα σου πει και αυτος ;)

@elenakii22 ωωωωω αντε με το καλο η μπουμπου σου :wub:

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. Garifalia1 ΠΗΤ 19-24/9/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

2. Alekagala ΠΗΤ  9/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!!

3. oneira_glyka ΠΗΤ  23/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

4. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

5. dimitroula30  ΠΗΤ  17/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

6. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

7. elenakii22 ΠΗΤ  22/3/2018  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

8. maria1988  ΠΗΤ  2/4/2018!!!

9. stalitsa82  ΠΗΤ  25/4/2018!!!

10. Ani ani   ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 1500!!!

11. Olivia3 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 2500!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. Koulouri 3/9/2017!!!

2. alina80 9/9/2017!!!

3. Μαρθα Κ 11/9/2017!!!

4. andrianni  12/9/2017!!!

5. ElektraGr  12/9/2017!!!

6. caramel_83  15-20/9/2017!!!

7. orianna  16/9/2017!!!

8. linaa  16/9/2017!!!

9. Vana87 20/9/2017!!!

10. λουπιτα 20-23/9/2017!!!

11. μπουμπού92 29/9/2017!!!

12. Farmakotriftena 1/10/2017!!!

13. Nati85 2/10/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

Κι εγώ με τη δουλειά τρέχω - αλλά σήμερα ειδικά έχω μεγάλη άρνηση και σπρώχνοντας και σέρνοντας κάνω ότι κάνω. Επείγει να πάω και σουπερ μαρκετ, τα ντουλάπια μας και το ψυγείο μας είναι άδεια, περιμένουμε και φιλοξενούμενους αύριο.

@marillia  μπράβο για το τσιγάρο! Καλή αρχή. Εγώ δυστυχώς αυτές τις ημέρες μάλλον το έχω αυξήσει (και το ανάβω και κάθε φορά με τύψεις στην πιθανότητα να είμαι έγκυος). Καλά θα κάνεις να αποφύγεις παρέες που καπνίζουν - άσε εγώ έχω και τον έταιρο καπνιστή μέσα στο σπίτι, οπότε καταλαβαίνεις. Τον τρώγομαι να το κόψουμε και οι δύο γιατί αλλιώς είναι δύσκολο αλλά δεν τον βλέπω πρόθυμο. Έχουμε συμφωνήσει όμως ότι τη μέρα που θα μάθουμε ότι είμαι έγκυος, τελείωσε και για τους δυο μας το παλιοτσιγάρο! Εγώ γιατί πρέπει (δεν το διαπραγματεύομαι ούτε στο ελάχιστο) και εκείνος αφενός για συμπαράσταση, αφετέρου γιατί το μωρό είναι και των δυο! Δεν γίνεται μόνο εγώ να ζορίζομαι ή να προσέχω. Οι φίλες μου βέβαια με λένε υπερβολική, αλλά εγώ πιστεύω ότι και ο πατέρας θα πρέπει να κάνει θυσίες. Δεν φτάνει που όλα τα πραγματικά ζόρια της εγκυμοσύνης και της γέννας τα περνάμε εμείς οι γυναίκες, εκείνοι να είναι χαλαροί και άνετοι με το τσιγαράκι τους και το ποτάκι τους και να κοκορεύονται ότι θα αποκτήσουν παιδί; Δεν το δέχομαι. (χαχαχα).

Φεύγει το καλοκαίρι; Πού πάει. Όχι, και ο Σεπτέμβρης καλοκαίρι είναι!

Από συμπτώματα συνεχίζει η ευαισθησία στο στήθος και ειδικά στις θηλές (από όσο θυμάμαι δεν μου έχει ξανασυμβεί σε τέτοιο βαθμό) και άρχισαν και ψιλοκράμπες και τσιμπιματάκια στη μέση (αυτά όμως είναι συνηθισμένα λίγες μέρες πριν την περίοδο). Σήμερα δεν μου πολυ-άρεσε και ο καφές. Όλο λέω να μην το σκέφτομαι για να μην απογοητευτώ, αλλά η αλήθεια είναι αυτό με το στήθος μου έχει δημιουργήσει ελπίδες. Ευτυχώς που έχω και σας να σας ζαλίζω, γιατί όπως καταλαβαίνετε που αλλού να τα λέω (και μάλιστα συνέχεια) χωρίς να κινδυνεύω να με μαζέψουν οι κύριοι με τις άσπρες μπλούζες;

• Μου αρέσει 3

9 ώρες πρίν, orianna είπε:

οχι δεν σηκωνω τωρα...εχω παρει υπαλληλο προσφατα...εσενα θυμασαι σε πονουσε το στηθος?σε ολες τις μεριες η καπου συγκεκριμενα?

Σε ολες τις μεριες με πονουσε ηταν πολυ ευαισθητο αλλα ειδικα στις θηλες πιο πολυ.το ακουμπουσα λιγο και με ενοχλουσε.το ενιωθα και πρησμενο.μετα οταν πλησιαζε η περιοδος αρχισαν να φαινονται και φλεβες.

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Σε ολες τις μεριες με πονουσε ηταν πολυ ευαισθητο αλλα ειδικα στις θηλες πιο πολυ.το ακουμπουσα λιγο και με ενοχλουσε.το ενιωθα και πρησμενο.μετα οταν πλησιαζε η περιοδος αρχισαν να φαινονται και φλεβες.

Κι εγώ στις θηλές έχω ευαισθησία κυρίως! Με ενοχλεί οποιοδήποτε άγγιγμα, και ακόμα και η μικρή πίεση με πονάει. Εκτός από αυτό είχες και τα συνηθισμένα σου συμπτώματα περιόδου;

πρίν από 2 λεπτά , alina80 είπε:

Κι εγώ με τη δουλειά τρέχω - αλλά σήμερα ειδικά έχω μεγάλη άρνηση και σπρώχνοντας και σέρνοντας κάνω ότι κάνω. Επείγει να πάω και σουπερ μαρκετ, τα ντουλάπια μας και το ψυγείο μας είναι άδεια, περιμένουμε και φιλοξενούμενους αύριο.

@marillia  μπράβο για το τσιγάρο! Καλή αρχή. Εγώ δυστυχώς αυτές τις ημέρες μάλλον το έχω αυξήσει (και το ανάβω και κάθε φορά με τύψεις στην πιθανότητα να είμαι έγκυος). Καλά θα κάνεις να αποφύγεις παρέες που καπνίζουν - άσε εγώ έχω και τον έταιρο καπνιστή μέσα στο σπίτι, οπότε καταλαβαίνεις. Τον τρώγομαι να το κόψουμε και οι δύο γιατί αλλιώς είναι δύσκολο αλλά δεν τον βλέπω πρόθυμο. Έχουμε συμφωνήσει όμως ότι τη μέρα που θα μάθουμε ότι είμαι έγκυος, τελείωσε και για τους δυο μας το παλιοτσιγάρο! Εγώ γιατί πρέπει (δεν το διαπραγματεύομαι ούτε στο ελάχιστο) και εκείνος αφενός για συμπαράσταση, αφετέρου γιατί το μωρό είναι και των δυο! Δεν γίνεται μόνο εγώ να ζορίζομαι ή να προσέχω. Οι φίλες μου βέβαια με λένε υπερβολική, αλλά εγώ πιστεύω ότι και ο πατέρας θα πρέπει να κάνει θυσίες. Δεν φτάνει που όλα τα πραγματικά ζόρια της εγκυμοσύνης και της γέννας τα περνάμε εμείς οι γυναίκες, εκείνοι να είναι χαλαροί και άνετοι με το τσιγαράκι τους και το ποτάκι τους και να κοκορεύονται ότι θα αποκτήσουν παιδί; Δεν το δέχομαι. (χαχαχα).

Από συμπτώματα συνεχίζει η ευαισθησία στο στήθος και ειδικά στις θηλές (από όσο θυμάμαι δεν μου έχει ξανασυμβεί σε τέτοιο βαθμό) και άρχισαν και ψιλοκράμπες και τσιμπιματάκια στη μέση (αυτά όμως είναι συνηθισμένα λίγες μέρες πριν την περίοδο). Σήμερα δεν μου πολυ-άρεσε και ο καφές. Όλο λέω να μην το σκέφτομαι για να μην απογοητευτώ, αλλά η αλήθεια είναι αυτό με το στήθος μου έχει δημιουργήσει ελπίδες. Ευτυχώς που έχω και σας να σας ζαλίζω, γιατί όπως καταλαβαίνετε που αλλού να τα λέω (και μάλιστα συνέχεια) χωρίς να κινδυνεύω να με μαζέψουν οι κύριοι με τις άσπρες μπλούζες;

Μακαρι να κανεις το ποδαρικο του Σεπτεβρη με +++++

• Μου αρέσει 2

11 ώρες πρίν, Garifalia1 είπε:

Kalispera koritsiaaaa. Kalosorisan i nees kopeles euxome sintoma na mas poun ta euxarista. @elenakii22 mpravo telia ta nea sou me tin auxeniki tora tha ise pio iremi fantazome ante me to kalo to koritsaki sou. Ego ktes piga gia kardiotokografo ola kala pros to paro. kateveno sto meeutirio opos tin alifora kai agxothika pali. Ouf ola eki krevatia gia ti gena fota dinata oti fantastite. Ti proigoumeni fora epatha sok pou ta ida ithela na kleo kai na figo. Mou thimise kai ligo to xirourgio pou ixa kani to polipoda kai eklega sto xirourgio. Nai nai apo to fovomou eklega.  Eftixos pou tha pao 2-3 fores prin ti gena na sinithiso kai to perivalo. 

Πωπω βαρβαρη ακουστηκε αυτη η εμπειρια σου! Ασε κ εγω ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω οτι θα ερθει εκεινη η ωρα!!! Κουραγιο κ υπομονη!ολα στο μυαλο μας ειναι! Μετα απο μηνες θυμησου να μου πεις το ιδιο χαχα

2 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!

Τι έχει πάθει αυτό το site και από κινητό δεν σου δίνει πια τη δυνατότητα να σχολιάσεις; Μου την έχει δώσει.

@Nati85 Καλή σεζόν (δεν λέω ποτέ Καλό χειμώνα, και αποφεύγω και το καλό φθινόπωρο). Όσο για τα ευτράπελα των διακοπών, αυτά είναι που μένουν στο τέλος και γελάμε, ε; "Θυμάσαι εκείνο το καλοκαίρι που κλειστήκαμε μέσα στο δωμάτιο...". Πάντως καλύτερα να κλειστεί κανείς μέσα παρά από έξω ε;

@elenakii22 μου τι ωραία νέα! Να το χαίρεσαι το μωράκι σου και να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου.

@MaTonToutati καλώς ήρθες. Όλες στο ίδιο καζάνι βράζουμε. Έχουν οξυνθεί οι αισθήσεις μας και παρατηρούμε κάθε τι -υπαρκτό και ανύπαρκτο, έντονο και ήπιο, επιθυμητό και μη. Μείνε μαζί μας να τα λέμε. 

@Garifalia1 μου κοντεύεις! Είναι φυσικό να αγχώνεσαι. Να σκέφτεσαι ότι πας στο νοσοκομείο για κάτι υπέροχο και θετικό και όχι γιατί είσαι άρρωστη. Και ότι αυτό το περιβάλλον όσο κρύο και αν είναι, είναι το πιο ασφαλές και για εσένα και για το μωράκι σου. Και ότι φεύγοντας από εκεί σε λίγες μέρες θα έχεις μαζί σου το παιδάκι σου.

Τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνετε; @Ani ani, @Ungry girl @Farmakotriftena @marillia @anemoni1989 και οι υπόλοιπες; 

Καλημετα κ σε εσενα! Σπαστικο αυτο με το κινητο.... :? το δικο μου δεν φορτιζει καλα και ολο μ κλεινει..μια χαρα ειμαι κ εγω στη δουλεια, ειμαι πολυ καλα με την εγκυμοσυνη τοσο που ξεχναω οτι ειμαι εγκυος σκεψου! Επισης η κοιλια μ ξεπρηστηκε καπως σαν της @elenakii22 περιμενω κ εγω το ραντεβου με τον καινουργιο γιατρο στις 14/9 κ να μ γραψει κ αυχενικη..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , alina80 είπε:

μπράβο για το τσιγάρο! Καλή αρχή. Εγώ δυστυχώς αυτές τις ημέρες μάλλον το έχω αυξήσει (και το ανάβω και κάθε φορά με τύψεις στην πιθανότητα να είμαι έγκυος). Καλά θα κάνεις να αποφύγεις παρέες που καπνίζουν - άσε εγώ έχω και τον έταιρο καπνιστή μέσα στο σπίτι, οπότε καταλαβαίνεις. Τον τρώγομαι να το κόψουμε και οι δύο γιατί αλλιώς είναι δύσκολο αλλά δεν τον βλέπω πρόθυμο. Έχουμε συμφωνήσει όμως ότι τη μέρα που θα μάθουμε ότι είμαι έγκυος, τελείωσε και για τους δυο μας το παλιοτσιγάρο! Εγώ γιατί πρέπει (δεν το διαπραγματεύομαι ούτε στο ελάχιστο) και εκείνος αφενός για συμπαράσταση, αφετέρου γιατί το μωρό είναι και των δυο! Δεν γίνεται μόνο εγώ να ζορίζομαι ή να προσέχω. Οι φίλες μου βέβαια με λένε υπερβολική, αλλά εγώ πιστεύω ότι και ο πατέρας θα πρέπει να κάνει θυσίες. Δεν φτάνει που όλα τα πραγματικά ζόρια της εγκυμοσύνης και της γέννας τα περνάμε εμείς οι γυναίκες, εκείνοι να είναι χαλαροί και άνετοι με το τσιγαράκι τους και το ποτάκι τους και να κοκορεύονται ότι θα αποκτήσουν παιδί; Δεν το δέχομαι. (χαχαχα).

Eννοείτε και οι μπαμπάδες να κάνουν θυσίες!Ο άντρας μου δεν καπνίζει!Σπάνια από κανένα!Εγώ έκανα 15 τη μέρα!!Αρχιζε να με κουράζει!!Ζορίζομαι όμως!!Τώρα τρώω ρυζογκοφρέτες με μελι να ξεχαστώ!!Πότε δεν περιμένεισ???Αυτό με το στήθος είναι καλό σημ΄'αδι

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , marillia είπε:

Eννοείτε και οι μπαμπάδες να κάνουν θυσίες!Ο άντρας μου δεν καπνίζει!Σπάνια από κανένα!Εγώ έκανα 15 τη μέρα!!Αρχιζε να με κουράζει!!Ζορίζομαι όμως!!Τώρα τρώω ρυζογκοφρέτες με μελι να ξεχαστώ!!Πότε δεν περιμένεισ???Αυτό με το στήθος είναι καλό σημ΄'αδι

Το Σάββατο δεν περιμένω. Αλλά προσπαθώ να μην έχω ελπίδες.

Κι εμένα με κουράζει και κυρίως ο λόγος που ανάβω κάθε φορά τσιγάρο. Συνήθως είναι από βαρεμάρα ή για να κερδίσω λίγο χρόνο από το να κάνω κάτι που δεν θέλω να κάνω. Λειτουργώ κάπως "ας κάνω ένα τσιγάρο και μετά να ξεκινήσω δουλειά/ να βάλω σκούπα κ.λπ". Δηλαδή δεν το κάνω γιατί πραγματικά δεν μπορώ χωρίς αυτό. Αν είμαι κάπου που δεν επιτρέπεται, όση ώρα και αν είμαι δεν με πειράζει να μην καπνίσω. Αν ας πούμε διαβάζω στο υπνοδωμάτιο ένα βιβλίο μπορώ για ώρες να μην καπνίσω. Αν διαβάζω στο σαλόνι, θα καπνίσω. Οπότε είναι χαζό που καπνίζω. Άσε τα χρήματα που δίνουμε!

Να μην σκέφτεσαι "το κόβω". Να σκέφτεσαι απλώς ότι "δεν καπνίζω". Μπορεί να βοηθήσει. Και προσπάθησε να κρατάς τα χέρια σου απασχολημένα. Κάνε δουλείες, άρχισε το κέντημα, λύσε σταυρόλεξο...

πρίν από 10 λεπτά , alina80 είπε:

Κι εγώ στις θηλές έχω ευαισθησία κυρίως! Με ενοχλεί οποιοδήποτε άγγιγμα, και ακόμα και η μικρή πίεση με πονάει. Εκτός από αυτό είχες και τα συνηθισμένα σου συμπτώματα περιόδου;

Καλη σεζον alina μου.εξαλλου ακομα καλοκαιρακι ειναι!!λοιπον ειχα πονους περιοδου εντονους το βραδυ την ημερα ημουν μια χαρα αφου ελεγα τι γινεται ρε παιδια την ημερα παταω διακοπτη και δεν νιωθω τιποτα?επισης οσο περνουσαν οι μερες ενιωθα κουρασμενη και νυσταγμενη αλλα ενταξει δουλευα αρκετες ωρες τοτε και δεν εδωσα πολυ σημασια.την τελευταια βδομαδα πριν το τεστ που εκανα ειχα κρυαδες καθε βραδυ.γενικα ειχα πολλα συμπτωματα και ελεγα αν δεν ειμαι εγκυος καποιο προβλημα εχω θα πηγαινα στον γιατρο!θυμαμαι ελεγε ο αντρας μου εσαι εγκυος εσυ δεν ενιωθες ποτε ετσι και του ελεγα οχι μωρε κατι αλλο θα εχω θα παω στον γιατρο.το στομαχι μου δεν με ενοχλουσε επινα και ετρωγα κανονικα μονο λιγες ανακατοσουρες πιο μετα ειχα.

@caramel_83 ναι αντε να παω να δουμε τι θα μου πει εχει περασει τοσος καιρος θελω τα χαπιαααα μουυυυ!!!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Just now, alina80 είπε:

Το Σάββατο δεν περιμένω. Αλλά προσπαθώ να μην έχω ελπίδες.

Κι εμένα με κουράζει και κυρίως ο λόγος που ανάβω κάθε φορά τσιγάρο. Συνήθως είναι από βαρεμάρα ή για να κερδίσω λίγο χρόνο από το να κάνω κάτι που δεν θέλω να κάνω. Λειτουργώ κάπως "ας κάνω ένα τσιγάρο και μετά να ξεκινήσω δουλειά/ να βάλω σκούπα κ.λπ". Δηλαδή δεν το κάνω γιατί πραγματικά δεν μπορώ χωρίς αυτό. Αν είμαι κάπου που δεν επιτρέπεται, όση ώρα και αν είμαι δεν με πειράζει να μην καπνίσω. Αν ας πούμε διαβάζω στο υπνοδωμάτιο ένα βιβλίο μπορώ για ώρες να μην καπνίσω. Αν διαβάζω στο σαλόνι, θα καπνίσω. Οπότε είναι χαζό που καπνίζω. Άσε τα χρήματα που δίνουμε!

Φτάσαν οι μέρεςςς!!Μακάρι......!!!Και ακριβώς σαν και σενα .Κατσε να κάνω ένα τσιγάρο και μετά να σηκωθώ για δουλειές!!Αν πιστεύεις ότι θα το κόψεις εύκολα με την εγκυμοσύνη καλο.Αλλιώς αν ζοριστείς και θα το θες μπορείς να κάνεις μια προσπάθεια από τώρα.Οταν είχα μάθει για την εγκυμοσύνη μου το είχα κόψει μαχαίρι αμέσως και δεν ζορίστηκα.Η φίλη μου που είναι έγκυος τώρα δεν μπορεί και καπνίζει 3 την ημέρα!!Και τα λεφτά που λες έχεις δίκιο!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , Nati85 είπε:

Καλη σεζον alina μου.εξαλλου ακομα καλοκαιρακι ειναι!!λοιπον ειχα πονους περιοδου εντονους το βραδυ την ημερα ημουν μια χαρα αφου ελεγα τι γινεται ρε παιδια την ημερα παταω διακοπτη και δεν νιωθω τιποτα?επισης οσο περνουσαν οι μερες ενιωθα κουρασμενη και νυσταγμενη αλλα ενταξει δουλευα αρκετες ωρες τοτε και δεν εδωσα πολυ σημασια.την τελευταια βδομαδα πριν το τεστ που εκανα ειχα κρυαδες καθε βραδυ.γενικα ειχα πολλα συμπτωματα και ελεγα αν δεν ειμαι εγκυος καποιο προβλημα εχω θα πηγαινα στον γιατρο!θυμαμαι ελεγε ο αντρας μου εσαι εγκυος εσυ δεν ενιωθες ποτε ετσι και του ελεγα οχι μωρε κατι αλλο θα εχω θα παω στον γιατρο.το στομαχι μου δεν με ενοχλουσε επινα και ετρωγα κανονικα μονο λιγες ανακατοσουρες πιο μετα ειχα.

@caramel_83 ναι αντε να παω να δουμε τι θα μου πει εχει περασει τοσος καιρος θελω τα χαπιαααα μουυυυ!!!

κ ενα ταξι να φυγεις :P:P 

• Μου αρέσει 1

@marillia εχουμε ακομα ενταξει μεχρι τον οκτωβριο ζεστη κανει!!καλη σεζον οπως λεει και η αλινα!28 αυγουστου αδιαθετησα!εχω ακομα μερες!αλλα πλεον μεχρι να φτιαξω το θεμα μου δεν ελπιζω! Για μετα τα χριστουγεννα με βλεπω να κανω κατι!!

πρίν από 3 λεπτά , caramel_83 είπε:

κ ενα ταξι να φυγεις :P:P 

Αυτο ακριβως!!!χαχαχαχα!

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...