Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , MaTonToutati είπε:

Καλησπέρα!

Είμαι μόλις μερικά λεπτά μέλος και απόλυτα ανίδεη στο πώς λειτουργούν τα forum, οπότε και ζητώ την κατανόησή σας εκ των προτέρων για λάθη που θα κάνω σε αναρτήσεις. Σας διαβάζω πολλούς μήνες στο πλαίσιο ενημέρωσης σχετικά με θέματα γυναικολογικά και εγκυμοσύνης. Τώρα όμως ήρθε η στιγμή να ζητήσω τη γνώμη σας για το αν θα πάω στον γιατρό ή αν είμαι "του γιατρού"...

Είμαι 30 ετών και πρώτη φορά συνέβη να έχω ελεύθερες επαφές, οι οποίες έγιναν ενώ είχα περίοδο.

Τελευταία περίοδος 12/08 (μου ήρθε 3 μέρες νωρίτερα) - ελεύθερες επαφές 14-15-16/08 - πιθανή ημερομηνία ωορρηξίας 26/08 (δεν ένοιωσα ποτέ το "γνωστό" της σε εμένα τσίμπημα) - επόμενη περίοδος αναμένεται 09/09 - κύκλος σχεδόν πάντα με ελάχιστες εξαιρέσεις 28 ημερών.

Την πρώτη εβδομάδα μετά την τελευταία ελεύθερη επαφή είχα έντονα τραβήγματα χαμηλά - ποτέ ξανά πριν.

Κοντά στις 2 εβδομάδες με έπιαναν ξαφνικά ναυτίες ειδικά το πρωί. Για παράδειγμα ενώ καπνίζω χρόνια και ποτέ δεν είχα θέμα, πήγα να ανάψω τσιγάρο και κατευθείαν ανακατεύτηκα σε σημείο που το πέταξα. Επίσης, χωρίς κανένα λόγο η κοιλιά μου είναι πρησμένη σε σημείο ανυπόφορο.

Την περασμένη εβδομάδα (3η), ήμουν σε φίλη, η οποία μαγείρευε γαρίδες, τις οποίες λατρεύω. Μόλις έφτασα κοντά και τις μύρισα είχα πάλι την ίδια αίσθηση αηδίας μέχρι που αναγκάστηκα να βγω στο μπαλκόνι.

Το Σάββατο που μας πέρασε, βγαίνοντας από το μπάνιο, μου τράβηξε την προσοχή το στήθος μου βλέποντάς το στον καθρέφτη, όπου ξαφνικά είχε γεμίσει "φλέβες"! Συν ότι πρώτη φορά με ενοχλούσε την ώρα που πλενόμουν - καμμία ευαισθησία ποτέ στο στήθος ως "σύμπτωμα περιόδου".

Έχω ένα συχνό "μόνιμο" πονοκέφαλο και μια αίσθηση "ζεστού" στο κεφάλι μου.

Αυτή την εβδομάδα (4η) είναι να πάω στο γυναικολόγο μου για το ετήσιο check up, υπάρχει περίπτωση να φανεί κάτι ΑΝ υπάρχει κάτι ή θα πρέπει να περιμένω;

MaTonToutati.... λες να μου συμβεί; :)

Καλησπέρα και καλώς ήρθες στο φόρουμ. Είναι πολύ δύσκολο να συνέλαβες ενώ είχες περίοδο μ αυτόν τον κύκλο των 28 ημερών. Ο γιατρος πέρα από ίσως ένα παχύ ενδομητριο αυτή τη στιγμή μάλλον δεν θα μπορέσει να δει κάτι άλλο.αν δεν είχες άλλες επαφες ελεύθερες πέρα από αυτές που ανέφερες θα μπορούσες να κάνεις μια χοριακη για να δεις αν όντως είσαι. Επίσης να ξέρεις ότι επαφή με περίοδο τις μέρες που έχεις αρκετό αίμα μπορεί να σπρώξει το αίμα πίσω και να κατευθυνθεί στη μητρα και να πάθεις ζημιά. 

6penp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 21 λεπτά , MaTonToutati είπε:

Καλησπέρα!

Είμαι μόλις μερικά λεπτά μέλος και απόλυτα ανίδεη στο πώς λειτουργούν τα forum, οπότε και ζητώ την κατανόησή σας εκ των προτέρων για λάθη που θα κάνω σε αναρτήσεις. Σας διαβάζω πολλούς μήνες στο πλαίσιο ενημέρωσης σχετικά με θέματα γυναικολογικά και εγκυμοσύνης. Τώρα όμως ήρθε η στιγμή να ζητήσω τη γνώμη σας για το αν θα πάω στον γιατρό ή αν είμαι "του γιατρού"...

Είμαι 30 ετών και πρώτη φορά συνέβη να έχω ελεύθερες επαφές, οι οποίες έγιναν ενώ είχα περίοδο.

Τελευταία περίοδος 12/08 (μου ήρθε 3 μέρες νωρίτερα) - ελεύθερες επαφές 14-15-16/08 - πιθανή ημερομηνία ωορρηξίας 26/08 (δεν ένοιωσα ποτέ το "γνωστό" της σε εμένα τσίμπημα) - επόμενη περίοδος αναμένεται 09/09 - κύκλος σχεδόν πάντα με ελάχιστες εξαιρέσεις 28 ημερών.

Την πρώτη εβδομάδα μετά την τελευταία ελεύθερη επαφή είχα έντονα τραβήγματα χαμηλά - ποτέ ξανά πριν.

Κοντά στις 2 εβδομάδες με έπιαναν ξαφνικά ναυτίες ειδικά το πρωί. Για παράδειγμα ενώ καπνίζω χρόνια και ποτέ δεν είχα θέμα, πήγα να ανάψω τσιγάρο και κατευθείαν ανακατεύτηκα σε σημείο που το πέταξα. Επίσης, χωρίς κανένα λόγο η κοιλιά μου είναι πρησμένη σε σημείο ανυπόφορο.

Την περασμένη εβδομάδα (3η), ήμουν σε φίλη, η οποία μαγείρευε γαρίδες, τις οποίες λατρεύω. Μόλις έφτασα κοντά και τις μύρισα είχα πάλι την ίδια αίσθηση αηδίας μέχρι που αναγκάστηκα να βγω στο μπαλκόνι.

Το Σάββατο που μας πέρασε, βγαίνοντας από το μπάνιο, μου τράβηξε την προσοχή το στήθος μου βλέποντάς το στον καθρέφτη, όπου ξαφνικά είχε γεμίσει "φλέβες"! Συν ότι πρώτη φορά με ενοχλούσε την ώρα που πλενόμουν - καμμία ευαισθησία ποτέ στο στήθος ως "σύμπτωμα περιόδου". Ο εκνευρισμός μου χτυπάει κόκκινο και η χωρίς λόγο υποτονικότητα που αισθάνομαι συνέχεια είναι ενοχλητική.

Έχω ένα συχνό "μόνιμο" light πονοκέφαλο και μια αίσθηση "ζεστού" στο κεφάλι μου.

Αυτή την εβδομάδα (4η) είναι να πάω στο γυναικολόγο μου για το ετήσιο check up, υπάρχει περίπτωση να φανεί κάτι ΑΝ υπάρχει κάτι ή θα πρέπει να περιμένω;

MaTonToutati.... λες να μου συμβεί; :)

Οχι δεν φαινετε τιποτα απολυτως στο γιατρο οπως σου ειπε κ η οριαννα αν θες κανε μια χοριακη 12 ευρω εχει κ βγαινει την ιδια μερα αν περιμενεις 9 σιγουρα θα δειξει. Παντως ειναι δυσκολο αν η τελευταια επαφη ηταν 16/8 να εγινε κατι

25 minutes ago, orianna said:

Καλησπέρα και καλώς ήρθες στο φόρουμ. Είναι πολύ δύσκολο να συνέλαβες ενώ είχες περίοδο μ αυτόν τον κύκλο των 28 ημερών. Ο γιατρος πέρα από ίσως ένα παχύ ενδομητριο αυτή τη στιγμή μάλλον δεν θα μπορέσει να δει κάτι άλλο.αν δεν είχες άλλες επαφες ελεύθερες πέρα από αυτές που ανέφερες θα μπορούσες να κάνεις μια χοριακη για να δεις αν όντως είσαι. Επίσης να ξέρεις ότι επαφή με περίοδο τις μέρες που έχεις αρκετό αίμα μπορεί να σπρώξει το αίμα πίσω και να κατευθυνθεί στη μητρα και να πάθεις ζημιά. 

Καλώς σας βρήκα και ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. :)

Ούτε εγώ βρίσκω ίχνος λογικής και πιθανότητας σε όλο αυτό, αλλά από την άλλη δεν υπάρχει κάποια εξήγηση για όλα αυτά τα "περίεργα".

Το "sex και περίοδος" ήταν κάτι το οποίο δεν έκανα ποτέ για λόγους δικής μου αίσθησης, απλά μας βγήκε και έγινε. Σε ευχαριστώ για τη συμβουλή, αλλά δεν μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο.

Στην πραγματικότητα, το αίμα της περιόδου βγαίνει από ένα μικρό άνοιγμα και η επαφή δεν μπορεί να κάνει κάποια ζημιά στη μήτρα, διότι δεν μπορεί να εισχωρήσει από το στόμιο αυτό. Σε ευχαριστώ όμως και πάλι. :)

@MaTonToutatiμου καλωσόρισες!!Είναι απίθανο να έμεινες εγκυούλα με περίοδο!!Η θα είσαι εγκυούλα από προηγούμενο κύκλο ή αν έκανες επαφές και πιο μετά!!Θα μπορούσες να κάνεις ένα τεστάκι αν οχι χοριακή!!Πάντως και γω τον προηγούμενο μήνα αναγουλιαζα με το τσιγάρο και τελικά αδιαθέτησα!!Σου εύχομαι να συμβεί αν το επιθυμείς!!

• Μου αρέσει 1

@marillia η αλήθεια είναι ότι όλα αυτά τα προσπερνούσα όλες τις μέρες, γιατί θεωρούσα ότι είχα τη μύγα και πίστευα ότι είναι τελείως απίθανο. Αλλά όταν είδα τις φλέβες έπαθα σοκ και τότε τα "ένωσα" όλα. Έχω ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, αλλά ποτέ δε φαινόντουσαν οι φλέβες μου. Εδώ και 1 εβδομάδα είναι λες και έχουν ζωγραφίσει πάνω μου.

Έγκυος από προηγούμενο κύκλο δεν είμαι, διότι έκανα στις 26/08 χοριακή και βγήκε αρνητικότατη, συν ότι δεν έγινε άλλη ελεύθερη επαφή.

Πφ! 5 μέρες έμειναν η αλήθεια είναι μέχρι την αναμενόμενη αυτού του μήνα, αλλά είναι αυτή η "ουρά" η δύσκολη. :D

Θα είναι παραπάνω από καλοδεχούμενο εάν συμβεί. :)

Σου εύχομαι τον επόμενο μήνα να μην την συναντήσεις, άμα είναι αυτό που επιθυμείς! :)

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , MaTonToutati είπε:

η αλήθεια είναι ότι όλα αυτά τα προσπερνούσα όλες τις μέρες, γιατί θεωρούσα ότι είχα τη μύγα και πίστευα ότι είναι τελείως απίθανο. Αλλά όταν είδα τις φλέβες έπαθα σοκ και τότε τα "ένωσα" όλα. Έχω ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, αλλά ποτέ δε φαινόντουσαν οι φλέβες μου. Εδώ και 1 εβδομάδα είναι λες και έχουν ζωγραφίσει πάνω μου.

Έγκυος από προηγούμενο κύκλο δεν είμαι, διότι έκανα στις 26/08 χοριακή και βγήκε αρνητικότατη, συν ότι δεν έγινε άλλη ελεύθερη επαφή.

Πφ! 5 μέρες έμειναν η αλήθεια είναι μέχρι την αναμενόμενη αυτού του μήνα, αλλά είναι αυτή η "ουρά" η δύσκολη. :D

Θα είναι παραπάνω από καλοδεχούμενο εάν συμβεί. :)

Σου εύχομαι τον επόμενο μήνα, να μην την συναντήσεις άμα είναι αυτό που επιθυμείς! :)

Σ ευχαριστώ πολύυυυ!!Τα συμπτώματα είναι άτιμα χαχαχαχ!!Εγώ την πάτησα γερά αυτό το μήνα!!Δεν ξανακοιτάω τίποτα!!Για αυτό τον κύκλο τουλάχιστον(σας έχω μάρτυρες αλλιώς)!!Μακάρι να σου συνέβει!! Υποθετώ το γνωρίζεις ότι η πιθανότητα να μείνουμε έγκυες είναι 25% μόνο.Και είσαι γόνιμη για 24-36 .ωρες τον μήνα.Και αδιαθετείς μετά από 14 μέρες!!Αν δεν είσαι θέλει παραπάνω προσπάθεια.Μόνο μια επαφή και μάλιστα με περίοδο δεν αρκεί.

22 minutes ago, marillia said:

Σ ευχαριστώ πολύυυυ!!Τα συμπτώματα είναι άτιμα χαχαχαχ!!Εγώ την πάτησα γερά αυτό το μήνα!!Δεν ξανακοιτάω τίποτα!!Για αυτό τον κύκλο τουλάχιστον(σας έχω μάρτυρες αλλιώς)!!Μακάρι να σου συνέβει!! Υποθετώ το γνωρίζεις ότι η πιθανότητα να μείνουμε έγκυες είναι 25% μόνο.Και είσαι γόνιμη για 24-36 .ωρες τον μήνα.Και αδιαθετείς μετά από 14 μέρες!!Αν δεν είσαι θέλει παραπάνω προσπάθεια.Μόνο μια επαφή και μάλιστα με περίοδο δεν αρκεί.

Ααα ναι! Όλα αυτά τα γνωρίζω και παρ'όλο που ήταν 3 οι επαφές, επειδή δεν είχαν καμμία σχέση με γόνιμες δεν το είχα καθόλου στο μυαλό μου ούτε σαν κρυφή επιθυμία. Τα επίπεδα γονιμότητας μου είναι σε πολύ πολύ καλό επίπεδο. Ενώ δεν κάνουμε επίσημες προσπάθειες, τα ελέγχω για άλλους ιατρικούς λόγους, αλλά και πάλι δεν καταλαβαίνω πώς προκύπτει η όλη αλλαγή στο στήθος μου.

Τα υπόλοιπα οκ, δεν είναι συμπτώματα, είναι αν θες ίωση που πέρασε και δεν ακούμπησε, κούραση που δεν έδωσα σημασία και μου βγήκε διαφορετικά... αλλά το στήθος και ο θώρακας;; Τι να πω... Θα πάω και θα τον τρελλάνω το γιατρό με τις ερωτήσεις μου! χαχαχα

Just now, MaTonToutati είπε:

Ααα ναι! Όλα αυτά τα γνωρίζω και παρ'όλο που ήταν 3 οι επαφές, επειδή δεν είχαν καμμία σχέση με γόνιμες δεν το είχα καθόλου στο μυαλό μου ούτε σαν κρυφή επιθυμία. Τα επίπεδα γονιμότητας μου είναι σε πολύ πολύ καλό επίπεδο. Ενώ δεν κάνουμε επίσημες προσπάθειες, τα ελέγχω για άλλους ιατρικούς λόγους, αλλά και πάλι δεν καταλαβαίνω πώς προκύπτει η όλη αλλαγή στο στήθος μου.

Τα υπόλοιπα οκ, δεν είναι συμπτώματα, είναι αν θες ίωση που πέρασε και δεν ακούμπησε, κούραση που δεν έδωσα σημασία και μου βγήκε διαφορετικά... αλλά το στήθος και ο θώρακας;; Τι να πω... Θα πάω και θα τον τρελλάνω το γιατρό με τις ερωτήσεις μου! χαχαχα

Aύριο έχεις ραντεβού?Ναι καλά θα κάνεις!!Οτι απορία έχεις να στη λύσει!!Και γω έκλεισα για Παπ από βδομάδα!!Θα τον κουφάνω σίγουρα!!

10 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Καλημερα! Εγω εχω να δηλωσω πως αδιαθετησα και ειναι η χειροτερη φορα εβερ... πονάω πολυυυυυυυ... Προφανώς λόγω χαπιων οι ορμονες μου έκαναν πάρτυ και για αυτό όλα αυτά...σε συνδυασμό με μια ιωσουλα που πιθανώς πέρασα...Και τσουπ! Μπερδεματακι!!!! Καλή επιτυχία σε όλα τα κορίτσια!!! Καλό κουράγιο σε εμενα που πονάω πολύ και ελπίζω ν μη συνεχιστεί για πολύ ακόμα!!! Φιλιά κορίτσια μου!!!

Κριμα..περαστικα σου και με το καλο παμε στον επομενο μηνα δυναμικα!!

8 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

καλημερα σε ολες!!!τι κάνετε??εγω ενω ημουν πολυ καλα,σε σημειο που ειχα αρχισει να ανησυχω,ειχα δυο βδομάδες να κανω εμετο ουτε αναγουλες ειχα σμρ ξεκινησα με εμετο παλι...μαλλον επειδη κλαιγομουν που θα με εβλεπε ο γιατρος 2κιλα πανω ειπε το μωρο μου να με βοηθήσει!!ελπιζω να μην ξεκινήσουν οι ανακατοσουρες παλι!!

Καλως το κοριτσι μας!! Τα τσακωσες κ τα 2 κιλακια σου! Μια χαρα! Με την αυχενικη τι εγινε? Ειδαμε κ φυλο?

• Μου αρέσει 1

24 minutes ago, marillia said:

Aύριο έχεις ραντεβού?Ναι καλά θα κάνεις!!Οτι απορία έχεις να στη λύσει!!Και γω έκλεισα για Παπ από βδομάδα!!Θα τον κουφάνω σίγουρα!!

Αύριο, ναι!

Πάντα το κάνω αρχές Σεπτεμβρίου,  για να έχουν περάσει ζέστες, θάλασσες κτλ που μπορεί να εμφανίσουν κάτι.

Α! Ωραία!

Θα τους αποτελειώσουμε-χαχαχα

Εύχομαι τον επόμενο μήνα να "τρελλάνεις" τον γιατρό σου με ένα θετικότατο τεστάκι!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 52 λεπτά , MaTonToutati είπε:

Αύριο, ναι!

Πάντα το κάνω αρχές Σεπτεμβρίου,  για να έχουν περάσει ζέστες, θάλασσες κτλ που μπορεί να εμφανίσουν κάτι.

Α! Ωραία!

Θα τους αποτελειώσουμε-χαχαχα

Εύχομαι τον επόμενο μήνα να "τρελλάνεις" τον γιατρό σου με ένα θετικότατο τεστάκι!!

Κοριτσι καλησπερα...

Δεν εχω να σου πω κατι διαφορετικο απο τα κοριτσια οντως τα σύμπτωμα ειναι τρελα οπως ειπαι και η μαριλια..μπορει να τα δημιουργήσουμε μονες μας απο την πολυ θέληση..

Οταν ομως μας σημβενει κατι ξεχωριστό στο σώμα μας λεμε ε καλα πως να ειναι φαντασια αφου το νιωθω χαχαχαχαχαχαχα ολες μα ολες εδω μεσα και οχι μονο το εχουμε παθει κ οχι μια φορα...

Σου εγραψα απλα για να σου πω πως εύχομαι οποιο θες να ειναι το αποτελεσμα να σου ερθει ενα μωρακι γρήγορα καλως ηρθες στην παρεα μας και ελπιζω να μη σε τρελανουμε περισσότερο χαχαχαχαχα

Καλησπερα σε ολα τα κοριτσιαααα???

Τι κανεται???

Πολυ ησυχία σημερα αχαχαχα!!!

• Μου αρέσει 1

@Ungry girlμου τι κάνεις?Οντως ησυχία έχουμε!!Εγώ κάνω δουλίτσες και έφτιαξα πιππερίες φλωρίνης γεμιστές στο φούρνο!!!Ασε με πονάει και το πόδι μου!Από τη μέση του μηρού πίσω μέχρι τα δάχτυλα!Και πιο πολύ ο αστράγαλος!!Μετά το γάμο της φίλης μου που φόρεσα πολύ τακούνι με έπιασε.Χτες γύρισα και 2 φορές το πόδι μου από κάτι χαζοπάππουτσα που έχω!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , marillia είπε:

@Ungry girlμου τι κάνεις?Οντως ησυχία έχουμε!!Εγώ κάνω δουλίτσες και έφτιαξα πιππερίες φλωρίνης γεμιστές στο φούρνο!!!Ασε με πονάει και το πόδι μου!Από τη μέση του μηρού πίσω μέχρι τα δάχτυλα!Και πιο πολύ ο αστράγαλος!!Μετά το γάμο της φίλης μου που φόρεσα πολύ τακούνι με έπιασε.Χτες γύρισα και 2 φορές το πόδι μου από κάτι χαζοπάππουτσα που έχω!!

Ναι πολυ ησυχία τι να κανω ηρθαν τα τεστακια αυριο θα παω να τα παραλαβω και ξεκιναει ο μαραθώνιος χαχααχα...

Απο τα στενα παπουτσια την πατησες η απο τον πολυ χορο???????

Ωραίες οι πιπεριές..

Εγω δουλευω πολυ αυτες τς μερες και εμενα τα ποδια μου χαλια ειναι..αλλα αντεχω ειναι μυϊκός ο πονος εσενα αμα ειναι απο γυρισμα θα ποναει πολυ περισσότερο!!!περαστικα να ναι!!!

πολυ καλη η αυχενικη μου!!ολα τα βρηκε παρα πολυ καλα!μαλλον κοριτσακι μας ειπε!! @Ani ani η ζυγαριά παραδόξως με εδειξε στα ιδια...δε ξέρω πως τα καταφερα!!η αληθεια ειναι οτι νιωθω πιο ξεπερασμένη...

• Μου αρέσει 3

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

1 hour ago, elenakii22 είπε:

πολυ καλη η αυχενικη μου!!ολα τα βρηκε παρα πολυ καλα!μαλλον κοριτσακι μας ειπε!! @Ani ani η ζυγαριά παραδόξως με εδειξε στα ιδια...δε ξέρω πως τα καταφερα!!η αληθεια ειναι οτι νιωθω πιο ξεπερασμένη...

Με το καλο ελενακι τωρα μπορεις να  ευχαριστηθεις την υπολοιπη εγκυμοσυνη!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...