Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Γεια σας κοπελουδες!:D 

Σημερα ηταν ηρεμη μερα!καναμε το μπανιο μας παιξαμε ξεκουραστηκαμε φαγαμε ηρεμα εξω ολα μια χαρα!!μακαρι να ημουν σε γονιμες μερες!!

Κοριτσια αν γινει κατι σημαντικο βαλτε μου ενα παπακι να το δω!!!φιλακια και καντε πολυ σεξακι!σιγουρα θα εχουμε εγκυουλα σε λιγες μερες!!!

• Μου αρέσει 4

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Κορίτσια τι κανετε; Μια μέρα ελειψα και βρήκα 6 σελιδες που έπρεπε να διαβάσω!!! Αχαχχαχαχαχα Εγώ καλά είμαι!!! Γύρισα σπιτάκι μου και ευτυχώς δεν έχω κάνει εμετό τις τελευταίες μέρες και το στομαχακι μου είναι σε πολύ καλή φόρμα!!! Πλησιάζοντας η αναμενόμενη περίοδος μου,  νομίζω τη νιώθω όλο και πιο κοντά... Εκτός από την κοιλίτσα μ που με ενοχλεί ωρες ωρες (εδώ και πολλές μέρες βεβαια) απο χθες με πονάει έντονα και η μέση... αλάνθαστο σύμπτωμα περιόδου αυτο για εμενα... Ακόμα βέβαια τίποτα και ως την Πέμπτη έχω 3 μερες μπροστά μου!!!Ποια περίμενε πριν από μενα;;; είχαμε κάνα νεο; ή εγω ειμαι αυτή που θα έχει νέα πρωτη (Νέα να ναι και ότι να ναι);;;;;

• Μου αρέσει 4

cO4Yp3.png

6 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Κορίτσια τι κανετε; Μια μέρα ελειψα και βρήκα 6 σελιδες που έπρεπε να διαβάσω!!! Αχαχχαχαχαχα Εγώ καλά είμαι!!! Γύρισα σπιτάκι μου και ευτυχώς δεν έχω κάνει εμετό τις τελευταίες μέρες και το στομαχακι μου είναι σε πολύ καλή φόρμα!!! Πλησιάζοντας η αναμενόμενη περίοδος μου,  νομίζω τη νιώθω όλο και πιο κοντά... Εκτός από την κοιλίτσα μ που με ενοχλεί ωρες ωρες (εδώ και πολλές μέρες βεβαια) απο χθες με πονάει έντονα και η μέση... αλάνθαστο σύμπτωμα περιόδου αυτο για εμενα... Ακόμα βέβαια τίποτα και ως την Πέμπτη έχω 3 μερες μπροστά μου!!!Ποια περίμενε πριν από μενα;;; είχαμε κάνα νεο; ή εγω ειμαι αυτή που θα έχει νέα πρωτη (Νέα να ναι και ότι να ναι);;;;;

Καλημερα κοριτσάκι μου μακάρι να είσαι και μετά έχει σειρά η @alina80 και εγώ Δευτέρα περιμένω!!! Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια και που θα πάει όλες θα γίνουμε μανούλες κάποια στιγμή έχει ο θεός!!!!! 

• Μου αρέσει 1

Καλημερα! Εγω εχω να δηλωσω πως αδιαθετησα και ειναι η χειροτερη φορα εβερ... πονάω πολυυυυυυυ... Προφανώς λόγω χαπιων οι ορμονες μου έκαναν πάρτυ και για αυτό όλα αυτά...σε συνδυασμό με μια ιωσουλα που πιθανώς πέρασα...Και τσουπ! Μπερδεματακι!!!! Καλή επιτυχία σε όλα τα κορίτσια!!! Καλό κουράγιο σε εμενα που πονάω πολύ και ελπίζω ν μη συνεχιστεί για πολύ ακόμα!!! Φιλιά κορίτσια μου!!!

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κόρες! Τι κάνετε;

@anemoni1989 υπομονή. Είναι η προσαρμογή του οργανισμού. Αν πέρασες και ιωσούλα ήρθε και έδεσε. Πάρε και κάνα παυσιπονάκι μήπως σε βοηθήσει, κάνα ζεστό ντουζάκι... 

@Μαρθα Κ Σύμφωνώ Μάρθα μου, κάποια στιγμή όλες. Μακάρι να ακούσουμε τα ευχαριστα από εσένα από βδομάδα (για εμένα δεν το βλέπω. Αν εξαιρέσεις μία ευαισθησία στο στήθος, έχουν αρχίσει ήδη τα προεόρτια της λατρεμένης μου #not. Δεν πειράζει, τόσους μήνες έχει ο χρόνος!

@Nati85 Καλά να περνάς. Απόλαυσε τις διακοπές σου και μην σκέφτεσαι τίποτα άλλο. Και όλα θα γίνουν, κοντοζυγώνει η σειρά σου.

Καλημέρα σε όλες, μια ωραία μέρα να έχουμε!

• Μου αρέσει 2

Καλημέρα κορίτσια μου! 

@anemoni1989 λυπάμαι.... πάρε παυσίπονο και υπομονή! Τώρα τι να ήταν όλα αυτά που είχες... μάλλον το έχεις κι εσύ πολύ έντονα στο μυαλό σου και ίσως δεν το καταλαβαίνεις. Ηρέμησε μόλις ξεκίνησες προσπάθειες έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου!!!

Καλημέρα και στα υπόλοιπα κορίτσια. Εμένα τελείωσε η περίοδος και είμαι πανέτοιμη να ευχαριστηθώ τον άντρας μου χαχαχα

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

@anemoni1989 περαστικα!!μη σε παρει απο κατω γτ εκτος του οτι ειναι πρωτος μηνας,μετα τα χαπια θελει λιγο χρονο να προσαρμοστει ο οργανισμός σου!!μπορει ο επομενος μηνας να ειναι ο τυχερος σας αν οχι δώσε λιγο χρονο στον οργανισμό σου να προσαρμοστει!!!!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

καλημερα σε ολες!!!τι κάνετε??εγω ενω ημουν πολυ καλα,σε σημειο που ειχα αρχισει να ανησυχω,ειχα δυο βδομάδες να κανω εμετο ουτε αναγουλες ειχα σμρ ξεκινησα με εμετο παλι...μαλλον επειδη κλαιγομουν που θα με εβλεπε ο γιατρος 2κιλα πανω ειπε το μωρο μου να με βοηθήσει!!ελπιζω να μην ξεκινήσουν οι ανακατοσουρες παλι!!

• Μου αρέσει 6

Διαφημίσεις

πρίν από 35 λεπτά , elenakii22 είπε:

καλημερα σε ολες!!!τι κάνετε??εγω ενω ημουν πολυ καλα,σε σημειο που ειχα αρχισει να ανησυχω,ειχα δυο βδομάδες να κανω εμετο ουτε αναγουλες ειχα σμρ ξεκινησα με εμετο παλι...μαλλον επειδη κλαιγομουν που θα με εβλεπε ο γιατρος 2κιλα πανω ειπε το μωρο μου να με βοηθήσει!!ελπιζω να μην ξεκινήσουν οι ανακατοσουρες παλι!!

Ελενάκι άσε τα κιλα και κοιτα να χαρείς την εγκυμοσύνη σου....  Να και εγω τι καταλαβα που ειμαι σχεδον 8μιση μηνών ακομα δουλευω τερμα κουρασμένη με 4κιλα μονο.....  Ελπιζω σε λίγες μερες που θα σταματησω να παρω κανενα κιλό ακομη ετσι να ξεδωσω λιγουλάκι!!!! 

• Μου αρέσει 1

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

20 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

Αύριο έχω εγω!

Καλημερα κοριτσαρες μου :D

ελενακι τι εγινε με τον γιατρο?

4 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Καλημερα! Εγω εχω να δηλωσω πως αδιαθετησα και ειναι η χειροτερη φορα εβερ... πονάω πολυυυυυυυ... Προφανώς λόγω χαπιων οι ορμονες μου έκαναν πάρτυ και για αυτό όλα αυτά...σε συνδυασμό με μια ιωσουλα που πιθανώς πέρασα...Και τσουπ! Μπερδεματακι!!!! Καλή επιτυχία σε όλα τα κορίτσια!!! Καλό κουράγιο σε εμενα που πονάω πολύ και ελπίζω ν μη συνεχιστεί για πολύ ακόμα!!! Φιλιά κορίτσια μου!!!

γλυκια μου δεν απογοητευομαστε, παμε τον επομενο μηνα δυναμικα ;) 

πρίν από 22 λεπτά , caramel_83 είπε:

Καλημερα κοριτσαρες μου :D

ελενακι τι εγινε με τον γιατρο?

γλυκια μου δεν απογοητευομαστε, παμε τον επομενο μηνα δυναμικα ;) 

στις 7 εχουμε ραντεβου!!

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα!

Είμαι μόλις μερικά λεπτά μέλος και απόλυτα ανίδεη στο πώς λειτουργούν τα forum, οπότε και ζητώ την κατανόησή σας εκ των προτέρων για λάθη που θα κάνω σε αναρτήσεις. Σας διαβάζω πολλούς μήνες στο πλαίσιο ενημέρωσης σχετικά με θέματα γυναικολογικά και εγκυμοσύνης. Τώρα όμως ήρθε η στιγμή να ζητήσω τη γνώμη σας για το αν θα πάω στον γιατρό ή αν είμαι "του γιατρού"...

Είμαι 30 ετών και πρώτη φορά συνέβη να έχω ελεύθερες επαφές, οι οποίες έγιναν ενώ είχα περίοδο.

Τελευταία περίοδος 12/08 (μου ήρθε 3 μέρες νωρίτερα) - ελεύθερες επαφές 14-15-16/08 - πιθανή ημερομηνία ωορρηξίας 26/08 (δεν ένοιωσα ποτέ το "γνωστό" της σε εμένα τσίμπημα) - επόμενη περίοδος αναμένεται 09/09 - κύκλος σχεδόν πάντα με ελάχιστες εξαιρέσεις 28 ημερών.

Την πρώτη εβδομάδα μετά την τελευταία ελεύθερη επαφή είχα έντονα τραβήγματα χαμηλά - ποτέ ξανά πριν.

Κοντά στις 2 εβδομάδες με έπιαναν ξαφνικά ναυτίες ειδικά το πρωί. Για παράδειγμα ενώ καπνίζω χρόνια και ποτέ δεν είχα θέμα, πήγα να ανάψω τσιγάρο και κατευθείαν ανακατεύτηκα σε σημείο που το πέταξα. Επίσης, χωρίς κανένα λόγο η κοιλιά μου είναι πρησμένη σε σημείο ανυπόφορο.

Την περασμένη εβδομάδα (3η), ήμουν σε φίλη, η οποία μαγείρευε γαρίδες, τις οποίες λατρεύω. Μόλις έφτασα κοντά και τις μύρισα είχα πάλι την ίδια αίσθηση αηδίας μέχρι που αναγκάστηκα να βγω στο μπαλκόνι.

Το Σάββατο που μας πέρασε, βγαίνοντας από το μπάνιο, μου τράβηξε την προσοχή το στήθος μου βλέποντάς το στον καθρέφτη, όπου ξαφνικά είχε γεμίσει "φλέβες"! Συν ότι πρώτη φορά με ενοχλούσε την ώρα που πλενόμουν - καμμία ευαισθησία ποτέ στο στήθος ως "σύμπτωμα περιόδου". Ο εκνευρισμός μου χτυπάει κόκκινο και η χωρίς λόγο υποτονικότητα που αισθάνομαι συνέχεια είναι ενοχλητική.

Έχω ένα συχνό "μόνιμο" light πονοκέφαλο και μια αίσθηση "ζεστού" στο κεφάλι μου.

Αυτή την εβδομάδα (4η) είναι να πάω στο γυναικολόγο μου για το ετήσιο check up, υπάρχει περίπτωση να φανεί κάτι ΑΝ υπάρχει κάτι ή θα πρέπει να περιμένω;

MaTonToutati.... λες να μου συμβεί; :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...