Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Αν ηταν μονο το στηθος δεν ια το σκεφτομουν.τοσο αλλα εχω πονους στην κοιλια πολυ εντονους λες κ.θα αδιαθετησω την.επομενξ στιγμη καθως κ παρατηρησα.κ.λευκα υγρα για αυτο μου εχουν μπει υποψιες...οσο για σενα να εισαι αισιοδοξη ποτε δεν ξερεις

Οχι δεν χρησιμοποιησα μονο ταμπον αυτο το εκανα οταν ημουν στην θαλασσα.!!μετα δεν ειχα σχεδον καθολου.

αν τα υγρα σου ειναι αοσμα και δεν ειναι  πηχτα θα μπορουσαν να ειναι εγκυμοσυνης η υγρα πριν την περιοδο...

6penp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

Αν η ροη σου ηταν κανονικη δεν νομιζω μαλλον απτη θαλασσα σου κρατησε τοσο λιγο.  κ εγω οποτε μπαινω στη θαλασσα με περιοδο κραταει λιγοτερο. Παντως οι εντονοι πονοι που εχεις ξαναλεω ειναι πολυ εντονο συμπτωμα. Προσπαθησε στη δουλεια λιγο να χαλαρωσεις προφασισου κ εσυ κανενα προβλημα με την μεση κ την δευτερα πηγαινε για χοριακη.

Σε μια βδομαδα κιολας???λες??μακαρι να ειμαι το θελουμε κ.οι.2πολυ..οσο για την δουλεια ειναι λιγο δυσκολο να.λειψω απλα το μονο που κανω ειναι να ξεκουραζομαι πολυ οταν γυρναω

πρίν από 5 λεπτά , orianna είπε:

αν τα υγρα σου ειναι αοσμα και δεν ειναι  πηχτα θα μπορουσαν να ειναι εγκυμοσυνης η υγρα πριν την περιοδο...

Νομιζω οτι καποιες φορες ειναι πηχτα κ.αλλες οχι

πρίν από 7 λεπτά , orianna είπε:

Αλλες φορες ειναι πηχτα και καποιες αλλες οχι..

πρίν από 6 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Σε μια βδομαδα κιολας???λες??μακαρι να ειμαι το θελουμε κ.οι.2πολυ..οσο για την δουλεια ειναι λιγο δυσκολο να.λειψω απλα το μονο που κανω ειναι να ξεκουραζομαι πολυ οταν γυρναω

Μην λειψεις αλλα ζητα καμια βοηθεια για λιγες μερες στα βαρη μονο. Ναι δευτερα εχουμε 11 οποτε αν η πρωτη ημερομηνια που περιμενεις ειναι 14/9 τοτε μια χοριακη κατι θα δειξει πιστευω το τεστ ομως πιθανο οχι γιαυτο μην το κανεις τσαμπα.

πρίν από 7 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

οταν λεμε πηχτα εννοουμε κομματακια σαν απο τυρι φετα η πηχτο γιαουρτι...εχεις καθολου φαγουρα η τσουξιμο η καψιμο εκει κατω?

πρίν από 11 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

να μπαινεις να τα λεμε και θα δουμε πως θα πανε και τα συμπτωματα σου..παντως απο την ωορρηξια για να γινει η εμφυτευση θελει απο 6 εως 12 μερες,μετα τις 13 μερες μπορεις να κανεις χοριακη.κοντα στην περιοδο σου δλδ.ωορρηξια ποσο του μηνα καταλαβες?οιπονοι ποτε ηταν δλδ?

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

6 ώρες πρίν, marillia είπε:

Kαλημέρα κοριτσάκια μου!!!Εμείς πήγαμε Αθήνα souskou σε κάτι φίλους μας!!περάσαμε τέλεια!!!

@Ungry girlμου πως είσαι?Τις βιταμίνες τις αγο΄ρασα από φαρμακείο 20ε και για μ'ενα,για τον άντρα μου για 1 μήνα.Εγώ την πίνω μεσημέρι μετά το φαγητό!!

@Nati85μου πολύ καλές οι εξετάσεις σου!!Μπράβοοοο!!Πως περάσατε?

@oriannaμου και γω είδα θετικό τεστ για 2 μέρες!!Αδιαθέτησα 15 μέρες μετά το πρώτο τεστ!!Σου εύχομαι να πιάστηκε το σποράκιιιι!!

Τα υπόλοιπα κορίτσια πως είστε?Οι εγκυούλες μας??πάω να βάλω πλυντήρια τα ρούχα του ταξιδιού και τα ξαναλέμε!!Φιλάκιααα!!

Αυριο θα φυγουμε Μαριλιακι!εχει πολυ ωραια παραλια με αμμο και μας αρεσει!σας διαβαζω αλλα εχω χασει επεισοδια!!φιλακιαααα

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Αυριο θα φυγουμε Μαριλιακι!εχει πολυ ωραια παραλια με αμμο και μας αρεσει!σας διαβαζω αλλα εχω χασει επεισοδια!!φιλακιαααα

Καλως την με το κληρονομικο χαρισμα!!! Μην ανησυχεις τα σημαντικα αργουν ακομα εχουμε μερες!!!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, orianna είπε:

οταν λεμε πηχτα εννοουμε κομματακια σαν απο τυρι φετα η πηχτο γιαουρτι...εχεις καθολου φαγουρα η τσουξιμο η καψιμο εκει κατω?

να μπαινεις να τα λεμε και θα δουμε πως θα πανε και τα συμπτωματα σου..παντως απο την ωορρηξια για να γινει η εμφυτευση θελει απο 6 εως 12 μερες,μετα τις 13 μερες μπορεις να κανεις χοριακη.κοντα στην περιοδο σου δλδ.ωορρηξια ποσο του μηνα καταλαβες?οιπονοι ποτε ηταν δλδ?

Οχι δεν εχω φαγουρα η τσουξιμο αλλα ναι ειναι πολυ πηχτα..!!οι πονοι ηταν 2/9...ναι εδω θα ειμαι κ θα τα λεμε οποιο κ.αν.ειναι το αποτελεσμα...!!!!

1 hour ago, linaa είπε:

Μην λειψεις αλλα ζητα καμια βοηθεια για λιγες μερες στα βαρη μονο. Ναι δευτερα εχουμε 11 οποτε αν η πρωτη ημερομηνια που περιμενεις ειναι 14/9 τοτε μια χοριακη κατι θα δειξει πιστευω το τεστ ομως πιθανο οχι γιαυτο μην το κανεις τσαμπα.

Ενταξει αυτο μπορω να το κανω να προσεχω δλδ στην δουλεια οτι κ.να γινει κακο δεν μου κανει η προσοχη...!!!αντε να ερθει η δευτερα να.δουμε...!!!

6 ώρες πρίν, caramel_83 είπε:

κι εμεις ιδια ηλικια εχουμε με τον αντρα μου :P 

κοιτα να χαλαρωσεις τωρα που μπορεις ;) 

ρε αγαπη απο την στιγμη που συνεχιζει γιατι δεν μιλας με τον γιατρο σου καλυτερα να δουμε τι θα σου πει....

Μιλησα καραμελίτσα ! Μου ειπε οτι αν δεν ποναω δεν χρειαζεται να κανω κατι αλλο. Εκανα υπερηχο πριν λιγους μηνες.

• Μου αρέσει 1

@orianna σου παραθετω τιμες tsh βιοιατρικη 2,36 (υποψιν οτι πριν παρω το medithrox με ειχε βγαλει στο 2,20 να το θεωρησω λαθος φανταζομαι?????) Αρχικο μικροβιολογικο 2,00 tsh κ τριτο μικροβιολογικο 1,74.!!! Ολα ιδια μοναδα μετρησης. Θα πιασω το μεσο ορο το 2. Τουλαχιστον ολα με βγαλαν αυτη την φορα κατω απο 2,50. Θελω να φτασω κατω απο 2 ιδανικα. Επαναληψη σε 2 εβδομαδες συνεχιζω την δοση των 25.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , linaa είπε:

@orianna σου παραθετω τιμες tsh βιοιατρικη 2,36 (υποψιν οτι πριν παρω το medithrox με ειχε βγαλει στο 2,20 να το θεωρησω λαθος φανταζομαι?????) Αρχικο μικροβιολογικο 2,00 tsh κ τριτο μικροβιολογικο 1,74.!!! Ολα ιδια μοναδα μετρησης. Θα πιασω το μεσο ορο το 2. Τουλαχιστον ολα με βγαλαν αυτη την φορα κατω απο 2,50. Θελω να φτασω κατω απο 2 ιδανικα. Επαναληψη σε 2 εβδομαδες συνεχιζω την δοση των 25.

@linaa με πολλή αγάπη και εμπειρία πάνω στο θέμα του θυρεοειδούς θέλω να σου πω ότι αυτό που κάνεις και πας σε διάφορα μικροβιολογικά και έχεις διαφορετικές τιμές δεν έχει κανένα νόημα. Ούτε μπορείς να βγάλεις μέσο όρο τιμής. Όσο και να έχουν ίδιες τιμές ορίων , τα αποτελέσματα από μικροβιολογικό σε μικροβιολογικό έχουν αποκλίσεις οπότε το μόνο που κάνεις είναι να μπερδευεσαι παραπάνω. Πάντα ΜΟΝΟ στο ίδιο μικροβιολογικό θα κάνεις την εξέταση για να έχεις μια σταθερά. Φαντάζομαι ότι θα σου το είπε ο γιατρός σου. Καμιά φορά καλό είναι να τους ακούμε κι αυτούς γιατί αλλιώς μπορεί να τα μπερδεύουμε τα πράγματα και στο τέλος να γίνεται και η λάθος θεραπεία.

Οπότε γλυκιά μου σε παρακαλώ μην αναλωνεσαι σε διάφορα και τρελαίνεις το μυαλό σου!! 

πρίν από 16 λεπτά , linaa είπε:

Κορίτσι παίρνεις τίποτα αλλα συμπληρώματα κοντά στο t4;εγώ έπαιρνα σίδηρο ας πούμε δυο ώρες μετά και μου είπε ότι δεν απορροφάται το τ4. Και με έβαλε 4 ώρες μετά να παίρνω το σίδηρο και έπεσε κι άλλο μετά. Περίμενε να δεις και σε δύο βδομάδες τι θα βγάλει και βλέπουμε. Αν δεν πέσει μήπως επιμένεις με το 50 αρι μετά.πο μέρα σε μέρα πάντως μπορεί να υπάρχουν διάφορες καθώς και ο θυροειδης σου παράγει κι αυτός θυροξινη. Άλλες μέρες λιγότερο και άλλες περισσότερο. Οπότε διαφοροποιησεις μπορεί να υπάρχουν.

6penp2.png

πρίν από 19 λεπτά , stalitsa82 είπε:

@linaa με πολλή αγάπη και εμπειρία πάνω στο θέμα του θυρεοειδούς θέλω να σου πω ότι αυτό που κάνεις και πας σε διάφορα μικροβιολογικά και έχεις διαφορετικές τιμές δεν έχει κανένα νόημα. Ούτε μπορείς να βγάλεις μέσο όρο τιμής. Όσο και να έχουν ίδιες τιμές ορίων , τα αποτελέσματα από μικροβιολογικό σε μικροβιολογικό έχουν αποκλίσεις οπότε το μόνο που κάνεις είναι να μπερδευεσαι παραπάνω. Πάντα ΜΟΝΟ στο ίδιο μικροβιολογικό θα κάνεις την εξέταση για να έχεις μια σταθερά. Φαντάζομαι ότι θα σου το είπε ο γιατρός σου. Καμιά φορά καλό είναι να τους ακούμε κι αυτούς γιατί αλλιώς μπορεί να τα μπερδεύουμε τα πράγματα και στο τέλος να γίνεται και η λάθος θεραπεία.

Οπότε γλυκιά μου σε παρακαλώ μην αναλωνεσαι σε διάφορα και τρελαίνεις το μυαλό σου!! 

Σε ευχαριστω σταλιτσα το θεμα μου ξεκινησε καπως περιεργα γιατι ξεκινησα χαπι για το θυροειδη κ ειχα φοβερες παρενεργειες που μοιαζαν με υπερδοσολογια. Οποτε εκανα ξανα εξετασεις μηπως κ ηταν λαθος η εξεταση κ δεν χρειαζομουν χαπι τελικα γιατι η δοση του γιατρου ηταν ετσι κ αλλιως χαμηλη. Το ενα εργαστηριο μου εβγαζε τιμη για χαπι το αλλο τιμη για να μην παρω χαπι. μου χαμηλωσε κ αλλο την δοση ξαναπηγα στα ιδια εργαστηρια το ενα μου εβγαλε οτι μοναδες μου κατεβηκαν εντυπωσιακα πολυ κ παω καλα με αυτη την δοση κ το αλλο οτι δεν παω καλα κ εχει αυξηθει παντα σε συγκριση το ιδιο εργαστηριο με το ιδιο!!

πρίν από 27 λεπτά , orianna είπε:

Κορίτσι παίρνεις τίποτα αλλα συμπληρώματα κοντά στο t4;εγώ έπαιρνα σίδηρο ας πούμε δυο ώρες μετά και μου είπε ότι δεν απορροφάται το τ4. Και με έβαλε 4 ώρες μετά να παίρνω το σίδηρο και έπεσε κι άλλο μετά. Περίμενε να δεις και σε δύο βδομάδες τι θα βγάλει και βλέπουμε. Αν δεν πέσει μήπως επιμένεις με το 50 αρι μετά.πο μέρα σε μέρα πάντως μπορεί να υπάρχουν διάφορες καθώς και ο θυροειδης σου παράγει κι αυτός θυροξινη. Άλλες μέρες λιγότερο και άλλες περισσότερο. Οπότε διαφοροποιησεις μπορεί να υπάρχουν.

Περνω σεληνιο κ βιταμινη d. Κ ενα q10 συνηθως τα περνω με 2-3 ωρες διαφορα γιατι ειναι κ δυο φορες την μερα τα δυο. Θα προσπαθησω να τα περνω πιο μετα ευτυχως που μου το ειπες κ βλεπουμε!!! Δεν τοηξερα οτι αλλαζει ετσι γρηγορα οποτε βλεπουμε..

Αααα να σημειωσω η τιμη 1,74 κ 2,36 εγιναν οι εξετασεις με 5 λεπτα διαφορα!!! Το ενα εργαστηριο απεναντι απτο αλλο δεν ξερω η μια τιμη φαινετε ιδανικη για εγκυμοσυνη η αλλη ετσι κ ετσι. Καποιο εργαστηριο στην πρωτη εξεταση που εκανα εκανε λαθος δεν μπορει το ενα να δειχνει πτωση μιας μοναδας κ το αλλο οτι εχει παραμεινει στα ιδια κ λιγο αυξημενη.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...