Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Κοριτσια γεια σας..!!!ειμαι καινουρια στο φορουμ..και εχω κ εγω πολλες αποριες και ανησιχιες σχετικα με την εγκυμοσυνη!!!απλα να σας πω με λιγα λογια οτι ειμαι 29 και τους 3τελευταιους μηνες προσπαθουμε με τον αντρα μου για ενα μωρακι..!!και ενω ο κυκλος μου ειναι γενικα σταθερος δλδ 28-30μερες με γονιμες 25-30/8 και περιμενω να αδιαθετησω στις 14-16/9. Με τον αντρα μου παντα εχουμε ελευθερεσ επαφες.. απλα αυτο τον μηνα νιωθω καπως διαφορετικα..αμεσως μετα την μετα της ωορηξιας αρχισε το στηθος μου και πρηστηκε εχω ανα διαστηματα πονους στην κοιλια λες κ θα μου ερθεο τον επομενο λεπτο..συν.οτι εχω σορρυ κιολασ λευκα υγρα...τι λετε να συμβαινει???

Καταρχας καλως ορισες!!! Μην σταματησεις τις επαφες δηλαδη να εχεις επαφες κσημερα κ αυριο γιατι ετσι οπως τα λες ακουγονται για συμτωματα ωορηξιας κ αφου περιμενεις κατα τις 16 περιοδο αν καθηστερησε λιγο η ωορηξια σου ειναι πιθανο να κανεις τωρα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

Καταρχας καλως ορισες!!! Μην σταματησεις τις επαφες δηλαδη να εχεις επαφες κσημερα κ αυριο γιατι ετσι οπως τα λες ακουγονται για συμτωματα ωορηξιας κ αφου περιμενεις κατα τις 16 περιοδο αν καθηστερησε λιγο η ωορηξια σου ειναι πιθανο να κανεις τωρα.

Να σημειωσω οτι καταλαβα την μερα της ωορηξιας καθως ειχα πονους..καιμετα απο 2μερες αρχισε να.πρηζεται το στηθος μου..!

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Να σημειωσω οτι καταλαβα την μερα της ωορηξιας καθως ειχα πονους..καιμετα απο 2μερες αρχισε να.πρηζεται το στηθος μου..!

Τοτε ειναι πολυ θετικο αυτο ειναι συμπτωματα εγκυμοσυνης ειδικα οι πονοι που νιωθεις ειναι τρανταχτο συμπτωμα!! Περιμενε ομως μια εβδομαδα κ μετα κανεις το τεστακι σου!!

πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

Τοτε ειναι πολυ θετικο αυτο ειναι συμπτωματα εγκυμοσυνης ειδικα οι πονοι που νιωθεις ειναι τρανταχτο συμπτωμα!! Περιμενε ομως μια εβδομαδα κ μετα κανεις το τεστακι σου!!

Η αληθεια ειναι οτι μου φαινεται αιωνας να περιμενω μια βδομαδα..και η δουλεια που κανω ειναι πολυ δυσκολη εχει πολυ ορθοστασια κ πολλα βαρη..ας κανω υπομονη λοιπον..δεν μπορω να κανω κατι αλλο...!!σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου...!!

Η αληθεια ειναι οτι μου φαινεται αιωνας να περιμενω μια βδομαδα..και η δουλεια που κανω ειναι πολυ δυσκολη εχει πολυ ορθοστασια κ πολλα βαρη..ας κανω υπομονη λοιπον..δεν μπορω να κανω κατι αλλο...!!σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου...!!

καλως ορισες δημητρα.σαν να διαβαζω εμενα ειναι...ειχα θετικο τεστ ωορρηξιας παρασκευη και χτες το βραδυ ειχα πονο και πρηξιμο στο στηθος..σημμερα το πρωι πονους περιοδο..επισης η δουλεια μου εχει ορθοστασια και πολλα βαρη...χαχχαχα ποτε ειχες τελευταια περιοδο?

6penp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , orianna είπε:

καλως ορισες δημητρα.σαν να διαβαζω εμενα ειναι...ειχα θετικο τεστ ωορρηξιας παρασκευη και χτες το βραδυ ειχα πονο και πρηξιμο στο στηθος..σημμερα το πρωι πονους περιοδο..επισης η δουλεια μου εχει ορθοστασια και πολλα βαρη...χαχχαχα ποτε ειχες τελευταια περιοδο?

Xaxa ειχα στις 16/8 αλλα δεν κρατησε πολυ και επειδη ημουν διακοπες δεν εδωσα σημασια γτ ηθελα να ειμαι στην θαλασσα...εχω κ.πονους στην πλατη λ.την μεση αλλα δεν ξερω αν ειναι συμπτωμα η απο την δουλεια....!!!

πρίν από 10 λεπτά , orianna είπε:

Ειχα στις 16/8 αλλα δεν κρατησε πολυ και επειδη ημουν διακοπες δεν.εδωσα σημασια...

Just now, Dimitr@17 είπε:

Ειχα στις 16/8 αλλα δεν κρατησε πολυ και επειδη ημουν διακοπες δεν.εδωσα σημασια...

Eίχες κανονική ροή για λίγες μέρες ή ροζ υγρα?Μήπως είσαι έγκυος από το προηγούμενο κύκλο?

Διαφημίσεις

πρίν από 41 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Κοριτσια γεια σας..!!!ειμαι καινουρια στο φορουμ..και εχω κ εγω πολλες αποριες και ανησιχιες σχετικα με την εγκυμοσυνη!!!απλα να σας πω με λιγα λογια οτι ειμαι 29 και τους 3τελευταιους μηνες προσπαθουμε με τον αντρα μου για ενα μωρακι..!!και ενω ο κυκλος μου ειναι γενικα σταθερος δλδ 28-30μερες με γονιμες 25-30/8 και περιμενω να αδιαθετησω στις 14-16/9. Με τον αντρα μου παντα εχουμε ελευθερεσ επαφες.. απλα αυτο τον μηνα νιωθω καπως διαφορετικα..αμεσως μετα την μετα της ωορηξιας αρχισε το στηθος μου και πρηστηκε εχω ανα διαστηματα πονους στην κοιλια λες κ θα μου ερθεο τον επομενο λεπτο..συν.οτι εχω σορρυ κιολασ λευκα υγρα...τι λετε να συμβαινει???

Καλωσόρισες Δήμητρα. Όλες στο ίδιο τρυπάκι είμαστε να προσπαθούμε να διαβάσουμε συμπτώματα. Τα ίδια έλεγα και εγώ το πρωί ότι νιώθω ευαίσθητο και βαρύ το στήθος μου, και μπας και σημαίνει κάτι. Η αλήθεια είναι ότι το στήθος είναι μία καλή ένδειξη, αλλά χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω δυστυχώς δεν είναι αρκετή. Μπορεί να σημαίνει κάτι, μπορεί και όχι. Σου εύχομαι να είσαι από τις περιπτώσεις που όντως σήμαινε τελικά εγκυμοσύνη - αν και πρέπει να κάνεις λίγη υπομονή. (Για μένα δεν το βλέπω. Μάλλον πάω φουλ για περίοδο στο τέλος της εβδομάδας!). Αλλά και αν δεν είναι αυτή τη φορά, θα είναι η επόμενη.

• Μου αρέσει 1

Νομιζω κρατησε 3μερες..αλλα επειδη εμπαινα στην.θαλασσα φορουσα ταμπον και.δεν.μπορουσα να.καταλαβω..λες να συμβαινει κατι τετοιο???

Aν είχες καφέ και λίγο ροζ ναι.Να είναι σταγόνες ή στο χαρτί.Δε μου έχει συμβεί ποτέ να έχω λίγο ροή.Ουτε από θάλασσα.Μακάρι κι ας είναι και από αυτό το κύκλο!!

Νομιζω κρατησε 3μερες..αλλα επειδη εμπαινα στην.θαλασσα φορουσα ταμπον και.δεν.μπορουσα να.καταλαβω..λες να συμβαινει κατι τετοιο???

θα μπορουσε αλλα θα μπορουσε να φταιει το ταμπον και τα μπανια.μονο ταμπον χρησιμοποιησες στις διακοπες?εγω παντως οποτε χρησιμοποιουσα ταμπον η ροη μου ηταν μειωμενη στο σερβιετακι μετα..

6penp2.png

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Καλωσόρισες Δήμητρα. Όλες στο ίδιο τρυπάκι είμαστε να προσπαθούμε να διαβάσουμε συμπτώματα. Τα ίδια έλεγα και εγώ το πρωί ότι νιώθω ευαίσθητο και βαρύ το στήθος μου, και μπας και σημαίνει κάτι. Η αλήθεια είναι ότι το στήθος είναι μία καλή ένδειξη, αλλά χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω δυστυχώς δεν είναι αρκετή. Μπορεί να σημαίνει κάτι, μπορεί και όχι. Σου εύχομαι να είσαι από τις περιπτώσεις που όντως σήμαινε τελικά εγκυμοσύνη - αν και πρέπει να κάνεις λίγη υπομονή. (Για μένα δεν το βλέπω. Μάλλον πάω φουλ για περίοδο στο τέλος της εβδομάδας!). Αλλά και αν δεν είναι αυτή τη φορά, θα είναι η επόμενη.

Αν ηταν μονο το στηθος δεν ια το σκεφτομουν.τοσο αλλα εχω πονους στην κοιλια πολυ εντονους λες κ.θα αδιαθετησω την.επομενξ στιγμη καθως κ παρατηρησα.κ.λευκα υγρα για αυτο μου εχουν μπει υποψιες...οσο για σενα να εισαι αισιοδοξη ποτε δεν ξερεις

πρίν από 1 λεπτό , orianna είπε:

θα μπορουσε αλλα θα μπορουσε να φταιει το ταμπον και τα μπανια.μονο ταμπον χρησιμοποιησες στις διακοπες?εγω παντως οποτε χρησιμοποιουσα ταμπον η ροη μου ηταν μειωμενη στο σερβιετακι μετα..

Οχι δεν χρησιμοποιησα μονο ταμπον αυτο το εκανα οταν ημουν στην θαλασσα.!!μετα δεν ειχα σχεδον καθολου.

Just now, Dimitr@17 είπε:

Αν η ροη σου ηταν κανονικη δεν νομιζω μαλλον απτη θαλασσα σου κρατησε τοσο λιγο.  κ εγω οποτε μπαινω στη θαλασσα με περιοδο κραταει λιγοτερο. Παντως οι εντονοι πονοι που εχεις ξαναλεω ειναι πολυ εντονο συμπτωμα. Προσπαθησε στη δουλεια λιγο να χαλαρωσεις προφασισου κ εσυ κανενα προβλημα με την μεση κ την δευτερα πηγαινε για χοριακη.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...