Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 52 λεπτά , orianna είπε:

και πατατες σαλατα πολυ ωραιες...εγω βαζω και μαρουλι και λιγο ντοματα και λιγη μαγιονεζα και αγγουρακι τουρσι.επισης του παει και το βραστο αυγο μεσα για πιο χορταστικο...το σαββατο το εκανα παραλαγη ομως και αφου εβρασα τις πατατες τις εκοψα στα δυο κατα μηκος και τις εβαλα στο φουρνο με λιγο βουτυρο απο πανω και αλατακι και τριμμενο κεφαλοτυρι...δεν ξερω αν εχεις φαει σε τσιπουραδικο ψητες πατατες..αλλα ετσι γιναν...εμεις εδω εχουμε πολλα τσιπουραδικα και  τον βγαζουν αυτον το μεζε.

Που μένεις γλυκιά μου?

Εμένα κορίτσια όταν ήμουν έγκυος το στήθος είχε πρηστεί από την 23 μέρα σε κύκλο 31 ημερών.10 μέρες πριν την περίοδο.Αλλά όσο έφτανα στην ημέρα περιοδου πρηζόταν περισσότερο.Ενώ αυτό το μήνη μια πριν την περίοδο ξεπρήστηκε!!!

Just now, orianna είπε:

bolo

Και γω χαχαχχαχαχ!!Θα βγούμε λες και συγγενείςςς

πρίν από 9 λεπτά , marillia είπε:

Που μένεις γλυκιά μου?

marilia  να σε ρωτησω παρηγγειλα τις βιταμινες σημερα τις  his and her...αυτες εχουν 60 καψουλες μεσα?30 για γυναικα 30 για αντρα?

6penp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , marillia είπε:

Εμένα κορίτσια όταν ήμουν έγκυος το στήθος είχε πρηστεί από την 23 μέρα σε κύκλο 31 ημερών.10 μέρες πριν την περίοδο.Αλλά όσο έφτανα στην ημέρα περιοδου πρηζόταν περισσότερο.Ενώ αυτό το μήνη μια πριν την περίοδο ξεπρήστηκε!!!

Και γω χαχαχχαχαχ!!Θα βγούμε λες και συγγενείςςς

χαχαχχα πλακα μου κανεις...χαχαχαχα δεν το περιμενα να βρω καποια απο το βολο

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

Just now, orianna είπε:

marilia  να σε ρωτησω παρηγγειλα τις βιταμινες σημερα τις  his and her...αυτες εχουν 60 καψουλες μεσα?30 για γυναικα 30 για αντρα?

Ναι αυτές πήρα!!Και ξέχασα να πω στο άντρα μου να πιει!!Είναι για ένα μήνα στον καθένα

4 ώρες πρίν, marillia είπε:

Kαλημέρα κοριτσάκια μου!!!Εμείς πήγαμε Αθήνα souskou σε κάτι φίλους μας!!περάσαμε τέλεια!!!

@Ungry girlμου πως είσαι?Τις βιταμίνες τις αγο΄ρασα από φαρμακείο 20ε και για μ'ενα,για τον άντρα μου για 1 μήνα.Εγώ την πίνω μεσημέρι μετά το φαγητό!!

@Nati85μου πολύ καλές οι εξετάσεις σου!!Μπράβοοοο!!Πως περάσατε?

@oriannaμου και γω είδα θετικό τεστ για 2 μέρες!!Αδιαθέτησα 15 μέρες μετά το πρώτο τεστ!!Σου εύχομαι να πιάστηκε το σποράκιιιι!!

Τα υπόλοιπα κορίτσια πως είστε?Οι εγκυούλες μας??πάω να βάλω πλυντήρια τα ρούχα του ταξιδιού και τα ξαναλέμε!!Φιλάκιααα!!

Καλα ειμαι κ εγω κοριτσακι αδιαθετισα πιο νωρις και τωρα ειμαι στην τεταρτη μερα περιμενω να ξεκινησω παλι τν αγωνα χαχαχαχαχα...

πρίν από 10 λεπτά , Ungry girl είπε:

Καλα ειμαι κ εγω κοριτσακι αδιαθετισα πιο νωρις και τωρα ειμαι στην τεταρτη μερα περιμενω να ξεκινησω παλι τν αγωνα χαχαχαχαχα...

Με το καλόοοοοο!!Και γω σήμερα είμαι στη 6 μέρα και τελειώνω σήμερα!!Εχω μέχρι σήμερα πονάκια περιόδου!!Αλλά δε πήρα παυσίπονα όπως άλλες φορές και κουράστηκα πολύ τις προηγούμενες μέρες!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , marillia είπε:

Με το καλόοοοοο!!Και γω σήμερα είμαι στη 6 μέρα και τελειώνω σήμερα!!Εχω μέχρι σήμερα πονάκια περιόδου!!Αλλά δε πήρα παυσίπονα όπως άλλες φορές και κουράστηκα πολύ τις προηγούμενες μέρες!!

6 μερες σου κραταει και εσενα δηλαδη απο αυριο εχει κυνηγιτο στο σπιτι ααχχαχα ξανα παραγγείλες εσυ τεστακια η οχι?

πρίν από 8 λεπτά , Ungry girl είπε:

6 μερες σου κραταει και εσενα δηλαδη απο αυριο εχει κυνηγιτο στο σπιτι ααχχαχα ξανα παραγγείλες εσυ τεστακια η οχι?

χαχαχχα ναιιιιι!!Οχι δεν ξαναπέρνω!!Θα παώ για Παπ να δώ τι θα πει και ο γιατρούληςςς!!

• Μου αρέσει 1

Κοριτσια γεια σας..!!!ειμαι καινουρια στο φορουμ..και εχω κ εγω πολλες αποριες και ανησιχιες σχετικα με την εγκυμοσυνη!!!απλα να σας πω με λιγα λογια οτι ειμαι 29 και τους 3τελευταιους μηνες προσπαθουμε με τον αντρα μου για ενα μωρακι..!!και ενω ο κυκλος μου ειναι γενικα σταθερος δλδ 28-30μερες με γονιμες 25-30/8 και περιμενω να αδιαθετησω στις 14-16/9. Με τον αντρα μου παντα εχουμε ελευθερεσ επαφες.. απλα αυτο τον μηνα νιωθω καπως διαφορετικα..αμεσως μετα την μετα της ωορηξιας αρχισε το στηθος μου και πρηστηκε εχω ανα διαστηματα πονους στην κοιλια λες κ θα μου ερθεο τον επομενο λεπτο..συν.οτι εχω σορρυ κιολασ λευκα υγρα...τι λετε να συμβαινει???

πρίν από 5 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Κοριτσια γεια σας..!!!ειμαι καινουρια στο φορουμ..και εχω κ εγω πολλες αποριες και ανησιχιες σχετικα με την εγκυμοσυνη!!!απλα να σας πω με λιγα λογια οτι ειμαι 29 και τους 3τελευταιους μηνες προσπαθουμε με τον αντρα μου για ενα μωρακι..!!και ενω ο κυκλος μου ειναι γενικα σταθερος δλδ 28-30μερες με γονιμες 25-30/8 και περιμενω να αδιαθετησω στις 14-16/9. Με τον αντρα μου παντα εχουμε ελευθερεσ επαφες.. απλα αυτο τον μηνα νιωθω καπως διαφορετικα..αμεσως μετα την μετα της ωορηξιας αρχισε το στηθος μου και πρηστηκε εχω ανα διαστηματα πονους στην κοιλια λες κ θα μου ερθεο τον επομενο λεπτο..συν.οτι εχω σορρυ κιολασ λευκα υγρα...τι λετε να συμβαινει???

πρίν από 3 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Καλοσώρισεςςςς!!Η αλήθεια είναι ότι τα συμπτώματα είναι μπέρδεμα!!Εύχομαι α το πιάσατε το μωράκι!!Οι γόνιμες δε ξέρεις ακριβώς?Για να δεις πότε α περιμένεις καθυστέρηση?Γιατί πχ αν είχες ωορρηξία 28/8 περιμένεις περίοδο στις 10/9.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...