Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 20 λεπτά , alina80 είπε:

Σου βγαίνουν τα προαισθήματα συνήθως; Γιατί η @Nati85 με έχει για πιο μετά χαχαχα. Δεν βαριέσαι ότι είναι να γίνει θα γίνει. Μετά το σεξ δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο, μόνο να περιμένουμε!

Ναι μου βγαίνουν. Θυμάσαι με μένα που επέμενα ότι δεν είμαι. Το στήθος γενικά το είναι καλή ένδειξη αλλά όπως έχει δείξει η ιστορία, πολλά κορίτσια μας το έχουν "προκαλέσει" από μόνες τους...

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

πρίν από 10 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Ναι μου βγαίνουν. Θυμάσαι με μένα που επέμενα ότι δεν είμαι. Το στήθος γενικά το είναι καλή ένδειξη αλλά όπως έχει δείξει η ιστορία, πολλά κορίτσια μας το έχουν "προκαλέσει" από μόνες τους...

Για να δούμε λοιπόν. Σε λίγες μέρες θα ξέρουμε. Δεν νομίζω ότι το προκαλώ από μόνη μου, πρώτη φορά το νιώθω στους 8 μήνες προσπάθειας. Ξέρω όμως πολύ καλά ότι δεν σημαίνει τίποτα. Και αν δεν είχα και αυτή την πτώση θερμοκρασίας (το περιβόητο implantation dip), δεν θα είχα δώσει και σημασία.

Λοιπόν, το είπα, το κατέγραψα (να το έχουμε ως future referance που λένε) και δεν θα το ξανασκεφτώ.

Τι μαγειρεύετε σήμερα; (κάτι απλό, χωρίς πολύ κόπο και γρήγορο ελπίζω. Αλλιώς εμάς μας βλέπω να μένουμε νηστικοί...)

πρίν από 2 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Ναι κορίτσια μου έχετε δίκιο το έκανα πολύ νωρίς θα περιμένω να έρθει η Δευτέρα που είναι να αδιαφετισω και μετά βλέπουμε.... 

Στο εύχομαι κορίτσι! Μαζί είμαστε. Εγώ περιμένω Σάββατο (αλλά ΑΝ δεν έρθει, λέω να δοκιμάσω την τύχη μου τη Δευτέρα).

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , alina80 είπε:

Για να δούμε λοιπόν. Σε λίγες μέρες θα ξέρουμε. Δεν νομίζω ότι το προκαλώ από μόνη μου, πρώτη φορά το νιώθω στους 8 μήνες προσπάθειας. Ξέρω όμως πολύ καλά ότι δεν σημαίνει τίποτα. Και αν δεν είχα και αυτή την πτώση θερμοκρασίας (το περιβόητο implantation dip), δεν θα είχα δώσει και σημασία.

Λοιπόν, το είπα, το κατέγραψα (να το έχουμε ως future referance που λένε) και δεν θα το ξανασκεφτώ.

Τι μαγειρεύετε σήμερα; (κάτι απλό, χωρίς πολύ κόπο και γρήγορο ελπίζω. Αλλιώς εμάς μας βλέπω να μένουμε νηστικοί...)

Στο εύχομαι κορίτσι! Μαζί είμαστε. Εγώ περιμένω Σάββατο (αλλά ΑΝ δεν έρθει, λέω να δοκιμάσω την τύχη μου τη Δευτέρα).

Alina φοβερη!!! Το τερματισες implantation dip!!!!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 7 λεπτά , alina80 είπε:

μολις εβαλα στο φουρνο πιπεριες φλωρινης γεμιστες με γκουντα..ιδεες...αυγα με σαλτσα,σαν στραπατσαδα κατι.μακαρονια με κρεμα και τυρια.

προχτες εψησα φετες μελιτζανες στο φουρνο και μετα τις εβαλα σε πυρεξ με πουμαρο και τριμμενη φετα και απο πανω φετες γκουντα..ονειρο εγιναν.

μανεστρα με μανιταρια κονσερβα,πιπερια και σαλτσα στο φουρνο.

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

2 ώρες πρίν, orianna είπε:

το παιδι σου ειναι 3 δηλαδη? τι να πω ρε κοριτσιι..θυροειδη εχεις κοιταξει?αλλα συνηθως πειραζει και τη προλακτινη που εσενα ειναι καλη...

Τα έχω κοιτάξει παλαιότερα ειναι μια χαρα. Ναι 3 είναι το ζουζούνι μου !

• Μου αρέσει 1

πρίν από 18 λεπτά , linaa είπε:

Alina φοβερη!!! Το τερματισες implantation dip!!!!!

Ευχαριστώ αλλά τα εύσημα πάνε στην @orianna! Εκείνη μου το είπε και το έψαξα. Και μου έβαλε και ιδέες, κατάλαβες; Είδες, έχει όλες τις απαντήσεις. Και για τα της σύλληψης και για το μαγείρεμα!

Οριάννα μου, ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις. Μακαρόνια με μελιτζάνες έκανα το Σάββατο. Ντοματαύγουλο είναι μία εξαιρετική ιδέα. Οπότε ή αυτό θα κάνω ή πατατούλες βραστές!

πρίν από 3 λεπτά , alina80 είπε:

Ευχαριστώ αλλά τα εύσημα πάνε στην @orianna! Εκείνη μου το είπε και το έψαξα. Και μου έβαλε και ιδέες, κατάλαβες; Είδες, έχει όλες τις απαντήσεις. Και για τα της σύλληψης και για το μαγείρεμα!

Οριάννα μου, ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις. Μακαρόνια με μελιτζάνες έκανα το Σάββατο. Ντοματαύγουλο είναι μία εξαιρετική ιδέα. Οπότε ή αυτό θα κάνω ή πατατούλες βραστές!

και πατατες σαλατα πολυ ωραιες...εγω βαζω και μαρουλι και λιγο ντοματα και λιγη μαγιονεζα και αγγουρακι τουρσι.επισης του παει και το βραστο αυγο μεσα για πιο χορταστικο...το σαββατο το εκανα παραλαγη ομως και αφου εβρασα τις πατατες τις εκοψα στα δυο κατα μηκος και τις εβαλα στο φουρνο με λιγο βουτυρο απο πανω και αλατακι και τριμμενο κεφαλοτυρι...δεν ξερω αν εχεις φαει σε τσιπουραδικο ψητες πατατες..αλλα ετσι γιναν...εμεις εδω εχουμε πολλα τσιπουραδικα και  τον βγαζουν αυτον το μεζε.

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, alina80 είπε:

Μακάρι κοριτσάκι μου να είμαστε να δούμε θετικό τεστ... Τι κύκλο έχεις εσύ?? Εγώ 35 μέρες φτάνω 

23 ώρες πρίν, linaa είπε:

@elenakii22 γιατι μετρας θερμοκρασια? Αλλαζει η θερμοκρασια μην ανησυχεις μια χαρα ειναι η θερμοκρασια σου δεν παιζουν ρολο πλεον αυτα εκτος αν αισθανασε ασχημα αν αισθανεσε καλα εισαι μια χαρα.

@Ani ani κανενα ζεστο μπανακι κανε κ σιγα σιγα θα μαλακωσει. Ρωτα κ τον γιατρο σου αν συνεχισεις ετσι κ αυριο μηπως σου πει να παρεις κανενα ντεπον.

Κοριτσι τι κουβεντα ειναι αυτη με τις ηλικιες? Με τον βουτσα πεθανα στο γελιο!!! Αν κ αυτος χρειαστηκε εξωσωματικη αλλα τα καταφερε. 

Επισης  ανακαληψα οτι παιζει να ειμαι η μονη με συνομηλικο αντρα κοροιδο τον επιασα μαλλον χα χα χα !!!!

κι εμεις ιδια ηλικια εχουμε με τον αντρα μου :P 

22 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Ναι ειναι ωραια το δωματιο ειναι λιγο αχουρι αλλα τελοσπαντων λιγες μερες ειναι θα κανουμε τα μπανια μας και θα φυγουμε.ωραιο φαγητο εχει καιωραια η θαλασσα!

κοιτα να χαλαρωσεις τωρα που μπορεις ;) 

16 ώρες πρίν, Vana87 είπε:

Ρε κορίτσια ξαναεκανα αναλυση προλακτινης για το γαλα που βγαζει το στηθος μου και ειναι καλη. Υπαρχει περιπτωση αυτα τα pregnancare που παιρνω να ευθύνονται γιαυτο;;;

ρε αγαπη απο την στιγμη που συνεχιζει γιατι δεν μιλας με τον γιατρο σου καλυτερα να δουμε τι θα σου πει....

• Μου αρέσει 1

13 ώρες πρίν, Μαρθα Κ είπε:

Λοιπόν κορίτσια είναι να αδιαφετισω σε 8 μέρες έκανα τεστ εγκυμοσύνης από αυτά τα τεστ home βγήκε αρνητικό.... Λέτε να έκανα πολύ νωρίς.?? 

βρε αγαπη μου 8 μερες νωριτερα ειναι πααααρα πολυ νωρις, κανε λιγο υπομονη βρε καλο μου :) 

πρίν από 19 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Μακάρι κοριτσάκι μου να είμαστε να δούμε θετικό τεστ... Τι κύκλο έχεις εσύ?? Εγώ 35 μέρες φτάνω 

Εγώ παίζω 26-29 μέρες. Λογικά αυτό το μήνα πάω για 26αρι κύκλο (αν κρίνω από το πότε είδα θετικό τεστ ωορρηξίας.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...