Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

8 ώρες πρίν, orianna είπε:

και γω αυτο λεω αλλα οντως πρηστηκε ειναι βαρη και ποναει.μου το επιβεβαίωσε και ο προσωπικος δοκιμαστης...χαχαχα ο αντρας μου...αμα σου ειπε οτι μπορει να συμβαινει σε καποιες γυναικες δεν υπαρχει λογος ανησυχίας.ισως να ρωτησεις και εναν δευτερο?για να σου κοπει το γαλα πηρες φαρμακα? 

Ειχα σταματησει στο χρονο και μετα απο 3-4 μηνες ανακαλυψα οτι δεν σταματησε εντελως και ο γιατρος μου εδωσε φαρμακα.. μπορει να ζητησω και δευτερη γνωμη αλλα δεν νομιζω οτι αλλος γιατρος θα ασχοληθει περισσοτερπ

7 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

το σωμα σου θελει ενα ακομα μωρακι αρνειται να σταματησει το γαλα!να σου πω την αληθεια λιγους μηνες μετα ετυχε και σε μενα να βγαλω λιγο γαλα αλλα ισα ισα και τελικα δεν ξαναεβγαλα.περα απο χαπια μηπως υπαρχει αλλη μεθοδος?για ψαξε να δεις μηπως σε βοηθησει κατι αλλο.

Δεν θα παρω χαπια αφου η προλακτινη ειναι καλη! Λες;; ε αντε ας ερθει το αλλο μωρακι τα τελειωνουμε! Χαχαχχα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

8 ώρες πρίν, Μαρθα Κ είπε:

Λοιπόν κορίτσια είναι να αδιαφετισω σε 8 μέρες έκανα τεστ εγκυμοσύνης από αυτά τα τεστ home βγήκε αρνητικό.... Λέτε να έκανα πολύ νωρίς.?? 

Ναι ειναι νωρις ακομα θεωρω..περιμενε λιγες μερες ακομα!

9 ώρες πρίν, orianna είπε:

Α μαζί κοντά κοντά είμαστε.Άμα η @Nati85 βγει αληθινή θα πρέπει να κάνει μηνιαίες προβλέψεις... Μαζί με το πινακακι η καραμέλ θα βάζει και τον πίνακα της νατι χαχαχαχα

Ετσι ακριβως χαχα! Και εγω πιστευω οτι ειναι καλο που σου πρηστηκε νωρις..αλλωστε ειχα τα ιδια συμπτωματα κ εγω τοτε

Καλημερα σε οοοολα τα κοριτσια!! Τι κανετε? Εγω ειμαι πολυ καλυτερα με τη μεση οπως προεβλεψε κ το @elenakii22 και βρισκομαι στη δουλεια! Εσας που σας πετυχαινω??

• Μου αρέσει 2

πρίν από 6 λεπτά , Ani ani είπε:

Ναι ειναι νωρις ακομα θεωρω..περιμενε λιγες μερες ακομα!

Ετσι ακριβως χαχα! Και εγω πιστευω οτι ειναι καλο που σου πρηστηκε νωρις..αλλωστε ειχα τα ιδια συμπτωματα κ εγω τοτε

Καλημερα σε οοοολα τα κοριτσια!! Τι κανετε? Εγω ειμαι πολυ καλυτερα με τη μεση οπως προεβλεψε κ το @elenakii22 και βρισκομαι στη δουλεια! Εσας που σας πετυχαινω??

ποια μερα πρηστηκε εσενα αννη μου?και τι κυκλο ειχες?

6penp2.png

1 ώρα πρίν, alina80 είπε:

Μπορεί να έκανες χτες ωορρηξία - μέχρι και 48 ώρες μετά το θετικό δεν λέει; Ο πόνος στο πλάι του στήθους είναι σημάδι ωορρηξίας. (σου στέλνω pm ένα link).

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα. Είχα πει ότι δεν θα ασχολούμαι με συμπτώματα αλλά τελικά θα ασχοληθώ (οπότε θα σας ζαλίσω κι εγώ λίγο). Εχουμε και λέμε:

Θετικό τεστ ωορρηξίας: Παρασκευή 25/8

Επαφές: Σάββατο 26/8 (x2), Κυριακή 27/8 (δυστυχώς όχι την Παρασκευή.

Παρασκευή 1/9 -υπολογίζω 6 ημέρες μετά την ωορρηξία- είδα πτώση της θερμοκρασίας μου, η οποία όμως μετά ανέβηκε και παραμένει ανεβασμένη. Από την Παρασκευή νιώθω και μία ευαισθησία στο στήθος, ειδικά στις θηλές. Δεν πονάει, αλλά νιώθω σαν να με ενοχλεί, σαν να είναι λίγο πιο βαρύ ενώ και οποιοδήποτε άγγιγμα που προκαλεί δυσφορία (αν έχει λίγη πίεση και ελαφρύ πόνο). Αλλά κυρίως "το νιώθω", σαν να έχω διαρκώς συναίσθηση της ύπαρξής τους (δεν ξέρω αν με καταλαβαίνετε...). Χτες βράδυ μία το δεξί και μία το αριστερό, εννιωθά σαν ένα ελαφρύ κάψιμο-γαργάλημα αλλά δεν κράτησε πολλή ώρα. Που και που έχω και κάποιες μικρές ενοχλήσεις αριστερά (και δεξιά αλλά εκεί δεν το μετράω γιατί είναι η κύστη, οπότε συμβαίνει συχνά). Θα πρόσθετα και μία αίσθηση κούρασης και στεναχώριας (χωρίς ιδιαίτερο λόγο) αλλά δεν ξέρω αν έχει σημασία. 

Α, έχω και κάποιες ενοχλήσεις στη μέση, αλλά πάντα έχω όταν είναι να αδιαθετήσω. Περισσότερες ή λιγότερες μέρες, δεν είναι πάντα το ίδιο. Και έβγαλα και ένα σπυράκι (πάντα βγάζω καμιά βδομάδα πριν την περίοδο).

Λογικά περιμένω περίοδο το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, οπότε όλα αυτά το πιθανότερο να είναι συμπτώματα περιόδου.

Προσγειώστε με κορίτσια γιατί δεν θέλω πολύ να ξεσηκωθώ!

Εχεις 4 μερες μονο για να μπορεσεις να κανεις ενα τεστακι αφοβα!!! Μην τα σκεφτεσε γιατι εισαι πολυ κοντα στην περιοδο κ το μυαλο κανει παιχνιδια οταν πλησιαζουν οι μερες! 

@orianna ξεχασε το το στηθος οτι κ να εχει γινει ειναι ακομα πολυ νωρις οπως κ εσυ θα ξερεις δεν εχει ανεβει ακομα στην μητρα οποτε εχει μεγαλο ταξιδι να κανει κ οσο το σκεφτεσε τοσο σε πιανει ανυπομονισια κ δεν κανει ανχος σε αυτη τη διαδρομη.

• Μου αρέσει 1

Kαλημέρα κοριτσάκια μου!!!Εμείς πήγαμε Αθήνα souskou σε κάτι φίλους μας!!περάσαμε τέλεια!!!

@Ungry girlμου πως είσαι?Τις βιταμίνες τις αγο΄ρασα από φαρμακείο 20ε και για μ'ενα,για τον άντρα μου για 1 μήνα.Εγώ την πίνω μεσημέρι μετά το φαγητό!!

@Nati85μου πολύ καλές οι εξετάσεις σου!!Μπράβοοοο!!Πως περάσατε?

@oriannaμου και γω είδα θετικό τεστ για 2 μέρες!!Αδιαθέτησα 15 μέρες μετά το πρώτο τεστ!!Σου εύχομαι να πιάστηκε το σποράκιιιι!!

Τα υπόλοιπα κορίτσια πως είστε?Οι εγκυούλες μας??πάω να βάλω πλυντήρια τα ρούχα του ταξιδιού και τα ξαναλέμε!!Φιλάκιααα!!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

1 hour ago, orianna είπε:

ποια μερα πρηστηκε εσενα αννη μου?και τι κυκλο ειχες?

Ειχα κυκλο 28 ημερων κ ηταν πρησμενο μεχρι κ τωρα! Παντως ηταν αυνηθιστα νωρις πρησμενο κ με ειχε βαλει σε λιγες υποψιες..εσενα σου ξεπριστηκε σημερα? Δε νομιζω..

πρίν από 54 λεπτά , Vana87 είπε:

Ειχα σταματησει στο χρονο και μετα απο 3-4 μηνες ανακαλυψα οτι δεν σταματησε εντελως και ο γιατρος μου εδωσε φαρμακα.. μπορει να ζητησω και δευτερη γνωμη αλλα δεν νομιζω οτι αλλος γιατρος θα ασχοληθει περισσοτερπ

Δεν θα παρω χαπια αφου η προλακτινη ειναι καλη! Λες;; ε αντε ας ερθει το αλλο μωρακι τα τελειωνουμε! Χαχαχχα

α θηλαζες για πολυ καιρο...οποτε μπορει και ενα χρονο μετα να εχεις καποιες σταγονες...συμβαινει σε γυναικες που κρατανε πολυ τον θηλασμο...αλλα καλου κακου κοιταξε το οσο μπορεις.

6penp2.png

πρίν από 11 λεπτά , orianna είπε:

α θηλαζες για πολυ καιρο...οποτε μπορει και ενα χρονο μετα να εχεις καποιες σταγονες...συμβαινει σε γυναικες που κρατανε πολυ τον θηλασμο...αλλα καλου κακου κοιταξε το οσο μπορεις.

Περασαν και 2 χρονια που σταματησα!

πρίν από 5 λεπτά , Vana87 είπε:

Περασαν και 2 χρονια που σταματησα!

το παιδι σου ειναι 3 δηλαδη? τι να πω ρε κοριτσιι..θυροειδη εχεις κοιταξει?αλλα συνηθως πειραζει και τη προλακτινη που εσενα ειναι καλη...

6penp2.png

Κορίτσια γεια σας. Βρήκα το συγκεκριμένο θέμα ψάχνοντας στο ίντερνετ πληροφορίες για τον πόνο στο στήθος. Έχω κύκλο 26-27 ημερών και αυτό τον μήνα είχαμε επαφές από 11η μέχρι και 14η μέρα. Από χθες μέχρι σήμερα, που είναι η 17η και 18η μέρα του κύκλου, νιώθω πόνο στο στήθος και αυτό που με παραξενεύει, σε περίπτωση που έγινε σύλληψη, δεν είναι πολύ νωρίς για τέτοιο σύμπτωμα; Θυμάμαι ότι και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα πολύ έντονη ευαισθησία και πόνο στο στήθος απλά δεν θυμάμαι αν ήταν από τόσο νωρίς ή αυτό το είχα πιο αργά... Τι πιστεύετε;

Μικρά ανθρωπάκια, απέραντη ευτυχία!!

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Ani ani είπε:

Ειχα κυκλο 28 ημερων κ ηταν πρησμενο μεχρι κ τωρα! Παντως ηταν αυνηθιστα νωρις πρησμενο κ με ειχε βαλει σε λιγες υποψιες..εσενα σου ξεπριστηκε σημερα? Δε νομιζω..

οχι δεν εχει ξεπρηστει και ποναει ακομα και το πρωι ξυπνησα ακριβως οπως οταν περιμενω περιοδο.ειχα πονο χαμηλα στην κοιλια..επαθα ενα σοκ αλλα λεω αποκλειεται..μετα απο λιγο μου περασε.

πρίν από 3 λεπτά , νκκ284 είπε:

Κορίτσια γεια σας. Βρήκα το συγκεκριμένο θέμα ψάχνοντας στο ίντερνετ πληροφορίες για τον πόνο στο στήθος. Έχω κύκλο 26-27 ημερών και αυτό τον μήνα είχαμε επαφές από 11η μέχρι και 14η μέρα. Από χθες μέχρι σήμερα, που είναι η 17η και 18η μέρα του κύκλου, νιώθω πόνο στο στήθος και αυτό που με παραξενεύει, σε περίπτωση που έγινε σύλληψη, δεν είναι πολύ νωρίς για τέτοιο σύμπτωμα; Θυμάμαι ότι και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα πολύ έντονη ευαισθησία και πόνο στο στήθος απλά δεν θυμάμαι αν ήταν από τόσο νωρίς ή αυτό το είχα πιο αργά... Τι πιστεύετε;

αυτα λεμε και μεις τωρα...μπορει να συμβει απο νωρις..οι επαφες σου παντως πολυ καλες..συνηθως ποτε εχεις στον κυκλο σου πονο στο στηθος?

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

πρίν από 11 λεπτά , orianna είπε:

αυτα λεμε και μεις τωρα...μπορει να συμβει απο νωρις..οι επαφες σου παντως πολυ καλες..συνηθως ποτε εχεις στον κυκλο σου πονο στο στηθος?

Συνήθως λίγες μέρες πριν από την περίοδο, κάποτε και καθόλου πόνο στο στήθος πριν από την περίοδο γιατί έχω κι άλλα συμπτώματα όπως πόνο στην κοιλιά, σπυράκια στο πρόσωπο και τέτοια. 

πρίν από 12 λεπτά , orianna είπε:

οχι δεν εχει ξεπρηστει και ποναει ακομα και το πρωι ξυπνησα ακριβως οπως οταν περιμενω περιοδο.ειχα πονο χαμηλα στην κοιλια..επαθα ενα σοκ αλλα λεω αποκλειεται..μετα απο λιγο μου περασε.

Στη δεύτερη εγκυμοσύνη μου είχα πόνο στην κοιλιά και ήμουν σίγουρη ότι θα αδιαθετήσω από λεπτό σε λεπτό και πήγαινα συνεχώς τουαλέτα για να  δω αν μου ήρθε περίοδος... πόνο στο στήθος δεν είχα καθόλου στη 2η εγκυμοσύνη πάντως. 

Μικρά ανθρωπάκια, απέραντη ευτυχία!!

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα!

Έχουμε και λέμε

@Μαρθα Κ το έκανες πααρα πολύ νωρίς. Αφού έχουμε πει βρε κορίτσι το 6η μέρα από την πιθανή σύλληψη δεν είναι τπτ άλλο από marketing...

@orianna είναι νωρίς μεν αλλά κι εγώ στην κόρη μου μόλις ελάχιστες μέρες μετά την ωορρηξία είχε πρηστεί ο αριστερός μαστος μου...

@alina80 έλα, με έναν πόνο!!! Έχω καλό προαίσθημα. Αλλα συγκρατημένα γιατί είδαμε λίγο πολύ τι πάθαμε σχεδον όλες...

@anemoni1989 που εισαι; τι γίνεται με εσένα; 

• Μου αρέσει 2

yplDp3.png

1 hour ago, linaa είπε:

Εχεις 4 μερες μονο για να μπορεσεις να κανεις ενα τεστακι αφοβα!!! Μην τα σκεφτεσε γιατι εισαι πολυ κοντα στην περιοδο κ το μυαλο κανει παιχνιδια οταν πλησιαζουν οι μερες!

Έχεις απόλυτο δίκιο, θα προσπαθήσω να μην το σκέφτομαι. Αλλωστε δεν είναι και κάνα σούπερ σύμπτωμα. Ευτυχώς έχω δύσκολη και με πολλή βαβούρα εβδομάδα μέχρι και το Σάββατο (δουλειά, γάμο, φιλοξενία συγγενών, οπότε καταλαβαίνεις) που είναι να έρθει περίοδος. Οπότε θέλοντας και μη δεν θα το πολυαναλύω (τουλάχιστον αυτό). Όσο για τεστ δεν θα βιαστώ. Θα περιμένω καθυστέρηση τουλάχιστον μία μέρα (δηλαδή λέω αν δεν έρθει η περίοδος -που δεν το πιστεύω- να περιμένω μέχρι την άλλη Δευτέρα).

πρίν από 5 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα!

Έχουμε και λέμε

@Μαρθα Κ το έκανες πααρα πολύ νωρίς. Αφού έχουμε πει βρε κορίτσι το 6η μέρα από την πιθανή σύλληψη δεν είναι τπτ άλλο από marketing...

@orianna είναι νωρίς μεν αλλά κι εγώ στην κόρη μου μόλις ελάχιστες μέρες μετά την ωορρηξία είχε πρηστεί ο αριστερός μαστος μου...

@alina80 έλα, με έναν πόνο!!! Έχω καλό προαίσθημα. Αλλα συγκρατημένα γιατί είδαμε λίγο πολύ τι πάθαμε σχεδον όλες...

@anemoni1989 που εισαι; τι γίνεται με εσένα; 

Σου βγαίνουν τα προαισθήματα συνήθως; Γιατί η @Nati85 με έχει για πιο μετά χαχαχα. Δεν βαριέσαι ότι είναι να γίνει θα γίνει. Μετά το σεξ δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο, μόνο να περιμένουμε!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...