Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 12 λεπτά , orianna είπε:

Να το ξεχάσω δεν είναι κ εύκολο καθώς με την κίνηση αν ακουμπήσουν τα μπρατσα μου στο πλάι πονάω. Τι να πω ρε κορίτσι.θα δω πως θα συνεχίσει. Εσύ τι κάνεις; Πότε δεν περιμενεις;

ναι παντως οτι σου πρηστηκε τοσο νωρις ειναι θετικο!!! Εγω ειμαι 16-17 εκει

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

ναι παντως οτι σου πρηστηκε τοσο νωρις ειναι θετικο!!! Εγω ειμαι 16-17 εκει

Α μαζί κοντά κοντά είμαστε.Άμα η @Nati85 βγει αληθινή θα πρέπει να κάνει μηνιαίες προβλέψεις... Μαζί με το πινακακι η καραμέλ θα βάζει και τον πίνακα της νατι χαχαχαχα

• Μου αρέσει 3

6penp2.png

1 hour ago, linaa είπε:

Ο γιατρος τι σου λεει για αυτο? Ξερω οτι το γαλα μπορει να συνεχισει για καποιο διαστημα ακομα κ αν εχεις παρει φαρμακα για αποθηλασμο αλλα δεν ξερω για ποσο ειναι φυσιολογικο.

Οταν εκανα τον υπερηχο μου και ηταν καλος μου ειπε μπραβο μια χαρα. Γενικα ψιριζει πολυ τα θεματα δεν τα αφηνει στο φλου. Θα μου ελεγε αν ηθελε να κανω κατι αλλο.. απλα μου ειπε οτι καποιες γιναικες το εχουν

πρίν από 53 λεπτά , orianna είπε:

Είμαι μια δυο μέρες μετά από ωορρηξια. Στο δρόμο έκλειναν τα μάτια μου όταν οδηγούσα αλλά μου φαίνεται λογικό αφού κοιμήθηκα μόνο 5 ώρες. Βέβαια τόσο κοιμάμαι πάντα αλλά κοιμάμαι και κάνα δίωρο το μεσημέρι που δεν κοιμήθηκα σήμερα. Δεν έχω τίποτα άλλο και το στηθος τώρα έγινε.μου φαίνεται παράξενο γτ συνήθως πρήζεται 7 μέρες ακριβώς πριν τη περίοδο για μια μέρα πονάει πολύ και μετά πιο ήπια.είναι πολυ νωρις όμως.με τη σύλληψη πρήξιμο;

@Vana87 βγάζεις γάλα όταν πιέζεις το στηθος σου δλδ;η μόνο μια φορά έγινε;

Δεν ειναι ομως νωρις δυο μερες μετα την ωορηξια να φανει κάτι; δεν το πιεζω μου ειπε και η γιατρος να μην το κανω. Μια φορα που το εκανα εβγαλε και λιγο πριν την περιοδο που το πιεσα σε επιπλο καταλαθος και εβγαλε.

πρίν από 14 λεπτά , Vana87 είπε:

Οταν εκανα τον υπερηχο μου και ηταν καλος μου ειπε μπραβο μια χαρα. Γενικα ψιριζει πολυ τα θεματα δεν τα αφηνει στο φλου. Θα μου ελεγε αν ηθελε να κανω κατι αλλο.. απλα μου ειπε οτι καποιες γιναικες το εχουν

Δεν ειναι ομως νωρις δυο μερες μετα την ωορηξια να φανει κάτι; δεν το πιεζω μου ειπε και η γιατρος να μην το κανω. Μια φορα που το εκανα εβγαλε και λιγο πριν την περιοδο που το πιεσα σε επιπλο καταλαθος και εβγαλε.

και γω αυτο λεω αλλα οντως πρηστηκε ειναι βαρη και ποναει.μου το επιβεβαίωσε και ο προσωπικος δοκιμαστης...χαχαχα ο αντρας μου...αμα σου ειπε οτι μπορει να συμβαινει σε καποιες γυναικες δεν υπαρχει λογος ανησυχίας.ισως να ρωτησεις και εναν δευτερο?για να σου κοπει το γαλα πηρες φαρμακα? 

6penp2.png

πρίν από 27 λεπτά , orianna είπε:

και γω αυτο λεω αλλα οντως πρηστηκε ειναι βαρη και ποναει.μου το επιβεβαίωσε και ο προσωπικος δοκιμαστης...χαχαχα ο αντρας μου...αμα σου ειπε οτι μπορει να συμβαινει σε καποιες γυναικες δεν υπαρχει λογος ανησυχίας.ισως να ρωτησεις και εναν δευτερο?για να σου κοπει το γαλα πηρες φαρμακα? 

χαχα!κ εγω εβαζα τον ανδρα μοθ να βλεπει αν πρηστηκαν!!!μακαρι να ειναι απο εγκυμοσυνη!!!

• Μου αρέσει 2

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

@orianna ελα ετοιμασου σιγα σιγα! Στο πρωτο ηταν πρησμενο το στηθος μου 4 μερες μετα την τελευταια μας επαφη που πιστευω ηταν η τυχερη μας! Βεβαια δεν εκανα τεστακια τοτε για να ξερω ωορρηξια αλλα ποτε δεν ειχε πρηστει το στηθος μου τοσες μερες πριν την περιοδο! το εχω πει πολλες φορες ναι ναι ναι αν το στηθος πρηστει νωρις ειναι πολυυυυυ θετικοοοο!κανε το λιγο αβαβα και συνεχισε την δουλεια σου χωρις να το πολυσκεφτεσαι γιατι ποτε δεν ξερεις!!! Θα αρχισω τελικα να κανω και εγω λιστα!!!χαχαχχαα

• Μου αρέσει 2

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 6 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Λοιπόν κορίτσια είναι να αδιαφετισω σε 8 μέρες έκανα τεστ εγκυμοσύνης από αυτά τα τεστ home βγήκε αρνητικό.... Λέτε να έκανα πολύ νωρίς.?? 

εμενα 3 μερες πριν κ ηταν αρνητικοτατο!!!!!ναι το εκανες νωρις!!!!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 8 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Λοιπόν κορίτσια είναι να αδιαφετισω σε 8 μέρες έκανα τεστ εγκυμοσύνης από αυτά τα τεστ home βγήκε αρνητικό.... Λέτε να έκανα πολύ νωρίς.?? 

Αν θεωρητικα πριν εξι μερες εκανες ωορρηξια μπορει να μην εχει γινει καν η εμφυτευση οποτε ναι πολυ νωρις για να ανεβει η ορμονη!δεν πειραζει ξανακανεις σε λιγες μερες αν εχεις πολλα!!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 13 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

καλα δεν το συζηταμε...ουτε για πλακα δεν θα εβλεπες θετικο...πολυ νωρις κοριτσι...

6penp2.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, Vana87 είπε:

το σωμα σου θελει ενα ακομα μωρακι αρνειται να σταματησει το γαλα!να σου πω την αληθεια λιγους μηνες μετα ετυχε και σε μενα να βγαλω λιγο γαλα αλλα ισα ισα και τελικα δεν ξαναεβγαλα.περα απο χαπια μηπως υπαρχει αλλη μεθοδος?για ψαξε να δεις μηπως σε βοηθησει κατι αλλο.

e6OVp3.pngExilp3.png

κοριτσια μηπως εγινε η ωορρηξια μου τωρα το βραδυ και πρηστηκε?το μεσημερι που ειχαμε επαφη δεν ειχα τιποτα..ετσι στα ξαφνικα καταλαβα οτι ποναει και πρηστηκε...ειναι πολυ πολυ νωρις θεωρω . θετικο τεστ ειχα παρασκευη μεσημερι.και πονους πεμπτη παρασκευη μεχρι το βραδυ.

6penp2.png

πρίν από 3 λεπτά , orianna είπε:

κοριτσια μηπως εγινε η ωορρηξια μου τωρα το βραδυ και πρηστηκε?το μεσημερι που ειχαμε επαφη δεν ειχα τιποτα..ετσι στα ξαφνικα καταλαβα οτι ποναει και πρηστηκε...ειναι πολυ πολυ νωρις θεωρω . θετικο τεστ ειχα παρασκευη μεσημερι.και πονους πεμπτη παρασκευη μεχρι το βραδυ.

Μπορει να ειναι και αυτο.πρηζεται οταν εχεις ωορρηξια?

Και παλι μου φαινεται αργα να εγινε σημερα η ωορρηξια!!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Nati85 είπε:

Μπορει να ειναι και αυτο.πρηζεται οταν εχεις ωορρηξια?

Και παλι μου φαινεται αργα να εγινε σημερα η ωορρηξια!!

οχι δεν πρηζεται αλλα αυτον το μηνα μπορει να ηθελε να πρηστει...χχαχαχαχα ξερω και γω..τι να πω...παντα 7 μερες πριν πρηζεται και μαλιστα το χει μαθει  ο αντρας μου και μολις δει οτι με ποναει μου λεει,α σε μια βδομαδα θα χεις περιοδο.ο πονος ειναι μονο εκεινη τη μερα και μετα το πρηξιμο φευγει δυο μερες πριν αδιαθετησω,

6penp2.png

7 ώρες πρίν, orianna είπε:

Μπορεί να έκανες χτες ωορρηξία - μέχρι και 48 ώρες μετά το θετικό δεν λέει; Ο πόνος στο πλάι του στήθους είναι σημάδι ωορρηξίας. (σου στέλνω pm ένα link).

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα. Είχα πει ότι δεν θα ασχολούμαι με συμπτώματα αλλά τελικά θα ασχοληθώ (οπότε θα σας ζαλίσω κι εγώ λίγο). Εχουμε και λέμε:

Θετικό τεστ ωορρηξίας: Παρασκευή 25/8

Επαφές: Σάββατο 26/8 (x2), Κυριακή 27/8 (δυστυχώς όχι την Παρασκευή.

Παρασκευή 1/9 -υπολογίζω 6 ημέρες μετά την ωορρηξία- είδα πτώση της θερμοκρασίας μου, η οποία όμως μετά ανέβηκε και παραμένει ανεβασμένη. Από την Παρασκευή νιώθω και μία ευαισθησία στο στήθος, ειδικά στις θηλές. Δεν πονάει, αλλά νιώθω σαν να με ενοχλεί, σαν να είναι λίγο πιο βαρύ ενώ και οποιοδήποτε άγγιγμα που προκαλεί δυσφορία (αν έχει λίγη πίεση και ελαφρύ πόνο). Αλλά κυρίως "το νιώθω", σαν να έχω διαρκώς συναίσθηση της ύπαρξής τους (δεν ξέρω αν με καταλαβαίνετε...). Χτες βράδυ μία το δεξί και μία το αριστερό, εννιωθά σαν ένα ελαφρύ κάψιμο-γαργάλημα αλλά δεν κράτησε πολλή ώρα. Που και που έχω και κάποιες μικρές ενοχλήσεις αριστερά (και δεξιά αλλά εκεί δεν το μετράω γιατί είναι η κύστη, οπότε συμβαίνει συχνά). Θα πρόσθετα και μία αίσθηση κούρασης και στεναχώριας (χωρίς ιδιαίτερο λόγο) αλλά δεν ξέρω αν έχει σημασία. 

Α, έχω και κάποιες ενοχλήσεις στη μέση, αλλά πάντα έχω όταν είναι να αδιαθετήσω. Περισσότερες ή λιγότερες μέρες, δεν είναι πάντα το ίδιο. Και έβγαλα και ένα σπυράκι (πάντα βγάζω καμιά βδομάδα πριν την περίοδο).

Λογικά περιμένω περίοδο το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, οπότε όλα αυτά το πιθανότερο να είναι συμπτώματα περιόδου.

Προσγειώστε με κορίτσια γιατί δεν θέλω πολύ να ξεσηκωθώ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...