Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Α σας παρακαλώ, όχι και συνομίληκοι με 4 ολόκληρα χρόνια διαφορά! Και εμείς 4 χρόνια έχουμε και συνέχεια του λέω πως εγώ είμαι μικρή και τριανταφυλλένια, και δεν είμαστε ίσα και τέτοια. Άλλωστε εγώ εχω ακόμα (για λίγο, αλλά ακόμα) το 3 μπροστά και εκείνος είναι ήδη στο 4 (μόλις, αλλά δεν έχει σημασία). I am in my 30s (late, but still) he is in his 40s (early)... Δεν θα τα ισοπεδωσουμε όλα! :)

Χαχαχα τον ισοπεδωσες τον αντρα σου!!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ενταξει τουρμπο με την βοηθεια της εξωσωματικης να ναι καλα οι γιατροι!

Ποια εξωσωματική;; σιγά μην ήταν δικό του σπέρμα. Μα βρε κορίτσια δεν ξερω... 83 στα 84 ήταν τότε.... αυτός με το ζόρι αναπνέει

yplDp3.png

Ρε κορίτσια ξαναεκανα αναλυση προλακτινης για το γαλα που βγαζει το στηθος μου και ειναι καλη. Υπαρχει περιπτωση αυτα τα pregnancare που παιρνω να ευθύνονται γιαυτο;;;

πρίν από 15 λεπτά , Vana87 είπε:

Ρε κορίτσια ξαναεκανα αναλυση προλακτινης για το γαλα που βγαζει το στηθος μου και ειναι καλη. Υπαρχει περιπτωση αυτα τα pregnancare που παιρνω να ευθύνονται γιαυτο;;;

Ο γιατρος σε ειδε?? Να πας στο γιατρο ισως ειναι καποια φλεγμονη στους αδενες της θηλης. Παντως μην το αφησεις αλλο πηγαινε στο γιατρο να σου δωσει υπερηχο κ μαστογραφια.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Ο γιατρος σε ειδε?? Να πας στο γιατρο ισως ειναι καποια φλεγμονη στους αδενες της θηλης. Παντως μην το αφησεις αλλο πηγαινε στο γιατρο να σου δωσει υπερηχο κ μαστογραφια.

Εκανα υπερηχο τον Ιανουαριο. Μια χαρα ηταν. Θα παρα αυριο το γιατρο να δουμε τι θα μου πει..

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Vana87 είπε:

Εκανα υπερηχο τον Ιανουαριο. Μια χαρα ηταν. Θα παρα αυριο το γιατρο να δουμε τι θα μου πει..

Ναι να πας να σε δει ισως ειναι καποια φλεγμονη. Δεν εχω ακουσει παντως οι βιταμινες να δημιουργουν τετοια θεματα.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

Ναι να πας να σε δει ισως ειναι καποια φλεγμονη. Δεν εχω ακουσει παντως οι βιταμινες να δημιουργουν τετοια θεματα.

Τι θεμα ειναι οτι απο τοτε που σταματησα να θηλαζω δεν σταματησε ποτε εντελως το γαλα. Και πηρα και τα χαπια.. οταν το πιεσω βγαζει

πρίν από 4 λεπτά , orianna είπε:

Κορίτσια γύρισα πριν κάνα δυόσμο από μπάνιο. Και ξαφνικά τωρα πρηστηκε το στηθος μου και πονάει πολύ. Γιατί έτσι;

Να δεις που η nati θα πεσει μεσα στις προβλεψεις κ θα εισαι η επομενη!!!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , orianna είπε:

Κορίτσια γύρισα πριν κάνα δυόσμο από μπάνιο. Και ξαφνικά τωρα πρηστηκε το στηθος μου και πονάει πολύ. Γιατί έτσι;

Σε ποσες μερες περιμενεις περιοδο;

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Vana87 είπε:

Τι θεμα ειναι οτι απο τοτε που σταματησα να θηλαζω δεν σταματησε ποτε εντελως το γαλα. Και πηρα και τα χαπια.. οταν το πιεσω βγαζει

Ο γιατρος τι σου λεει για αυτο? Ξερω οτι το γαλα μπορει να συνεχισει για καποιο διαστημα ακομα κ αν εχεις παρει φαρμακα για αποθηλασμο αλλα δεν ξερω για ποσο ειναι φυσιολογικο.

πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Να δεις που η nati θα πεσει μεσα στις προβλεψεις κ θα εισαι η επομενη!!!! 

Μακάρι γιατί είπε και για μένα (αστειεύομαι) Orianna για πες για πες.... έχουμε τπτ άλλο εκτός από Αυτό; Πότε περιμένεις;

• Μου αρέσει 2

yplDp3.png

Είμαι μια δυο μέρες μετά από ωορρηξια. Στο δρόμο έκλειναν τα μάτια μου όταν οδηγούσα αλλά μου φαίνεται λογικό αφού κοιμήθηκα μόνο 5 ώρες. Βέβαια τόσο κοιμάμαι πάντα αλλά κοιμάμαι και κάνα δίωρο το μεσημέρι που δεν κοιμήθηκα σήμερα. Δεν έχω τίποτα άλλο και το στηθος τώρα έγινε.μου φαίνεται παράξενο γτ συνήθως πρήζεται 7 μέρες ακριβώς πριν τη περίοδο για μια μέρα πονάει πολύ και μετά πιο ήπια.είναι πολυ νωρις όμως.με τη σύλληψη πρήξιμο;

@Vana87 βγάζεις γάλα όταν πιέζεις το στηθος σου δλδ;η μόνο μια φορά έγινε;

6penp2.png

πρίν από 3 λεπτά , orianna είπε:

Είμαι μια δυο μέρες μετά από ωορρηξια. Στο δρόμο έκλειναν τα μάτια μου όταν οδηγούσα αλλά μου φαίνεται λογικό αφού κοιμήθηκα μόνο 5 ώρες. Βέβαια τόσο κοιμάμαι πάντα αλλά κοιμάμαι και κάνα δίωρο το μεσημέρι που δεν κοιμήθηκα σήμερα. Δεν έχω τίποτα άλλο και το στηθος τώρα έγινε.μου φαίνεται παράξενο γτ συνήθως πρήζεται 7 μέρες ακριβώς πριν τη περίοδο για μια μέρα πονάει πολύ και μετά πιο ήπια.είναι πολυ νωρις όμως.με τη σύλληψη πρήξιμο;

@Vana87 βγάζεις γάλα όταν πιέζεις το στηθος σου δλδ;η μόνο μια φορά έγινε;

Οι περισσοτερες ειχαν πολυ νωρις πρησμενο στηθος δηλαδη γυρω στις 3 μερεςμετα  την ωορηξια. Οποτε ναι δεν ειναι νωρις για να πρηστει. Τωρα ομως ξεχνα το οσο μπορεις γιατι με την αγωνια κ μονο δημιουργεις κ αλλα συμπτωματα. Η υπνηλια οκ ειναι επειδη δεν κοιμηθηκες λογικο

πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Οι περισσοτερες ειχαν πολυ νωρις πρησμενο στηθος δηλαδη γυρω στις 3 μερεςμετα  την ωορηξια. Οποτε ναι δεν ειναι νωρις για να πρηστει. Τωρα ομως ξεχνα το οσο μπορεις γιατι με την αγωνια κ μονο δημιουργεις κ αλλα συμπτωματα. Η υπνηλια οκ ειναι επειδη δεν κοιμηθηκες λογικο

Να το ξεχάσω δεν είναι κ εύκολο καθώς με την κίνηση αν ακουμπήσουν τα μπρατσα μου στο πλάι πονάω. Τι να πω ρε κορίτσι.θα δω πως θα συνεχίσει. Εσύ τι κάνεις; Πότε δεν περιμενεις;

6penp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...