Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 29 λεπτά , anemoni1989 είπε:

@rozoulini σήμερα ειμαι πολυ καλά!!! Ανακατωσούρα εχω Γενικά και την κόκα κόλα λάιτ την έχω κάνει κολλητή μου (ενώ γενικά σιχαίνομαι τα αναψυκτικα)!!!! Σήμερα είναι πολύ χαρούμενη γιατί δεν έκανα κανέναν εμετο παρα Τις ενοχλήσεις που ακόμα εχω... Πραγματικά έχω τεράστια απορία για Πόσο θα συνεχιστεί αυτό το πράγμα!! Θέλετε μ σας τρελανω κι αλλο;;; Σήμερα βγήκα μ πάρω αναμνηστικά από το νησί γιατί θΑ φύγω αύριο αλλά δεν βρήκα τίποτα τίποτα μου αρέσει...Και κόντεψα μ βάλω τα κλάματα στο δρόμο!!! Δεν είμαι καλά λέμε!!!! Και πριν λιγο συγκινηθηκα βλεπωντας criminal minds γιατι σκοτωσαν μια τύπισσα! !! (Λεω να κλείσω ραντεβού με ψυχίατρο...εγκρινετε;;;;) :confused:

Εγω παλι λέω να περιμένεις λίγο και να πας πρώτα σε.ενα μικροβιολογικό για χοριακη αλλιώς περίμενε το ψυχολόγο θα το χρειαστείς μετά το παιδί χιχ

Κορίτσια μου βλέπω έπεσε τρελή κουβέντα και έχασα πολλά δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω όλες ευχομαι όλα καλά.για νέες εγκυουλες και νέα μωρακια στην παρέα ενημερώστε :) ή μη Γαρυφαλλιά μας νομίζω μόνο ετοιμάζεται ε;

Τρεχουμε λίγο εμεις να βρούμε τους ρυθμούς μας σήμερα δούλευα δύο άλλα ξυπνησαμε πολύ νωρίς και κατέβηκα από τις έντεκαμιση κάναμε βόλτες και πήγε δωδεκαμιση στην πεθερά μου.η μικρή ζηλεύει τρέλα και γίνεται μαύρος χαμός.εγω εκεί καλά σήμερα άρχισα να κατατοπιζομαι αρκετά καλά.μου άρεσει που είμαι εκεί σπάει αυτό που ήμουν όλο σπίτι και θα στρναχωριομουν αν έφευγα αλλά.απο την άλλη οκ εδώ το μικρό οπότε δε ξέρω τι είναι καλύτερο

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

7 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Οχιαλλου θα παω δεν με πηραν ποτε τηλ απο εκεινη αφησα τηλεφωνο και ειπαν θα με ειδοποιησουν για ραντεβου!!δωστε μου τα χαπακια μου θα πω να ηρεμησω πιαααα!! Αστρος κυνουριας ειμαστε παραλιακα!

Έλα ρε δίπλα μου είσαι εγώ μένω Τρίπολη

Αχ κορίτσια μου 8 μέρες έμειναν αχ μακαρι να έχω πιασει το σπορακι μου.... Προσπαθώ 7 μήνες.... Αρχίζω να φοβάμαι μήπως παίζει ρόλο η ηλικία μας σαν ζευγάρι εγώ είμαι 33 και ο άντρας μου 40 τι να πω..... 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 3 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Αρχίζω να φοβάμαι μήπως παίζει ρόλο η ηλικία μας σαν ζευγάρι εγώ είμαι 33 και ο άντρας μου 40 τι να πω..... 

Καλε ειστε νεοτατοι!!! Μην ακουω χαζομάρες! !!! Ξαδερφη του πατερα μου εμεινε εγκυος σε διδυμα φυσιολογικοτατα στα 47 της!!!! (Αφου ειχε κανει εξωσωματικη για το πρωτο της παιδακι γιατι δεν μπορουσαν να κανουν παιδια λεει.... ΑΓΧΟΣ!!! Μολις αποβληθει...παπαδες γινονται!!! :) )

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

Καλησπέρα κοριτσάρες! Σας διαβάζω καθημερινά δεν χάνω νέα. Ειπαμε ότι αυτό το μήνα θα προσέξουμε μην τύχει και μείνω έγκυος και τελικά κάναμε δυο τρεις φορές χωρίς προφύλαξη. Και σήμερα που είναι η 14 μέρα. Και το απόλαυσα που δεν γινόταν για σύλληψη. Αν τυχει να πάει στα κομάτια και η δουλεια και όλα δεν με νοιάζει...! Εντομεταξύ έβαζα θερμομετρο απο την αρχή του κύκλου για να δω πως πάει να ξέρω τον επόμενο μήνα αλλά δεν καταλαβαίνω και πολλά πράγματα.

πρίν από 33 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Καλε ειστε νεοτατοι!!! Μην ακουω χαζομάρες! !!! Ξαδερφη του πατερα μου εμεινε εγκυος σε διδυμα φυσιολογικοτατα στα 47 της!!!! (Αφου ειχε κανει εξωσωματικη για το πρωτο της παιδακι γιατι δεν μπορουσαν να κανουν παιδια λεει.... ΑΓΧΟΣ!!! Μολις αποβληθει...παπαδες γινονται!!! :) )

Έτσι έτσι ανέβασε μου την αυτοπεποίθηση κοριτσάκι μου σ'ευχαριστω

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Καλέ ο Βουτσάς έκανε παιδί τον άντρα σου λες μεγάλο;; χαχαχαχα  

• Μου αρέσει 3

1 hour ago, Μαρθα Κ είπε:

Έλα ρε δίπλα μου είσαι εγώ μένω Τρίπολη

Αχ κορίτσια μου 8 μέρες έμειναν αχ μακαρι να έχω πιασει το σπορακι μου.... Προσπαθώ 7 μήνες.... Αρχίζω να φοβάμαι μήπως παίζει ρόλο η ηλικία μας σαν ζευγάρι εγώ είμαι 33 και ο άντρας μου 40 τι να πω..... 

Ελα ειμαστε κοντα!!ωραια ειναι μας αρεσει γειτόνισσα!

Καιμην ακουω οτι ειστε μεγαλοι μια χαρα παιδια!!!στα ντουζενια σας

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 39 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

ε μα βρε μαρθα και γω 31 ειμαι και ο αντρας μου 38...πλεον οι πιο πολλοι κανουν παιδια μετα τα 30...μην αγχωνεσαι καθολου

• Μου αρέσει 2

6penp2.png

Ωραιες οι διακοπες κοριτσια αλλα κουταστηκα πολυ ηδη απο την πρωτη μερα!δεν καθεται και αυτο το ζουζουνακι μου ηρεμο.εχω υπερενταση τωρα και δεν μπορω να κοιμηθω!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 13 λεπτά , Nati85 είπε:

Ωραιες οι διακοπες κοριτσια αλλα κουταστηκα πολυ ηδη απο την πρωτη μερα!δεν καθεται και αυτο το ζουζουνακι μου ηρεμο.εχω υπερενταση τωρα και δεν μπορω να κοιμηθω!

προσπαθησε να χαλαρωσεις....μηπως να δεις κανα βιντεακι η τηλεοραση η να διαβασεις κατι να σε νυσταξει?

6penp2.png

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Ελα ειμαστε κοντα!!ωραια ειναι μας αρεσει γειτόνισσα!

Καιμην ακουω οτι ειστε μεγαλοι μια χαρα παιδια!!!στα ντουζενια σας

Καλά να περάσετε αγάπη μου ναι είναι ωραία στο άστρος εμείς εκεί πάμε για μπάνιο και Καλαμάτα... 

4 ώρες πρίν, Vana87 είπε:

Χα χα χα αν είναι έτσι είμαστε παιδάκια μπροστά του... 

4 ώρες πρίν, orianna είπε:

ε μα βρε μαρθα και γω 31 ειμαι και ο αντρας μου 38...πλεον οι πιο πολλοι κανουν παιδια μετα τα 30...μην αγχωνεσαι καθολου

Έχετε δίκιο απλά όταν περνάει ο μήνας και τίποτα με πιάνει απελπισία.... 

πρίν από 5 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Καλά να περάσετε αγάπη μου ναι είναι ωραία στο άστρος εμείς εκεί πάμε για μπάνιο και Καλαμάτα... 

Χα χα χα αν είναι έτσι είμαστε παιδάκια μπροστά του... 

Έχετε δίκιο απλά όταν περνάει ο μήνας και τίποτα με πιάνει απελπισία.... 

σε ολες μας ετσι συμβαινει...σκεψου λοιπον οτι δεν εισαι  η μονη μα ουτε και μονη...καλημερα... για μενα καληνυχτα.:)

• Μου αρέσει 2

6penp2.png

Καλημέρα όμορφες!

Χτες δεν με άφηνε το κινητό να γράψω αλλά σας διάβαζα.

@orianna περαστικά στον άντρα σου με τη μέση του, αλλά πες του είναι δύσκολη δουλειά η πατρότητα... Εντωμεταξύ εσύ πριν από δυο ώρες πήγες για ύπνο, εγώ πριν δυο ώρες ξύπνησα.

@Ungry girl Μην αγχώνεσαι στην προοπτική των εξετάσεων. Ξεκίνα με γυναικολόγο, μίλησε μαζί του να δεις τι θα σου πει και εκείνος και ότι πρέπει να κάνεις θα το κάνεις. Τα αποτελέσματα θα είναι μία χαρά, να μην ανησυχείς. Και στην τελική ότι είναι, δεν πρέπει να το ξέρεις για να το αντιμετωπίσεις; Η γνώση είναι δύναμη!

@Nati85 καλά να περνάτε στις διακοπούλες σας.

@Μαρθα Κ να μην σε πιάνει απελπισία καλέ, μικρή κοπέλα! Άσε που η απελπισία δεν βοηθάει σε τίποτα.

Κορίτσια, σύγκρινα ηλεκτρονικό με απλό θερμόμετρο και είχαν 2-3 δέκατα διαφορά! Θα συνεχίσω με το απλό (τουλάχιστον μέχρι να το σπάσω κι αυτό).

Καλημέρα και μια όμορφη Κυριακή να έχουμε!

• Μου αρέσει 3

8 ώρες πρίν, Vana87 είπε:

Καλά για τον Βουτσα δε πείθομαι... Είναι 76 μην τρελαθούμε. Ποιάς ο άντρας είναι μεγαλος; γιατί και ο δικός μου έχει γράψει τα χιλιομετρακια του...

yplDp3.png

ΜοΚαλημέρα απο την ηλιόλουστη ροδο!  Οπως καταλάβατε για μπανακι ειμαστε μιας και πλησιάζουν οι μερες για τα σχολεια.....  Ελπιζω να περνατε μια τελεια κυριακη και φυσικα χωρις αγχος..... 

Οσο για τις ηλικίες και εγω εχω τεράστια διαφορα με τον αντρα μου.... Αφου οταν τσακωνόμαστε που λεω μπουμπούκι με πηρες και με μαρανες!!!! 

• Μου αρέσει 1

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...