Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 18 λεπτά , Ungry girl είπε:

Μονο??

Αφου η σαλπιγγογραφια δεν ξερω αν γραφεται αλλα εχω ακουσει εχει 130€ 150 εκει..

Δεν ξερω οι αλλες ποσο εχουν..αλλα αν ειναι ολες 250 που λες ενταξη δεν ειναι τρελό ποσο αξιζει..

Λοιπον  αν γραψεις τις εξετασεις δεν ειναι ουτε 10 ευρω. Η σαλπιγγογραφια ειναι 160 εμενα δεν μου την εγραψε . Ο γιατρος κ το τεστ παπ 50 ευρω. Οι βιτΑμινες ειναι γυρω στα 16 ευρω για ενα μηνα. 1 την μερα περνεις. Στα λεω τα εχω προσφατα.

@Ungry girl μην σε ανχωνει το οικονομικο ειναι μονο 6 αιματολογικες εξετασεις κ ενας υπερηχος θυροειδους απαραιτητος δεν ειναι κατι το φοβερο κ ολοι οι γιατροι θα στα γραψουν ειναι εξετασεις απλες δεν εχουν κοστος αν εχεις ταμειο. Η σαλπιγγογραφια ειναι πιο ακριβη αλλα δεν χρειαζετε να την κανεις αμεσως μαζευεις το ποσο κ πας απλα να εχεις σιγα σιγα αποκλισει καποια ορμονολογικα θεματα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 41 λεπτά , Ungry girl είπε:

Μονο??

Αφου η σαλπιγγογραφια δεν ξερω αν γραφεται αλλα εχω ακουσει εχει 130€ 150 εκει..

Δεν ξερω οι αλλες ποσο εχουν..αλλα αν ειναι ολες 250 που λες ενταξη δεν ειναι τρελό ποσο αξιζει..

υπολογισεε 130ε σαλπιγγογραφια και 40 ο γιατρος γιατι θα σου τις γραψει κιολας παιρνουν κανα 10ρικο εξτρα.εγω για τις εξετασεις τις ορμονικες και προγγενητικου ελεγχου πληρωσα 27ε συμμετοχή.εσυ βαλε να κανεις και μια γενικη και καλλιεργεια ουρων και καλλιεργεια κολπικων υγρων .σου βαζω εγω αλλα 50ε που δεν θα ειναι με τιποτα τοσα..σου βαζω ομως παραπανω γτ δεν ξερω αν θα μπορει να σου γραψει ολες τις εξετασεις μαζι γτ τους περιοριζει το κρατος οποτε μηπως ξανα πας να σου γραψει μονο οτι θα μεινει.

πρίν από 27 λεπτά , linaa είπε:

Λοιπον  αν γραψεις τις εξετασεις δεν ειναι ουτε 10 ευρω. Η σαλπιγγογραφια ειναι 160 εμενα δεν μου την εγραψε . Ο γιατρος κ το τεστ παπ 50 ευρω. Οι βιτΑμινες ειναι γυρω στα 16 ευρω για ενα μηνα. 1 την μερα περνεις. Στα λεω τα εχω προσφατα.

@Ungry girl μην σε ανχωνει το οικονομικο ειναι μονο 6 αιματολογικες εξετασεις κ ενας υπερηχος θυροειδους απαραιτητος δεν ειναι κατι το φοβερο κ ολοι οι γιατροι θα στα γραψουν ειναι εξετασεις απλες δεν εχουν κοστος αν εχεις ταμειο. Η σαλπιγγογραφια ειναι πιο ακριβη αλλα δεν χρειαζετε να την κανεις αμεσως μαζευεις το ποσο κ πας απλα να εχεις σιγα σιγα αποκλισει καποια ορμονολογικα θεματα.

αφου θα παει εγω πιστευω οτι πρεπει να τα κανει ολα..οχι μονο ορμονικες.και βιταμινη d και θυροειδη και αντισωματα και ενα γενικο τσεκ απ να κανει.νεφρα συκωτι ζαχαρο κτλ.και καλλιεργεια κολπικων και ουρα.και γτ οχι και τον προγεννητικο ελεγχο.μετα αντε να την ψησουμε να ξανα παει.

• Μου αρέσει 2

6penp2.png

πρίν από 9 λεπτά , orianna είπε:

υπολογισεε 130ε σαλπιγγογραφια και 40 ο γιατρος γιατι θα σου τις γραψει κιολας παιρνουν κανα 10ρικο εξτρα.εγω για τις εξετασεις τις ορμονικες και προγγενητικου ελεγχου πληρωσα 27ε συμμετοχή.εσυ βαλε να κανεις και μια γενικη και καλλιεργεια ουρων και καλλιεργεια κολπικων υγρων .σου βαζω εγω αλλα 50ε που δεν θα ειναι με τιποτα τοσα..σου βαζω ομως παραπανω γτ δεν ξερω αν θα μπορει να σου γραψει ολες τις εξετασεις μαζι γτ τους περιοριζει το κρατος οποτε μηπως ξανα πας να σου γραψει μονο οτι θα μεινει.

αφου θα παει εγω πιστευω οτι πρεπει να τα κανει ολα..οχι μονο ορμονικες.και βιταμινη d και θυροειδη και αντισωματα και ενα γενικο τσεκ απ να κανει.νεφρα συκωτι ζαχαρο κτλ.και καλλιεργεια κολπικων και ουρα.και γτ οχι και τον προγεννητικο ελεγχο.μετα αντε να την ψησουμε να ξανα παει.

Ναι ειπα αποκλιστικα μονο τις αρχικες κ πιο sos που δινουν. Μια γενικη αιματος ισως κ να εχει κ προσφατη κ να μην χρειαστει.Τωρα αν τις γραψει παραπανω τοσο το καλητερο νομιζω 15 ευρω επιπλεον δεν κανουν την διαφορα.

@Ungry girl επισης καλιεργεια κολπικου αν ειχε κανει ο αντρας σου καλλιεργεια με το σπερμοδιαγραμμα κ δεν εχεις ενοχλησεις δεν χρειαζετε να κανεις. Οποτε μην σε ανχωνει το οικονομικο ξεκινα με τα πιο sos κ σιγα σιγα αντε τον πρωτο μηνα μαζι με τον γιατρο την επισκεψη να δωσεις ενα 70 αρι. Μαζι με τεστ παπ κ εξετασεις.

Αν εχεις κανει κ τεστ παπ φετος μειωσε το ποσο κατα 40 ευρω!!!!

@orianna νομιζω δωσαμε τον καλητερο μας εαυτο!!!! Αν δεν πειστει κ τωρα θα παμε να την βρουμε!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 52 λεπτά , linaa είπε:

Καλα ναι σιγουρα...σιγα σιγα θα τα μαζεψω δεν ειναι εκει το θεμα ειναι αναγκη να κανω υπέρηχο για θηριώδη?

Εχω κανει αιματος για θηριώδη και δεν εχω

πρίν από 29 λεπτά , orianna είπε:

Χαχααχαχαχα κοριτσια παπ εκανα πριν κανα 7 μηνο γενικες αιματος εκανα πριν 1 μηνα και θυροιδη ολα καλα λιγο χοληστερίνη εχω χαχααχχααχα

πρίν από 13 λεπτά , linaa είπε:

Ναι ειπα αποκλιστικα μονο τις αρχικες κ πιο sos που δινουν. Μια γενικη αιματος ισως κ να εχει κ προσφατη κ να μην χρειαστει.Τωρα αν τις γραψει παραπανω τοσο το καλητερο νομιζω 15 ευρω επιπλεον δεν κανουν την διαφορα.

@Ungry girl επισης καλιεργεια κολπικου αν ειχε κανει ο αντρας σου καλλιεργεια με το σπερμοδιαγραμμα κ δεν εχεις ενοχλησεις δεν χρειαζετε να κανεις. Οποτε μην σε ανχωνει το οικονομικο ξεκινα με τα πιο sos κ σιγα σιγα αντε τον πρωτο μηνα μαζι με τον γιατρο την επισκεψη να δωσεις ενα 70 αρι. Μαζι με τεστ παπ κ εξετασεις.

@orianna νομιζω δωσαμε τον καλητερο μας εαυτο!!!! Αν δεν πειστει κ τωρα θα παμε να την βρουμε!!!

Ναι παπ εχω κανει προσφατα ενταξη αν δεν.ειναι παρα πολλα τα χρηματα πιο ευκολο θα τα μαζεψω δεν φοβαμαι τους γιατρους τα αποτελέσματα φοβαμαι χααχαχα

πρίν από 3 λεπτά , Ungry girl είπε:

Καλα ναι σιγουρα...σιγα σιγα θα τα μαζεψω δεν ειναι εκει το θεμα ειναι αναγκη να κανω υπέρηχο για θηριώδη?

Εχω κανει αιματος για θηριώδη και δεν εχω

Χαχααχαχαχα κοριτσια παπ εκανα πριν κανα 7 μηνο γενικες αιματος εκανα πριν 1 μηνα και θυροιδη ολα καλα λιγο χοληστερίνη εχω χαχααχχααχα

Εκτος απο την tsh πρεπει να κανεις κ εναν υπερηχο στο θυροειδη σου γιατι το hasimoto δεν φαινετε απο την tsh οι οζοι επισεις δεν φαινονται. Μην πανικοβαλεσε ο υπερηχος θυροειδη κοστιζει 3-4 ευρω κ ειναι απλα υπερηχος εξωτερικα στο λαιμο 5 λεπτα υποθεση. Εξωτερικα ειναι δεν πονας. Οποτε δεν κοστιζουν οι εξετασεις σου βαλε 30 ευρω ο γιατρος κ 10 ευρω οι αιματολογικες κ ο υπερηχος.

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

χχαχχαχα αμα μεχρι μεσα οκτωμβρη δεν μας στειλει τα αποτελεσματα των εξετασεων ετοιμασου...

να σε ρωτησω ρε λινα...κανεις και συ τεστ σωστα?

απο προχτες το βραδυ αρχισε να σκουραινει η γραμμη.ηθελε λιγο ακομα δλδ.χτες μεσημερι ηταν ιδια με του τεστ και το βραδυ επισης και σημερα επισης.ειχα πολυ πονο στα αριστερα και προχτες και χτες και στις επαφες και χωρις.σημερα μονο μια φορα για πολυ λιγο..

τον παραπροηγουμενο μηνα μου κρατησε δυο μερες η ορμονη και ηρθε 15 μερες μετα το πρωτο θετικο τεστ.τον προηγουμενο μηνα μου κρατησε 1 μερα η ορμονη και ηρθε 14μερες απο το θετικο τεστ.

τι λες να εγινε?παιζει η ωχρινικη μου η οταν μου κραταει 2 μερες η ορμονη κανω ωορρηξια τη δευτερη μερα του τεστ ενω οταν κραταει μια μερα κανω την ιδια μερα ωορρηξια?

6penp2.png

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εκτος απο την tsh πρεπει να κανεις κ εναν υπερηχο στο θυροειδη σου γιατι το hasimoto δεν φαινετε απο την tsh οι οζοι επισεις δεν φαινονται. Μην πανικοβαλεσε ο υπερηχος θυροειδη κοστιζει 3-4 ευρω κ ειναι απλα υπερηχος εξωτερικα στο λαιμο 5 λεπτα υποθεση. Εξωτερικα ειναι δεν πονας. Οποτε δεν κοστιζουν οι εξετασεις σου βαλε 30 ευρω ο γιατρος κ 10 ευρω οι αιματολογικες κ ο υπερηχος.

η χασιμοτοο φαινεται αν κανει νομιζω αιματος για αντισωματα θυροειδη anti tpo..αλλα και παλι εναν υπερυχο πρεπει να τον κανει για οζους κτλ.

6penp2.png

πρίν από 1 λεπτό , orianna είπε:

χχαχχαχα αμα μεχρι μεσα οκτωμβρη δεν μας στειλει τα αποτελεσματα των εξετασεων ετοιμασου...

να σε ρωτησω ρε λινα...κανεις και συ τεστ σωστα?

απο προχτες το βραδυ αρχισε να σκουραινει η γραμμη.ηθελε λιγο ακομα δλδ.χτες μεσημερι ηταν ιδια με του τεστ και το βραδυ επισης και σημερα επισης.ειχα πολυ πονο στα αριστερα και προχτες και χτες και στις επαφες και χωρις.σημερα μονο μια φορα για πολυ λιγο..

τον παραπροηγουμενο μηνα μου κρατησε δυο μερες η ορμονη και ηρθε 15 μερες μετα το πρωτο θετικο τεστ.τον προηγουμενο μηνα μου κρατησε 1 μερα η ορμονη και ηρθε 14μερες απο το θετικο τεστ.

τι λες να εγινε?παιζει η ωχρινικη μου η οταν μου κραταει 2 μερες η ορμονη κανω ωορρηξια τη δευτερη μερα του τεστ ενω οταν κραταει μια μερα κανω την ιδια μερα ωορρηξια?

Νομιζω οτι μαλλον κανεις ωορηξια την δευτερη μερα οταν κραταει δυο μερες η ορμονη. Ισως κιολας καποιες φορες να αυξανετε πιο πολυ η lh γιαυτο να φαινετε απο πιο νωρις με τα τεστ. ε δεν ειμαστε κ ρολογια να σκαει ακριβως με το τεστ το ωοθηλακιο φανταζομαι

η χασιμοτοο φαινεται αν κανει νομιζω αιματος για αντισωματα θυροειδη anti tpo..αλλα και παλι εναν υπερυχο πρεπει να τον κανει για οζους κτλ.

Φαινετε κ στον υπερηχο πρωτιστως ως ανομοιομορφια του θυροειδη κ απο εκει σου δινουν αν χρειαστει να κανεις αντισωματα.

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Νομιζω οτι μαλλον κανεις ωορηξια την δευτερη μερα οταν κραταει δυο μερες η ορμονη. Ισως κιολας καποιες φορες να αυξανετε πιο πολυ η lh γιαυτο να φαινετε απο πιο νωρις με τα τεστ. ε δεν ειμαστε κ ρολογια να σκαει ακριβως με το τεστ το ωοθηλακιο φανταζομαι

ετσι υποψιαζομαι και γω...γτ χτες ειχα πονους κιολας και σημερα ελαχιστα.μαλλον σημερα εγινε...επαφες ειχαμε προχτες βραδυ χτες μεσημερι σημερα απογευμα.μεχρι ποτε λες να συνεχισω?

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

Διαφημίσεις

ετσι υποψιαζομαι και γω...γτ χτες ειχα πονους κιολας και σημερα ελαχιστα.μαλλον σημερα εγινε...επαφες ειχαμε προχτες βραδυ χτες μεσημερι σημερα απογευμα.μεχρι ποτε λες να συνεχισω?

Χα χα χα βλεπω τις επαφες κ σχεδον κοντα πεφτουμε καποια στιγμη θα γελαμε πολυ με ολο αυτο τον αγωνα!!! Ε κ αυριο βεβαια κυριακη να παει χαμενη! Κ αν μπορεις κ πρωι που ειναι κ ανανεωμενο το σπερμα θα ειναι οτι πρεπει!!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 29 λεπτά , linaa είπε:

Α τελεια οχι δεν φοβαμαι απλα.θηριώδη δεν γραφει ο παθολογος υπέροχου εννοώ μονο ο γυναικολόγος..

Ελπιζω να τα κανω ολα να ξενιασω η να τρεχω χαχαχα αλλα επιτελους πρεπει να ξερω

@rozoulini σήμερα ειμαι πολυ καλά!!! Ανακατωσούρα εχω Γενικά και την κόκα κόλα λάιτ την έχω κάνει κολλητή μου (ενώ γενικά σιχαίνομαι τα αναψυκτικα)!!!! Σήμερα είναι πολύ χαρούμενη γιατί δεν έκανα κανέναν εμετο παρα Τις ενοχλήσεις που ακόμα εχω... Πραγματικά έχω τεράστια απορία για Πόσο θα συνεχιστεί αυτό το πράγμα!! Θέλετε μ σας τρελανω κι αλλο;;; Σήμερα βγήκα μ πάρω αναμνηστικά από το νησί γιατί θΑ φύγω αύριο αλλά δεν βρήκα τίποτα τίποτα μου αρέσει...Και κόντεψα μ βάλω τα κλάματα στο δρόμο!!! Δεν είμαι καλά λέμε!!!! Και πριν λιγο συγκινηθηκα βλεπωντας criminal minds γιατι σκοτωσαν μια τύπισσα! !! (Λεω να κλείσω ραντεβού με ψυχίατρο...εγκρινετε;;;;) :confused:

• Μου αρέσει 2

cO4Yp3.png

7 ώρες πρίν, Ani ani είπε:

Καλησπερα ολα καλα εσυ κουκλα???

Οχι δεν εισαι η μονη που εχει θεμα με τις μυριωδιες! Ειμαι κ εγω στο ιδιο κλαμπ..μεχρι κ το νερο μου μυριζει!!! 

Kalisperaaa. Ola mia xara kali m. Esi pos ise ? Pote pas giatro ? Se kenourio tha pas telika ? 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 51 λεπτά , linaa είπε:

Χα χα χα βλεπω τις επαφες κ σχεδον κοντα πεφτουμε καποια στιγμη θα γελαμε πολυ με ολο αυτο τον αγωνα!!! Ε κ αυριο βεβαια κυριακη να παει χαμενη! Κ αν μπορεις κ πρωι που ειναι κ ανανεωμενο το σπερμα θα ειναι οτι πρεπει!!!

να δω ο αντρας μου αν θα γελαει που εχει πιαστει η μεση του και κανει οτι μπορει για να μνν χασουμε το μηνα...χαχαχαχα

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...