Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Just now, orianna είπε:

για το χρημα θα συμφωνησω...θες την επισκεψη και θα σου γραψει και εξετασεις οποτε θες και κανα 30αρι για αυτες...αλλα για το χρονο...μια ωριτσα το πολυ ειναι...

Αυτος μου ειπαν περνει 30 € την επισκεψη..τι ειναι να κανω ορμονολογικες υπεριχο και σαλπιγγογραφια έτσι δεν ειναι ξεχναω κατι?θα χριαστει και καποια αλλη εξεταση?ε ναι μια ωρα αλλα δεν μπορω να λειψω καθολου τωρα ουτε για μια ωρα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 47 λεπτά , orianna είπε:

για πες εσυ...οταν κανεις εμετο εχεις φαει πριν?ποση ωρα μετα απο το γευμα?ο εμετος εχει γαστρικα υγρα μεσα?κιτρινο υγρο?πονας πριν κανεις?περιεγραψε λιγο τη φαση.

Κοριτσι μου, εξαρταται... χθες ημουν απο το πρωι χαλια...ξυπνησα με ναυτιες... Μετά ήμουν μια χαρα και πεινάω κιόλας...έφαγα μακαρονακια με λίγο κιμά (κοτόπουλο, χωρίς πολυ λάδι ούτε κρεμμύδι ούτε τσιγαρισμα) και μετά από κάνα δίωρο με έπιασε ένα πράγμα τραγικό και έκανα εμετο το φαγητό αχωνευτο (ξέρω αηδία, αλλά εσύ ζήτησες περιγραφη)... Μετά από κάνα μισάωρο κι άλλον εκανα αλλά σαλια μονο... Το απόγευμα πάλι τα ίδια..Δεν είχα πιει ούτε ενα ποτήρι νερό και τ βράδυ ήμουν καλύτερα και ήθελε ο φίλος μ να τον τρίψω...Ε τι ήθελα ήθελα μυρισω τ οινοπνευμα; κατευθειαν για εμετο σ τουαλέτα... Σήμερα πάλι ξύπνησα με ανακατεμένο στομάχι...εφαγα με το ζόρι 1 φρυγανιά σε 2 ωρες, βγήκα μια βόλτα μπας και ξεχαστώ άλλ μάταια (οποτε αποκλείεται να ναι ψυχολογικο) και επειδή τώρα πεινασα εβαλα μ βράσω 2 μακαρονακια και τσιμπησα λίγο ψωμακι με κίτρινο τυρί (είναι ότι πρέπει για εμετους κλπ...τα πρότειναμε στο νοσοκομειο)... Να μην στα πολυλογω ηδη νιωθω ανακατοσουρα...Δεν με βλέπω να τρώω μακαρόνια... Το μόνο θετικό είναι ότι θα χάσω πιο εύκολα κάτι κιλακια που δεν φεύγουν με τίποτα... (να διασκεδάσω λίγο τον πόνο μ)!!!

cO4Yp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Ungry girl είπε:

Καλα.ναι σιγουρα καλο μπορει να κανουν κακο οχι όποτε...

κοιτα στο τελος του μηνα μπορει να εχεις περιοδο αν δεν εχεις μωρακι..εγω ειμαι της αποψης να πας μολις δεις υγρα γονιμων,γαι να δει και το αυγουλακι που μεγαλωνει πως ειναι..πριν την περιοδο δεν εχει κατι να δει.και θα σου γραψει και εξετασεις που γινονται μονο οταν εχεις περιοδο...οποτε μπορεις να πας να τις κανεις τελος του μηνα στη περιοδο...αλλιως πας ενα μηνα μετα...κανε λιγο οικονομια να καταφερεις να πας σ αυτον τον κυκλο,

6penp2.png

Just now, orianna είπε:

κοιτα στο τελος του μηνα μπορει να εχεις περιοδο αν δεν εχεις μωρακι..εγω ειμαι της αποψης να πας μολις δεις υγρα γονιμων,γαι να δει και το αυγουλακι που μεγαλωνει πως ειναι..πριν την περιοδο δεν εχει κατι να δει.και θα σου γραψει και εξετασεις που γινονται μονο οταν εχεις περιοδο...οποτε μπορεις να πας να τις κανεις τελος του μηνα στη περιοδο...αλλιως πας ενα μηνα μετα...κανε λιγο οικονομια να καταφερεις να πας σ αυτον τον κυκλο,

μπα ειναι αδυνατον να παω τωρα δεν ειναι μονο τα χρηματα πραγμματικα δεν μπορω να λειψω απο τη δουλεια λεω να παω με το πουμου τελειωσει η περιοδος τον επομενο μηνα..παντως για ολες ολες μπορει να παει κανενα 500?ευρο?

πρίν από 3 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Κοριτσι μου, εξαρταται... χθες ημουν απο το πρωι χαλια...ξυπνησα με ναυτιες... Μετά ήμουν μια χαρα και πεινάω κιόλας...έφαγα μακαρονακια με λίγο κιμά (κοτόπουλο, χωρίς πολυ λάδι ούτε κρεμμύδι ούτε τσιγαρισμα) και μετά από κάνα δίωρο με έπιασε ένα πράγμα τραγικό και έκανα εμετο το φαγητό αχωνευτο (ξέρω αηδία, αλλά εσύ ζήτησες περιγραφη)... Μετά από κάνα μισάωρο κανέναν αλλά σαλια μονο... Το απόγευμα πάλι τα ίδια..Δεν είχα πιει ούτε ενα ποτήρι νερό και τ βράδυ ήμουν καλύτερα και ήθελε ο φίλος μ να τον τρίψω...Ε τι ήθελα ήθελα μυρισω τ οινοπνευμα; κατευθειαν για εμετο σ τουαλέτα... Σήμερα πάλι ξύπνησα με ανακατεμένο στομάχι...εφαγα με το ζόρι 1 φρυγανιά σε 2 ωρες, βγήκα μια βόλτα μπας και ξεχαστώ άλλ μάταια (οποτε αποκλείεται να ναι ψυχολογικο) και επειδή τώρα πεινασα εβαλα μ βράσω 2 μακαρονακια και τσιμπησα λίγο ψωμακι με κίτρινο τυρί (είναι ότι πρέπει για εμετους κλπ...τα πρότειναμε στο νοσοκομειο)... Να μην στα πολυλογω ηδη νιωθω ανακατοσουρα...Δεν με βλέπω να τρώω μακαρόνια... Το μόνο θετικό είναι ότι θα χάσω πιο εύκολα κάτι κιλακια που δεν φεύγουν με τίποτα... (να διασκεδάσω λίγο τον πόνο μ)!!!

χαχαχααχα καλα κανεις δεν γυνεται αλλιως ποτε περιμενεις περιοδο κανωνικα?

πρίν από 2 λεπτά , Ungry girl είπε:

αχαχααχα καλα κανεις δεν γυνεται αλλιως ποτε περιμενεις περιοδο κανωνικα?

Γυρω στις 7 Σεπτεμβρη... Σημερα ομως πεισμωσα...θα περιμενω ειπα να δω τι θα γινει... Αν θα εχω καθυστερηση δηλαδη ή οχι... Βεβαια καθε λιγο και λιγακι αλλαζω αποψη, αλλα δεν θα πλουτισω και τις εταιρειες!! Μια βδομαδα ειναι... Σημερα περασε απο το μυαλο μ και το προεμμηνορρυσιακο σύνδρομο...Δεν ξέρω... Πάντως από τη βόλτα όταν γύρισα ετρρξα κατευθείαν τουαλέτα γιατι ήμουν σίγουρη ότι αδιαθετησα.... Αλλα δεν!

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Just now, anemoni1989 είπε:

Γυρω στις 7 Σεπτεμβρη... Σημερα ομως πεισμωσα...θα περιμενω ειπα να δω τι θα γινει... Αν θα εχω καθυστερηση δηλαδη ή οχι... Βεβαια καθε λιγο και λιγακι αλλαζω αποψη, αλλα δεν θα πλουτισω και τις εταιρειες!! Μια βδομαδα ειναι... Σημερα περασε απο το μυαλο μ και το προεμμηνορρυσιακο σύνδρομο...Δεν ξέρω... Πάντως από τη βόλτα όταν γύρισα ετρρξα κατευθείαν τουαλέτα γιατι ήμουν σίγουρη ότι αδιαθετησα.... Αλλα δεν!

κοιτα με το φαγειτο που λες μπορει να ειναι και αλλη η αιτια αλλα με το οινοπνευμα και αυτα περιεργο βεβαια δεν ξερω γιατι και η μαριλια με το τσιγαρο ειχε θεμα ..εγω στη θεση σου μπορει να εκανα και μια χοριακη νομιζω διχνει..να μας πουν και τα κοριτσια αλλα νομιζω πως αν κανεις τη δευτερα θα διξει αναλογος αν κρατιεσαι μεχρη τς 7-9...:-)

κοριτσια αυτα που λεω ειναι τα pregnacare περνει καμια?

πρίν από 6 λεπτά , anemoni1989 είπε:

ρε κοριτσι αν τα βγαζεις ολα μπορει να παθεις αφυδατωση και να χεις θεμα μετα  και με τα νεφρα σου...ακομα και εγκυμοσυνη να ειναι πρεπει καπως να το διαχειριστεις ολο αυτο.γιατι δεν πας νοσοκομειο  να κανεις και χοριακη εκει και εξετασεις αιματος?υπαρχει κατι που φοβασαι οτι θα σου κανουν στο νοσοκομειο?

6penp2.png

Οοο κοριτσια σορρυ κολλησε το κινητο δεν εστελνε με τιποτα!! @anemoni1989 καλε ναι πηγαινε στο νοσοκομειο τοσες μερες με εμετους θα σου κανουν χοριακη κ τσαμπα πηγαινε!! ungry girl εγω τις περνω τωρα εκανα ενα διαλειμα γιατι μου εεδωσαν ξεχωριστα βιταμινη d k σελινιο

• Μου αρέσει 1

Ακομα το διαχειριζομαι...με νερακι κομπλε σημερα και μολις εφαγα και νιωθω καλυτερα... Δε φοβαμαι κάτι απλά Δευτέρα γυρναω Αθήνα οποτε δε θέλω να μπλέξω στην επαρχεία με εξετάσεις κλπ... Ευτυχώς μας μαθαν κάποια κόλπα στη σχολή και δεν αφυδατωνομαστε εύκολα!! Πέρα από το ότι δεν είναι καθόλου των γιατρών και σιχαίνομαι τα νοσοκομεία (ξέρω ξέρω ακούγεται κουλο)!!!!

cO4Yp3.png

1 hour ago, Ungry girl είπε:

κοιτα με το φαγειτο που λες μπορει να ειναι και αλλη η αιτια αλλα με το οινοπνευμα και αυτα περιεργο βεβαια δεν ξερω γιατι και η μαριλια με το τσιγαρο ειχε θεμα ..εγω στη θεση σου μπορει να εκανα και μια χοριακη νομιζω διχνει..να μας πουν και τα κοριτσια αλλα νομιζω πως αν κανεις τη δευτερα θα διξει αναλογος αν κρατιεσαι μεχρη τς 7-9...:-)

κοριτσια αυτα που λεω ειναι τα pregnacare περνει καμια?

τα παιρνει και η @marillia νομιζω...

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, orianna είπε:

τα παιρνει και η @marillia νομιζω...

Αααα @marillia αν τα περνεις πες μου ποσο κανουν κ αν περνεις 1 τη μερα?

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Οοο κοριτσια σορρυ κολλησε το κινητο δεν εστελνε με τιποτα!! @anemoni1989 καλε ναι πηγαινε στο νοσοκομειο τοσες μερες με εμετους θα σου κανουν χοριακη κ τσαμπα πηγαινε!! ungry girl εγω τις περνω τωρα εκανα ενα διαλειμα γιατι μου εεδωσαν ξεχωριστα βιταμινη d k σελινιο

Ααα για πες ρε λινα ειναι ακριβες?

πρίν από 7 λεπτά , Ungry girl είπε:

Αααα @marillia αν τα περνεις πες μου ποσο κανουν κ αν περνεις 1 τη μερα?

Ααα για πες ρε λινα ειναι ακριβες?

3 ώρες πρίν, Ungry girl είπε:

Αυτος μου ειπαν περνει 30 € την επισκεψη..τι ειναι να κανω ορμονολογικες υπεριχο και σαλπιγγογραφια έτσι δεν ειναι ξεχναω κατι?θα χριαστει και καποια αλλη εξεταση?ε ναι μια ωρα αλλα δεν μπορω να λειψω καθολου τωρα ουτε για μια ωρα

ασφαλιση εχεις?

6penp2.png

Just now, Ungry girl είπε:

Ναι εχω γιατι???

οι εξετασεις δεν θα ειναι ακριβες αφου θα τις γραψεις...βαρια σου λεω να πανε 250ε..μαζι με σαλπιγγογραφια που θα την κανεις τελευταια και αυτη αν χρειαστει κιολας

6penp2.png

Just now, orianna είπε:

οι εξετασεις δεν θα ειναι ακριβες αφου θα τις γραψεις...βαρια σου λεω να πανε 250ε..μαζι με σαλπιγγογραφια που θα την κανεις τελευταια και αυτη αν χρειαστει κιολας

Μονο??

Αφου η σαλπιγγογραφια δεν ξερω αν γραφεται αλλα εχω ακουσει εχει 130€ 150 εκει..

Δεν ξερω οι αλλες ποσο εχουν..αλλα αν ειναι ολες 250 που λες ενταξη δεν ειναι τρελό ποσο αξιζει..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...