Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

15 ώρες πρίν, Garifalia1 είπε:

Kalispera xxx. Pos iste ? Prospathousa na sas diavaso.

Καλησπερα ολα καλα εσυ κουκλα???

14 ώρες πρίν, oneira_glyka είπε:

Αχ αυτό με ταείπε αφρόλουτρα το είχα Κ γω..αλλάξαμε πέντε έξι Κ μ έμεινε Κ μετά η απέχθεια..φαντασου..νομίζω Ποιο δύσκολος άνθρωπος από μένα Στις μυρωδιές δεν υπήρξε..αν θες ν μυρίσεις ένα αφρόλουτρο στο μάρκετ είναι της παλμολιβ ενα μπλε.. με μπιλακια μέσα Κάτι για βυθό λέει Θ σε γελάσω..Έχει όμως μια μυρωδιά φρεσκάδας απιστευτη..το έχει προαφορά Τώρα ο Μασούτης διπλή συσκευασία γύρω στα πέντε ευρώ..Αλλά είναι υπέροχο..το μόνο Π με ανακουφιζε γτ Δεν ήταν σαν άρωμα..απλά μύριζε φρεσκάδα.. αν θες Ριξτου μια ματιά Μήπως σε ανακουφιζει. Τουλάχιστον ν απολαμβάνουμε το μπάνιο μας...χιχι..

Εγώ πάντως την προηγούμενη βδομάδα Π πήρα για τον μικρό είχε στο φαρμακείο κανονικά .Κ δύο μεγέθη κιόλας..Ένα χοντρό Κ ένα πιο λεπτό..υδραργυρικα.. Κ νομίζω είναι πιο αξιόπιστα..γτ το ηλεκτρονικό τον έβγαζε πολυ χαμηλή θερμοκρασία σε σχέση με το υδραργύρου..

Οχι δεν εισαι η μονη που εχει θεμα με τις μυριωδιες! Ειμαι κ εγω στο ιδιο κλαμπ..μεχρι κ το νερο μου μυριζει!!! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

6 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

καλημερα!!!

12 εκ σπερματοζωαρια η 120εκ? και που αναφερεται στον αριθμο σπερ η στον συνολικο αριθμο?η κινητηκοτητα λεει θελει να ειναι πανω απο 40% η ολικη οποτε αν μονο στη ζωηρη εχεις 45 ειναι καλα...μορφολογια?

120 εκατομμύρια εμενα μ ειχαβ πει οτι ειναι πολυ καλες

2 ώρες πρίν, caramel_83 είπε:

Καλημερα παρεουλα, αγαπη μην αγχωνεσαι ο γιατρος μου μου εχει πει πως δεν γνωριζουν το λογο αλλα τον Αυγουστο σχεδον ολες οι γυναικες παθενουμε ενα κοκομπλοκο με την περιοδο, αν επαναληφθει και την επομενη φορα , που μακαρι να μην ερθει και να εισαι εγκυουλα, τοτε το συζητας με τον γιατρο σου ;) 

@Ungry girl μην το βαζεις κατω γλυκια μου, το επομενο μηνα σου ευχομαι να ειναι ο τυχερος

να τις παρεις για να μην τις σκεφτεσαι ;) που θα πατε κοριτσι?

σε αυτη που σου ειχα πει θα πας? αν ναι δεν νομιζω να σου πει οχι, ειδικα αν της πεις οτι θες μωρο ;) 

Σε ευχαριστω καραμελακι παμε για οκτωμβρη τωρα Σεπτέμβρη δεν μαςς βλεπω

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

@alina80 ειμαστε κοντα στην ηλικια μερικους μηνες εχουμε διαφορα! Κ εγω ολο κ ανακαλυπτω προβληματα που εμποδιζουνε  οποτε μαζι θα μεινουμε να δεις υπολογισε το πολυ δυο μηνες συμφωνα με την    nati!!!! 

@caramel_83 εμενα βαλε με 16 του μηνα πριν λιγο βρηκα θετικο τεστακι!!!

@anemoni1989  με εχεις εντυπωσιασει κ εγω πιστευω οτι εισαι εγκυος απλα ο οργανισμος σου τρελαθηκε κ ολα τα κανει πιο νωρις!!! Ναι περιμενε μεχρι δευτερα κ επανελαβε τεστ! 

@Farmakotriftena εσυ θα εισαι μαζι με οριαννα η επομενη!!! Βιταμινες περνετε?? 

@ μπουμπου92 καλη αρχη λοιπον!!!!

Ungy girl  marillia οριαννα πως ειστε σημερα? 

Κοριτσι εγω καλα μια χαρα βαδιζω στη δευτερη μερα περιόδου και σημερα παράγγειλα και τα τεστακια παλυ! Ανυπομονω να ξεκινησω παλι

πρίν από 33 λεπτά , Ungry girl είπε:

120 εκατομμύρια εμενα μ ειχαβ πει οτι ειναι πολυ καλες

Σε ευχαριστω καραμελακι παμε για οκτωμβρη τωρα Σεπτέμβρη δεν μαςς βλεπω

Κοριτσι εγω καλα μια χαρα βαδιζω στη δευτερη μερα περιόδου και σημερα παράγγειλα και τα τεστακια παλυ! Ανυπομονω να ξεκινησω παλι

ενα θεμα με τους αριθμους το εχεις κοριτσι...χαχαχαχα λεω και γω 12 εκατομμυρια?120 εκατομμυρια ειναι καλα...γραφει παθολογικες μορφες η ανωμαλες?ποσοστο?

τα τεστ θα τα ξεκινησεις 6η μερα τωρα... για να μπαινεις στο κλιμα να συνηθιζεις τις γραμμες και να δουμε τι θα βγαζεις απο την αρχη...ενα για αρχη το μεσημερακι...τι ωρα σχολας?μετα μπορει να τα κανουμε και δυο την ημερα.αλλα δεν θα αγχωθεις ουτε θα βαρεθεις...οκ???

6penp2.png

2 ώρες πρίν, caramel_83 είπε:

Καλημερα παρεουλα, αγαπη μην αγχωνεσαι ο γιατρος μου μου εχει πει πως δεν γνωριζουν το λογο αλλα τον Αυγουστο σχεδον ολες οι γυναικες παθενουμε ενα κοκομπλοκο με την περιοδο, αν επαναληφθει και την επομενη φορα , που μακαρι να μην ερθει και να εισαι εγκυουλα, τοτε το συζητας με τον γιατρο σου ;) 

@Ungry girl μην το βαζεις κατω γλυκια μου, το επομενο μηνα σου ευχομαι να ειναι ο τυχερος

να τις παρεις για να μην τις σκεφτεσαι ;) που θα πατε κοριτσι?

σε αυτη που σου ειχα πει θα πας? αν ναι δεν νομιζω να σου πει οχι, ειδικα αν της πεις οτι θες μωρο ;) 

Οχιαλλου θα παω δεν με πηραν ποτε τηλ απο εκεινη αφησα τηλεφωνο και ειπαν θα με ειδοποιησουν για ραντεβου!!δωστε μου τα χαπακια μου θα πω να ηρεμησω πιαααα!! Αστρος κυνουριας ειμαστε παραλιακα!

• Μου αρέσει 2

e6OVp3.pngExilp3.png

Χαχχα καθος φενεται εχω ενα θεματακι χααχχα...καπου λεει φυσιολογικες τες ωριμα 60

Δεν τα πολυ καταλαβενω..

6 η μερα να τα ξεκινησω αλλα θα εχω ακομα περιοδο..δεν εχω στανταρ ωραριο θα σχιλαω απογευμα γενικα ομως..οποτε ενα τη μερα λεω να κανω

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Καλημέρα και καλές διακοπές!!! Προβλέψεις κάνεις για το ποια θα είναι η επομενη;;; εγώ πουθενά ;;; αχαχα (αστειεύομαι)

Χαχαχα ευχαριστω πολυ!!εσυ ναι μαλλον μαζι με την οριαννα σε βλεπω!!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Ungry girl είπε:

Χαχχα καθος φενεται εχω ενα θεματακι χααχχα...καπου λεει φυσιολογικες τες ωριμα 60

Δεν τα πολυ καταλαβενω..

6 η μερα να τα ξεκινησω αλλα θα εχω ακομα περιοδο..δεν εχω στανταρ ωραριο θα σχιλαω απογευμα γενικα ομως..οποτε ενα τη μερα λεω να κανω

ποσες μερες σου κραταει?6η μερα εχεις αιμα?η κανα δυο σταγονες?λογικα δεν θα δεις παλι τοσο νωρις γραμμη στο τεστ και γι αυτο μην απογοτευτεις...μπορει ο κυκλος σου να ξανα παει 29 τωρα.απλα σου λεω οσο πιο νωρις α αρχισεις για να εξοικιωθεις με τις γραμμες και να δουμε και πως κινειται η ορμονη στον οργανισμο.

εισαι μικρη,εχετε καλο σπερμα,ωορρηξια κανεις απ οτι ειδαμε οποτε παμε καλα. θα τα βρουμε ολα σιγα σιγα.να σκεφτεσαι θετικα...και εχεις πολυ καιρο μπροστα σου για παιδακι.δεν χρειαζεται να αγχωνεσαι καθολου...

σκεφτεσαι να παρεις βιταμινουλες απο το φαρμακειο?αυτες που ελεγες οτι επαιρνε η γνωστη σου ειναι και οικονομικες.αυτες με το σπερμα το μωρο και τη γυναικα...τις επαιρνε και μια φιλη μου αυτες...προσπαθουσαν  χρονια. και εμεινε εγκυος το 4μηνο που τις ειχε ξεκινησει...   

7 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Κορίτσια μου Καλημέρα! 

@μπουμπού92 ποσο πολυ μου άρεσε η ανάρτηση σου... (Εκτός από το κομμάτι της περιόδου, αλλά οκ μέσα στο πρόγραμμα είναι και αυτη)!!

Εγώ κορίτσια από το κακό στο χειρότερο...οι εμετοί έχουν γίνει πλέον καθημερινοί (3-4 σταθερα)...  Αφού δεν ξέρω ποιο θα ναι το καλυτερο για εμενα (να δω θετικό αποτέλεσμα και να αποδεχθώ ότι θα μαρτυρησω; Ή μ ναι τυχαίο γεγονός και να μπλέξω με διάφορους γιατρους;)... Δευτερα που επιστρεφω Αθηνα θα παω οπωσδηποτε για εξετασεις αιματος (εχω αρχισει και φοβαμαι για πρωτη φορα στη ζωη μου)... Και ακομα και αρνητικο να ειναι, μετα θα παω σε παθολογο και ισως και γαστρεντερολογο... Είμαι 2 μερες νηστικη ουσιαστικα, αφού ότι και να φάω το στομάχι μου δεν το κρατάει... πφφφφφ έχετε τα δικά σας σας ζαλιζω και με τα δικά μου. ..

για πες εσυ...οταν κανεις εμετο εχεις φαει πριν?ποση ωρα μετα απο το γευμα?ο εμετος εχει γαστρικα υγρα μεσα?κιτρινο υγρο?πονας πριν κανεις?περιεγραψε λιγο τη φαση.

6penp2.png

πρίν από 16 λεπτά , orianna είπε:

ποσες μερες σου κραταει?6η μερα εχεις αιμα?η κανα δυο σταγονες?λογικα δεν θα δεις παλι τοσο νωρις γραμμη στο τεστ και γι αυτο μην απογοτευτεις...μπορει ο κυκλος σου να ξανα παει 29 τωρα.απλα σου λεω οσο πιο νωρις α αρχισεις για να εξοικιωθεις με τις γραμμες και να δουμε και πως κινειται η ορμονη στον οργανισμο.

εισαι μικρη,εχετε καλο σπερμα,ωορρηξια κανεις απ οτι ειδαμε οποτε παμε καλα. θα τα βρουμε ολα σιγα σιγα.να σκεφτεσαι θετικα...και εχεις πολυ καιρο μπροστα σου για παιδακι.δεν χρειαζεται να αγχωνεσαι καθολου...

σκεφτεσαι να παρεις βιταμινουλες απο το φαρμακειο?αυτες που ελεγες οτι επαιρνε η γνωστη σου ειναι και οικονομικες.αυτες με το σπερμα το μωρο και τη γυναικα...τις επαιρνε και μια φιλη μου αυτες...προσπαθουσαν  χρονια. και εμεινε εγκυος το 4μηνο που τις ειχε ξεκινησει...   

για πες εσυ...οταν κανεις εμετο εχεις φαει πριν?ποση ωρα μετα απο το γευμα?ο εμετος εχει γαστρικα υγρα μεσα?κιτρινο υγρο?πονας πριν κανεις?περιεγραψε λιγο τη φαση.

6 ημερες μου κραταει ε οχι αιμα κατι τελευταια καφε να ξεκινησω 7η μερα αν ειναι...

σκευτομαι απο τη μια να τις παρω απο την αλλη λεω να παω στο γιατρονα δω αν και τι θα μου δωσει αυτος ετσι ελεγα...

ναι λεε οτι ειναι καλα αυτα τα χχααπια θα διξει..λιγο υπομονηακομα πρεπει να κανω!

πρίν από 11 λεπτά , Ungry girl είπε:

6 ημερες μου κραταει ε οχι αιμα κατι τελευταια καφε να ξεκινησω 7η μερα αν ειναι...

σκευτομαι απο τη μια να τις παρω απο την αλλη λεω να παω στο γιατρονα δω αν και τι θα μου δωσει αυτος ετσι ελεγα...

ναι λεε οτι ειναι καλα αυτα τα χχααπια θα διξει..λιγο υπομονηακομα πρεπει να κανω!

ποτε θα πας στον γιατρο?βρηκες σε ποιον?αμα ειναι να πας μετα απο κανα μηνα μπορεις να τις παρεις...χαμενες δεν θα πανε...θα τις πιεις.κ αμα ο γιατρος σου δωσει κατι αλλο παιρνεις το κατι αλλο μετα... 

καλη η υπομονη ρε κοριτσι αλλα πρεπει να κανουμε και κατι ετσι?

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

πρίν από 13 λεπτά , Ungry girl είπε:

Να τις παρεις δεν ειναι φαρμακα ειναι βιταμινες κ μην ξεχνας θελουν κ ενα διαστημα να ενεργησουν οτι κ να σου δωσει ο γιατρος ετσι κ αλλιως ενα μηνα εχει το κουτακι μεσα θαεεχουν τελειωσει κ μετα περνεις οτι σουπει ο γιατρος

πρίν από 2 λεπτά , orianna είπε:

ποτε θα πας στον γιατρο?βρηκες σε ποιον?αμα ειναι να πας μετα απο κανα μηνα μπορεις να τις παρεις...χαμενες δεν θα πανε...θα τις πιεις.κ αμα ο γιατρος σου δωσει κατι αλλο παιρνεις το κατι αλλο μετα... 

Μαζι το ειπαμε πιασε κοκκινο μεσα στο μυαλο σου ειμαι

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, linaa είπε:

@alina80 ειμαστε κοντα στην ηλικια μερικους μηνες εχουμε διαφορα! Κ εγω ολο κ ανακαλυπτω προβληματα που εμποδιζουνε  οποτε μαζι θα μεινουμε να δεις υπολογισε το πολυ δυο μηνες συμφωνα με την    nati!!!! 

@caramel_83 εμενα βαλε με 16 του μηνα πριν λιγο βρηκα θετικο τεστακι!!!

@anemoni1989  με εχεις εντυπωσιασει κ εγω πιστευω οτι εισαι εγκυος απλα ο οργανισμος σου τρελαθηκε κ ολα τα κανει πιο νωρις!!! Ναι περιμενε μεχρι δευτερα κ επανελαβε τεστ! 

@Farmakotriftena εσυ θα εισαι μαζι με οριαννα η επομενη!!! Βιταμινες περνετε?? 

@ μπουμπου92 καλη αρχη λοιπον!!!!

Ungy girl  marillia οριαννα πως ειστε σημερα? 

ελα κοριτσι μου...εγω καλα ειμαι...στις προσπαθειες...χτες δυο ωρες το βραδυ στις επαλξεις...εγω μια χαρα αλλα ο αντρουλης μου τελικα δεννννν...εχω και τετοια τωρα καταλαβες.....χαχαχχα

6penp2.png

πρίν από 4 λεπτά , orianna είπε:

Ναι μ ειπαν για καποιον ο οποιος λενε ειναι καλος στο ψαξιμο χαχαχα οχι στιε γεννες...οικονομικος λεω να παω μολις τελειωσει η πολυ μου δουλεια πρως το τελος αυτου του μηνα...πρεπει να χω χρονο και χρημα χαχχα λες να μ πει κατευθιαν για σαλπιγγογραφια?

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Να τις παρεις δεν ειναι φαρμακα ειναι βιταμινες κ μην ξεχνας θελουν κ ενα διαστημα να ενεργησουν οτι κ να σου δωσει ο γιατρος ετσι κ αλλιως ενα μηνα εχει το κουτακι μεσα θαεεχουν τελειωσει κ μετα περνεις οτι σουπει ο γιατρος

Μαζι το ειπαμε πιασε κοκκινο μεσα στο μυαλο σου ειμαι

χαχαχχα επικοινωνουμε εμεις....εχω παρατηρησει κι αλλες φορες λεμε τα ιδια η συμφωνουμε...χαχαχα τι ζωδιο εισαι ειπαμε?

6penp2.png

πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

Καλα.ναι σιγουρα καλο μπορει να κανουν κακο οχι όποτε...

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

Ναι μ ειπαν για καποιον ο οποιος λενε ειναι καλος στο ψαξιμο χαχαχα οχι στιε γεννες...οικονομικος λεω να παω μολις τελειωσει η πολυ μου δουλεια πρως το τελος αυτου του μηνα...πρεπει να χω χρονο και χρημα χαχχα

για το χρημα θα συμφωνησω...θες την επισκεψη και θα σου γραψει και εξετασεις οποτε θες και κανα 30αρι για αυτες...αλλα για το χρονο...μια ωριτσα το πολυ ειναι...

6penp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...