Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 11 λεπτά , anemoni1989 είπε:

@Farmakotriftena μου και μένα εκεί πάει το μυαλό μου γιατί και η μαμά μου την εγκυμοσύνη της από τους εμετούς την ψιλιαστεί... Το θέμα είναι ότι δεν έχω κανένα απόλυτη αλλο σύμπτωμα ίασης ή κρυωματος... Δεν είχα ΠΟΤΕ θέμα στομαχικο ή γαστεντερολογικο γενικότερα... Απλά περιμένω μην τυχόν και είναι χαμηλή ακόμα και δε φανεί κάτι... Ιστορικό δίδυμης κύησης έχει ο φίλος μου... Η μάνα του πατέρα τ είχε δίδυμα στην πρώτη της εγκυμοσύνη... Άσχετο βέβαια που τα έχασε αλλα Ναι υπαρχει ιστορικο... Τι να πω;;;; :?

Γιατι δεν παίρνεις ένα τεστ να κανεις; μην ξαναπάρεις το ίδιο. Προσωπικά δεν το έχω δουλέψει ποτέ Το first step. Ωραία ονομασία για τεστ εγκυμοσύνης αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλά. Πάρε ένα iq είναι πολύ αξιόπιστα και οικονομικά . Κρατήσου κανένα 3ωρο μην πας τουαλέτα και μετά κάνε το. Ή αν κρατιέσαι πήγαινε Δευτέρα για χοριακη. Εσύ τι προαίσθημα εχεις; Νιώθεις ότι εισαι;

@μπουμπού92 μου πόσο καιρό προσπαθείς θύμισε μου...

yplDp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Καλημερα κοριτσια ειμαστε καθ οδον για τις διακοπες μας!!!μπηκα να δω τι κανετε!!!

@alina80 Λοιπον κοιτα εχω προς το παρον οριαννα μετα λινα μετα μαριλια και μετα εσυ!πιο περα δεν μπορω να κανω προβλεψη ειναι ολα θολα!χαχαχαχα!δεν ξερω ετσι μου ερχεται οτι θα γινει!μου αρεσει πολυ που εισαι αισιοδοξη και αστα αυτα τα πλησιαζω τα σαραντα!αμεσως να βαλεις 3 χρονια περισσοτερα!

• Μου αρέσει 3

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 5 λεπτά , Nati85 είπε:

Καλημερα κοριτσια ειμαστε καθ οδον για τις διακοπες μας!!!μπηκα να δω τι κανετε!!!

@alina80 Λοιπον κοιτα εχω προς το παρον οριαννα μετα λινα μετα μαριλια και μετα εσυ!πιο περα δεν μπορω να κανω προβλεψη ειναι ολα θολα!χαχαχαχα!δεν ξερω ετσι μου ερχεται οτι θα γινει!μου αρεσει πολυ που εισαι αισιοδοξη και αστα αυτα τα πλησιαζω τα σαραντα!αμεσως να βαλεις 3 χρονια περισσοτερα!

Καλημέρα και καλές διακοπές!!! Προβλέψεις κάνεις για το ποια θα είναι η επομενη;;; εγώ πουθενά ;;; αχαχα (αστειεύομαι)

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

πρίν από 4 λεπτά , μπουμπού92 είπε:

@Farmakotriftena τώρα ξεκινήσαμε πιο εντατικά. Ο πρωτος μήνας. Εξού και δεν το βαζω κατω. Αλλωστε εχουμε ακομη!!

Ααα εντάξει βρε.... βγαλ'το εντελώς από το μυαλό σου. Και να ξέρεις πως τους πρώτους μήνες που γίνονται ελεύθερες επαφές, οι περισσότερες γυναίκες έχουν πονακια στην κοιλιά από την ωορρηξία μέχρι την περίοδο σχεδόν κάθε μέρα. Ίσως προετοιμάζεται ο οργανισμός μας. Δεν ξέρω. Όλα καλά θα πάνε με εσένα. Είναι όλα υπέρ σου. Εισαι Μικρή στην ηλικία και ότι ξεκινήσατε. Keep walking μπουμπού !!

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Διαφημίσεις

12 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Καλησπερα!ε εμεις εδω ξερεις πολλα και διαφορα!χαχαχα ψαχνουμε συμπτωματα κανουμε εξετασεις τεστακια...

Εσυ πως εισαι?τι κανει το μωρακι σου?

Kalimeraaaa. Kimithika me to kinito sto xeri axaxa. Meta den ixa ti dinami na grayo. Nistazo poli teleutea. To moraki m ine mia xara kolimpai eki mesa ataktoula ine :). Nai sas diavazo me ta test tis prospathies sas. Ego den ixa pari test opote den exo idea. Kathe mina elega na paro kai den eperna. 

πρίν από 51 λεπτά , Nati85 είπε:

Kales diakopes kala na petasete xxx

• Μου αρέσει 3

πρίν από 30 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Ααα εντάξει βρε.... βγαλ'το εντελώς από το μυαλό σου. Και να ξέρεις πως τους πρώτους μήνες που γίνονται ελεύθερες επαφές, οι περισσότερες γυναίκες έχουν πονακια στην κοιλιά από την ωορρηξία μέχρι την περίοδο σχεδόν κάθε μέρα. Ίσως προετοιμάζεται ο οργανισμός μας. Δεν ξέρω. Όλα καλά θα πάνε με εσένα. Είναι όλα υπέρ σου. Εισαι Μικρή στην ηλικία και ότι ξεκινήσατε. Keep walking μπουμπού !!

Σε ευχαριστώ πολύ!!! Έχει μεγαλη σημασια η εμψύχωση!!!  :wub:

πρίν από 29 λεπτά , Garifalia1 είπε:

Kalimeraaaa. Kimithika me to kinito sto xeri axaxa. Meta den ixa ti dinami na grayo. Nistazo poli teleutea. To moraki m ine mia xara kolimpai eki mesa ataktoula ine :). Nai sas diavazo me ta test tis prospathies sas. Ego den ixa pari test opote den exo idea. Kathe mina elega na paro kai den eperna. 

Kales diakopes kala na petasete xxx

Na perasete ithela na po axaxa

• Μου αρέσει 1

19 ώρες πρίν, Ungry girl είπε:

μολις μετρισα τς μερες αν εκανα 10η μερα ωορριξια βγενει που μου ηρθε σημερα περιοδο αλλα γιατι τοσο νορις????

Καλημερα παρεουλα, αγαπη μην αγχωνεσαι ο γιατρος μου μου εχει πει πως δεν γνωριζουν το λογο αλλα τον Αυγουστο σχεδον ολες οι γυναικες παθενουμε ενα κοκομπλοκο με την περιοδο, αν επαναληφθει και την επομενη φορα , που μακαρι να μην ερθει και να εισαι εγκυουλα, τοτε το συζητας με τον γιατρο σου ;) 

@Ungry girl μην το βαζεις κατω γλυκια μου, το επομενο μηνα σου ευχομαι να ειναι ο τυχερος

19 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Ναι δεν ξερω γιατι ειμαι τρελη μαλλον και νομιζω οτι κατι θα εχω!τθς εχω ξανακανει αυτες!θα παω να τις παρω εχεις δικιο δεν θα μεινω με την απορια!!

να τις παρεις για να μην τις σκεφτεσαι ;) που θα πατε κοριτσι?

17 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

@FarmakotriftenaΕ ημουν λιγο αγχωμενη αλλα οχι τοσο  δεν το περιμενα να μεινω να σου πω την αληθεια.τωρα εχω ανεβασμενη μια τιμη του θυρεοειδη και λογιξα θα πρεπει να παρω χαπια να την φτιαξω μαλλον αυτο με δυσκολευει.την πεμπτη εχω ενδοκρινολογο.θυμαμαι  εσυ στο πρωτο πολυ ευκολα εμεινες!!!ρε τι παθαμε οι γυναικες!!!χαχαχαχα

Ναι την αλλη πεμπτη θα ξερω σιγουρα αν και σε εμπιστευομαι! και επιτελους να παρω τα χαπια να φτιαξει η tsh εμπλεξα με εκεινον τον τρελοοοο γιατρο! Αν μου πει και αυτη δεν σου δινω χαπια τι θα κανω?αν και δεν νομιζω!

σε αυτη που σου ειχα πει θα πας? αν ναι δεν νομιζω να σου πει οχι, ειδικα αν της πεις οτι θες μωρο ;) 

Διαφημίσεις

@alina80 ειμαστε κοντα στην ηλικια μερικους μηνες εχουμε διαφορα! Κ εγω ολο κ ανακαλυπτω προβληματα που εμποδιζουνε  οποτε μαζι θα μεινουμε να δεις υπολογισε το πολυ δυο μηνες συμφωνα με την    nati!!!! 

@caramel_83 εμενα βαλε με 16 του μηνα πριν λιγο βρηκα θετικο τεστακι!!!

@anemoni1989  με εχεις εντυπωσιασει κ εγω πιστευω οτι εισαι εγκυος απλα ο οργανισμος σου τρελαθηκε κ ολα τα κανει πιο νωρις!!! Ναι περιμενε μεχρι δευτερα κ επανελαβε τεστ! 

@Farmakotriftena εσυ θα εισαι μαζι με οριαννα η επομενη!!! Βιταμινες περνετε?? 

@ μπουμπου92 καλη αρχη λοιπον!!!!

Ungy girl  marillia οριαννα πως ειστε σημερα? 

• Μου αρέσει 6

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

@alina80 ειμαστε κοντα στην ηλικια μερικους μηνες εχουμε διαφορα! Κ εγω ολο κ ανακαλυπτω προβληματα που εμποδιζουνε  οποτε μαζι θα μεινουμε να δεις υπολογισε το πολυ δυο μηνες συμφωνα με την    nati!!!! 

@caramel_83 εμενα βαλε με 16 του μηνα πριν λιγο βρηκα θετικο τεστακι!!!

@anemoni1989  με εχεις εντυπωσιασει κ εγω πιστευω οτι εισαι εγκυος απλα ο οργανισμος σου τρελαθηκε κ ολα τα κανει πιο νωρις!!! Ναι περιμενε μεχρι δευτερα κ επανελαβε τεστ! 

@ μπουμπου92 καλη αρχη λοιπον!!!!

Ungy girl  marillia οριαννα πως ειστε σημερα? 

Σε ευχαριστώ πολύ!!! Και που ξερεις μπορεί να τυχει συντομα!!

@caramel_83 βάλε με 29/9 

• Μου αρέσει 1

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. Garifalia1 ΠΗΤ 19-24/9/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

2. Alekagala ΠΗΤ  9/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!!

3. oneira_glyka ΠΗΤ  23/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

4. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

5. dimitroula30  ΠΗΤ  17/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

6. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

7. elenakii22 ΠΗΤ  22/3/2018!!!

8. maria1988  ΠΗΤ  2/4/2018!!!

9. stalitsa82  ΠΗΤ  25/4/2018!!!

10. Ani ani   ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 1500!!!

11. Olivia3 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 2500!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. Vila 28/8/2017!!!

2. Koulouri 3/9/2017!!!

3. alina80 9/9/2017!!!

4. Μαρθα Κ 11/9/2017!!!

5. andrianni  12/9/2017!!!

6. ElektraGr  12/9/2017!!!

7. caramel_83  15-20/9/2017!!!

8. orianna  16/9/2017!!!

9. linaa  16/9/2017!!!

10. Vana87 20/9/2017!!!

11. λουπιτα 20-23/9/2017!!!

12. μπουμπού92 29/9/2017!!!

13. Farmakotriftena 1/10/2017!!!

14. Nati85 2/10/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

πρίν από 7 λεπτά , linaa είπε:

@caramel_83

@anemoni1989

@Farmakotriftena

Άμα είναι δύο μήνες σούπερ είναι κορίτσι! Μία χαρά είμαστε. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 26 λεπτά , linaa είπε:

Ελπίζω να ήταν ανοιχτεί πι ουρανοί την ώρα που το έγραφες αχαχαχ

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...