Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

7 ώρες πρίν, stalitsa82 είπε:

Κοριτσάκια πήγαμε γιατρό σήμερα!! Ακούσαμε και καρδούλα!! Είμαι 6+1 και ένιωσα απίστευτα με αυτό το μοναδικό άκουσμα από αυτό το τοσοδουλι εκεί μέσα!

Σας εύχομαι σύντομα όλες να νιώσετε αυτό το συναίσθημα και θα το νιώσετε..όλες το αξίζετε !!!

@elenakii22 το στομάχι μου είναι λίγο χάλια κυρίως με τις κολωνιες και το αφρολουτρο που χρησιμοποιώ..όλα τα θέλω άοσμα! Με τα φαγητά δεν έχω κάποιο θέμα μέχρι στιγμής.Θα φανεί! Ελπίζω να γλιτώσω τους εμετούς... Εσένα σταμάτησαν απ όσο θυμάμαι έτσι;

ΠΗΤ 25/04/2018

Αχ αυτό με ταείπε αφρόλουτρα το είχα Κ γω..αλλάξαμε πέντε έξι Κ μ έμεινε Κ μετά η απέχθεια..φαντασου..νομίζω Ποιο δύσκολος άνθρωπος από μένα Στις μυρωδιές δεν υπήρξε..αν θες ν μυρίσεις ένα αφρόλουτρο στο μάρκετ είναι της παλμολιβ ενα μπλε.. με μπιλακια μέσα Κάτι για βυθό λέει Θ σε γελάσω..Έχει όμως μια μυρωδιά φρεσκάδας απιστευτη..το έχει προαφορά Τώρα ο Μασούτης διπλή συσκευασία γύρω στα πέντε ευρώ..Αλλά είναι υπέροχο..το μόνο Π με ανακουφιζε γτ Δεν ήταν σαν άρωμα..απλά μύριζε φρεσκάδα.. αν θες Ριξτου μια ματιά Μήπως σε ανακουφιζει. Τουλάχιστον ν απολαμβάνουμε το μπάνιο μας...χιχι..

5 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Δεν κυκλοφορούν τα θερμόμετρα με υδράργυρο; Εγώ πάντως αυτό που έσπασα πριν από κάνα δυο-τρεις μήνες το πήρα. 

@Ungry girl Τώρα θα ξέρεις να διαβάζεις τα τεστ και δεν θα χρειάζεται να κάνεις τρία την ημέρα! Και μην ανησυχείς συμβαίνουν και πιο μικροί κύκλοι. Αλλάζει ο κύκλος μία δύο φορές το χρόνο, και είναι φυσιολογικό. 

@stalitsa  να σου ζήσει! Πρέπει να είναι συγκλονιστικό να ακούς μια καρδιά να χτυπάει μέσα σου. 

Κορίτσια και στα δικά μας οι υπόλοιπες. 

Εγώ πάντως την προηγούμενη βδομάδα Π πήρα για τον μικρό είχε στο φαρμακείο κανονικά .Κ δύο μεγέθη κιόλας..Ένα χοντρό Κ ένα πιο λεπτό..υδραργυρικα.. Κ νομίζω είναι πιο αξιόπιστα..γτ το ηλεκτρονικό τον έβγαζε πολυ χαμηλή θερμοκρασία σε σχέση με το υδραργύρου..

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 4 λεπτά , Nati85 είπε:

εισαι μια χαρα τα εχεις κανει ολα και ειναι ολα οκ!ασε την φυση να κανει τα υπολοιπα!!

περιμενω κ εγω να την δω να λειτουργει για ολες να κλεισει κ αυτο το θεματακι εδω να εχουμε να λεμε πιο ευχαριστα.

πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

περιμενω κ εγω να την δω να λειτουργει για ολες να κλεισει κ αυτο το θεματακι εδω να εχουμε να λεμε πιο ευχαριστα.

Ναι θα λειτουργησει για ολες το πιστευω!μετα θα λεμε αλλους προβληματισμους γιατι τα κακα του μωρου μου ειναι πρασινα!χαχαχα!

Μετα την οριαννα θα εισαι εσυ η επομενη!εχω λιστα να δω αν θα πεσω μεσα!!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 21 λεπτά , linaa είπε:

μια χαρα εισαι τοτε...ο γυναικολογος τι σου λεει?μηπως να δοκιμασεις και τα προφερτιλ?εμας γυναικολογος και ουρολογος μας τα συστησαν με κλειστα ματια.fsh ειχα και γω 7.

@alina80 του υδραργυρου εχουν καταργηθει αλλα στα φαρμακεια υπαρχουν.εχουν στοκ.

6penp2.png

@Nati85 ναι ευτυχως σταματησαν οι εμετοι!!τωρα απλα παιρνω κιλα χαχα!!

@stalitsa82 κ εγω εχω αλλαξει αφρόλουτρα αλλα αυτο που με πειραζει περισσοτερο ειναι η κρεμα μαλλιων...απο τις 3 που εχω μια μπορω κ βαζω...αγορασα κ μια αλλη κ ελπιζω να μην μου μυρίζει....ειχα κανει εμετο πιο παλια οταν ειχα βαλει τη μασκα του κομμωτηριου που εχω ομως τωρα που σταματησαν οι εμετοι απλα με ενοχλεί...δεν εχω αναγουλες η εμετους απλα δε το μπορω....με το ζορι εβαλα αυτη που εχω σμρ γτ μου τελειώσω αυτη που χρησιμοποιω...φαντασου εχω παρει δυο της ιδια εταιρείας η μια για βαμμενα μαλλια η αλλη για ξηρα...ε αυτη που ειναι για τα ξηρα δε τη μπορω καθολου!

• Μου αρέσει 2

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, orianna είπε:

Αν γτ πριν μου είπες 9-7. Λοιπόν περίοδος είναι. Και ωορρηξια έκανες 10η η 11η μέρα που είχες κάι πονους. Η ορμόνη προφανώς δεν σου ανεβαίνει πολύ. Αλλά το θετικο είναι ότι κάνεις ωορρηξια.οπότε πάει κ αυτό. Έχω 2 πράγματα τωρα. Το σπερματοδιαγραμμα του άντρα σου το έχεις δει; Έχεις πρόσβαση να μας πεις τα αποτελέσματα αναλυτικά;επίσης πόσα τεστ σου έχουν μείνει;

@caramel_83 Καραμελιτσα βάλε με για 16 Σεπτέμβρη. Έχω θετικο τεστ σημερα και πολύ πόνο αριστερά από χτες.Κύκλος 28 το πολύ θα είναι... Αντε επιτέλους να θυμηθούμε τις παλιές καλές εποχές. 

Θα σου πω τεστακια οχι αλλα θα παραγγείλω σημερα..για το σπερμοδιαγραμα τι θες να.σου πω?

12000000 εκατομμύρια σπερματοζωάρια ρευστοποίηση στα 40 λεπτα εκει που λεει ζωηρη κίνηση κ δεν ξερω τη ειναι στη 1 ωρα λεει 45 στις 2 40 δεν ξερω αν ηθελες κατι απο αυτα που σ στειλα

Καλημέρα, κορίτσια!!! Σήμερα το πρωί ξύπνησα από τους πόνους... τελικά  @Farmakotriftena όσο και να το πιστεύεις, αμα δε θέλει να συμβει, δε θα συμβεί! Το καλό είναι ότι τη τελευταια εβδομαδα το είχα βαλει κ εγω στο μυαλόμου καλά ότι θα αδιαθετ'ησω, διότι δεν είχα πονάκια, αλλά και η θερμοκρασία μου κυμαινόταν 36,6 -36,9. Είχα πολύ θετική σκέψη αυτό το μήνα! Ευτυχώς δε σταματησα από την καθημερινότητα μου τις ασολίες πιστεύοντας ότι το πιάσαμε το σποράκι! (οπως εκανα τις αλλες φορες) Πρεπει να ευχαριστιόμαστε και οχι να στραματαμε τη ζωή μας μετά την ωορρηξία! Πιο πολύ τα λέω για να τα ακούω πρώτη εγώ... Να σας πω πλεον αν ειναι να ερθει, θα ερθει οποτε θελει εκεινο! Αλλωστε από Δευτερα ξεκινάω φουλ πρόγραμμα πάλι και θα ξεχνιεμαι εκει (δουλειά- μεταπτυχιακό- γυμναστήριο- χορός -σπίτι-γάμος). Αν είναι να ερθει στην πορεία ας έρθει!!! Δε μας βιάζει κανένας!! :wub: Εμείς θα κανουμε τις προσπάθειες μας με ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ, κορίτσια!!! Τι πιο ωραίο πράγμα απο το σεξ!!! Και τι πιο ωραίο να πιάσεις σποράκι από στιγμή πάθους και όχι ρουτίνας (=επειδή πρεπει να κανουμε παιδί) Χάνεται η μαγεία...

Αυτα!!!Σας ζάλισα πρωί πρωί!!! 

Υ.Γ. Ο κύκλος αυτός και ο προηγούμενος είναι μια μερα μείον. μου ήρθε μια ημερα πριν την αναμενόμενη πάλι, δλδ από 28 ημερών, έχω 27.

• Μου αρέσει 2

καλημερα!!!

3 ώρες πρίν, Ungry girl είπε:

Θα σου πω τεστακια οχι αλλα θα παραγγείλω σημερα..για το σπερμοδιαγραμα τι θες να.σου πω?

12000000 εκατομμύρια σπερματοζωάρια ρευστοποίηση στα 40 λεπτα εκει που λεει ζωηρη κίνηση κ δεν ξερω τη ειναι στη 1 ωρα λεει 45 στις 2 40 δεν ξερω αν ηθελες κατι απο αυτα που σ στειλα

12 εκ σπερματοζωαρια η 120εκ? και που αναφερεται στον αριθμο σπερ η στον συνολικο αριθμο?η κινητηκοτητα λεει θελει να ειναι πανω απο 40% η ολικη οποτε αν μονο στη ζωηρη εχεις 45 ειναι καλα...μορφολογια?

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Κορίτσια μου Καλημέρα! 

@μπουμπού92 ποσο πολυ μου άρεσε η ανάρτηση σου... (Εκτός από το κομμάτι της περιόδου, αλλά οκ μέσα στο πρόγραμμα είναι και αυτη)!!

Εγώ κορίτσια από το κακό στο χειρότερο...οι εμετοί έχουν γίνει πλέον καθημερινοί (3-4 σταθερα)...  Αφού δεν ξέρω ποιο θα ναι το καλυτερο για εμενα (να δω θετικό αποτέλεσμα και να αποδεχθώ ότι θα μαρτυρησω; Ή μ ναι τυχαίο γεγονός και να μπλέξω με διάφορους γιατρους;)... Δευτερα που επιστρεφω Αθηνα θα παω οπωσδηποτε για εξετασεις αιματος (εχω αρχισει και φοβαμαι για πρωτη φορα στη ζωη μου)... Και ακομα και αρνητικο να ειναι, μετα θα παω σε παθολογο και ισως και γαστρεντερολογο... Είμαι 2 μερες νηστικη ουσιαστικα, αφού ότι και να φάω το στομάχι μου δεν το κρατάει... πφφφφφ έχετε τα δικά σας σας ζαλιζω και με τα δικά μου. ..

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

10 ώρες πρίν, linaa είπε:

αχ nati μου κ orianna τα ελενχω τ θεματακια μου την ηλικια μου δεν ελενχω κ ολα εχουν παρει την ανηφορα.

Μην ακούω τέτοια Λίνα! Εγώ πρέπει να είμαι πιο μεγάλη από εσένα αν θυμάμαι σωστά, και έχω και πρόβλημα διαπιστωμένο που δυσκολεύει πολύ το πράγμα. Οδευω προς τα 40 (σε λίγες μέρες κλείνω τα 37! Ο καλός μου είναι 41, μη νομίζετε και οι άντρες δεν είναι τόσο γονιμοι όσο μεγαλωνουν), και προσπαθούμε σχεδόν 8 μήνες χωρίς αποτέλεσμα. Παρόλα αυτά πιστεύω ότι μπορώ να μείνω φυσιολογικά. Και θα μείνω. Όπως κι εσύ (που δεν έχεις και κανένα πρόβλημα στην τελική). Βγάλε από το μυαλό σου το ενδεχόμενο να μην συμβεί. Όταν ξεκινάμε να πάμε κάπου, δεν ξεκινάμε με τη σκέψη ότι δεν θα φτάσουμε. Έτσι δεν είναι;

@Nati85 μου εγώ που είμαι στη λίστα των προβλέψεων; 

@anemoni1989 μου μήπως έχεις καμία ίωση; Δεν πας σε κάνα γιατρό; 

Διαφημίσεις

@alina80 μου άμα συνεχίσω ετσι θα πάω οπωσδήποτε... Αλλά ούτε πυρετός εχω...τίποτα... Είμαι και επαρχεία και δεν θέλω να μπλέξω με νοσοκομεία και γιατρούς... Από Δευτέρα όμως θα τα δρομολογησω ολα. ..πφφφφ

cO4Yp3.png

1 hour ago, anemoni1989 είπε:

Κορίτσια μου Καλημέρα! 

@μπουμπού92 ποσο πολυ μου άρεσε η ανάρτηση σου... (Εκτός από το κομμάτι της περιόδου, αλλά οκ μέσα στο πρόγραμμα είναι και αυτη)!!

Εγώ κορίτσια από το κακό στο χειρότερο...οι εμετοί έχουν γίνει πλέον καθημερινοί (3-4 σταθερα)...  Αφού δεν ξέρω ποιο θα ναι το καλυτερο για εμενα (να δω θετικό αποτέλεσμα και να αποδεχθώ ότι θα μαρτυρησω; Ή μ ναι τυχαίο γεγονός και να μπλέξω με διάφορους γιατρους;)... Δευτερα που επιστρεφω Αθηνα θα παω οπωσδηποτε για εξετασεις αιματος (εχω αρχισει και φοβαμαι για πρωτη φορα στη ζωη μου)... Και ακομα και αρνητικο να ειναι, μετα θα παω σε παθολογο και ισως και γαστρεντερολογο... Είμαι 2 μερες νηστικη ουσιαστικα, αφού ότι και να φάω το στομάχι μου δεν το κρατάει... πφφφφφ έχετε τα δικά σας σας ζαλιζω και με τα δικά μου. ..

Αχ ανεμόνη μου, στεναχωρήθηκα να σου πω την αλήθεια, αλλά από την άλλη χάρηκα γιατί θα το απολαύσουμε κι άλλο κι αλλό...χαχαχα τρελή!!! 

Με εσένα δε ξέρω τι να πω!! Τι σου συμβαίνει!!! Έτσι ήμουν λόγω χολής, αλλά για κανά 2 μέρες ή όταν δε χονεύω κάποιο φαφητό. Ως νοσηλεύτρια σου έχει τύχει κάποιο παρόμοιο περιστατικό; Μήπως είναι ψυχολογικό;

Κορίτσια μου Καλημέρα!! 

@μπουμπού92 λυπάμαι πολύ και για σένα.... δε στηρίχτηκα τόσο στα συμπτώματά σου αλλά στο προαίσθημα που είχες. Αυτό το "εγώ τον επιμενο μήνα θα μείνω το νιώθω ειναι πολύ δυνατό" τουλάχιστον μη σταματάς να το πιστεύεις! Και αν το 92 είναι η χρονολογία γεννήσεώς σου, θα μείνεις πάρα πολύ σύντομα. Εισαι πολύ μικρούλα!!!

@alina80 τι πρόβλημα έχεις εντοπίσει; εμένα ο άντρας μου οδεύει τα 50 εγώ 30. Ασε.... Τουλάχιστον κι εσύ διατηρείς πίστη και αισιοδοξία και αυτό είναι πολύ σπουδαίο. Και αποδεδειγμένο πως ό,τι πιστεύουμε, έρχεται στη ζωή μας. Εγώ δυσκολεύομαι... Απογοητεύομαι... προσπαθώ να με φανταστώ ξανά έγκυο και δεν μπορώ να το κάνω εικόνα. Νιώθω ότι δε θα μου συμβεί ποτέ...

@anemoni1989 έχω μπερδευτεί τόσο μαζί σου.... Νιώθω ότι είσαι έγκυος. Πολύ νωρίς για συμπτώματα μεν (ιδίως για εμετούς) αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Υπάρχει κληρονομικότητα σε δίδυμα; γιατί για να έχεις τόσα πολλά και έντονα συμπτώματα ίσως έχεις πολύ ανεβασμένη την B HCG και προγεστερόνη σου και σε μια δίδυμη κύηση είναι υψηλότερα. Ή μπορεί ο οργανισμός σου να είναι πιο ευαίσθητος.... Γιατί δεν παίρνεις ένα iq να κάνεις που είναι οικονομικο; ή γιατί δεν πας για χοριακη ;  

πρίν από 4 λεπτά , μπουμπού92 είπε:

Αχ ανεμόνη μου, στεναχωρήθηκα να σου πω την αλήθεια, αλλά από την άλλη χάρηκα γιατί θα το απολαύσουμε κι άλλο κι αλλό...χαχαχα τρελή!!! 

Με εσένα δε ξέρω τι να πω!! Τι σου συμβαίνει!!! Έτσι ήμουν λόγω χολής, αλλά για κανά 2 μέρες ή όταν δε χονεύω κάποιο φαφητό. Ως νοσηλεύτρια σου έχει τύχει κάποιο παρόμοιο περιστατικό; Μήπως είναι ψυχολογικό;

Και στη χολή είναι διαφορετικό .. έχεις πόνο πάνω δεξιά (ισως και αριστερα )ή στο κεντρο;  δε νομιζω να ναι κριση χολής

yplDp3.png

@Farmakotriftena μου και μένα εκεί πάει το μυαλό μου γιατί και η μαμά μου την εγκυμοσύνη της από τους εμετούς την ψιλιαστεί... Το θέμα είναι ότι δεν έχω κανένα απόλυτη αλλο σύμπτωμα ίασης ή κρυωματος... Δεν είχα ΠΟΤΕ θέμα στομαχικο ή γαστεντερολογικο γενικότερα... Απλά περιμένω μην τυχόν και είναι χαμηλή ακόμα και δε φανεί κάτι... Ιστορικό δίδυμης κύησης έχει ο φίλος μου... Η μάνα του πατέρα τ είχε δίδυμα στην πρώτη της εγκυμοσύνη... Άσχετο βέβαια που τα έχασε αλλα Ναι υπαρχει ιστορικο... Τι να πω;;;; :?

cO4Yp3.png

@Farmakotriftena το θυμάμαι που μου το έλεγες αυτο!!! :)  Είναι ένας σημαντικός παράγων η καλή και θετική διάθεση, διότι είναι το έδαφος πιο πρόσφορο.... Ναι είμαι παιδί του 92!!! Το ξέρω ότι έχω καιρό ακόμη, αλλά υπάρχουν στιγμές που το καμπανάκι χτυπάει πιο έντονα από άλλες στιγμές και το θες όσο τίποτα άλλο. Πιστεύω πως όλες μας το έχουμε αισθανθεί...

Όσο για την @anemoni1989 δε ξέρω πια τι να σκεφτώ... μου πέρασε απο το μυαλό και εμένα η δίδυμη κύηση, αλλά δεν θα ανιχνευόταν στο τεστ αφού η τιμή θα ήταν πιο ανεβασμένη;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...