Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , orianna είπε:

@Ungry girl θα ξεχάσω τα μαθηματικά που ξέρω με σένα ρε κορίτσι... 9-ιουλιου ήρθες περίοδος. Τον Αύγουστο πότε ήρθε;

Τι εννοείς δεν θα τα καταφερεις φυσιολογικα; Να μείνεις εγκυος εννοείς; Γιατί; Το 25 αρι σε καλύπτει πιστεύω για να είσαι κάτω από δύο. Αφού θα το παίρνεις μέχρι να μείνεις γιατί να πας σε 50 αρι δεν καταλαβαίνω.αν αυξηθει τότε θα προσαρμόσεις τη δόση.Και γω με 25 αρι είχα ξεκινήσει και το κράτησα για μήνες.

Ναι εννοω να μεινω εγκυος. Κ εγω ετσι λεω οτι με καλυπτει απλα μου κανει πειραματα κ η ενδοκρινολογος μαλλον για να δει πως αντιδρα ο οργανισμος.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

2 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Τις πηρα κοριτσια για πειτε μου σας παρακαλω!!!!!

Fsh 5.2

Lh 3.5

Ε2 21 

εγω ειχα fsh 5.6 lh 5.1 E2 35.6

μια χαρα ειναι κ οι δικες σου!στα φυσιολογικά εισαι!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 19 λεπτά , orianna είπε:

@Ungry girl θα ξεχάσω τα μαθηματικά που ξέρω με σένα ρε κορίτσι... 9-ιουλιου ήρθες περίοδος. Τον Αύγουστο πότε ήρθε;

Τι εννοείς δεν θα τα καταφερεις φυσιολογικα; Να μείνεις εγκυος εννοείς; Γιατί; Το 25 αρι σε καλύπτει πιστεύω για να είσαι κάτω από δύο. Αφού θα το παίρνεις μέχρι να μείνεις γιατί να πας σε 50 αρι δεν καταλαβαίνω.αν αυξηθει τότε θα προσαρμόσεις τη δόση.Και γω με 25 αρι είχα ξεκινήσει και το κράτησα για μήνες.

κατσε γιατι τωρα με εκαψες λιγο χαχαχα περιμενε 11 ιουλιου 9 αυγουστου και τωρα 1 σημερα!

πρίν από 10 λεπτά , Ungry girl είπε:

κατσε γιατι τωρα με εκαψες λιγο χαχαχα περιμενε 11 ιουλιου 9 αυγουστου και τωρα 1 σημερα!

Αν γτ πριν μου είπες 9-7. Λοιπόν περίοδος είναι. Και ωορρηξια έκανες 10η η 11η μέρα που είχες κάι πονους. Η ορμόνη προφανώς δεν σου ανεβαίνει πολύ. Αλλά το θετικο είναι ότι κάνεις ωορρηξια.οπότε πάει κ αυτό. Έχω 2 πράγματα τωρα. Το σπερματοδιαγραμμα του άντρα σου το έχεις δει; Έχεις πρόσβαση να μας πεις τα αποτελέσματα αναλυτικά;επίσης πόσα τεστ σου έχουν μείνει;

@caramel_83 Καραμελιτσα βάλε με για 16 Σεπτέμβρη. Έχω θετικο τεστ σημερα και πολύ πόνο αριστερά από χτες.Κύκλος 28 το πολύ θα είναι... Αντε επιτέλους να θυμηθούμε τις παλιές καλές εποχές. 

• Μου αρέσει 3

6penp2.png

2 ώρες πρίν, Ungry girl είπε:

ναι μπορει δεν ξερω τι εχω παθει γενικα ειμαι ανχωδης εχω χρονια ξηροδερμια στο κεφαλι αλλα αυτο το μηνα ευτασα στο αποκοριφωμα ακομα και ερπη εβγαλα ανχονωμαι πολυ τωρα που εμαθα οτι απλα βγενει αχνη χααρωσα μου ηρθε περιοδος και δεν στεναχωριθικα οπως αλλες φορες θα παω χαλαρα και θα κανω οτι μου πει!

Ναι οσο μπορεις ηρεμησε δεν κανεις καλο στην υγεια σου!καποια στιγμη θα μας ανακοινωσεις το θετικο αποτελεσμα!!

πρίν από 34 λεπτά , elenakii22 είπε:

εγω ειχα fsh 5.6 lh 5.1 E2 35.6

μια χαρα ειναι κ οι δικες σου!στα φυσιολογικά εισαι!

Ωραια!μια χαρα τοτε!θα παω και την αλλη βδομαδα ενδοκρινολογο να τις δει.εσυ πως εισαι?εχεις ηρεμησει φανταζομαι απο εμετους?

πρίν από 7 λεπτά , orianna είπε:

Αν γτ πριν μου είπες 9-7. Λοιπόν περίοδος είναι. Και ωορρηξια έκανες 10η η 11η μέρα που είχες κάι πονους. Η ορμόνη προφανώς δεν σου ανεβαίνει πολύ. Αλλά το θετικο είναι ότι κάνεις ωορρηξια.οπότε πάει κ αυτό. Έχω 2 πράγματα τωρα. Το σπερματοδιαγραμμα του άντρα σου το έχεις δει; Έχεις πρόσβαση να μας πεις τα αποτελέσματα αναλυτικά;επίσης πόσα τεστ σου έχουν μείνει;

@caramel_83 Καραμελιτσα βάλε με για 16 Σεπτέμβρη. Έχω θετικο τεστ σημερα και πολύ πόνο αριστερά από χτες.Κύκλος 28 το πολύ θα είναι... Αντε επιτέλους να θυμηθούμε τις παλιές καλές εποχές. 

Παω στοιχημα οτι αυτος ο μηνας θα ειναι ο τυχερος σου δεν ξερω εχω ενα πρροαισθημα!! Βουρ στο ψητο!!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Nati85 είπε:

Ναι οσο μπορεις ηρεμησε δεν κανεις καλο στην υγεια σου!καποια στιγμη θα μας ανακοινωσεις το θετικο αποτελεσμα!!

Ωραια!μια χαρα τοτε!θα παω και την αλλη βδομαδα ενδοκρινολογο να τις δει.εσυ πως εισαι?εχεις ηρεμησει φανταζομαι απο εμετους?

Παω στοιχημα οτι αυτος ο μηνας θα ειναι ο τυχερος σου δεν ξερω εχω ενα πρροαισθημα!! Βουρ στο ψητο!!

Αχ nati μου μακάρι... Να σου πω την αλήθεια και γω αισθάνομαι αισιόδοξη για αυτόν τον μήνα. Αλλά εγώ δεν μετράω... Χαχαχα ισως επειδη πραγματικά κάνουμε προσπάθεια αυτόν τον μήνα. Και χτες και σημερα το μεσημέρι και τώρα το βράδυ αν δεν γίνει κάνα περίεργο..από τους 3 προηγούμενους μήνες μόνο τον έναν είχαμε επαφή καθεμερα στις γόνιμες.

πρίν από 47 λεπτά , linaa είπε:

Ναι εννοω να μεινω εγκυος. Κ εγω ετσι λεω οτι με καλυπτει απλα μου κανει πειραματα κ η ενδοκρινολογος μαλλον για να δει πως αντιδρα ο οργανισμος.

Δεν θέλω χαζομάρες. Γιατί να μην μείνεις φυσιολογικα;για την προλαβαίνω και το θυροειδη;σιγά τα αυγά. πόσο καιρό προσπαθείτε; Ο άντρας σου έχει κάνει σπερμοδιαγραμμα;

• Μου αρέσει 3

6penp2.png

πρίν από 16 λεπτά , orianna είπε:

Άντε κοριτσάκι στρώνει και ο κύκλος σου. Βουρ τωρα. Έχεις και σκ μπροστά, καλό σπέρμα και με τη βούλα της επιστήμης... 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , orianna είπε:

Αχ nati μου μακάρι... Να σου πω την αλήθεια και γω αισθάνομαι αισιόδοξη για αυτόν τον μήνα. Αλλά εγώ δεν μετράω... Χαχαχα ισως επειδη πραγματικά κάνουμε προσπάθεια αυτόν τον μήνα. Και χτες και σημερα το μεσημέρι και τώρα το βράδυ αν δεν γίνει κάνα περίεργο..από τους 3 προηγούμενους μήνες μόνο τον έναν είχαμε επαφή καθεμερα στις γόνιμες.

Ε ναι 1 ισον καμμια!κοιτα εχετε κανει εξετασεις ειστε μια χαρα και οι δυο μεσα σε ενα εξαμηνο θα μεινεις εγκυος!αλλα δεν ξερω αυτον τον μηνα πιστευω θα ειναι ο τυχερος σου εχεις και αρκετες επαφες μια χαρα!!!

@linaa ναι γιατι να μην μεινεις φυσιολογικα?νομιζω τα ελεγχεις τα θεματακια σου!!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Garifalia1 είπε:

Kalispera xxx. Pos iste ? Prospathousa na sas diavaso.

Καλησπερα!ε εμεις εδω ξερεις πολλα και διαφορα!χαχαχα ψαχνουμε συμπτωματα κανουμε εξετασεις τεστακια...

Εσυ πως εισαι?τι κανει το μωρακι σου?

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

αχ nati μου κ orianna τα ελενχω τ θεματακια μου την ηλικια μου δεν ελενχω κ ολα εχουν παρει την ανηφορα.

Ναι καταλαβαινω τον προβληματισμο σου ειλικρινα αν και δεν ξερω ποσο εισαι πιστευω οτι εφοσον ολα ειναι καλα θα μπορεσεις να μεινεις εγκυος φυσιολογικα.ξερω πολλες περιπτωσεις που εκαναν παιδακι μετα τα 35.αν ηταν ετσι θα σταματουσε στα 30 η περιοδος! Θα κανεις δεν υπαρχει περιπτωση!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

αχ nati μου κ orianna τα ελενχω τ θεματακια μου την ηλικια μου δεν ελενχω κ ολα εχουν παρει την ανηφορα.

Πόσο είσαι; Από τη στιγμή που οι ορμονικες είναι καλές έχεις ακόμα καλά ωάρια. Σπερμα έχετε κάνει; Άμη;  Πόσο καιρό προσπαθείτε; Βρίσκεις ωορρηξια με τεστ; Αγχωνεσαι κιόλας ειμσι σιγουρη. 15 φορές την έκανες αυτήν την tsh. Την ξεκανες...χαχαχαχα

6penp2.png

Οπως καταλαβαινεις τα εχω κανει ολα. Οι ορμονικες ειναι οκ fsh στο 8  θα μπορουσα κ καλητερα αμη εχω κανει ειναι στο 9 ισως κ λιγο πιο ψηλα συμφωνα με τον υπερηχο 1 ης μερας περιοδου. Να σου πω αν δεν ηταν ο αντρας μου που ειναι υπεραισιοδοξος κ φοβαται παρα πολυ για εξωσωματικη ή σπερματεχυση κατι τελος παντων  εγω θα ειχα ηδη ξεκινησει την διαδικασια μην σου πω θα την ειχα κανει κιολας.

πρίν από 8 λεπτά , linaa είπε:

Οπως καταλαβαινεις τα εχω κανει ολα. Οι ορμονικες ειναι οκ fsh στο 8  θα μπορουσα κ καλητερα αμη εχω κανει ειναι στο 9 ισως κ λιγο πιο ψηλα συμφωνα με τον υπερηχο 1 ης μερας περιοδου. Να σου πω αν δεν ηταν ο αντρας μου που ειναι υπεραισιοδοξος κ φοβαται παρα πολυ για εξωσωματικη ή σπερματεχυση κατι τελος παντων  εγω θα ειχα ηδη ξεκινησει την διαδικασια μην σου πω θα την ειχα κανει κιολας.

εισαι μια χαρα τα εχεις κανει ολα και ειναι ολα οκ!ασε την φυση να κανει τα υπολοιπα!!

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...