Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 12 λεπτά , Nati85 είπε:

Τις πηρα κοριτσια για πειτε μου σας παρακαλω!!!!!

Fsh 5.2

Lh 3.5

Ε2 21 

Πάρα πολύ καλές. Τέλειες. Πήγαινε διακόψουμε με ήσυχο κεφάλι και να περάσετε σουπερ

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, orianna είπε:

Πάρα πολύ καλές. Τέλειες. Πήγαινε διακόψουμε με ήσυχο κεφάλι και να περάσετε σουπερ

Αληθεια??ουφ ηρεμησα!!!Λιγο με προβληματισε η ε2 γιατι το κατωτατο οτιο ηταν 19 και εγω ειχα 21.

@Ungry girl ειδες τελικα που ειχες ωορρηξια οταν ειχες τα υγρα?καλα το ειχες καταλαβει!!κανε και αυτο τον μηνα χαλαρα τα τεστακια και μετα τις εξετασεις σου και ολα καλα θα ειναι! Εχεις αιμα κανονικο τωρα?

• Μου αρέσει 2

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 6 λεπτά , Nati85 είπε:

Κοιτα στο πρωτο ειχαμε ξεκινησει χαλαρα δεν καναμε εντατικα οποτε ειχαμε ορεξη και τον μηνα που μετρησα γονιμες μερες και καναμε εντατικα καθε 2 μερες και μετα καθε μερα εμεινα εγκυος.τωρα εχω απο αρχες του χρονου που προσπαθω αλλα εχει χαλασει ο κυκλος μου οποτε αυτη ηταν η 6η προσπαθεια!!αλλα τζιφος!!

Τοτε που έμεινες, ήσουν αγχωμενη; τώρα για το 2ο εισαι; εγώ είμαι. Απογοητεύομαι το σκέφτομαι συνέχεια.  Πάντως είδες, οι τιμές σου είναι σούπερ!!! Μπορεί αυτός ο μήνας σου να'ναι ο τυχερός!

yplDp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Nati85 είπε:

Αληθεια??ουφ ηρεμησα!!!Λιγο με προβληματισε η ε2 γιατι το κατωτατο οτιο ηταν 19 και εγω ειχα 21.

Και γω 28 με κατωτατο όριο το 25.δύο γιατροί μου ειπαν ότι ήταν τελειες

6penp2.png

@FarmakotriftenaΕ ημουν λιγο αγχωμενη αλλα οχι τοσο  δεν το περιμενα να μεινω να σου πω την αληθεια.τωρα εχω ανεβασμενη μια τιμη του θυρεοειδη και λογιξα θα πρεπει να παρω χαπια να την φτιαξω μαλλον αυτο με δυσκολευει.την πεμπτη εχω ενδοκρινολογο.θυμαμαι  εσυ στο πρωτο πολυ ευκολα εμεινες!!!ρε τι παθαμε οι γυναικες!!!χαχαχαχα

πρίν από 1 λεπτό , orianna είπε:

Και γω 28 με κατωτατο όριο το 25.δύο γιατροί μου ειπαν ότι ήταν τελειες

Ναι την αλλη πεμπτη θα ξερω σιγουρα αν και σε εμπιστευομαι! και επιτελους να παρω τα χαπια να φτιαξει η tsh εμπλεξα με εκεινον τον τρελοοοο γιατρο! Αν μου πει και αυτη δεν σου δινω χαπια τι θα κανω?αν και δεν νομιζω!

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, marillia είπε:

Ναι για ένα μήνα δεν έγινε κάτι.Στο γιατρό θα πας με χαλαρή ψυχολογία.Δεν είναι απαραίτητο ότι έχεις κάτι.Αλλά μπορεί να είναι κάτι απλό ακόμα και βιταμίνες να σου δώσει και να βοηθήσουν!!Εχεις βρεί γυναικολόγο?

@Farmakotriftenaκαλα το username σου δεν υπάρχει!!Λες να είναι οι βιταμίνες pregnacare?Γιατί τις έχω και γω και μοιάζει η περιγραφή!!

αααα ναι μπορει να ειναι αυτα που λες  μου εχουν πει για εναν οτι ειναι καλος στο ψαξιμο γενικα και οτι εχει βοηθησει καποιες κοπελες ακομα και μια με ενδομητιοση καταφερε να μηνει εγκυος και γενικα αλλα δεν ειναι καλος στις γεννες βεβαια αυτο δεν με νιαζει προς το παρον..

πρίν από 52 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

@marillia κι εμένα απ την περιγραφή αυτές μου κάνουν. Φυτικές είναι δεν κάνουν και θαύματα αλλά σίγουρα βοηθούν λιγο

δεν ξερω αν τις ειχε δωσει αυτα καιτς ειπαι γι αυτο οτι κανει θαυματα απλα ξερω πως αυτη επινε και αυτα

πρίν από 31 λεπτά , orianna είπε:

Σήμερα αδιαθετησες; Κανονικά με πολύ αίμα; 

σημερα ναι 23η μερα λεει το ημερολογιο μου...κανονικοτατα κοκκινο κοκκινο αχαααχαχ ελα οριανα πεςμου δωσε μου τα φωτα σου!για πες?????????????

πρίν από 25 λεπτά , Nati85 είπε:

@Ungry girl ειδες τελικα που ειχες ωορρηξια οταν ειχες τα υγρα?καλα το ειχες καταλαβει!!κανε και αυτο τον μηνα χαλαρα τα τεστακια και μετα τις εξετασεις σου και ολα καλα θα ειναι! Εχεις αιμα κανονικο τωρα?

ναι απο τα υγρα το καταλαβα μετα ηρθαν τα αρνητικα τεστ και μπλοκαρα λιγακι...εχω αιμα κανωνικο σαν πρωτη μερα πηρα και παυσιπονα 2

@Nati85 τελειες οι εξετασεις!!!! Πιο γονιμα ωαρια δεν υπαρχουν!!! Η ε2 πρεπει να ειναι στα χαμηλοτερα φυσιολογικα δειχνει την ηλικια των ωοθηκων σου οσο ανεβαινει αυτη τοσο γερνανε οι ωοθηκες. Επισης οσο ανεβαινει το ωοθηλακιο μπορει να ειναι κυστικο!!! Ειναι τελειες!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

@Nati85 τελειες οι εξετασεις!!!! Πιο γονιμα ωαρια δεν υπαρχουν!!! Η ε2 πρεπει να ειναι στα χαμηλοτερα φυσιολογικα δειχνει την ηλικια των ωοθηκων σου οσο ανεβαινει αυτη τοσο γερνανε οι ωοθηκες. Επισης οσο ανεβαινει το ωοθηλακιο μπορει να ειναι κυστικο!!! Ειναι τελειες!!!

Τι ωραια!οποτε εγω και τα γονιμα μου ωαρια θα φυγουμε ηρεμα για τις διακοπες μας!ευχαριστω πολυ λινα μου για την απαντηση!

πρίν από 3 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Τις ορμ/κες που κάνετε σας τις δίνει ο γιατρός σας να φανταστώ ε;

Κοιτα εμενα τις ειχε δωσει ο γιατρος αρχες του χρονου μαζι με αλλες πολλες και ειχα κανει απλως λεω τωρα να ξανακανω αλλη μια φορα πριν παω στην ενδοκρινολογο να τα εχω φρεσκα μην μου πει κανε παλι να ειμαι ετοιμη.αυτες τωρα πηγα απο μονη μου και τις εκανα.

@Ungry girl Ναι μωρε λογικο να αγχωθηκες τωρα κανε απο νωρις και μαλλον και εσενα ετσι αχνο θα φαινεται οπως στο ελενακι.πιστευω κατι απλο σας μπλοκαρει.παρε βιταμινες αν θελεις απο αυτο τον μηνα κακο δεν θα κανουν οι pregnacare ειναι οικονομικες και πολυ καλες και για τον αντρα σου παρε εχει ενα πακετο μαζι και τις δυο.

Καλα εχω απλωσει ολα τα πραγματα εδω και εκει και τιποτα δεν εχω βαλει σε σακο!

• Μου αρέσει 2

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 8 λεπτά , Nati85 είπε:

Τι ωραια!οποτε εγω και τα γονιμα μου ωαρια θα φυγουμε ηρεμα για τις διακοπες μας!ευχαριστω πολυ λινα μου για την απαντηση!

Κοιτα εμενα τις ειχε δωσει ο γιατρος αρχες του χρονου μαζι με αλλες πολλες και ειχα κανει απλως λεω τωρα να ξανακανω αλλη μια φορα πριν παω στην ενδοκρινολογο να τα εχω φρεσκα μην μου πει κανε παλι να ειμαι ετοιμη.αυτες τωρα πηγα απο μονη μου και τις εκανα.

@Ungry girl Ναι μωρε λογικο να αγχωθηκες τωρα κανε απο νωρις και μαλλον και εσενα ετσι αχνο θα φαινεται οπως στο ελενακι.πιστευω κατι απλο σας μπλοκαρει.παρε βιταμινες αν θελεις απο αυτο τον μηνα κακο δεν θα κανουν οι pregnacare ειναι οικονομικες και πολυ καλες και για τον αντρα σου παρε εχει ενα πακετο μαζι και τις δυο.

ναι μπορει δεν ξερω τι εχω παθει γενικα ειμαι ανχωδης εχω χρονια ξηροδερμια στο κεφαλι αλλα αυτο το μηνα ευτασα στο αποκοριφωμα ακομα και ερπη εβγαλα ανχονωμαι πολυ τωρα που εμαθα οτι απλα βγενει αχνη χααρωσα μου ηρθε περιοδος και δεν στεναχωριθικα οπως αλλες φορες θα παω χαλαρα και θα κανω οτι μου πει!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

@ orianna σημερα πηγα κ σε αλλο μικροβιολογικο κ στην βιοιατρικη. Το αλλο μικροβιολογικο μου εβγαλε την τιμη 1,74 κοντα δηλαδη με το πρωτο που μου την εβγαλε 2 κ τωρα περιμενω αποτελεσματα της βιοιατρικης. 

πρίν από 37 λεπτά , linaa είπε:

@ orianna σημερα πηγα κ σε αλλο μικροβιολογικο κ στην βιοιατρικη. Το αλλο μικροβιολογικο μου εβγαλε την τιμη 1,74 κοντα δηλαδη με το πρωτο που μου την εβγαλε 2 κ τωρα περιμενω αποτελεσματα της βιοιατρικης. 

Πόσες μέρες έχεις πάρει 50 αρι χαπι κ πόσες 25 αρι;Νομίζω είναι πολύ καλά.εσύ τι σκοπεύεις;να παρεις για λίγο χαπι και να σταματήσεις; Η μέχρι να μείνεις να παίρνεις για να είσαι κάτω από δύο;

πρίν από 45 λεπτά , Ungry girl είπε:

ναι μπορει δεν ξερω τι εχω παθει γενικα ειμαι ανχωδης εχω χρονια ξηροδερμια στο κεφαλι αλλα αυτο το μηνα ευτασα στο αποκοριφωμα ακομα και ερπη εβγαλα ανχονωμαι πολυ τωρα που εμαθα οτι απλα βγενει αχνη χααρωσα μου ηρθε περιοδος και δεν στεναχωριθικα οπως αλλες φορες θα παω χαλαρα και θα κανω οτι μου πει!

Πότε ήταν η προηγούμενη περίοδος; Ποιες ημερομηνίες είδες γραμμή στα τεστ; Τι σημειώσεις;θερμόμετρο έχεις;μπορείς να πάρεις την θερμοκρασία σου τωρα;λογικά είναι περίοδος έτσι όπως τα λες.Ούτε στον άλλο κύκλο βρήκαμε ωορρηξια που ήταν κανονικός κιόλας. Μήπως κανείς πολύ νωρίς σκέφτομαι κάθε μήνα. Για πες μήπως βγάλουμε μια άκρη αυτόν τον μήνα.

6penp2.png

πρίν από 13 λεπτά , orianna είπε:

Πόσες μέρες έχεις πάρει 50 αρι χαπι κ πόσες 25 αρι;Νομίζω είναι πολύ καλά.εσύ τι σκοπεύεις;να παρεις για λίγο χαπι και να σταματήσεις; Η μέχρι να μείνεις να παίρνεις για να είσαι κάτω από δύο;

Πότε ήταν η προηγούμενη περίοδος; Ποιες ημερομηνίες είδες γραμμή στα τεστ; Τι σημειώσεις;θερμόμετρο έχεις;μπορείς να πάρεις την θερμοκρασία σου τωρα;λογικά είναι περίοδος έτσι όπως τα λες.Ούτε στον άλλο κύκλο βρήκαμε ωορρηξια που ήταν κανονικός κιόλας. Μήπως κανείς πολύ νωρίς σκέφτομαι κάθε μήνα. Για πες μήπως βγάλουμε μια άκρη αυτόν τον μήνα.

Ο πρωιγουμενος μηνας ηταν 29 αυτη τη φορα ειχα 8-9-10 του μηνα υγρα και 10η μερα πονους 11 μερα αχνη γραμμη αλλα η πιο εντονη απο ολες..θερμομετρο δεν εχω βαλει καθολου ναι μπορω να βαλω και να σου πω ποσο εχω τωρα...πρωτη μερα περιοδου τον προηγουμενο μηνα ηταν 9 -7

πρίν από 6 λεπτά , Ungry girl είπε:

Ο πρωιγουμενος μηνας ηταν 29 αυτη τη φορα ειχα 8-9-10 του μηνα υγρα και 10η μερα πονους 11 μερα αχνη γραμμη αλλα η πιο εντονη απο ολες..θερμομετρο δεν εχω βαλει καθολου ναι μπορω να βαλω και να σου πω ποσο εχω τωρα...πρωτη μερα περιοδου τον προηγουμενο μηνα ηταν 9 -7

36,5 εχω περιοδος ειναι αφου πονουσα και πολυ κι ολας..

πρίν από 24 λεπτά , orianna είπε:

Το 25 αρι το παιρνω 22 μερες το 50 αρι 3 μερες. Πρεπει να το περνω μεχρι να μεινω εγκυος κ επειδη οπως το βλεπω δεν θα τα καταφερω φυσιολογικα σιγουρα αμα παρω κ αλλα φαρμακα θα αυξηθει η δοση. κ κ οταν μεινω σιγουρα θα ααυξηθει η δοση ειναι τα αντισωματα που την κανουν την δουλεια. Να δουμε που θα μεινω σταθερη.

@Ungry girl θα ξεχάσω τα μαθηματικά που ξέρω με σένα ρε κορίτσι... 9-ιουλιου ήρθες περίοδος. Τον Αύγουστο πότε ήρθε;

πρίν από 7 λεπτά , linaa είπε:

Το 25 αρι το παιρνω 22 μερες το 50 αρι 3 μερες. Πρεπει να το περνω μεχρι να μεινω εγκυος κ επειδη οπως το βλεπω δεν θα τα καταφερω φυσιολογικα σιγουρα αμα παρω κ αλλα φαρμακα θα αυξηθει η δοση. κ κ οταν μεινω σιγουρα θα ααυξηθει η δοση ειναι τα αντισωματα που την κανουν την δουλεια. Να δουμε που θα μεινω σταθερη.

Τι εννοείς δεν θα τα καταφερεις φυσιολογικα; Να μείνεις εγκυος εννοείς; Γιατί; Το 25 αρι σε καλύπτει πιστεύω για να είσαι κάτω από δύο. Αφού θα το παίρνεις μέχρι να μείνεις γιατί να πας σε 50 αρι δεν καταλαβαίνω.αν αυξηθει τότε θα προσαρμόσεις τη δόση.Και γω με 25 αρι είχα ξεκινήσει και το κράτησα για μήνες.

6penp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...