Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Κοριτσια μου τι κανετε δεν προλαβαινω να τα διαβασω ολα σημερα!!!! Καλη μου φαρμαρκοτριφτενα στεναχωρηθηκα γιατι σε ειχα σιγουρακι!!! Αλλα οκ δεν προσπαθητε κ πολυ μην ανχωνεσε!!! 

Ungry girl μου ειναι φυσιολογικοτατος ενας κυκλος 24 ημερων συμβαινει σε ολους που κ που!! Κ ναι ηταν τοτε με το αχνο τεστ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, marillia είπε:

Ξέρουν τι λένε οι αντρούληδεσ χαχαχ!!Να πας στο γιατρό και να του πεις ότι απορίες έχεις!!Θα δεις θα χαλαρώσεις μετά!!Σε 2 βδομάδες θα πάω καιγω!!Θα του πω για τα τεστάκια και θα σας ενημερώσω!!

ναι να του πεις να δουμε τι θα πει ειχε παμια μια φιλη στο γιατρο χωρις προβλημα πριν βεβαια μαθουν οτι εχει προβλημα ο αντρας τις,τις ειχε δωσει κατι χαπια δεν θυμαμαι πια και της ειπε οτι με αυτα που της εδωσε αποκλειεται να μην εχει μηνει τοσο καιρο 5-6 μηνες μετα και καπου εκει κανανε εξετασεις και το σπερμα δεν ηταν καθολου καλο χαλια δηλαδη....μα τι στο καλο χαπια της εδωσε και της εδωσε τοσες πολλες πιθανοτητες για συλληψη?θελω και εγω χαχαχαχααχα

Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Δεν κυκλοφορούν τα θερμόμετρα με υδράργυρο; Εγώ πάντως αυτό που έσπασα πριν από κάνα δυο-τρεις μήνες το πήρα. 

@Ungry girl Τώρα θα ξέρεις να διαβάζεις τα τεστ και δεν θα χρειάζεται να κάνεις τρία την ημέρα! Και μην ανησυχείς συμβαίνουν και πιο μικροί κύκλοι. Αλλάζει ο κύκλος μία δύο φορές το χρόνο, και είναι φυσιολογικό. 

@stalitsa  να σου ζήσει! Πρέπει να είναι συγκλονιστικό να ακούς μια καρδιά να χτυπάει μέσα σου. 

Κορίτσια και στα δικά μας οι υπόλοιπες. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Κοριτσια μου τι κανετε δεν προλαβαινω να τα διαβασω ολα σημερα!!!! Καλη μου φαρμαρκοτριφτενα στεναχωρηθηκα γιατι σε ειχα σιγουρακι!!! Αλλα οκ δεν προσπαθητε κ πολυ μην ανχωνεσε!!! 

Ungry girl μου ειναι φυσιολογικοτατος ενας κυκλος 24 ημερων συμβαινει σε ολους που κ που!! Κ ναι ηταν τοτε με το αχνο τεστ!!!

:-D:-D:-D λινα μου καθος φενεται τοτε ηταν τωρα θα τα πεταξω δεν τα εχω πεταξει τα εκανα συλογη χαχαχααχα

τουλαχιστον κατι εμαθα και σε αυτο τον κυκλο!!!!!!!!!!!!

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Δεν κυκλοφορούν τα θερμόμετρα με υδράργυρο; Εγώ πάντως αυτό που έσπασα πριν από κάνα δυο-τρεις μήνες το πήρα. 

@Ungry girl Τώρα θα ξέρεις να διαβάζεις τα τεστ και δεν θα χρειάζεται να κάνεις τρία την ημέρα! Και μην ανησυχείς συμβαίνουν και πιο μικροί κύκλοι. Αλλάζει ο κύκλος μία δύο φορές το χρόνο, και είναι φυσιολογικό. 

@stalitsa  να σου ζήσει! Πρέπει να είναι συγκλονιστικό να ακούς μια καρδιά να χτυπάει μέσα σου. 

Κορίτσια και στα δικά μας οι υπόλοιπες. 

θερμομετρο με ιδραργυρο δεν υπαρχχουν πια δεν ξερω τι λεγατε εχω χασει επισοδια χαχαχχαχα αλλα εχουν καταργηθει απο την αγορα...

ναι τουλαχιστων τωρα θα ξερω θα παρω και αυτο το μηνα και ελπιζω να με καθοδιγησει εκει που πρεπει ο γιατρος και να μην ξανα παρω!

πρίν από 2 λεπτά , Ungry girl είπε:

ναι να του πεις να δουμε τι θα πει ειχε παμια μια φιλη στο γιατρο χωρις προβλημα πριν βεβαια μαθουν οτι εχει προβλημα ο αντρας τις,τις ειχε δωσει κατι χαπια δεν θυμαμαι πια και της ειπε οτι με αυτα που της εδωσε αποκλειεται να μην εχει μηνει τοσο καιρο 5-6 μηνες μετα και καπου εκει κανανε εξετασεις και το σπερμα δεν ηταν καθολου καλο χαλια δηλαδη....μα τι στο καλο χαπια της εδωσε και της εδωσε τοσες πολλες πιθανοτητες για συλληψη?θελω και εγω χαχαχαχααχα

Εγώ είχα πάει για εξετάσεις και είχαν βγεί καλές!Πέρνω μια χαρά από κει!!Μετά μου είπε ο γιατρός να πιώ τα inofert βοηθούν πολύ.Είμαι λίγο κουκουρουκου στα χάπια λέω θα τα πιώ μωρέ.Αλλά ψυχολογικά με ανέβασε.Μου είχε πει ότι φτιάχνουν τα ωάρια για καλύτερη ωορρηξία!!Και σε 2 μήνες το πιάσαμε.Γι αυτό σου λέω!!Οποτε μπορέσεις πήγαινε!!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Ungry girl είπε:

Καμία κλομιφαινη θα ήταν.... Αλλά είναι για κοπέλες που δεν κάνουν ωορρηξία και αυτά προκαλούν διέγερση και πολλαπλασιασμό ωαρίων. Είναι  για λίγους κύκλους και γενικά έχω διαβάσει σε έρευνες οτι πρέπει οι γιατροί να τα χορηγούν με φειδώ (κάτι που εδώ στην Ελλάδα δυστυχώς δεν ισχύει) 

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

πρίν από 3 λεπτά , marillia είπε:

Εγώ είχα πάει για εξετάσεις και είχαν βγεί καλές!Πέρνω μια χαρά από κει!!Μετά μου είπε ο γιατρός να πιώ τα inofert βοηθούν πολύ.Είμαι λίγο κουκουρουκου στα χάπια λέω θα τα πιώ μωρέ.Αλλά ψυχολογικά με ανέβασε.Μου είχε πει ότι φτιάχνουν τα ωάρια για καλύτερη ωορρηξία!!Και σε 2 μήνες το πιάσαμε.Γι αυτό σου λέω!!Οποτε μπορέσεις πήγαινε!!!!

Ναι φοβαμαι μη μου πει τιποτα για σάλπιγγες και τετοια αλλα βλεπεις οπως αυτο που λες υπαρχουν και περιπτωσεις που υπαρχει λυση θα παω σεν αλλάζει κατι απλα παει για μετα κανα.μηνα να κοψει η δουλεια

πρίν από 1 λεπτό , Farmakotriftena είπε:

Καμία κλομιφαινη θα ήταν.... Αλλά είναι για κοπέλες που δεν κάνουν ωορρηξία και αυτά προκαλούν διέγερση και πολλαπλασιασμό ωαρίων. Είναι  για λίγους κύκλους και γενικά έχω διαβάσει σε έρευνες οτι πρέπει οι γιατροί να τα χορηγούν με φειδώ (κάτι που εδώ στην Ελλάδα δυστυχώς δεν ισχύει) 

Δεν ξερω τι ηταν μπορει κ να ηταν ενα κουτακι που εχει απεξω μια γυναικα ενα μωρο κ ενα σπερματοζωάριο χααχαχα νομιζω κοκκινο μπορει να ηταν κ αυτο δεν θυμαμαι ονομα αυτη δεν ειχε προβλημα στην ωορρηξία

πρίν από 3 λεπτά , Ungry girl είπε:

Ναι φοβαμαι μη μου πει τιποτα για σάλπιγγες και τετοια αλλα βλεπεις οπως αυτο που λες υπαρχουν και περιπτωσεις που υπαρχει λυση θα παω σεν αλλάζει κατι απλα παει για μετα κανα.μηνα να κοψει η δουλεια

Ναι για ένα μήνα δεν έγινε κάτι.Στο γιατρό θα πας με χαλαρή ψυχολογία.Δεν είναι απαραίτητο ότι έχεις κάτι.Αλλά μπορεί να είναι κάτι απλό ακόμα και βιταμίνες να σου δώσει και να βοηθήσουν!!Εχεις βρεί γυναικολόγο?

πρίν από 6 λεπτά , Ungry girl είπε:

Δεν ξερω τι ηταν μπορει κ να ηταν ενα κουτακι που εχει απεξω μια γυναικα ενα μωρο κ ενα σπερματοζωάριο χααχαχα νομιζω κοκκινο μπορει να ηταν κ αυτο δεν θυμαμαι ονομα αυτη δεν ειχε προβλημα στην ωορρηξία

@Farmakotriftenaκαλα το username σου δεν υπάρχει!!Λες να είναι οι βιταμίνες pregnacare?Γιατί τις έχω και γω και μοιάζει η περιγραφή!!

3 ώρες πρίν, stalitsa82 είπε:

Κοριτσάκια πήγαμε γιατρό σήμερα!! Ακούσαμε και καρδούλα!! Είμαι 6+1 και ένιωσα απίστευτα με αυτό το μοναδικό άκουσμα από αυτό το τοσοδουλι εκεί μέσα!

Σας εύχομαι σύντομα όλες να νιώσετε αυτό το συναίσθημα και θα το νιώσετε..όλες το αξίζετε !!!

@elenakii22 το στομάχι μου είναι λίγο χάλια κυρίως με τις κολωνιες και το αφρολουτρο που χρησιμοποιώ..όλα τα θέλω άοσμα! Με τα φαγητά δεν έχω κάποιο θέμα μέχρι στιγμής.Θα φανεί! Ελπίζω να γλιτώσω τους εμετούς... Εσένα σταμάτησαν απ όσο θυμάμαι έτσι;

ΠΗΤ 25/04/2018

Πολλά μπράβο και σε εσενα!!! Εχεις ενα μικρο πλασματακι κ εσυ με καρδουλα!! Τα αφρολουτρα ειναι οντως θεμα μεχρι τον δευτερο μηνα κ εμενα με ενοχλουσαν πολυ! Θεωρω οτι οτι θα σου φυγουν αυτα λιγο αργοτερα! Εισαι τυχερη επισης που δεν εχεις εμετους κ αδιαθεσιες!! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 18 λεπτά , Ungry girl είπε:

ηταν ενα κουτακι που εχει απεξω μια γυναικα ενα μωρο κ ενα σπερματοζωάριο χααχαχα νομιζω κοκκινο μπορει να ηταν κ αυτο δεν θυμαμαι ονομα αυτη δεν ειχε προβλημα στην ωορρηξία

@marillia κι εμένα απ την περιγραφή αυτές μου κάνουν. Φυτικές είναι δεν κάνουν και θαύματα αλλά σίγουρα βοηθούν λιγο

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Farmakotriftena είπε:

κι εμένα απ την περιγραφή αυτές μου κάνουν. Φυτικές είναι δεν κάνουν και θαύματα αλλά σίγουρα βοηθούν λιγο

Μια καλή μου φίλη μου(έχω και πολλες) τις ήπιε ένα δίμηνο και έμεινε εγκυούλα.Οπως λες μπορεί να μη κάνουν θαύματα αλλά προετοιμάζουν το σώμα!!Ο γιατρός μου που τον είχα ρωτήσω δε τρελάθηκε κι όλας!Μου λέει αν θες πιές τες!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , Nati85 είπε:

Τις πηρα κοριτσια για πειτε μου σας παρακαλω!!!!!

Fsh 5.2

Lh 3.5

Ε2 21 

Κορίτσι εγώ δεν έχω ιδέα για να σου πω Για να σε βοηθήσω! προσπαθείς καιρό; Στο 1ο σε πόσο καιρό κατάφερες να μείνεις;

yplDp3.png

πρίν από 52 λεπτά , Ungry girl είπε:

Σήμερα αδιαθετησες; Κανονικά με πολύ αίμα; 

6penp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Farmakotriftena είπε:

Κορίτσι εγώ δεν έχω ιδέα για να σου πω Για να σε βοηθήσω! προσπαθείς καιρό; Στο 1ο σε πόσο καιρό κατάφερες να μείνεις;

Κοιτα στο πρωτο ειχαμε ξεκινησει χαλαρα δεν καναμε εντατικα οποτε ειχαμε ορεξη και τον μηνα που μετρησα γονιμες μερες και καναμε εντατικα καθε 2 μερες και μετα καθε μερα εμεινα εγκυος.τωρα εχω απο αρχες του χρονου που προσπαθω αλλα εχει χαλασει ο κυκλος μου οποτε αυτη ηταν η 6η προσπαθεια!!αλλα τζιφος!!

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...