Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Κοριτσάκια πήγαμε γιατρό σήμερα!! Ακούσαμε και καρδούλα!! Είμαι 6+1 και ένιωσα απίστευτα με αυτό το μοναδικό άκουσμα από αυτό το τοσοδουλι εκεί μέσα!

Σας εύχομαι σύντομα όλες να νιώσετε αυτό το συναίσθημα και θα το νιώσετε..όλες το αξίζετε !!!

@elenakii22 το στομάχι μου είναι λίγο χάλια κυρίως με τις κολωνιες και το αφρολουτρο που χρησιμοποιώ..όλα τα θέλω άοσμα! Με τα φαγητά δεν έχω κάποιο θέμα μέχρι στιγμής.Θα φανεί! Ελπίζω να γλιτώσω τους εμετούς... Εσένα σταμάτησαν απ όσο θυμάμαι έτσι;

ΠΗΤ 25/04/2018

• Μου αρέσει 7

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 2 λεπτά , stalitsa82 είπε:

Κοριτσάκια πήγαμε γιατρό σήμερα!! Ακούσαμε και καρδούλα!! Είμαι 6+1 και ένιωσα απίστευτα με αυτό το μοναδικό άκουσμα από αυτό το τοσοδουλι εκεί μέσα!

Σας εύχομαι σύντομα όλες να νιώσετε αυτό το συναίσθημα και θα το νιώσετε..όλες το αξίζετε !!!

@elenakii22 το στομάχι μου είναι λίγο χάλια κυρίως με τις κολωνιες και το αφρολουτρο που χρησιμοποιώ..όλα τα θέλω άοσμα! Με τα φαγητά δεν έχω κάποιο θέμα μέχρι στιγμής.Θα φανεί! Ελπίζω να γλιτώσω τους εμετούς... Εσένα σταμάτησαν απ όσο θυμάμαι έτσι;

ΠΗΤ 25/04/2018

μπραβο!!!!!ναι εμενα σταματησαν την 10η βδομαδα!!!να δεις ποσο πολυ θα αλλαξει...εδω εμεις που εχουμε παει λιγες φορες εχουμε δει τεράστια διαφορα!!!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 7 λεπτά , marillia είπε:

Ναι ο καθένας έχει την τρέλα του!!Και συμπληρώνουμε ο ένα τον άλλον.Εγώ τον μαζεύω και αυτός όταν πέφτω με ξεσηκώνει!!Σπίτι βρίσκεσαι τώρα?Εγώ παώ να βγάλω το ένα πλυντήριο να βάλω άλλο!!

Δουλεια είμαι.. σήμερα το πρωί γινόταν χαμός. Τώρα χαλαρά.

Εγώ με τον αντρουλη μου έχουμε πολλά χρόνια διαφορά. Έχουμε άψογη επικοινωνία και ερ. χημεία αλλα ειναι λιιγες φορες που ίσως φαίνεται η διαφορά μας. Εγώ είμαι ακόμα σε φάση να βγαίνω για ποτά και να ξενυχτάω (εντάξει λόγω παιδιού εννοείται πως εται κι αλλιώς δε γίνεται) ενώ η άντρας μου γουστάρει χαλαρά βράδια στο σπίτι. Αχαχ

πρίν από 4 λεπτά , stalitsa82 είπε:

ΠΗΤ 25/04/2018

Με το καλο Σταλιτσα μου!! Το πρώτο σου ειναι; ταυρακι θα ναι είσαι τυχερηηη

yplDp3.png

πρίν από 5 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Δουλεια είμαι.. σήμερα το πρωί γινόταν χαμός. Τώρα χαλαρά.

Εγώ με τον αντρουλη μου έχουμε πολλά χρόνια διαφορά. Έχουμε άψογη επικοινωνία και ερ. χημεία αλλα ειναι λιιγες φορες που ίσως φαίνεται η διαφορά μας. Εγώ είμαι ακόμα σε φάση να βγαίνω για ποτά και να ξενυχτάω (εντάξει λόγω παιδιού εννοείται πως εται κι αλλιώς δε γίνεται) ενώ η άντρας μου γουστάρει χαλαρά βράδια στο σπίτι. Αχαχ

Μήπως γενικά δε του αρέσουν τα ξενύχτια και τα ποτά?Και να πω την αλήθεια είμαι πιο σπιτόγατα!!Οι γονείς μου έχουν 10 χρόνια διαφορά.Και τώρα να τους πεις να πάνε μπουζούκια θα πανε.Ο μπαμπάς μου είναι 70 και η μαμά μου 60!Δεν παίζει ρόλο η διαφορά το πιστευώ!!Δε θυμάμαι πόσο είσαι?

Καλησπερα κοριτσιααα τι κανεται?

Με αυτα και με αυτα εχω χασει 10 σελιδες εχουμε καγι νεο απο κανενα κοριτσι?????

@Farmakotriftena εχουμε τιποτα?

Εχεις καθηστεριση?

Εγω κοριτσια εχω πεθανει στη δουλειαα και ενα δεν ξερω αν ειναι καλο αλλα αδιάθετησα...

Ειναι παρα πολυ νωρις 24η μερα??????

Ειναι δυνατων δεν.μ εχει ξανα τυχει @linaa τι λες?

Λεςοντως να εκανα την 11η ωορρηξία με το αχνο τεστακι?????

Δεν ξερω αν πρεπει να χαρω η να στεναχωριθω χαχαχαχαχαχαχα

Sos!!!! Helps

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Κορίτσια θέλω γνώμες. Δυο μήνες τώρα θερμομετρούμαι το πρωί. Χτες έσπασα το θερμόμετρο (το απλό, το λεπτό, το κλασικό). Λέω στον άντρα μου να πάρει ένα. Θυμήθηκε ο καημένος που είχα πει πριν μερες ότι θέλω ένα με δύο δεκαδικά, και πήγε και πήρε ένα ηλεκτρονικό (το οποίο δεν μετράει δύο δεκαδικά, αλλά αυτό είναι άλλο). Σήμερα το πρωί μου δείχνει 36,1. Το άλλο πριν την ωορρηξία με έδειχνε κατά μέσο όρο 36,5, και μετά (από την Κυριακή δηλαδή) 36,6-36,7. Χτες δεν ξέρω, το έσπασα πριν μετρηθώ. Πάντα το πρωί μετριέμαι, στις 7.00 που ξυπνάω. Είναι η διαφορά του θερμομέτρου; Γιατί για να αδιαθετήσω είναι νωρίς (έχω μια βδομάδα ακόμα) και πάλι δεν θα έπεφτε τόσο πολύ. Να πάω να πάρω και ένα από τα απλά, να τα βάλω και τα δύο και να συγκρίνω;

Μήπως το έβγαλα γρήγρα; Να περιμένω μέχρι να σταματήσει να σφυράει;

Να το κρατας και λιγα λεπτακια αφου σταματησει να σφυραει συνηθως ανεβαινει κανα δυο με με τρια δεκατακια.εγω παντα ετσι κανω και πιστευω ειναι πιο αξιοπιστο αν το αφηνεις παραπανω και πιανει την κανονικη σου θερμοκρασια.τωρα αν θελεις παρε να συγκρινεις αλλα αυτα με τον υυδραργυρο δεν ξερω αν τα πουλανε πλεον.

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 49 λεπτά , marillia είπε:

Μήπως γενικά δε του αρέσουν τα ξενύχτια και τα ποτά?Και να πω την αλήθεια είμαι πιο σπιτόγατα!!Οι γονείς μου έχουν 10 χρόνια διαφορά.Και τώρα να τους πεις να πάνε μπουζούκια θα πανε.Ο μπαμπάς μου είναι 70 και η μαμά μου 60!Δεν παίζει ρόλο η διαφορά το πιστευώ!!Δε θυμάμαι πόσο είσαι?

Τα μπουζούκια τα σιχαίνομαι κι εγώ (ευτυχώς και ο άντρας μου) έχουμε 18 χρονάκια μόνο χαχαχα! Εγώ είμαι 30..

πρίν από 5 λεπτά , Ungry girl είπε:

@Farmakotriftena εχουμε τιποτα?

Εχεις καθηστεριση?

Αδιαθετησα... :?

yplDp3.png

Just now, Farmakotriftena είπε:

Τα μπουζούκια τα σιχαίνομαι κι εγώ (ευτυχώς και ο άντρας μου) έχουμε 18 χρονάκια μόνο χαχαχα! Εγώ είμαι 30..

Mπράβο σαςς!!να χαίρεστε την οικογένεια σας και με το καλό να ρθεί και το δεύτερο!!Το μωράκι σας πόσο είναι?

πρίν από 4 λεπτά , Nati85 είπε:

Να το κρατας και λιγα λεπτακια αφου σταματησει να σφυραει συνηθως ανεβαινει κανα δυο με με τρια δεκατακια.εγω παντα ετσι κανω και πιστευω ειναι πιο αξιοπιστο αν το αφηνεις παραπανω και πιανει την κανονικη σου θερμοκρασια.τωρα αν θελεις παρε να συγκρινεις αλλα αυτα με τον υυδραργυρο δεν ξερω αν τα πουλανε πλεον.

Κορίτσι μου που είσαιιιι?Τρέχεις με τον μικρούλη?Πήρες τα αποτελέσματα?

πρίν από 1 λεπτό , marillia είπε:

Mπράβο σαςς!!να χαίρεστε την οικογένεια σας και με το καλό να ρθεί και το δεύτερο!!Το μωράκι σας πόσο είναι?

Κορίτσι μου που είσαιιιι?Τρέχεις με τον μικρούλη?Πήρες τα αποτελέσματα?

Καλο μηνα!!εδω μωρε ναι τρεχω αυριο φευγουμε για 4 μερες και προσπαθω να οργανωθω!δεν τις πηρα ακομα και να σου πω το σκεφτομαι να τις παρωτωρα η οταν γυρισουμε??μην δω καμμια τιμη περιεργη και δεν περασω καλα στις διακοπες μας???τι να κανω??

e6OVp3.pngExilp3.png

Just now, Nati85 είπε:

Καλο μηνα!!εδω μωρε ναι τρεχω αυριο φευγουμε για 4 μερες και προσπαθω να οργανωθω!δεν τις πηρα ακομα και να σου πω το σκεφτομαι να τις παρωτωρα η οταν γυρισουμε??μην δω καμμια τιμη περιεργη και δεν περασω καλα στις διακοπες μας???τι να κανω??

Nα περάσετε όμορφα!!Εγώ θα είχα αγωνία και θα τις έπαιρνα!!Γιατί να μην είναι καλές?Τις περισσότερες ουτώς ή άλλως τις έχεις κάνει!!

Διαφημίσεις

πρίν από 26 λεπτά , rozoulini είπε:

Κοπέλες μου τώρα γυρισαμε σπίτι.

Ενημέρωστεμαι για τα νεακια σας συνοπτικά δεν προλαβαίνω να διαβάσω

Εγώ αδιαθετησα!!

Η ανεμώνη το 2ο της βγήκε αρνητικό αλλά συνεχίζουν τα συμπτώματα

Η Σταλιτσα μας άκουσε καρδούλα

Και οι εγκυουλες καλά

πρίν από 42 λεπτά , marillia είπε:

Η μπαμπούλα μου είναι 2 τώρα. Μπεμπαρα δλδ πλεον

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...