Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

19 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Ααα είσαι γκαστρουλα;;; Με το καλο κοριτσάκι μου !!!!! Είναι το 2ο παιδί σου; και ενω στην 1η είχες συμπτώματα στην 2η καθολου;

Ανεμώνη μου καλή τι όμορφο Νέα!!!! Μακάρι να είσαι !! Και το iq είναι πολύ καλό πιο οικονομικό και ανιχνεύει από 10 μονάδες

Στο πρώτο είχα ελάχιστα συμπτώματα και αυτά από τον τρίτο μήνα και μετά. Δηλαδή από τις 10 εβδομάδες δεν ήθελα να τρωω πολύ κρέας και αυτό κράτησε ένα μήνα . Μετά το μόνο πρόβλημα που είχα μέχρι το τέλος ήταν πολύ έντονες καούρες. Τώρα είμαι στον 5ο μήνα και δεν έχω καταλάβει απολύτως τίποτα. Μόνο μια κοιλιά που μεγαλώνει!

• Μου αρέσει 2

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

1 ώρα πρίν, alina80 είπε:

Κορίτσια θέλω γνώμες. Δυο μήνες τώρα θερμομετρούμαι το πρωί. Χτες έσπασα το θερμόμετρο (το απλό, το λεπτό, το κλασικό). Λέω στον άντρα μου να πάρει ένα. Θυμήθηκε ο καημένος που είχα πει πριν μερες ότι θέλω ένα με δύο δεκαδικά, και πήγε και πήρε ένα ηλεκτρονικό (το οποίο δεν μετράει δύο δεκαδικά, αλλά αυτό είναι άλλο). Σήμερα το πρωί μου δείχνει 36,1. Το άλλο πριν την ωορρηξία με έδειχνε κατά μέσο όρο 36,5, και μετά (από την Κυριακή δηλαδή) 36,6-36,7. Χτες δεν ξέρω, το έσπασα πριν μετρηθώ. Πάντα το πρωί μετριέμαι, στις 7.00 που ξυπνάω. Είναι η διαφορά του θερμομέτρου; Γιατί για να αδιαθετήσω είναι νωρίς (έχω μια βδομάδα ακόμα) και πάλι δεν θα έπεφτε τόσο πολύ. Να πάω να πάρω και ένα από τα απλά, να τα βάλω και τα δύο και να συγκρίνω;

Μήπως το έβγαλα γρήγρα; Να περιμένω μέχρι να σταματήσει να σφυράει;

Αλινα μου αν μπορείς οικονομικά να πάρεις τα συμβατικά (τύπου υδραργυρικά) πάρε καλύτερα. Τα ψηφιακά δεν είναι και πολύ αξιόπιστα. Αν κάνεις και 2η μέτρηση μετά από 5' μπορεί να σου δείξει κι άλλο αποτέλεσμα... πάντως Ναι η απόκλιση μπορεί να οφείλεται στην αλλαγή θερμομετρου.

2 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Πρησμένο στήθος, το στομαχι μου μια ετσι μια γιουβετσι, πονους στην κοιλια (δεξια και αριστερά) και σημερα και χθες και στη μεση σαν να περιμενω να αδιαθετήσω από ωρα σε ωρα..και υγρά πολλά...φαντασου πηγα ηδη στην τουαλετα δυο φορες σιγουρη ότι μου ρθε περιοδος νωρίτερα!!!αλλά τίποτα! Διάρροιες όχι δεν εχω, αντίθετα θα έλεγα ότι πάω λιγότερο τουαλετα από ότι συνηθως, αλλά δεν με χαρακτηρίζεις και δυσκοίλια (σκεφτηκα εξ αρχης το ενδεχόμενο γαστρεντεριτιδας)...και τρωμε τα ιδια με το φιλο μου για να πω ότι έπαθα δηλητηρίαση... ή κάποια ήπια γαστρίτιδα περνάω, ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο!!!! :?

Πολλά συμπτώματα.... και πολύ πρόωρα για εγκυμοσύνη αλλά και από την άλλη είναι μόνο εγκυμοσύνης αυτά. Το μόνο που σκέφτομαι είναι πως δεν περιμενεις 10/9. Στη ουσία είσαι πρώτο μήνα από την διακοπή των αντισυλληπτικών σου. Πότε τα σταμάτησες; Μήπως σου έρθει νωρίτερα τελικά περίοδος από την ημ/νια που περιμένεις; αν τα συνεχίζεις 10/9 θα σου ερχόταν περίοδος; ο κύκλος σου με τα αντισυλληπτικά ήταν 28 - 29 ημερών να υποθέσω. (21 παίρνεις 7 σταματάς)

yplDp3.png

πρίν από 17 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Πολλά συμπτώματα.... και πολύ πρόωρα για εγκυμοσύνη αλλά και από την άλλη είναι μόνο εγκυμοσύνης αυτά. Το μόνο που σκέφτομαι είναι πως δεν περιμενεις 10/9. Στη ουσία είσαι πρώτο μήνα από την διακοπή των αντισυλληπτικών σου. Πότε τα σταμάτησες; Μήπως σου έρθει νωρίτερα τελικά περίοδος από την ημ/νια που περιμένεις; αν τα συνεχίζεις 10/9 θα σου ερχόταν περίοδος; ο κύκλος σου με τα αντισυλληπτικά ήταν 28 - 29 ημερών να υποθέσω. (21 παίρνεις 7 σταματάς)

Αν τα συνέχιζα θα μου ερχοταν σιγουρα στις 7 του μήνα.... Δεν ξέρω...ίσως κρύωσα από τα μπάνια, ίσως περνάω κάποια ίωση, ίσως πάλι και οι ορμόνες των χαπιών (που πλεον δεν εχω στον οργανισμό μου),ίσως και να ήταν πολύ νωρίς για το τεστ... Σε καμια βδομάδα με 10 μέρες θα ξέρω (εκτός αν ο πόνος στη μέση και το ολοένα και πιο πονεμένο μου στήθος προμηνύουν ότι η περίοδος θα φανει ωσονούπο), οπότε και θα απαλλαγώ σύντομα από τα συμπτώματα!

Εν τω μεταξύ ξαναεκανα εμετο μόλις...την ιδια ωρα περιπου με χθες... Έχω αρχίσει και φοβάμαι για τα χειρότερα πλέον...είμαι και νοσηλεύτρια, οποτε το μυαλό μου πάει μονο στο κακο... Αν ήταν πρωινοι οι εμετοι μου, θα ημουν σίγουρη ότι έχω καρκίνο... Σας ζάλισα ε?? Συγγνώμη....:-(

cO4Yp3.png

πρίν από 30 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Αλινα μου αν μπορείς οικονομικά να πάρεις τα συμβατικά (τύπου υδραργυρικά) πάρε καλύτερα.

Γλυκιά μου τι ακριβώς είναι αυτά τα θερμόμετρα και πόσο κοστίζουν?

πρίν από 12 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Αν τα συνέχιζα θα μου ερχοταν σιγουρα στις 7 του μήνα.... Δεν ξέρω...ίσως κρύωσα από τα μπάνια, ίσως περνάω κάποια ίωση, ίσως πάλι και οι ορμόνες των χαπιών (που πλεον δεν εχω στον οργανισμό μου),ίσως και να ήταν πολύ νωρίς για το τεστ... Σε καμια βδομάδα με 10 μέρες θα ξέρω (εκτός αν ο πόνος στη μέση και το ολοένα και πιο πονεμένο μου στήθος προμηνύουν ότι η περίοδος θα φανει ωσονούπο), οπότε και θα απαλλαγώ σύντομα από τα συμπτώματα!

Κοριτσάκι μου η περίοδος σου λογικά θα ρθεί σε μια βδομάδα βάση τησ ωορρηξίας σου που πιστεύεις.Αν αργήσει σημαίνει ότι έγινε η ωορρηξία πιο μετά από αυτό που πιστευείς.Και εννοείτε πάλι υπάρχουν ελπίδες!!Μια συμβουλή από μενα που προσπαθούσα πολύ καιρό και ακόμα προσπαθώ.Ειδικά τις πρώτες σας επαφές μη σκέφτεσαι καθόλου συμπτώματα και εγκυμοσύη.Το μετανιώνω που από το πρώτο μήνα επαφών μας τα σκεφτόμουν.Ατί να χαρώ γιατί πιο πρι πάντα χρησιμοποιούσαμε προφυλακτικό.Δε στα λέω δήθεν.Σαν πιο έμπειρη και σαν να μιλούσα στη φίλη μου!!.Εγώ δεν κατάφερα να μην αγχώνομαι.Εύχομαι να πιάστηκε το σποράκι αν όχι τον άλλο μήνα μη κοιτάς τίποτα!!!Σε φιλώωωωωω!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

@anemoni1989 πάντως να ξέρεις πως 1 μήνα μετά την διακοπή των αντισυλληπτικών δεν γίνεται ωορρηξία. Μετά τον δεύτερο ή τρίτο μήνα ξεκινάει παλι ο οργανισμός να αναλαμβάνει τις ορμονικές διαδικασίες. Γιαυτό υπομονή και απόλαυσε τη διαδικασία!!

TQjIp3.pngj1MYp2.png

πρίν από 21 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Εν τω μεταξύ ξαναεκανα εμετο μόλις...την ιδια ωρα περιπου με χθες... Έχω αρχίσει και φοβάμαι για τα χειρότερα πλέον...είμαι και νοσηλεύτρια, οποτε το μυαλό μου πάει μονο στο κακο... Αν ήταν πρωινοι οι εμετοι μου, θα ημουν σίγουρη ότι έχω καρκίνο... Σας ζάλισα ε?? Συγγνώμη....:-(

Καρκινος;;;;; θα μας τρελανεις; πρωινός εμετός σημαίνει καρκίνος αχαχα

Λοιπόν βγάλε πρώτα απ όλα αυτές τις χαζές σκέψεις από το μυαλό σου... Πότε πήρες το τελευταίο χαπι;

πρίν από 18 λεπτά , marillia είπε:

Γλυκιά μου τι ακριβώς είναι αυτά τα θερμόμετρα και πόσο κοστίζουν?

Είναι σαν τα παλιά με τον υδράργυρο. Αλλά ο υδράργυρος καταργήθηκε λόγω επικινδυνότητας (τοξικό μέταλλο) και και απλά αυτά τα θερμόμετρα είναι και ακριβείας και δεν χαλάνε ποτέ. Μαριλια μου εσύ είσαι καλυτερα;

yplDp3.png

@anemoni1989Οχι γλυκιά μου μη σκέφτεσαι έτσι!!Το μυαλό κάνει πολλά!!Και γω τώρα αναγούλιαζα με το τσιγάρο μόνο.Τώρα είμαι καλύτερα που αδιαθέτησα.Πιες ένα primperan.Σε νιώθω.Αν στρεσαριστείς κι άλλο θα είσαι χάλια μετά!!

@μπουμπού92μου τώρα δεν έχω!!αλλά το ρημάδι θα το κόψω!!Ξεκίνησα πρώτα ελλάτωση!!!

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

καλο μηνα κοριτσια!

@Farmakotriftena πατε για τον επομενο μηνα κοριτσι!κανε εκει τη γυμναστικη σου τωρα που μπορεις γτ δε λιγο θα αλλαξει ολο σου το πρόγραμμα!!!

@anemoni1989 κ εγω 3 μερες πριν την καθυατερηση αρνητικο ειχα!οποτε ακομα δε ξερεις!!!μπορει να το πιασατε ημερομηνια μου δε το περίμενες!

Καλο μήνα στο @elenakii22 μας!! Πως εισαι εσυ?

• Μου αρέσει 2

πρίν από 14 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Είναι σαν τα παλιά με τον υδράργυρο. Αλλά ο υδράργυρος καταργήθηκε λόγω επικινδυνότητας (τοξικό μέταλλο) και και απλά αυτά τα θερμόμετρα είναι και ακριβείας και δεν χαλάνε ποτέ. Μαριλια μου εσύ είσαι καλυτερα;

Και το κόστος?Ασε εγώ είχα σπάσει ένα και μετά 2 μέρες φοβόμουν μην είχε μείνει κανένα μπιλάκι!!Γιατί εξατμίζεται και δεν κάνει να το αναπνεουμε!!Τώτα μου χει μείνει ένα ακόμα!!Αλλά αν είναι να πάρω τέτοιο!!Μια χαρούλααα!!Εν τω μεταξύ ο ατρούλης μου μόλις είδε ότι αδιαθέτησα ήθελε να πάρει μηχανή.Εγώ τις σιχαίνομαι.Εεε σαν σκέψη του πέρασε.Είδες κι αυτοί οι γλυκούληδες κάπου θέλουν να ξεσπάσουν.Και μένα με πιάνουν αυτά.Μόλις αδιαθετώ θέλω τρέλες!!Οταν φτάνουν οι γόνιμες όμως και μετά!!!Αχχ λέω μη κουνηθώ μη τυχόν είμαι!!Μπολικη τρέλα έχουμε σαν ζευγάριιιι!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 42 λεπτά , anemoni1989 είπε:

να πας νοσοκομειο...θα σου κανουν και τζαμπα χοριακη,...χαχαχα περα απο την πλακα μπορει να εχεις καποιο θεμα στο πεπτικο...μπορει να ειναι παλινδρομηση.μην το αφηνεις αλλο..αν ηταν εγκυμοσυνη θα ειχε φανει στο τεστ.οι εμετοι προκαλουνται απο την αυυξηση της β χοριακης και της προγεστερονης.

6penp2.png

πρίν από 22 λεπτά , Ani ani είπε:

Καλο μήνα στο @elenakii22 μας!! Πως εισαι εσυ?

καλα ειμαι κοριτσι μου...εχουν ξεκινησει οι παραλαβές στο κατάστημα κ δε χωραμε ουτε να μπούμε....τρέξιμο ασε!εσυ τι κανεις πως πας?απο κιλα πως εισαι?εγω πρεπει να εχω παρει 2 κ μου έχει πέσει λιγο βαρυ...τεσπα τι να κανουμε θα προσεχω περισσοτερο..

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 20 λεπτά , marillia είπε:

Και το κόστος?

Αγάπη το κόστος είναι σχετικό. Το κάθε φαρμακείο το πουλάει ανάλογα από την αποθήκη ή από την εταιρεία που τα προμηθεύεται!

Είναι ωραίο να έχετε τρέλα σα ζευγάρι!

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Farmakotriftena είπε:

Είναι ωραίο να έχετε τρέλα σα ζευγάρι!

Ναι ο καθένας έχει την τρέλα του!!Και συμπληρώνουμε ο ένα τον άλλον.Εγώ τον μαζεύω και αυτός όταν πέφτω με ξεσηκώνει!!Σπίτι βρίσκεσαι τώρα?Εγώ παώ να βγάλω το ένα πλυντήριο να βάλω άλλο!!

πρίν από 8 λεπτά , elenakii22 είπε:

καλα ειμαι κοριτσι μου...εχουν ξεκινησει οι παραλαβές στο κατάστημα κ δε χωραμε ουτε να μπούμε....τρέξιμο ασε!εσυ τι κανεις πως πας?απο κιλα πως εισαι?εγω πρεπει να εχω παρει 2 κ μου έχει πέσει λιγο βαρυ...τεσπα τι να κανουμε θα προσεχω περισσοτερο..

Δυσκολες οι παραλαβες σε καταλαβαινω..εγω δεν εχω ζυγαρια σπιτι κ ειμαι μια χαρα χαχα...θα ζυγιστω στο γιατρο αλλα ιδια μου φαινομαι! Δεν σε κοβω για ανθρωπο που κανει ατασταλιες! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...