Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

@Farmakotriftena μην στεναχωριέσαι καθόλου!!! Ερχεται ο Σεπτέμβρης που θα είναι ένας πολύ καλός μήνας!!! μαζί με τη σπορά, θα έρθουν και σποράκια στη κοιλίτσα!!!

@anemoni1989 είναι οντως πολύ νωρις να δείξει και εμείς σε παρασύραμε απο τον ενθουσιασμό μας!!! Περίμενε, όπως είπες, 10μερούλες και μπορεί να έχει γίνει το θαυματάκι!!!

Κορίτσια μου καλό μήνα!!!! Καλό φθινόπωρο με πολλή αγαπη και θετική ενεργεια!!!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

καλο μηνα κοριτσια!

@Farmakotriftena πατε για τον επομενο μηνα κοριτσι!κανε εκει τη γυμναστικη σου τωρα που μπορεις γτ δε λιγο θα αλλαξει ολο σου το πρόγραμμα!!!

@anemoni1989 κ εγω 3 μερες πριν την καθυατερηση αρνητικο ειχα!οποτε ακομα δε ξερεις!!!μπορει να το πιασατε ημερομηνια μου δε το περίμενες!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Just now, elenakii22 είπε:

καλο μηνα κοριτσια!

@Farmakotriftena πατε για τον επομενο μηνα κοριτσι!κανε εκει τη γυμναστικη σου τωρα που μπορεις γτ δε λιγο θα αλλαξει ολο σου το πρόγραμμα!!!

@anemoni1989 κ εγω 3 μερες πριν την καθυατερηση αρνητικο ειχα!οποτε ακομα δε ξερεις!!!μπορει να το πιασατε ημερομηνια μου δε το περίμενες!

Ποιος ξέρει??? Θα δείξει πάντως!!! Αυτοί οι εμετοί πάντως ρε παιδάκι μου πολύ με κούφαναν... Είδωμεν!!!! (για να μην αναφέρω πάλι το πρώτο τεστ που έκανα και καταντήσω γραφική!!!! αχαχαχχαχα) Αυτή τη φορά πάντως θα περιμένω και επίσημα την καθυστέρηση!!! και λίγες μέρες παραπάνω για να πιάσω όλα τα ενδεχόμενα!!!!

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

πρίν από 5 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Ποιος ξέρει??? Θα δείξει πάντως!!! Αυτοί οι εμετοί πάντως ρε παιδάκι μου πολύ με κούφαναν... Είδωμεν!!!! (για να μην αναφέρω πάλι το πρώτο τεστ που έκανα και καταντήσω γραφική!!!! αχαχαχχαχα) Αυτή τη φορά πάντως θα περιμένω και επίσημα την καθυστέρηση!!! και λίγες μέρες παραπάνω για να πιάσω όλα τα ενδεχόμενα!!!!

Πάντως οι εμετοί βρε κορίτσι είναι νωρίς για σύμπτωμα... Γιατί οι εμετοί δεν είναι τπτ άλλο από ορμονική διαταραχή που τους προκαλούν αλλά μπορεί ήδη η ορμόνη να έχει ανέβει και απλά να μην την ανιχνευσε το τεστ. Κατά την Πέμπτη κανε ένα ακόμα αλλά πάρε άλλο τεστ ή ακόμα καλύτερα πήγαινε για χοριακη.

Εγώ κορίτσια μου δεν ήλπιζα γι'αυτό τον μήνα. η απογοήτευσή μου εντοπίζεται πιο πολύ στο τι σκ@τ@ γίνεται.... Την κόρη μου την έπιασα με την μυρωδιά που λένε. Ούτε καν προσπαθούσαμε και τώρα 5 μήνες εντατικής προσπάθειας και τπτ.

yplDp3.png

πρίν από 9 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Πάντως οι εμετοί βρε κορίτσι είναι νωρίς για σύμπτωμα... Γιατί οι εμετοί δεν είναι τπτ άλλο από ορμονική διαταραχή που τους προκαλούν αλλά μπορεί ήδη η ορμόνη να έχει ανέβει και απλά να μην την ανιχνευσε το τεστ. Κατά την Πέμπτη κανε ένα ακόμα αλλά πάρε άλλο τεστ ή ακόμα καλύτερα πήγαινε για χοριακη.

Εγώ κορίτσια μου δεν ήλπιζα γι'αυτό τον μήνα. η απογοήτευσή μου εντοπίζεται πιο πολύ στο τι σκ@τ@ γίνεται.... Την κόρη μου την έπιασα με την μυρωδιά που λένε. Ούτε καν προσπαθούσαμε και τώρα 5 μήνες εντατικής προσπάθειας και τπτ.

Ναι το ξερω...απλά όλα μαζί μου φανηκε κουλό... Anyway....άλλο τεστ δεν θα κανω...τουλάχιστον όχι πριν έχω καθυστερηση (την οποία θα αρχισω να μετραω μετα τις 10 Σεπτέμβρη για να είμαι σίγουρη)!!!

Υπομονή και θα έρθουν τα καλά μαντάτα και για εσένα!!! 5 μήνες δεν είναι μεγάλο διάστημα όπως έχουμε ξαναπεί... Σίγουρα όμως είναι αρκετό για να στρεσαριστεί κάποιος!!! Αν κάνουμε σεξάκι με τα αγοράκια μας συχνά και αβίαστα σίγουρα κάτι θα έρθει!!!! ;) 

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα όμορφες. Καλό μήνα να έχουμε, γεμάτο με θετικά τεστ. Θα χαιρόμαστε με κάθε θετικό και δεν θα στεναχωριόμαστε με τα αρνητικά ή την έλευση της περιόδου!

@anemoni1989 Δεν πειράζει. Άλλωστε είναι πολύ νωρίς. Και για όποια συμπτώματα, και για να δείξει το τεστ.

@Farmakotriftena Πέντε μήνες είναι πολύ μικρό διάστημα για να αγχώνεσαι ή να ανησυχείς. Εσύ και λόγω σπουδών το καταλαβαίνεις καλύτερα από όλες μας. Ούτε ότι το πρώτο ήρθε γρήγορα σημαίνει κάτι. Το μόνο που σημαίνει είναι ότι είστε μια χαρά γόνιμο ζευγάρι και δεν έχετε να ανησυχείτε για τίποτα. Θα έρθει και το δεύτερο είναι θέμα χρόνου. Η ξαδέρφη μου (το έχω ξαναπει νομίζω) το πρώτο με τη μία. Μετά στο δεύτερο ένα χρόνο προσπαθούσε μέσα στο άγχος. Της έλεγε ο γιατρός της "Δευτερο παιδί θα κάνεις όταν αποβάλεις το άγχος σου". Κάποια στιγμή λοιπόν, μετά από ένα χρόνο, είπαν με τον άντρα της "το παιδάκι μας το έχουμε, αν έρθει και το δεύτερο έχει καλώς, αν όχι δεν πειράζει". Τον ίδιο μήνα έμεινε έγκυος. Και σήμερα γενάει! Και τώρα που το σκέφτομαι θα πάρω τη θεία μου να δω μήπως έχει γεννήσει κιόλας.

Φιλιά κόρες και καλό μήνα (τον αγαπώ τον Σεπτέμβρη, γιατί είναι ακόμα καλοκαίρι, αλλά δεν κάνει τρελή ζέστη. Και γιατί έχω και γενέθλια αυτό το μήνα - αν και αυτό το τελευταίο στην ηλικία μου θα πρέπει να το ξεχνάω σιγά σιγά...).

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Ναι το ξερω...απλά όλα μαζί μου φανηκε κουλό... Anyway....άλλο τεστ δεν θα κανω...τουλάχιστον όχι πριν έχω καθυστερηση (την οποία θα αρχισω να μετραω μετα τις 10 Σεπτέμβρη για να είμαι σίγουρη)!!!

Υπομονή και θα έρθουν τα καλά μαντάτα και για εσένα!!! 5 μήνες δεν είναι μεγάλο διάστημα όπως έχουμε ξαναπεί... Σίγουρα όμως είναι αρκετό για να στρεσαριστεί κάποιος!!! Αν κάνουμε σεξάκι με τα αγοράκια μας συχνά και αβίαστα σίγουρα κάτι θα έρθει!!!! ;) 

Αν συνεχιστούν οι εμετοί θέλω να πας να το κοιτάξεις όμως. Μακάρι να είναι εγκυμοσύνη κι αν είναι εγκυμοσύνη θα δείξει πολύ νωρίτερα από 10/9 γιατί για να φτάσεις στο σημείο να έχεις εμετούς (από εγκυμοσύνη) σημαίνει πως ήδη υπάρχει ορμονικο σκαμπανευσμα και ήδη η χοριακη γοναδοτροπινη έχει ανέβει. Μπορεί και να λέω βλακείες βέβαια. Φαρμακοποιός είμαι οχι γιατρός. Τι άλλο έχεις πέρα από τους εμετους; πόσους έχεις κανει; έχεις και διάρροια;

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. Garifalia1 ΠΗΤ 19-24/9/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

2. Alekagala ΠΗΤ  9/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!!

3. oneira_glyka ΠΗΤ  23/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

4. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

5. dimitroula30  ΠΗΤ  17/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

6. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

7. elenakii22 ΠΗΤ  22/3/2018!!!

8. maria1988  ΠΗΤ  2/4/2018!!!

9. Ani ani   ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 1500!!!

10. Olivia3 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 2500!!!

11. stalitsa82 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 347!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. orianna  20/8/2017!!!

2. linaa  23/8/2017!!!

3. Vila 28/8/2017!!!

4. μπουμπού92 3/9/2017!!!

5. Koulouri 3/9/2017!!!

6. alina80 9/9/2017!!!

7. Μαρθα Κ 11/9/2017!!!

8. andrianni  12/9/2017!!!

9. ElektraGr  12/9/2017!!!

10. caramel_83  15-20/9/2017!!!

11. Vana87 20/9/2017!!!

12. λουπιτα 20-23/9/2017!!!

13. Farmakotriftena 1/10/2017!!!

14. Nati85 2/10/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

Καλημερα κοριτσακια, καλο μηνα!!! εχει αλλαξει τελειως η ψυχολογια μου, μιας και το καλοκαιρι δεν μου αρεσει σαν εποχη, και σημερα ειναι ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ :D:D 

@marillia μου σε εβγαλα απο το πινακακι, οποτε θελεις πες μου να σε βαλω, χαιρομαι που το βλεπεις πιο χαλαρα :) 

@Farmakotriftena μην απογοητευεσαι καλη μου, θα ερθει και το δευτερο

@anemoni1989 ειναι πολυ νωρις καλε, περιμενε μια εβδομαδα και ξανακανεις τεστακι ;) 

@orianna εσενα αγαπη τι αναμονη να βαλω στον πινακα?

• Μου αρέσει 3

1 hour ago, Farmakotriftena είπε:

Αν συνεχιστούν οι εμετοί θέλω να πας να το κοιτάξεις όμως. Μακάρι να είναι εγκυμοσύνη κι αν είναι εγκυμοσύνη θα δείξει πολύ νωρίτερα από 10/9 γιατί για να φτάσεις στο σημείο να έχεις εμετούς (από εγκυμοσύνη) σημαίνει πως ήδη υπάρχει ορμονικο σκαμπανευσμα και ήδη η χοριακη γοναδοτροπινη έχει ανέβει. Μπορεί και να λέω βλακείες βέβαια. Φαρμακοποιός είμαι οχι γιατρός. Τι άλλο έχεις πέρα από τους εμετους; πόσους έχεις κανει; έχεις και διάρροια;

Πρησμένο στήθος, το στομαχι μου μια ετσι μια γιουβετσι, πονους στην κοιλια (δεξια και αριστερά) και σημερα και χθες και στη μεση σαν να περιμενω να αδιαθετήσω από ωρα σε ωρα..και υγρά πολλά...φαντασου πηγα ηδη στην τουαλετα δυο φορες σιγουρη ότι μου ρθε περιοδος νωρίτερα!!!αλλά τίποτα! Διάρροιες όχι δεν εχω, αντίθετα θα έλεγα ότι πάω λιγότερο τουαλετα από ότι συνηθως, αλλά δεν με χαρακτηρίζεις και δυσκοίλια (σκεφτηκα εξ αρχης το ενδεχόμενο γαστρεντεριτιδας)...και τρωμε τα ιδια με το φιλο μου για να πω ότι έπαθα δηλητηρίαση... ή κάποια ήπια γαστρίτιδα περνάω, ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο!!!! :?

cO4Yp3.png

πρίν από 18 λεπτά , caramel_83 είπε:

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. Garifalia1 ΠΗΤ 19-24/9/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

2. Alekagala ΠΗΤ  9/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!!

3. oneira_glyka ΠΗΤ  23/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

4. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

5. dimitroula30  ΠΗΤ  17/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

6. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

7. elenakii22 ΠΗΤ  22/3/2018!!!

8. maria1988  ΠΗΤ  2/4/2018!!!

9. Ani ani   ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 1500!!!

10. Olivia3 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 2500!!!

11. stalitsa82 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 347!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. orianna  20/8/2017!!!

2. linaa  23/8/2017!!!

3. Vila 28/8/2017!!!

4. μπουμπού92 3/9/2017!!!

5. Koulouri 3/9/2017!!!

6. alina80 9/9/2017!!!

7. Μαρθα Κ 11/9/2017!!!

8. andrianni  12/9/2017!!!

9. ElektraGr  12/9/2017!!!

10. caramel_83  15-20/9/2017!!!

11. Vana87 20/9/2017!!!

12. λουπιτα 20-23/9/2017!!!

13. Farmakotriftena 1/10/2017!!!

14. Nati85 2/10/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

Καλημερα κοριτσακια, καλο μηνα!!! εχει αλλαξει τελειως η ψυχολογια μου, μιας και το καλοκαιρι δεν μου αρεσει σαν εποχη, και σημερα ειναι ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ :D:D 

@marillia μου σε εβγαλα απο το πινακακι, οποτε θελεις πες μου να σε βαλω, χαιρομαι που το βλεπεις πιο χαλαρα :) 

@Farmakotriftena μην απογοητευεσαι καλη μου, θα ερθει και το δευτερο

@anemoni1989 ειναι πολυ νωρις καλε, περιμενε μια εβδομαδα και ξανακανεις τεστακι ;) 

@orianna εσενα αγαπη τι αναμονη να βαλω στον πινακα?

Καραμελιτσα θα σου πω σύντομα μιας και χτες το βράδυ είδα στο τεστ γραμμουλα λίγο πιο ανοιχτή από του ελεγχου

6penp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , orianna είπε:

Καραμελιτσα θα σου πω σύντομα μιας και χτες το βράδυ είδα στο τεστ γραμμουλα λίγο πιο ανοιχτή από του ελεγχου

ΒΟΥΡ στο ψητο τοτε :P:P

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, marillia είπε:

@oriannaμου πως πήγε χτεσ η επίσκεψη στον ουρολόγο?

Όλα καλά κοριτσάκι μου. Δεν έχει τίποτα. Μας είπε ότι είναι γόνιμο το σπερμα να κάνουμε προσπάθειες και αν θέλει να πάρει προφερτιλ για επιπλέον ενίσχυση του σπέρματος.είμαι και στις γόνιμες και θα τον ξεζούμισω αυτόν τον μήνα αν δεν πάει τίποτα στραβά πάλι.εσύ όλα καλά;

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

Κορίτσια θέλω γνώμες. Δυο μήνες τώρα θερμομετρούμαι το πρωί. Χτες έσπασα το θερμόμετρο (το απλό, το λεπτό, το κλασικό). Λέω στον άντρα μου να πάρει ένα. Θυμήθηκε ο καημένος που είχα πει πριν μερες ότι θέλω ένα με δύο δεκαδικά, και πήγε και πήρε ένα ηλεκτρονικό (το οποίο δεν μετράει δύο δεκαδικά, αλλά αυτό είναι άλλο). Σήμερα το πρωί μου δείχνει 36,1. Το άλλο πριν την ωορρηξία με έδειχνε κατά μέσο όρο 36,5, και μετά (από την Κυριακή δηλαδή) 36,6-36,7. Χτες δεν ξέρω, το έσπασα πριν μετρηθώ. Πάντα το πρωί μετριέμαι, στις 7.00 που ξυπνάω. Είναι η διαφορά του θερμομέτρου; Γιατί για να αδιαθετήσω είναι νωρίς (έχω μια βδομάδα ακόμα) και πάλι δεν θα έπεφτε τόσο πολύ. Να πάω να πάρω και ένα από τα απλά, να τα βάλω και τα δύο και να συγκρίνω;

Μήπως το έβγαλα γρήγρα; Να περιμένω μέχρι να σταματήσει να σφυράει;

1 hour ago, orianna είπε:

Όλα καλά κοριτσάκι μου. Δεν έχει τίποτα. Μας είπε ότι είναι γόνιμο το σπερμα να κάνουμε προσπάθειες και αν θέλει να πάρει προφερτιλ για επιπλέον ενίσχυση του σπέρματος.είμαι και στις γόνιμες και θα τον ξεζούμισω αυτόν τον μήνα αν δεν πάει τίποτα στραβά πάλι.εσύ όλα καλά

Mπράβοοοοοο!!Κάτι μου λεει ότι θα σας πάνε όλα τέλειαααα!!Μου θυμίζεται εμάς.Σεπτέμβρη κάναμε εξετάσεις και Στη περίοδο του Νοεμβρίου έμεινα έγκυος!!Εγώ έχω όμορφη διάθεσηηη!!Δεν θέλω όμως να ρθεί ο χειμώνας!!Τον μισώωωω!!

@alina80μου έχω την εντύπωση δεν πωλούνται πλέον θερμόμετρα υδραργύρου.Πιστεύω έχει διαφορά με το ηλεκτρονικό!!

• Μου αρέσει 1

Καλό μήνα κορίτσια μου εύχομαι αυτός μήνα να μας φέρει και άλλες εγκυουλες.... Εγώ περιμένω σε δέκα μέρες εύχομαι να μην έρθει!!!πολλά φιλάκια σε όλες και δεν το βάζουμε κάτω προσπαθούμε και θα έρθει σύντομα σε όλες μας!!! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...