Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Λοιπόν εσυ είσαι ο άνθρωπος μου! Ακολούθησα τις οδηγίες κατά γράμμα...το άφησα στο ουρομποξ 10 -  15 δευτερόλεπτα όπως έλεγε κρατωντας προσεκτικα ώστε ώστε είναι μόνο τα 2/3 μέσα στα ούρα (ετσι ελεγε). Βάζω τ καπάκι και το ακουμπάω στο νιπτήρα γιατι έλεγε πρέπει να ναι σε ίσια επιφάνεια... Στο λεπτό είχε γίνει μωβ Η γραμμή ελέγχου ελέγχου αμέσως άρχισε σιγά σιγά σιγά τονίζεται και η άλλη που εγινε μωβ σκούρα και τ παραθυράκι ροζ.... Το βουτάω και πάω στον φιλο μου κλπ κλπ κλπ και μετά λέω "βρε έλεγε να το αφήσω 5 λεπτά " και το ακουμπάω πάνω σε μια επιφανεια πάλι (μη πιστεύοντας ότι θα αλλάξει κατι). Ε μετά από κάνα λεπτό είχε αρχίσει να ξεθωριάζει μέχρι που άσπρισε το τετράγωνο εντελώς.... Αυτά. Η γραμμή ελέγχου παρεμεινε

Αύριο το πρωί! Το πήρα προσωπικά πλέον! Δε γίνεται να είμαι τόσο ανάποδη! Ή αρνητικό ή θετικό! Τί μου κοτσαρονται και τα 2 και με μπερδεύουν!!!!

Αυριο πρωι ραντεβου με το δευτερο τεστ στο χερι! Απο τις 8 θα ειμαι ξυπνια κ θα ελεγχω τα μηνυματα!!! Καλη επιτυχια με πολλα +++++++++

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , Ani ani είπε:

Αυριο πρωι ραντεβου με το δευτερο τεστ στο χερι! Απο τις 8 θα ειμαι ξυπνια κ θα ελεγχω τα μηνυματα!!! Καλη επιτυχια με πολλα +++++++++

Αχαχαχχαχαχαχα θενξ!!!!!! :):):) 

cO4Yp3.png

1 ώρα πρίν, anemoni1989 είπε:

Κοριτσια λοιπον, εκανα ενα τεστακι που λεγεται first step (γιατί δεν βρήκα και πολλά άλλα...)... Ενω στην αρχη λοιπον σχηματιστηκαν 2 θετικες γραμμες (τεραστιες που εκαναν καραμπαμ) εκανα τη μαλακια και το σηκωσα για να το δειξω στο φιλο μου! Το ειδε και αυτος! Μετα απο λιγο λοιπον και επειδη φοβήθηκα μηπως ηταν λαθος που το σηκωσα πριν περάσουν τα 5 λεπτά το άφησα κάτω παλι, έγινε λευκό το παραθυράκι! Τώρα τι φαση;; εν τω μεταξυ έκανα και 3ο εμετο σήμερα... Anyway, καλού κακού θα κάνω και ένα 2ο clear blue αύριο γιατί αυτό δε μου γέμισε το μάτι...Αλλά νομίζω και πάλι ότι θα ναι αρνητικό... Για παν ενδεχόμενο ωστόσο θα το τσεκάρω!!! :)

first step εχω κανει και γω και μου ειπαν στο φαρμακειιο οτι ειναι πολυ εγκυρα τεστ και ανισχευουν και νωρις.ενα κουτακι ειχε που εβγαζε δυο γραμμες μεσα?η δυο ξεχωριστα κουτακια?

6penp2.png

1 hour ago, anemoni1989 είπε:

Αχαχαχχαχαχαχα θενξ!!!!!! :):):) 

αυτο που πιθανολογω ειναι πως η γραμμη που ειδες ηταν τα ουρα που εξαφανιζοταν.οταν κανουμε το τεστ τα ουρα παιρνανε απο το παραθυρο ελεγχου και αποτελεσματος και το χρωματιζουν ολο με το εκαστοτε χρωμα που χρησιμοποιει η εταιρεια..μπλε ροζ μωβ κτλ.στη συνεχεια καθως τα ουρα εξατμιζονται το παραθυρο αποτελεσματος γινεται λευκο  και στο αλλο σχηματιζεται η γραμμη ελεγχου για να σου δειξει οτι εκανες σωστα το τεστ.μηπως τα ουρα λοιπον καθως απορροφουνταν σχηματισαν μια τυχαια  γραμμη που την ειδες και την περασες για θετικο αποτελεσμα?

η αλλη περιπτωση ειναι του ελλατωματικου τεστ.θα δειξει το clear blue τι απο τα δυο εγινε.

6penp2.png

Διαφημίσεις

14 ώρες πρίν, caramel_83 είπε:

καλημερα παρεουλα, 

@Nati85 ειναι και σε δυσκολη ηλικια μωρε το μικρακι σου , υπομονη θελει:?

αγαπη μου μην σε παιρνει απο κατω, χαλαρωσε για 1-2 μηνες, απολαυσε τον αντρα σου και μην μετρας θερμοκρασιες τεστακια κλπ, αστο για λιγο στο χαλαρο και μετα ξαναξεκινας παλι πιο οργανωμενα ;) η ροη σου ηρθε κανονικα?

εμφυτευση μυριζει κοριτσι, αντε να μας πεις τα ευχαριστα να μας μπει καλα το φθινοπωρακι :D 

@marillia αγαπη αν ξερεις επομενη ημερομηνια αναμονης πες μου να σε αλλαξω στο πινακακι μας ;) 

οντως οι κριοι ειστε ετσι, εχω φιλη κριο, εγω ειμαι παρθενακι (δεν θελω αρνητικα σχολια :P ) 

θετικα νεα να μας πεις ;)  ποτε ειναι η επομενη ημερομηνια αναμονης?

20 Σεπτεμβρίου περιμενω.τωρα μπορει και 23.παντως εκει υπολόγισε 

Καλημέρα Κόρες !! Λοιπόν, το αποτέλεσμα του clear blue αρνητικό, χωρίς παρατράγουδα αυτή τη φορά!!! Άρα εγώ περιμένω επισήμως την αλλη εβδομαδα (όπου και θα φανεί αν έχω όντως συμπτώματα ή με περιτριγυρίζει κάποια γαστρεντερίτιδα!!!)

@orianna μου, το first step ήταν ξεκάθαρα θετικο.... ηταν ροζ το παραθυρακι με μια καραμπαμ μωβ γραμμη μεσα...και μετα απλα ξεβαψε...

• Μου αρέσει 2

cO4Yp3.png

πρίν από 22 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Καλημέρα Κόρες !! Λοιπόν, το αποτέλεσμα του clear blue αρνητικό, χωρίς παρατράγουδα αυτή τη φορά!!! Άρα εγώ περιμένω επισήμως την αλλη εβδομαδα (όπου και θα φανεί αν έχω όντως συμπτώματα ή με περιτριγυρίζει κάποια γαστρεντερίτιδα!!!)

Καλημέρα ανεμόνη μου!!Ελπίζω να χαλάρωσες λίγο τώρα.Πότε δεν ξέρεις βέβαια.

Καλημέρα κορίτσιαααα!!

πρίν από 25 λεπτά , anemoni1989 είπε:

@orianna μου, το first step ήταν ξεκάθαρα θετικο.... ηταν ροζ το παραθυρακι με μια καραμπαμ μωβ γραμμη μεσα...και μετα απλα ξεβαψε...

Μεχρι νάρθει μην χάνεις τις ελπίδες σου....  Εγω ειχα κανει χοριακη 7μερες πριν την ημερα που θα αδιαθετουσα και ηταν αρνητικό,  ενω τη μερα που θαναδιαθετουσα ειχα θετικο clear blue και 63μονάδες χοριακη

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

Κορίτσια Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας!! Ούτε απογοητεύομαι ούτε στεναχωριέμαι....άλλωστε παραείναι νωρίς για να απογοητεύσω, αλλά και πάλι είναι μόλις η πρώτη φορά που προσπαθούμε οποτε είναι πολύ κουλ!! Αυτό μόνο που με στεναχωρεί, είναι η σκέψη πως αν το πρώτο τεστ έπεφτε στα χέρια κοπέλας που προσπαθεί καιρό και θέλει απεγνωσμένα ενα παιδακι, θα την απογοητευε απεριόριστα... Οπότε χαίρομαι που έπεσε στα δικά μου χέρια το εν λόγω (ελαττωματικό μαλλον) τεστ και όχι σε κάποια άλλη κοπέλα προξενώντας της θλίψη... Ποια περιμένουμε τωρα;;;

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσι τι έπαθες.... Τέλος πάντων. Κάτσε να δούμε. . .

Λοιπόν εγώ αδιαθετησα. Εντάξει στενοχωρήθηκα λίγο αλλά το περίμενα. Ήμουν σίγουρη πως δεν είμαι. Βέβαια αν αργούσε άλλες 2 μέρες θα άρχισα να το πιστεύω κι εγω. @caramel_83 βάλε με για 1/10 και βλέπουμε.. 

yplDp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Farmakotriftena είπε:

Λοιπόν εγώ αδιαθετησα. Εντάξει στενοχωρήθηκα λίγο αλλά το περίμενα. Ήμουν σίγουρη πως δεν είμαι. Βέβαια αν αργούσε άλλες 2 μέρες θα άρχισα να το πιστεύω κι εγω. @caramel_83 βάλε με για 1/10 και βλέπουμε.

Λογικό γλυκιά μου!!Ολες μια στεναχώρια την έχουμε!Μαζί σχετικά αδιαθετήσαμε!!Πάμε τον άλλο μήνα και μακάρι να είμαστε τυχερούλεςςς!!

πρίν από 21 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Κορίτσια Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας!! Ούτε απογοητεύομαι ούτε στεναχωριέμαι....άλλωστε παραείναι νωρίς για να απογοητεύσω, αλλά και πάλι είναι μόλις η πρώτη φορά που προσπαθούμε οποτε είναι πολύ κουλ!! Αυτό μόνο που με στεναχωρεί, είναι η σκέψη πως αν το πρώτο τεστ έπεφτε στα χέρια κοπέλας που προσπαθεί καιρό και θέλει απεγνωσμένα ενα παιδακι, θα την απογοητευε απεριόριστα... Οπότε χαίρομαι που έπεσε στα δικά μου χέρια το εν λόγω (ελαττωματικό μαλλον) τεστ και όχι σε κάποια άλλη κοπέλα προξενώντας της θλίψη... Ποια περιμένουμε τωρα;;;

Λοιπον ειχα κανει απο απορια τεστακι 9 μερες πριν την περιοδο διοτι ειχαν ξεκινησει οι ενοχλησεις κ ηταν αρνητικοτατο..με 2 μερες καθυστερηση αργοτερα βγηκε στο δευτερολεπτο θετικο! Οποτε περιμενε ακομα λιγο!!

πρίν από 18 λεπτά , Ani ani είπε:

Λοιπον ειχα κανει απο απορια τεστακι 9 μερες πριν την περιοδο διοτι ειχαν ξεκινησει οι ενοχλησεις κ ηταν αρνητικοτατο..με 2 μερες καθυστερηση αργοτερα βγηκε στο δευτερολεπτο θετικο! Οποτε περιμενε ακομα λιγο!!

Φυσικα και θα περιμένω!! Δεν προδικαζω τίποτα!!! Άλλωστε είναι και αυτοί οι εμετοί στη μέση και οι ενοχλησεις που παρά τα τεστ δεν σταμάτησαν...οπότε μάλλον ψυχολογικό δεν είναι  (περα απο το ότι εμετο λόγω ψυχολογικού Δ εχω κάνει ποτέ στη ζωή μου, ούτε καν στις Πανελληνιες)!!! Άλλωστε σε 10 μερες το πολύ θα ξέρω και με σιγουριά!!! :) 

• Μου αρέσει 2

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...