Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Μας κουφανες δεν καταλαβα οι οδηγιες τι λενε σε αυτα? Δεν ξερω το θετικο στα clear blue βγαινει αμεσως με τ ο που το βρεχεις εμφανιζεται

Ουφ εχεις μερες υπομονη!!!

Υπομονη δεν μπορω να καμω κατι αλλο! :)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 7 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Έλεγε ότι με το που κλείσεις το καπάκι το αφήνεις 5 λεπτά και αν είναι θετικό θα εμφανιστεί αμέσως... Εκεί την πάτησα...είδα τη γραμμή και το πήρα για μ του τη δείξω...Και μετά εξαφανίστηκε!!! (Σας είπα όλα τα κουλά σε εμενα!!!!) Θα κάνω και αύριο μ τα πρώτα πρωινά το clear blue γιατι τώρα μου χει εξιτάρει το ενδιαφέρον... Δεν είμαστε καλά...!!!!!

Ναι κανε!! μπορει να ηταν ελατωματικο κ να εξατμιστηκε αμεσως τι να πω!  δεν εμφανιζετε καθολου αλλη γραμμη εκτος αν ειδες μεσα την γραμμουλα της εξατμησης αλλα αυτη ειναι αχνη δεν την ξεχωριζεις.

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ναι κανε!! μπορει να ηταν ελατωματικο κ να εξατμιστηκε αμεσως τι να πω!  δεν εμφανιζετε καθολου αλλη γραμμη εκτος αν ειδες μεσα την γραμμουλα της εξατμησης αλλα αυτη ειναι αχνη δεν την ξεχωριζεις.

Καλέ ήταν πεντακάθαρη...Και απλά μετά από λίγο άρχισε να σβήνει μέχρι που έσβησε εντελώς! Δεν ξέρω τι να πω!!! Έχουμε λιώσει στα γέλια με το φιλο μου! Μου λέει μέχρι και σε αυτό ανάποδη εισαι!!!! :P

cO4Yp3.png

Μάλλον περίεργο είναι αυτό ναι κάνε το πρωί.πφ ανεμονη μου και αγωνιούσα .τι ώρα θα το κάνεις;μπας.και προλάβω πριν πάω δουλειά και μάθω τα νέα σου;όλη όλη τη θετική ενέργεια μου σου στέλνω

Α! Και ήταν και μωβ! Όχι γκρι και αχνη που γράφει στις οδηγίες...τι να πω;;;;

Just now, rozoulini είπε:

Μάλλον περίεργο είναι αυτό ναι κάνε το πρωί.πφ ανεμονη μου και αγωνιούσα .τι ώρα θα το κάνεις;μπας.και προλάβω πριν πάω δουλειά και μάθω τα νέα σου;όλη όλη τη θετική ενέργεια μου σου στέλνω

Αχ! Σε ευχαριστω πολυ κοριτσι μου! Συνηθως ξυπναω νωρις γιατι με ξυπναει η σκυλα μου!!! :P Εχω καταμπερδευτει ομως!!!! Και πανω που με ειχε πιασει τρεμουλο, παω να το ξαναδω και τ λεω "εεεεε μάλλον δεν είμαι! Αυτο τρελαθηκε"!!! Οτι να ναι ομως!! Οτι να ναι!!!!

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Α! Και ήταν και μωβ! Όχι γκρι και αχνη που γράφει στις οδηγίες...τι να πω;;;;

Αχ! Σε ευχαριστω πολυ κοριτσι μου! Συνηθως ξυπναω νωρις γιατι με ξυπναει η σκυλα μου!!! :P Εχω καταμπερδευτει ομως!!!! Και πανω που με ειχε πιασει τρεμουλο, παω να το ξαναδω και τ λεω "εεεεε μάλλον δεν είμαι! Αυτο τρελαθηκε"!!! Οτι να ναι ομως!! Οτι να ναι!!!!

Εγω θα ειχα πεθανει απο αγχος τετοια ωρα θα ετρεχα στους δρομουν να βρω φαρμακειο!!! ^_^ Με το καλο να δεις +++ 

Just now, Cartoo_n είπε:

Εγω θα ειχα πεθανει απο αγχος τετπια ωρα θα ετρεχα στους δρομουν να βρω φαρμακειο!!! ^_^ Με το καλο να δεις +++ 

Έχω πάρει ήδη το clear blue. .. Αυτό το τεστ δε μου γέμισε το μάτι εξ αρχής οποτε έψαξα σε κανα 2 φαρμακεία και βρήκα ένα που ειχε τα μονά οποτε το πήρα... λες και το ήξερα!!! Αχαχαχχαχαχα ότι να ναι!!! Νιώθω τόσο ηλίθια!!!

cO4Yp3.png

πρίν από 5 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Έχω πάρει ήδη το clear blue. .. Αυτό το τεστ δε μου γέμισε το μάτι εξ αρχής οποτε έψαξα σε κανα 2 φαρμακεία και βρήκα ένα που ειχε τα μονά οποτε το πήρα... λες και το ήξερα!!! Αχαχαχχαχαχα ότι να ναι!!! Νιώθω τόσο ηλίθια!!!

Διαβασα απο μια κοπελα που ηταν εγκυος οτι εκανε τεσσερα τεστ και ενω ολα τα τρια βγηκαν θετικα το prentictor της βγηκε αρνητικο και σχολιαζε οτι δεν συνισταται!!!Για το clear blue δεν βρηκα καποιο αρνητικο σχολιο.

Εγω πιστευω σαν την χοριακη δεν εχει τα αλλα ειναι τζαμπα λεφτα :)

@Cartoo_n μου δεν είχα σκοπό μ κάνω, αλλά επειδή σήμερα εκανα στο άκυρο 3 εμετούς, σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα προβληματίστηκα και το πήρα για την πλάκα μου περισσότερο...μη πιστεύοντας ότι θα δείξει κάτι (δεν στο κρυβω)... Αλλά αυτό με κουφανε!!!! Η αληθεια ειναι πως τετοιου ειδους εξέλιξη δεν την περίμενα!!!!!!

cO4Yp3.png

πρίν από 4 λεπτά , anemoni1989 είπε:

@Cartoo_n μου δεν είχα σκοπό μ κάνω, αλλά επειδή σήμερα εκανα στο άκυρο 3 εμετούς, σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα προβληματίστηκα και το πήρα για την πλάκα μου περισσότερο...μη πιστεύοντας ότι θα δείξει κάτι (δεν στο κρυβω)... Αλλά αυτό με κουφανε!!!! Η αληθεια ειναι πως τετοιου ειδους εξέλιξη δεν την περίμενα!!!!!!

Επειδη τις τελευταιες ημερες και εγω ειμαι μεσα στο αγχος εχω διαβασει απειρες ιστοριες κοριτσιων. Ολα συμβαινουν!!!! Να κανεις αυριο τεστακι και οτι ποθει πραγματικα η ψυχουλα σου αυτο να δεις :) Αν και χωρις να θελω να σου βαζω ιδεες ή να σε αγχωσω σε περιπτωσεις σαν την δικη σου ή αχνες γραμμουλες το αποτελεσμα ηταν νινακι ^_^

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Cartoo_n είπε:

Επειδη τις τελευταιες ημερες και εγω ειμαι μεσα στο αγχος εχω διαβασει απειρες ιστοριες κοριτσιων. Ολα συμβαινουν!!!! Να κανεις αυριο τεστακι και οτι ποθει πραγματικα η ψυχουλα σου αυτο να δεις :) Αν και χωρις να θελω να σου βαζω ιδεες ή να σε αγχωσω σε περιπτωσεις σαν την δικη σου ή αχνες γραμμουλες το αποτελεσμα ηταν νινακι ^_^

Μα εμένα δεν ήταν αχνή!!! Ήταν καραμπινάτη έντονη μωβ που στην πορεία ξεβαψε!!!

cO4Yp3.png

πρίν από 1 λεπτό , anemoni1989 είπε:

Μα εμένα δεν ήταν αχνή!!! Ήταν καραμπινάτη έντονη μωβ που στην πορεία ξεβαψε!!!

Αυτο σου λεω βρε :) εχω διαβασει περιπτωσεις που βγηκε θετικο και η γραμμουλα ξεβαψε και εχω διαβασει και περιπτωσεις που ηταν απλα αχνη. Και στις δυο περιπτωσεις με βαση αυτα που διαβασα το αποτελεσμα ηταν παιδαρος η κοριτσαρος χεχε ^_^

• Μου αρέσει 1

πρίν από 46 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Καλέ ήταν πεντακάθαρη...Και απλά μετά από λίγο άρχισε να σβήνει μέχρι που έσβησε εντελώς! Δεν ξέρω τι να πω!!! Έχουμε λιώσει στα γέλια με το φιλο μου! Μου λέει μέχρι και σε αυτό ανάποδη εισαι!!!! :P

Πολυ περιεργι αυτο που επαθες! Ενταξει ειναι κουλο να σου συμβει ομως παλι καλα εχεις κ το δευτερο! Ποτε με το καλο το επομενο? Θα μας σκασεις ουυυφ

πρίν από 10 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

@anemoni1989 ούτε εγώ κατάλαβα τι έγινε... λογικά για να βγήκαν και οι δύο γραμμές είσαι. Έγιναν όλα άσπρα μετα; και η γραμμή ελέγχου και η γραμμή της ορμονης;

Λοιπόν εσυ είσαι ο άνθρωπος μου! Ακολούθησα τις οδηγίες κατά γράμμα...το άφησα στο ουρομποξ 10 -  15 δευτερόλεπτα όπως έλεγε κρατωντας προσεκτικα ώστε ώστε είναι μόνο τα 2/3 μέσα στα ούρα (ετσι ελεγε). Βάζω τ καπάκι και το ακουμπάω στο νιπτήρα γιατι έλεγε πρέπει να ναι σε ίσια επιφάνεια... Στο λεπτό είχε γίνει μωβ Η γραμμή ελέγχου ελέγχου αμέσως άρχισε σιγά σιγά σιγά τονίζεται και η άλλη που εγινε μωβ σκούρα και τ παραθυράκι ροζ.... Το βουτάω και πάω στον φιλο μου κλπ κλπ κλπ και μετά λέω "βρε έλεγε να το αφήσω 5 λεπτά " και το ακουμπάω πάνω σε μια επιφανεια πάλι (μη πιστεύοντας ότι θα αλλάξει κατι). Ε μετά από κάνα λεπτό είχε αρχίσει να ξεθωριάζει μέχρι που άσπρισε το τετράγωνο εντελώς.... Αυτά. Η γραμμή ελέγχου παρεμεινε

πρίν από 6 λεπτά , Ani ani είπε:

Πολυ περιεργι αυτο που επαθες! Ενταξει ειναι κουλο να σου συμβει ομως παλι καλα εχεις κ το δευτερο! Ποτε με το καλο το επομενο? Θα μας σκασεις ουυυφ

Αύριο το πρωί! Το πήρα προσωπικά πλέον! Δε γίνεται να είμαι τόσο ανάποδη! Ή αρνητικό ή θετικό! Τί μου κοτσαρονται και τα 2 και με μπερδεύουν!!!!

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...