Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Farmakotriftena είπε:

Είναι νωρίς για τεστ. Κανονικά περιμένω μετά τις 4 του μήνα. Εγώ δεν είμαι έγκυος. Περιμένουμε νέα από ανεμώνη τουλάχιστον που έχει τρανταχτά συμπτώματα

Παντως μην πας παλι γυμναστηριο μεχρι νασου ερθει  δεν ειναι φυσιολογικο να εχεις αιμα με την γυμναστικη.

@oriannaγυρισες?? Ολα καλα? Θελω να σε ρωτησω κατι για το t4 γιατι σημερα ειχα κατι παρενεργειες.  

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Παντως μην πας παλι γυμναστηριο μεχρι νασου ερθει  δεν ειναι φυσιολογικο να εχεις αιμα με την γυμναστικη.

@oriannaγυρισες?? Ολα καλα? Θελω να σε ρωτησω κατι για το t4 γιατι σημερα ειχα κατι παρενεργειες.  

ολα καλα...γονιμο μας ειπε ειναι το σπερμα και του εκανε και ολες τις εξετασεις...δεν εχει κιρσοκλη και μας ειπε να συνεχισουμε κανονικα προσπαθειες.. μας συστησε προφερτιλ και αυτος μονο σαν ενισχυση αν θελουμε.

τι επαθες εσυ?

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

πρίν από 1 λεπτό , orianna είπε:

ολα καλα...γονιμο μας ειπε ειναι το σπερμα και του εκανε και ολες τις εξετασεις...δεν εχει κιρσοκλη και μας ειπε να συνεχισουμε κανονικα προσπαθειες.. μας συστησε προφερτιλ και αυτος μονο σαν ενισχυση αν θελουμε.

τι επαθες εσυ?

Τελεια λοιπον !!!!! Ακου οταν ξεκινησα το t4 των 50 ειχα μια ατονια κ μου το μειωσε σε 25. Τωρα που περασαν οι μερες μου ειπε τωρα που εχει συνηθησει ο οργανισμος να δοκιμασω των 50 παλι μηπως ηταν επειδη μου ηρθε αποτομα η πρωτη δοση. εχθες το ξεκινησα κ σημερα ειχα παλι σαν ζαλαδα κ με επιασε κ φοβερος πονος στην κοιλια κ διαροια. Κ λεω ειναι επειδη αυξησα την δοση κ θα ερθω στα ισια μου ή ειναι υπερδοσολογια? Στο μεταξυ αλλες τιμες μου βγαζει η βιοιατρικη πιο χαμηλες κ αλλες το νεο εργαστηριο που πηγα 1 βαθμο διαφορα.

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Τελεια λοιπον !!!!! Ακου οταν ξεκινησα το t4 των 50 ειχα μια ατονια κ μου το μειωσε σε 25. Τωρα που περασαν οι μερες μου ειπε τωρα που εχει συνηθησει ο οργανισμος να δοκιμασω των 50 παλι μηπως ηταν επειδη μου ηρθε αποτομα η πρωτη δοση. εχθες το ξεκινησα κ σημερα ειχα παλι σαν ζαλαδα κ με επιασε κ φοβερος πονος στην κοιλια κ διαροια. Κ λεω ειναι επειδη αυξησα την δοση κ θα ερθω στα ισια μου ή ειναι υπερδοσολογια? Στο μεταξυ αλλες τιμες μου βγαζει η βιοιατρικη πιο χαμηλες κ αλλες το νεο εργαστηριο που πηγα 1 βαθμο διαφορα.

για πες ποτε το ξεκινησες..ποτε αλλαξες δοση και τι τιμες βγαζεις.πες οτι εχεις κανει λιγο πιο αναλυτικα.

6penp2.png

για πες ποτε το ξεκινησες..ποτε αλλαξες δοση και τι τιμες βγαζεις.πες οτι εχεις κανει λιγο πιο αναλυτικα.

Πριν 20 μερες περιπου ειχα 3 σχεδον στο ενα εργαστηριο κ παω στην βιοιατρικη μολις αρχισα το t4 επειδη ενιωσα καπως κ μου εβγαλε 2. Ειχα παρει μονομμι δοση θυροξινης. Τωρα παω στο πρωτο μικροβιολογικο παλι που μου την ειχε βγαλει 3 κ μου την βγαζει 2 μετα απο 16 μερες θεραπεια. Τωρα θα ξαναπαω βιοιατρικη να δω δεν γινετε αλλιως κ θα παω κ σ τριτο μικροβιολογικο

Διαφημίσεις

Just now, linaa είπε:

Πριν 20 μερες περιπου ειχα 3 σχεδον στο ενα εργαστηριο κ παω στην βιοιατρικη μολις αρχισα το t4 επειδη ενιωσα καπως κ μου εβγαλε 2. Ειχα παρει μονομμι δοση θυροξινης. Τωρα παω στο πρωτο μικροβιολογικο παλι που μου την ειχε βγαλει 3 κ μου την βγαζει 2 μετα απο 16 μερες θεραπεια. Τωρα θα ξαναπαω βιοιατρικη να δω δεν γινετε αλλιως κ θα παω κ σ τριτο μικροβιολογικο

απαπαπα μην πας σε τριτο μικροβιολογικο...ειναι λογικο  καθε μικροβιολογικο εχει δικα του μηχανιματα και δικα του ορια...θα καταμπερδευτεις.μονο στη βιοιατρικη να πας αν θες να πας ξανα καπου. ολα δειχνουν ομως οτι εχεις 2 η και πιο κατω...οποτε γτ με των 25 αφου πεφτει κατω απο δυο ο γιατρος σου το ανεβαζει και το κανει 50?ακομα δεν εχει τελειωσει ο κυκλος...ο οργανισμος σου σου λεει οτι δεν ανεχεται περισσοτερη θυροξινη απο τα 25 που παιρνεις...ακουσε τον λοιπον.αυτη ειναι η γνωμη μου. και μεινε σ αυτα τα δυο εργαστηρια και συνεχισε τα 25αρια μεχρι να κλεισουν 40 μερες.επισης δεν πιστευω να παιρνεις χαπι το πρωι που κανεις την εξεταση?την μερα της εξετασης δεν  παιρνουμε θυροξινη και μετα παμε για μετρηση...μετα την μετρηση θα παιρνεις το χαπι σου.

6penp2.png

Γεια σας κοριτσια :) Μπήκα και διαβαζω τα νεα σας με πολυ μεγαλο ενδιαφερον. Εγω απο σημερα εχω και αλλο συμπτωμακι και απο αυτα που διαβαζω μαλλον παμε πολυ καλα!

Σημερα απο το πρωι εχω παρα πολλα διαφανα υγρα και η μυτη δεν μου ματωνει τοσο πλεον  :D

1 hour ago, Farmakotriftena είπε:

Γενικά τεστ θετικό είναι πάντα σωστό.

Κορίτσια εγώ πήγα πάλι για προπόνηση... δε σήκωσα βάρη, αλλά έκανα ένα πρόγραμμα που με ζορισε μ λίγο. Όταν γύρισα σπίτι και πήγα τουαλέτα, στο σκούπισμα, είχα καφέ πηγμα αρκετό. Μετά ξανά τπτ. Αύριο θα αδιαθετησω αλλιώς τι να πω... 

το καφε ειναι καθυστερημενο αιμα...μπορει να ειναι η συνεχεια αυτου που ειδες τις προηγουμενες μερες και να το κατεβασες με τη γυμναστικη...σταματα βρε κοριτσι λιγο μην κανεις καμια ζημια...

6penp2.png

απαπαπα μην πας σε τριτο μικροβιολογικο...ειναι λογικο  καθε μικροβιολογικο εχει δικα του μηχανιματα και δικα του ορια...θα καταμπερδευτεις.μονο στη βιοιατρικη να πας αν θες να πας ξανα καπου. ολα δειχνουν ομως οτι εχεις 2 η και πιο κατω...οποτε γτ με των 25 αφου πεφτει κατω απο δυο ο γιατρος σου το ανεβαζει και το κανει 50?ακομα δεν εχει τελειωσει ο κυκλος...ο οργανισμος σου σου λεει οτι δεν ανεχεται περισσοτερη θυροξινη απο τα 25 που παιρνεις...ακουσε τον λοιπον.αυτη ειναι η γνωμη μου. και μεινε σ αυτα τα δυο εργαστηρια και συνεχισε τα 25αρια μεχρι να κλεισουν 40 μερες.επισης δεν πιστευω να παιρνεις χαπι το πρωι που κανεις την εξεταση?την μερα της εξετασης δεν  παιρνουμε θυροξινη και μετα παμε για μετρηση...μετα την μετρηση θα παιρνεις το χαπι σου.

Οχι δεν το παιρνω το πρωι κ μαλιστα την φορα που ειχα παει βιοιτρικη ειχα κ δυο μερες να το παρω γιατι μ ε εξοντωσε!! Μου ειπε πως η δοση για ενηλικες ειναι κανονικα 50 κ θελουν να προλαβουν μηπως με εγκυμοσυνη εκτοξεφτει εξαιτιας των αντισωματων που εχω. Μου ειπε τωρα να κανω ενα πειραμα μηπως την πρωτη φορα ηταν απλα απο την αλλαγη των ορμονων. Θα παω αυριο βιοιατρικη.

Διαφημίσεις

Κοριτσια λοιπον, εκανα ενα τεστακι που λεγεται first step (γιατί δεν βρήκα και πολλά άλλα...)... Ενω στην αρχη λοιπον σχηματιστηκαν 2 θετικες γραμμες (τεραστιες που εκαναν καραμπαμ) εκανα τη μαλακια και το σηκωσα για να το δειξω στο φιλο μου! Το ειδε και αυτος! Μετα απο λιγο λοιπον και επειδη φοβήθηκα μηπως ηταν λαθος που το σηκωσα πριν περάσουν τα 5 λεπτά το άφησα κάτω παλι, έγινε λευκό το παραθυράκι! Τώρα τι φαση;; εν τω μεταξυ έκανα και 3ο εμετο σήμερα... Anyway, καλού κακού θα κάνω και ένα 2ο clear blue αύριο γιατί αυτό δε μου γέμισε το μάτι...Αλλά νομίζω και πάλι ότι θα ναι αρνητικό... Για παν ενδεχόμενο ωστόσο θα το τσεκάρω!!! :)

cO4Yp3.png

πρίν από 12 λεπτά , Cartoo_n είπε:

Γεια σας κοριτσια :) Μπήκα και διαβαζω τα νεα σας με πολυ μεγαλο ενδιαφερον. Εγω απο σημερα εχω και αλλο συμπτωμακι και απο αυτα που διαβαζω μαλλον παμε πολυ καλα!

Σημερα απο το πρωι εχω παρα πολλα διαφανα υγρα και η μυτη δεν μου ματωνει τοσο πλεον  :D

Αχ για θυμισε μου ποια μερα εισαι εσυ?

πρίν από 1 λεπτό , anemoni1989 είπε:

Κοριτσια λοιπον, εκανα ενα τεστακι που λεγεται first step (γιατί δεν βρήκα και πολλά άλλα...)... Ενω στην αρχη λοιπον σχηματιστηκαν 2 θετικες γραμμες (τεραστιες που εκαναν καραμπαμ) εκανα τη μαλακια και το σηκωσα για να το δειξω στο φιλο μου! Το ειδε και αυτος! Μετα απο λιγο λοιπον και επειδη φοβήθηκα μηπως ηταν λαθος που το σηκωσα πριν περάσουν τα 5 λεπτά, έγινε λευκό το παραθυράκι! Τώρα τι φαση;; εν τω μεταξυ έκανα και 3ο εμετο σήμερα... Anyway, καλού κακού θα κάνω και ένα 2ο clear blue αύριο γιατί αυτό δε μου γέμισε το μάτι...Αλλά νομίζω και πάλι ότι θα ναι αρνητικό... Για παν ενδεχόμενο ωστόσο θα το τσεκάρω!!! :)

Μας κουφανες δεν καταλαβα οι οδηγιες τι λενε σε αυτα? Δεν ξερω το θετικο στα clear blue βγαινει αμεσως με τ ο που το βρεχεις εμφανιζεται

πρίν από 2 λεπτά , Cartoo_n είπε:

Στις 08.09 περιμενω περιοδο :)

Ουφ εχεις μερες υπομονη!!!

Just now, linaa είπε:

Μας κουφανες δεν καταλαβα οι οδηγιες τι λενε σε αυτα? Δεν ξερω το θετικο στα clear blue βγαινει αμεσως με τ ο που το βρεχεις εμφανιζεται

Έλεγε ότι με το που κλείσεις το καπάκι το αφήνεις 5 λεπτά και αν είναι θετικό θα εμφανιστεί αμέσως... Εκεί την πάτησα...είδα τη γραμμή και το πήρα για μ του τη δείξω...Και μετά εξαφανίστηκε!!! (Σας είπα όλα τα κουλά σε εμενα!!!!) Θα κάνω και αύριο μ τα πρώτα πρωινά το clear blue γιατι τώρα μου χει εξιτάρει το ενδιαφέρον... Δεν είμαστε καλά...!!!!!

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...