Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 12 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!!!! Επειδ'η λεω να βγω να παρω (ελεγα να παρω τωρα και τυχαια μπηκα και ειδα την απαντηση σου), το iq βγαίνει και σε 2πλό??? ή να παρω 2 μονα???

Μόνο βγαίνει. Πάρε 2 μονά. Το clear blue βγαίνει σε διπλο αυτό όμως δεν είναι σίγουρη ότι ανιχνεύει από 10 μονάδες

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Γεια σας κόρες!

Μπήκα για λίγο σας διάβασα στα γρήγορα, βλέπω όλες καλά, έχουμε και τριά κοριτσάκια με πιθανότητα (άντε μακάρι! Εχουμε δυο -τρεις βδομάδες να δούμε θετικό τεστ εγκυμοσύνης στο θέμα. Μην τεμπελιάζουμε ε; Να ζωηρεύουμε παρακαλώ.

Τρέχω σαν την τρελή, σας φιλώ γλυκά

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , marillia είπε:

Kορίτσια μου τι τρώτε για βράδυ?Εγώ φτιάχνω κοτόπουλο με ρύζι στο φούρνο γιατί καίρο είχαμε να το φάμε!Συνήθως το φτιάχνω χειμώνα!!

Εμείς συνήθως Κάτι σε λαχανικο με κοτοπουλο ή γαλοπούλα (φέτες) λουτζα (όσες είναι κυπραιες ξέρουν) κτλ

• Μου αρέσει 2

yplDp3.png

Just now, Farmakotriftena είπε:

Εμείς συνήθως Κάτι σε λαχανικο με κοτοπουλο ή γαλοπούλα (φέτες) λουτζα (όσες είναι κυπραιες ξέρουν) κτλ

Ωραία!!!Το λούτζα είναι δηλ. η γαλοπούλα σε φέτες?Την λατρεύωωωω!!Τώρα ξεκίνησα να πέρνω και ψωμάκια του τοστ ολικής και γενικά ότι είναι σε ψωμάκι,φρυγανιές.Νομίζω μου πέφτει πιο ελαφρύ στο στομάχι!!

πρίν από 5 λεπτά , marillia είπε:

Ωραία!!!Το λούτζα είναι δηλ. η γαλοπούλα σε φέτες?Την λατρεύωωωω!!Τώρα ξεκίνησα να πέρνω και ψωμάκια του τοστ ολικής και γενικά ότι είναι σε ψωμάκι,φρυγανιές.Νομίζω μου πέφτει πιο ελαφρύ στο στομάχι!!

Λουτζα είναι κυπριακό χοιρινό! Ωραίο είναι όπως και το χαλούμι!! Γαλοπούλα κι εγώ την αγαπώ !!

yplDp3.png

Just now, Farmakotriftena είπε:

Λουτζα είναι κυπριακό χοιρινό! Ωραίο είναι όπως και το χαλούμι!! Γαλοπούλα κι εγώ την αγαπώ !!

Θ μου αρέσει σίγουρα!!Και το μπέικον,προσούτο μ αρέσει αλλά λόγω χοληστερίνης το αποφεύγω!!Και το χαλουμάκι τέλειο!!

πρίν από 10 λεπτά , marillia είπε:

Θ μου αρέσει σίγουρα!!Και το μπέικον,προσούτο μ αρέσει αλλά λόγω χοληστερίνης το αποφεύγω!!Και το χαλουμάκι τέλειο!!

Μας άνοιξες την όρεξη!!!

@marillia Αθήνα μένεις; ασχολείσαι με κάτι αυτόν τον καιρο;

• Μου αρέσει 2

yplDp3.png

Διαφημίσεις

εμεις τοστάκια κάνουμε το βράδυ εκτός αν μεινει φαγητο από το μεσημέρι τη λουτζα τη τιμησα την περασμενη βδομαδα τώρα τελειώσε όταν παω κύπρο παλι χιχι

οσο για τα τεστ μου εχει πει γυναικολογος αν γίνει απόγευμα και βγει θετικό είναι πιο σίγουρο..εγώ πάντως δεν έκοψα ουτε το νερό κατευθειαν μετά το φραπεδάκι μου το έκανα χιχιχ

Γενικά τεστ θετικό είναι πάντα σωστό.

Κορίτσια εγώ πήγα πάλι για προπόνηση... δε σήκωσα βάρη, αλλά έκανα ένα πρόγραμμα που με ζορισε μ λίγο. Όταν γύρισα σπίτι και πήγα τουαλέτα, στο σκούπισμα, είχα καφέ πηγμα αρκετό. Μετά ξανά τπτ. Αύριο θα αδιαθετησω αλλιώς τι να πω... 

yplDp3.png

πρίν από 15 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Γενικά τεστ θετικό είναι πάντα σωστό.

Κορίτσια εγώ πήγα πάλι για προπόνηση... δε σήκωσα βάρη, αλλά έκανα ένα πρόγραμμα που με ζορισε μ λίγο. Όταν γύρισα σπίτι και πήγα τουαλέτα, στο σκούπισμα, είχα καφέ πηγμα αρκετό. Μετά ξανά τπτ. Αύριο θα αδιαθετησω αλλιώς τι να πω... 

Το πρωι κανε τεστ αν δεν ερθει  κ σταματα την προπονηση για να εχεις αιμα οταν ζοριζεσε μαλλον εισαι εγκυος κ κανεις κακο με το ζορισμα.

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Το πρωι κανε τεστ αν δεν ερθει  κ σταματα την προπονηση για να εχεις αιμα οταν ζοριζεσε μαλλον εισαι εγκυος κ κανεις κακο με το ζορισμα.

Είναι νωρίς για τεστ. Κανονικά περιμένω μετά τις 4 του μήνα. Εγώ δεν είμαι έγκυος. Περιμένουμε νέα από ανεμώνη τουλάχιστον που έχει τρανταχτά συμπτώματα

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...