Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , anemoni1989 είπε:

Είχαμε επαφή αλλα όλα τα περίεργα ξεκίνησαν 3 μερες μετα...είχα εντονα πονάκια από τη μια μεριά σαν να περιμενα περίοδο και πιο έντονα μη σ πω...Αλλά δεν έδωσα βάση... Α! Επίσης εκείνη τη μέρα (5η),  ενώ είχα τελειώσει με την περίοδο από την προηγούμενη είδα αίμα το βράδυ στο σκούπισμα, αλλά θεώρησα πως ήταν λόγω τ σεξ και θα μου ξαναρχιζε για κανα 2 μερες..και εβαλα σερβιετα (το έχω ξαναπαθει στο παρελθον)..Αλλά μετά δεν ξαναδα κάτι... (σόρυ για τις λεπτομερειες)... κανα 10μερο μετα ξεκινησαν ολα τα κουλα...ναυτιες, ζαλαδα, δεν ειχα ορεξη για φαγητο, πρήξιμο στήθους και 3 μερες τώρα έντονες κραμπες στην κοιλιά και ειδικά όταν σήκωνα βάρος (με έπιασε μια μέρα στο σούπερ που σήκωσα το καλάθι και άλλη μια μέρα στο σπίτι που σήκωσα τη λεκάνη με τα απλυτα).. Απλά δεν έδινα ιδιαίτερη βάση..έλεγα φταίνε τα χαπια που άλλαξαν οι ορμονες μ... Αλλά σήμερα με τον εμετό θορυβηθηκα...Στην τελική ένιωθα πολυ καλα και έντονη πεινα πριν και σε καμια περίπτωση αδιαθεσια...! Ηταν πολυ ακυρη φαση....

Ο κύκλος σου πόσο ήταν την προηγούμενη φορά?Λογικά 28 λόγω αντισυλληπτικών?Ωορρηξία κατάλαβες αυτο το μήνα για να δεις πότε να μετρήσεις καθυστέρηση?Πάντως αν πούμε ότι δεν κάουν λάθος τα  ευαίσθητα τεστάκια φαίνεται 8-10 μέρες μετά την επαφή.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 3 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Είχαμε επαφή αλλα όλα τα περίεργα ξεκίνησαν 3 μερες μετα...είχα εντονα πονάκια από τη μια μεριά σαν να περιμενα περίοδο και πιο έντονα μη σ πω...Αλλά δεν έδωσα βάση... Α! Επίσης εκείνη τη μέρα (5η),  ενώ είχα τελειώσει με την περίοδο από την προηγούμενη είδα αίμα το βράδυ στο σκούπισμα, αλλά θεώρησα πως ήταν λόγω τ σεξ και θα μου ξαναρχιζε για κανα 2 μερες..και εβαλα σερβιετα (το έχω ξαναπαθει στο παρελθον)..Αλλά μετά δεν ξαναδα κάτι... (σόρυ για τις λεπτομερειες)... κανα 10μερο μετα ξεκινησαν ολα τα κουλα...ναυτιες, ζαλαδα, δεν ειχα ορεξη για φαγητο, πρήξιμο στήθους και 3 μερες τώρα έντονες κραμπες στην κοιλιά και ειδικά όταν σήκωνα βάρος (με έπιασε μια μέρα στο σούπερ που σήκωσα το καλάθι και άλλη μια μέρα στο σπίτι που σήκωσα τη λεκάνη με τα απλυτα).. Απλά δεν έδινα ιδιαίτερη βάση..έλεγα φταίνε τα χαπια που άλλαξαν οι ορμονες μ... Αλλά σήμερα με τον εμετό θορυβηθηκα...Στην τελική ένιωθα πολυ καλα και έντονη πεινα πριν και σε καμια περίπτωση αδιαθεσια...! Ηταν πολυ ακυρη φαση....

Επαφες ειχαμε ολο αυτο το διαστημα.... Απλα μου εχει κολλησει εκεινη η μερα λογω οσων σου προανεφερα...

Κανε τεστακι ναι ναι!!!! Οκ παιζει ρολο κ η αλλαγη των ορμονων στις ζαλαδες αλλα ισως ο οργανισμος εκανε νωρις ωορηξια εξαιτιας της διακοπης των χαπιων. Κανε κανε τεστ!!!

Just now, marillia είπε:

Ο κύκλος σου πόσο ήταν την προηγούμενη φορά?Λογικά 28 λόγω αντισυλληπτικών?Ωορρηξία κατάλαβες αυτο το μήνα για να δεις πότε να μετρήσεις καθυστέρηση?Πάντως αν πούμε ότι δεν κάουν λάθος τα  ευαίσθητα τεστάκια φαίνεται 8-10 μέρες μετά την επαφή.

Ήταν στανταρ 28 μερες λόγω χαπιων.... Ο πόνος που ενιωσα 3 μερες μετα θα μπορουσε να ναι και ωορρηξία...αλλά με σιγουριά δεν μπορω να σου πω! Ποια είναι αυτά τα ευαίσθητα?? Το self clear????

cO4Yp3.png

Just now, anemoni1989 είπε:

Ήταν στανταρ 28 μερες λόγω χαπιων.... Ο πόνος που ενιωσα 3 μερες μετα θα μπορουσε να ναι και ωορρηξία...αλλά με σιγουριά δεν μπορω να σου πω! Ποια είναι αυτά τα ευαίσθητα?? Το self clear????

Self clear,clearblue,iq test!!Oποιο βρεί ο καλός σου!!Αυτά ανιχνεύουν τη χοριακή από τις 10 μονάδες!!Ενώ τα υπόλοιπα από 25!!

Αααα να διευκρινήσει για το clearblue πριν τη καθυστέρηση!!Γιατί νομίζω έχει ποικιλία!!

Διαφημίσεις

Just now, anemoni1989 είπε:

Οκ! Μάλλον θα του πω να πάρει! Να μας φύγει και εμάς η απορία!!! Ελπίζω μόνο να μην σας ζαλίζω δίχως λόγο!!!!

Πάρε για να σου φύγει λίγο η απορία!!εννοείτε δε μας ζαλίζεις!!Good Luck!!!

πρίν από 34 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Μάλλον θα του πω να πάρει ένα διπλό γυρνώντας από τη δουλειά... οπότε μ ξέρω σε τι γιατρό να κλείσω ραντεβού.... γυναικολόγο ή ψυχίατρο :P

Ποιό προτεινετε;;; Δεν έχω ιδέα από αυτά... Το self clear ή το clear blue; Η μηπως κάποιο αλλο;

Το clearblue προτινω απλα παρτο διπλο! Κ εννοειται μην απογοητευτεις αν ειναι αρνητικο διοτι ειναι νωρις!!! Αντε να σχολασεις!!

Αχ! Κορίτσια σας ευχαριστώ παρα πολύ!!!! :) Σε καμία περίπτωση δεν θα απογοητευτώ, αλλά όσο και να ήθελα να περιμένω, η σημερινή μέρα με αναστάτωσε!!! Λεω να το κανω σημερα κιολας!!!! Θα κάνω την καρδια μου πετρα και δεν θα πιω νερο για κανα 2ωρο για να το κάνω!!! :) 

cO4Yp3.png

πρίν από 3 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Αχ! Κορίτσια σας ευχαριστώ παρα πολύ!!!! :) Σε καμία περίπτωση δεν θα απογοητευτώ, αλλά όσο και να ήθελα να περιμένω, η σημερινή μέρα με αναστάτωσε!!! Λεω να το κανω σημερα κιολας!!!! Θα κάνω την καρδια μου πετρα και δεν θα πιω νερο για κανα 2ωρο για να το κάνω!!! :) 

Παραπανω 4 ωρο για να εισαι σιγουρη!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Kάντο όπως λέει και το κορίτσι μας!!Ουτως ή άλλως θα έχεις και το δεύτερο!!Περιμένουμεεε......!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , anemoni1989 είπε:

10 η ωρα ραντεβου για αποτελεσματα!!!

• Μου αρέσει 3

Κορίτσια μου, εμενα δε με βλεπω...μου φαινεται πώς θα αδιαθετησω κανονικοτατα την Κυριακη. Έχω τα συνήθη συμπτώματα περιόδου (πονάκια χαμηλά, πονος στη μέση και ζαλαδούλες) Αυτα τα εχω καθε φορα που περιμενω... :unsure:

2 ώρες πρίν, CME2205 είπε:

Καλά δεν είναι και η πιο συνηθισμένη περίπτωση... πάντως εγώ σε αυτήν την εγκυμοσύνη που είναι η δεύτερη, δεν έχω καθόλου συμπτώματα. Στην πρώτη είχα κάτι ψιλά... Τώρα εξακολουθώ το απολύτως τίποτα....

Ααα είσαι γκαστρουλα;;; Με το καλο κοριτσάκι μου !!!!! Είναι το 2ο παιδί σου; και ενω στην 1η είχες συμπτώματα στην 2η καθολου;

1 hour ago, anemoni1989 είπε:

Οκ! Μάλλον θα του πω να πάρει! Να μας φύγει και εμάς η απορία!!! Ελπίζω μόνο να μην σας ζαλίζω δίχως λόγο!!!!

Ανεμώνη μου καλή τι όμορφο Νέα!!!! Μακάρι να είσαι !! Και το iq είναι πολύ καλό πιο οικονομικό και ανιχνεύει από 10 μονάδες

yplDp3.png

πρίν από 11 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Ανεμώνη μου καλή τι όμορφο Νέα!!!! Μακάρι να είσαι !! Και το iq είναι πολύ καλό πιο οικονομικό και ανιχνεύει από 10 μονάδες

Σε ευχαριστώ πολύ!!!! Επειδ'η λεω να βγω να παρω (ελεγα να παρω τωρα και τυχαια μπηκα και ειδα την απαντηση σου), το iq βγαίνει και σε 2πλό??? ή να παρω 2 μονα???

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...