Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

@Farmakotriftena εγω 3 μερες πριν την υποτιθέμενη περιοδο εκανα squat 90 κιλα..χαχα...γενικα απο οταν ηρθα στο νησι δε κανω πολλα κιλα ενω στην αθηνα εκανα συχνα κ απο Σεπτέμβρη τοτε εκανα 90...γενικα τον μηνα εκεινο ειχα πολυ ενεργεια κ ανεβαζα αρκετα κιλα σε ολες τις ασκησεις  ...

πρίν από 1 λεπτό , Farmakotriftena είπε:

@elenakii22 και @CME2205 δλδ τπτ δεν νιωθατε; έστω κάτι διαφορετικο; Μα ούτε προαισθημα;;; για να κανεις και 2 τεστ βρε Ελενάκι μου σίγουρα ενδόμυχα το ένιωθες...

καθε μηνα εκανα τεστ!!!ειχα παρει της hometest και φαντασου ακομα εχω!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , Farmakotriftena είπε:

@elenakii22 και @CME2205 δλδ τπτ δεν νιωθατε; έστω κάτι διαφορετικο; Μα ούτε προαισθημα;;; για να κανεις και 2 τεστ βρε Ελενάκι μου σίγουρα ενδόμυχα το ένιωθες...

Τίποτα, τίποτα...απολύτως τίποτα! Εγώ τεστ έκανα τη 2η ημέρα της καθυστέρησης και ήταν και αρνητικό. Και μάλιστα έκανα τεστ γιατί έχω πολύ σταθερό κύκλο (δεν έχω ποτέ ούτε μία μέρα καθυστέρηση) και προσπαθούσαμε συστηματικά. Άρχισα να έχω συμπτώματα λίγο πιο έντονα από τα γνωστά της περιόδου που έχω συνήθως (πρησμένο και πονεμένο στήθος και έντονη κόπωση δηλαδή) περίπου 2 εβδομάδες μετά την καθυστέρηση, όταν δηλαδή μπήκα στην 7η εβδομάδα. 

TQjIp3.pngj1MYp2.png

πρίν από 2 λεπτά , elenakii22 είπε:

@Farmakotriftena εγω 3 μερες πριν την υποτιθέμενη περιοδο εκανα squat 90 κιλα..χαχα...γενικα απο οταν ηρθα στο νησι δε κανω πολλα κιλα ενω στην αθηνα εκανα συχνα κ απο Σεπτέμβρη τοτε εκανα 90...γενικα τον μηνα εκεινο ειχα πολυ ενεργεια κ ανεβαζα αρκετα κιλα σε ολες τις ασκησεις  ...

καθε μηνα εκανα τεστ!!!ειχα παρει της hometest και φαντασου ακομα εχω!

Αααα δικιά μου είσαι εσύ!!! Κι εγώ στην κόρη μου είχα γυρίσει από διακοπές κι ενώ έκανα squat (σε back squat) πάνω από 100 τότε με το ζόρι έκανα 80κατι και είχα σκυλιασει. Ζοριζομουν για παραπάνω αλλά δεν...  κι εκεί είχα περίεργα υγρά αλλά για μέρες. Προαίσθημα δεν είχα γιατί δεν το περίμενα καν...

πρίν από 2 λεπτά , CME2205 είπε:

Τίποτα, τίποτα...απολύτως τίποτα! Εγώ τεστ έκανα τη 2η ημέρα της καθυστέρησης και ήταν και αρνητικό. Και μάλιστα έκανα τεστ γιατί έχω πολύ σταθερό κύκλο (δεν έχω ποτέ ούτε μία μέρα καθυστέρηση) και προσπαθούσαμε συστηματικά. Άρχισα να έχω συμπτώματα λίγο πιο έντονα από τα γνωστά της περιόδου που έχω συνήθως (πρησμένο και πονεμένο στήθος και έντονη κόπωση δηλαδή) περίπου 2 εβδομάδες μετά την καθυστέρηση, όταν δηλαδή μπήκα στην 7η εβδομάδα. 

Τι να πω βρε κορίτσια .... Προς το παρόν (ευτυχώς ) Δε ξεσηκωνομαι. Είναι τόσο ίδια αυτά που έχω που δεν το πιστευω. Πάντα πριν αδιαθετησω κιόλας πάω και λίγες περισσότερες φορές τουαλέτα (με το συμπάθιο) Μέχρι και αυτό έχω! 

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Κοιτα σκεψου αυτο οτι επειδη εχεις βιωσει μια τελειομηνη εγκυμοσυνη ο οργανισμος σου ειναι λιγο πιο προετοιμασμενος απο την πρωτη φορα κ ισως να μην εχεις κατι εντονο. ο οργανισμος θυμαται κ πολλες φορες αντιδρα πιο ηπια στις ορμονες. Μια φιλη μου στη δευτερη εγκυμοσυνη της πηγε στο γιατρο μετα απο 10 μερες καθηστερηση σιγουρη οτι ειναι κυστη ουτε καν πηγε το μμυαλο της.

Όταν είχε γεννήσει η αδερφή μου, στο διπλανό κρεββάτι στο μαιευτήριο είχε γεννήσει μία κοπέλα η οποία κατάλαβε πως ήταν έγκυος στον 6ο μήνα!!! Ήταν αθλήτρια στίβου και τύχαινε συχνά να μην έχει περίοδο για ορμονικούς λόγους. Οπότε, τι προαισθήματα και συμπτώματα μου λέτε... Βέβαια ήταν και λίγο χαζή είναι αλήθεια :-D!

• Μου αρέσει 6

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 33 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Τα δικά σου πάντως με ξεπερνάνε... άντε η αναγούλα και η αποστροφη από το κάπνισμα να είναι μέσα στο μυαλό. Αλλά οι θηλές που σκουρυνανε; οι το τσούξιμο στις θηλές.... Ο πόνος; τι να πω ρε γμτ. 

Σίγουρα ήταν σκούρες.Το είχε παρατηρήσει και ο άντρας μου!1Αλλά ορμόνες είναι αυτά.Ολα μπορούν να συμβούν.Αφού ακόμα πονάει το στήθος.Δεν είμαστε τρελές.Απλά μπορεί να συμβαίνουν από άλλο λόγο και μεις λέμε κατευθείαν εγκυμοσύνη!!

πρίν από 13 λεπτά , CME2205 είπε:

Όταν είχε γεννήσει η αδερφή μου, στο διπλανό κρεββάτι στο μαιευτήριο είχε γεννήσει μία κοπέλα η οποία κατάλαβε πως ήταν έγκυος στον 6ο μήνα!!! Ήταν αθλήτρια στίβου και τύχαινε συχνά να μην έχει περίοδο για ορμονικούς λόγους. Οπότε, τι προαισθήματα και συμπτώματα μου λέτε... Βέβαια ήταν και λίγο χαζή είναι αλήθεια :-D!

xaxaxxa μ αρεσε οπως το ειπες το τελευταιο....

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

πρίν από 1 λεπτό , orianna είπε:

Μα 6 μηνών και να μην είχε καταλάβει τπτ; Στην εγκυμοσύνη μου είχα οοοολα τα συμπτώματα. Ότι σύμπτωμα έχει μια έγκυος κάθε μήνα  τα είχα όλα εγώ.

yplDp3.png

πρίν από 1 λεπτό , orianna είπε:

Αφού μας έλεγε πως πήγε τελικά στο γιατρό γιατί την ώρα που έκανε κοιλιακούς ένιωθε κάτι να κουνιέται μέσα στην κοιλιά της!!! Τι θα ήταν;;; Κατάπιε εξωγήινο;;;;;:-D:-D:-D

Just now, Farmakotriftena είπε:

Μα 6 μηνών και να μην είχε καταλάβει τπτ; Στην εγκυμοσύνη μου είχα οοοολα τα συμπτώματα. Ότι σύμπτωμα έχει μια έγκυος κάθε μήνα  τα είχα όλα εγώ.

Καλά δεν είναι και η πιο συνηθισμένη περίπτωση... πάντως εγώ σε αυτήν την εγκυμοσύνη που είναι η δεύτερη, δεν έχω καθόλου συμπτώματα. Στην πρώτη είχα κάτι ψιλά... Τώρα εξακολουθώ το απολύτως τίποτα....

• Μου αρέσει 1

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Διαφημίσεις

Θα μαθουμε αύριο για μένα αν θα ρθει η περίοδος....

Βρε @elenakii22 να σε ρωτήσω κάτι τελευταίο, κάποια ιδιαίτερα συμπτώματα που έχεις σε κάθε περίοδο (κάθε γυναίκα νομίζω έχει αυτό το κάτι το δικό της κάθε μηνα) πχ 1-2 σπυριά στο προσωπο δυσκοιλιότητα ή το αντίθετο κτλ τώρα τα είχες που ήσουν έγκυος και περίμενες ότι θα έρθει περιοδος; @CME2205 εσυ; 

yplDp3.png

πρίν από 29 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Θα μαθουμε αύριο για μένα αν θα ρθει η περίοδος....

Βρε @elenakii22 να σε ρωτήσω κάτι τελευταίο, κάποια ιδιαίτερα συμπτώματα που έχεις σε κάθε περίοδο (κάθε γυναίκα νομίζω έχει αυτό το κάτι το δικό της κάθε μηνα) πχ 1-2 σπυριά στο προσωπο δυσκοιλιότητα ή το αντίθετο κτλ τώρα τα είχες που ήσουν έγκυος και περίμενες ότι θα έρθει περιοδος; @CME2205 εσυ; 

ειχα σπυρακια κανονικα.. εγω επειδη προσπαθω πολλους μηνες εχω δει τα πάντα!αυτο το μηνα ειχα σπυρακια κανονικα πρηξιμο στηθους οχι ιδαιτερα(μου έχουν τυχει κυκλοι κ με πρησμενο στηθος κ χωρις) ισως το μονο διαφορετικο αν θυμαμαι καλα ποθ το καταλαβα ομως μετα την καθυστερηση ειναι οτι πριν αδιαθετησω ειχα ασπρα υγρα πηχτα ενω τωρα νομιζω δεν ειχα..αυτο τπτ αλλο...

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

17 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!βλεπω πιασατε κουβεντουλα!!!απο καφε εγω επινα αραια και που! Ηταν το μονο πραγμα που μου ελειψε παρα πολυ και το ασχημο ειναι οτι και στον θηλασμο δεν κανει να πινεις συνεχεια και αντε να ξυπνησεις χωρις καφε με 1-2 ωρες υπνο!!

Αυτο το μετα ας μην το σκεφτομαι καλυτερα μιας κ ειμαι υπναρου..ας μηνω στο τωρα που κοιμομαστς κ οι 2 ησυχα και αρμονικα..χαχα 

18 ώρες πρίν, stalitsa82 είπε:

Κοριτσάκια μου γεια σας!!!

Χάθηκα γιατί με τη μετακόμιση τρέχουμε και δε φτάνουμε ..Τώρα ξεπακεταρουμε κι εγώ δεν την παλεύω καθόλου, κουράζομαι με το παραμικρό. Παρασκευή έχω το πρώτο ραντεβού στο γιατρό...ααααχ πόσο περιμένω να δω ότι όλα είναι καλά!

Σας διάβαζα αυτές τις μέρες στα γρήγορα όσο είχα κουράγιο αλλά δε συγκράτησα και πολλά...Ποιες περιμένουμε για ευχάριστα τώρα;;

@orianna μου καλή ένα πράγμα θα σου πω : το σπέρμα του άντρα μου είχε ΜΟΝΟ  2% φυσιολογικές μορφές...ναι καλά διάβασες 2%!! Αλλά  απο ποσοτητα  είχε 135 εκατομμύρια και όταν το συζήτησα με το γυναικολόγο μου μου είπε ότι εφόσον είναι μεγάλος ο αριθμός, είναι και πολλές οι πιθανότητες άσχετα που το ποσοστό φαίνεται μικρό,αναλογικά δεν ήταν. Οπότε δε θέλω χαζά να ακούω να λες! 

Σημειώνω όμως ότι επειδή ο άντρας μου ήθελε να το φτιάξει όσο μπορούσε , έκοψε τσιγάρο και ποτό εδώ και 4 μήνες και για ένα μήνα έπαιρνε κάθε πρωί βασιλικό πολτό,σε συνδυασμό με υγιεινή διατροφή.Πραγματικα δεν ξέρω, μπορεί και να βοηθησε αυτό, μπορεί και όχι απλά σας λέω τι κάναμε και να τα αποτελέσματα!

Αντε με το καλο! Ολα περιφημα να σου πανε!!! Σημειωνε αν θες σε ενα χαρτακι τις αποριες σου πριν πας στο γιατρο διοτι εκεινη την ωρα ολο κ κατι θα ξεχασεις! Περιμενουμε λοιπον νεοτερα!!

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια μου τι κανετε; Εγώ περίεργα τα βλέπω τα πράγματα...Στα καλά καθούμενα εχω κάνει ήδη 2 εμετούς...Και ενώ συνήθως πάντα ένιωθα καλύτερα,μετα (τις σπάνιες φορές που κάνω εμετο) , ακόμα το στομάχι μου είναι χάλια... :(:(:(:( 

cO4Yp3.png

πρίν από 2 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Κορίτσια μου τι κανετε; Εγώ περίεργα τα βλέπω τα πράγματα...Στα καλά καθούμενα εχω κάνει ήδη 2 εμετούς...Και ενώ συνήθως πάντα ένιωθα καλύτερα,μετα (τις σπάνιες φορές που κάνω εμετο) , ακόμα το στομάχι μου είναι χάλια... :(:(:(:( 

Καλως την! Ξεκινησαν τα ωραια βλεπω ε??? Λες να ειναι ο τυχερος σου μηνας? Να μπει καλα κ ο Σεμπτεμβρης?? Τιποτα αλλο περιεργο νιωθεις?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...