Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , marillia είπε:

Για να δούμε λ΄γο έμεινε!!Και γω που το ένιωθα.......χαχαχα!!Πήγα στο φαρμακείο σήμερα και πήρα βιταμίνες Pregnacare his & her.!!Mου λέει η κοπέλα διατροφολόγος είμαι όχι πωλήτρια αλλά να σου προτείνω κάποιες άλλες έπειδη έχουν ω3 λιπαρά και είχαν αρχική μόνο οι αντρικές 45ε.Λέω μπα ευχαριστώ θα τρώμε καρύδια για τα ω3 χαχαχ!!Αυτές που πήρα είχαν 20ε και για τους δύο μας!! 

Ναι Καλά έκανες... βαζε και λίγο ωμό λάδι πάνω από το φαγητό και είσαι μια χαρά.

@marillia έχεις ακόμα "περίεργα" συμπτώματα ή μπα...?

yplDp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 5 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Αχαχαχ όχι αλλά παίζει από το ζορισμα με τα κιλά που σήκωσα να βγήκε αυτό το ροζ. Πάντως βρε κορίτσια δεν είναι δυνατόν να είναι κάποια έγκυος και μην νιώθει έστω κάτι διαφορετικό από αυτά που έχει κάθε μήνα πριν την περίοδο. Σε μένα δεν έχει αλλάξει τπτ. Κλασικά συμπτώματα που έχω στην κλασική ένταση. Ειδικά στο στήθος νομίζω λίγο-πολύ κάτι διαφορετικό θα εμφανιστεί σε μια εγκυμοσύνη.  Κσι πανω απ' Όλα νομίζω πως μια γυναίκα θα το διαισθανθει. Εγώ είμαι σίγουρη πως δεν είμαι...

Αχαχαχα ωραία κορίτσια έχω και μεγάλη γκάμα. Απλές, με σχέδια χωρίς σχέδια φωσφοριζε ό,τι θέλετε καουτσούκ σιλικόνης

υπαρχουν γυναικες που δεν αισθανοταν κατι διαφορετικο. το ελενακι ας πουμε.απο το ζορισμα ετσι απλα δεν βγαινει αιμα.εγω στη δουλεια μου σηκωνω και 50 κιλα και ποτε δεν εχω βγαλει αιμα. εκτος κι αν ειχες καμια κυστη και εσπασε.

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

Just now, orianna είπε:

υπαρχουν γυναικες που δεν αισθανοταν κατι διαφορετικο. το ελενακι ας πουμε.απο το ζορισμα ετσι απλα δεν βγαινει αιμα.εγω στη δουλεια μου σηκωνω και 50 κιλα και ποτε δεν εχω βγαλει αιμα. εκτος κι αν ειχες καμια κυστη και εσπασε.

Σηκώνεις 50κιλα στη δουλειά σου ρε θηρίο; Να ζητήσεις επίδομα βαρέων αχαχα το @elenakii22 θα το είχε προαίσθημα όμως. Για να κάνει και τεστ 2 φορες και πριν την περίοδο. Ή θα είχε δει έστω κάτι το διαφορετικό. Εγώ νιώθω συνέχεια υγρή από το πρωί αλλά ακόμα δεν. Πιστεύω μέχρι το βράδυ θα ρθει

yplDp3.png

πρίν από 5 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

έχεις ακόμα "περίεργα" συμπτώματα ή μπα...?

Το στήθος με πονάει ακόμα αλλά ξεπρήστηκε λίγο.Η θερμοκρασία έπεσε και η αναγουλίτσα συνεχίζει αλλά λιγότερο.Εχω πολύ αίμα και πονάκια.Αλλά μετά την απόξεση έγινε η περιοδός μου όπως ήμουν πιο μικρή.:-D

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Farmakotriftena είπε:

Σηκώνεις 50κιλα στη δουλειά σου ρε θηρίο; Να ζητήσεις επίδομα βαρέων αχαχα το @elenakii22 θα το είχε προαίσθημα όμως. Για να κάνει και τεστ 2 φορες και πριν την περίοδο. Ή θα είχε δει έστω κάτι το διαφορετικό. Εγώ νιώθω συνέχεια υγρή από το πρωί αλλά ακόμα δεν. Πιστεύω μέχρι το βράδυ θα ρθει

ναι φοβερο προαισθημα...εκανε το τεστ και ηταν αχνο θετικο και μας ελεγε οτι μαλλον λαθος ειναι γτ δεν αισθανεται τιποτα διαφορετικο.οτι ακριβως μας λες κ συ καρμπον.τα τεστ τα εκανε γτ ειχε πολλα απο το ιντερνετ...χαχαχαχα

6penp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Χα χα χα το ελενακι ειχε μια κηλιδα αιμα οπως κ εσυ!!

πρίν από 1 λεπτό , marillia είπε:

Το στήθος με πονάει ακόμα αλλά ξεπρήστηκε λίγο.Η θερμοκρασία έπεσε και η αναγουλίτσα συνεχίζει αλλά λιγότερο.Εχω πολύ αίμα και πονάκια.Αλλά μετά την απόξεση έγινε η περιοδός μου όπως ήμουν πιο μικρή.:-D

Τα δικά σου πάντως με ξεπερνάνε... άντε η αναγούλα και η αποστροφη από το κάπνισμα να είναι μέσα στο μυαλό. Αλλά οι θηλές που σκουρυνανε; οι το τσούξιμο στις θηλές.... Ο πόνος; τι να πω ρε γμτ. 

yplDp3.png

@Farmakotriftena ναι υπαρχουν καποιες κοπελες δεν καταλαβαινουν κατι διαφορετικό και λενε εγκυμοσυνη με εγκυμοσυνη διαφερει!ευχομαι να εισαι!!!

Κοριτσια να ρωτησω κατι?καποιες φορες εχω πιο ηπια περιοδο χωρις πολυ αιμα και αλλες οπως αυτη την φορα με πολυ αιμα και περισσοτερα πονακια που ωφειλεται αυτο?δεν αποβαλει παντα την ποσοτητα που πρεπει το ενδομητριο?

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

@Farmakotriftena ναι υπαρχουν καποιες κοπελες δεν καταλαβαινουν κατι διαφορετικό και λενε εγκυμοσυνη με εγκυμοσυνη διαφερει!ευχομαι να εισαι!!!

Κοριτσια να ρωτησω κατι?καποιες φορες εχω πιο ηπια περιοδο χωρις πολυ αιμα και αλλες οπως αυτη την φορα με πολυ αιμα και περισσοτερα πονακια που ωφειλεται αυτο?δεν αποβαλει παντα την ποσοτητα που πρεπει το ενδομητριο?

δεν εχεις καθε φορα το ιδιο παχος ενδομητριου και δεν αποβαλλεται και ολο παντα...απορροφάται και απο τον οργανισμο ενα μερος.

6penp2.png

πρίν από 40 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Αχαχαχ όχι αλλά παίζει από το ζορισμα με τα κιλά που σήκωσα να βγήκε αυτό το ροζ. Πάντως βρε κορίτσια δεν είναι δυνατόν να είναι κάποια έγκυος και μην νιώθει έστω κάτι διαφορετικό από αυτά που έχει κάθε μήνα πριν την περίοδο. Σε μένα δεν έχει αλλάξει τπτ. Κλασικά συμπτώματα που έχω στην κλασική ένταση. Ειδικά στο στήθος νομίζω λίγο-πολύ κάτι διαφορετικό θα εμφανιστεί σε μια εγκυμοσύνη.  Κσι πανω απ' Όλα νομίζω πως μια γυναίκα θα το διαισθανθει. Εγώ είμαι σίγουρη πως δεν είμαι...

Αχαχαχα ωραία κορίτσια έχω και μεγάλη γκάμα. Απλές, με σχέδια χωρίς σχέδια φωσφοριζε ό,τι θέλετε καουτσούκ σιλικόνης

Μην το λες...εγώ και στις 2 εγκυμοσύνες δεν είχα απολύτως κανένα διαφορετικό σύμπτωμα. Σαν να περίμενα να αδιαθετήσω όπως κάθε μήνα. Τίποτα το διαφορετικό, ούτε καν προαίσθημα. Και το προσπαθούσαμε έντονα, ιδιαίτερα στο πρώτο...δεν ήταν πως δεν το είχα στο μυαλό μου!! 

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια δεν είμαι..αληθεια το πιστεύω αυτό! Αλλά πες πες θα με πείσετε στο τελος και δεν θελω αχαχαχ το έχω προαίσθημα ότι θα κατέβει περίοδος. Είναι αυτό το κάτι που νιώθω κάθε μήνα και το ξέρω. Ίσως αν έγραφε κάποια άλλη κοπέλα εδώ μέσα για ροζ υγρά κι εγώ να ήμουν σίγουρη ότι είναι έγκυος. Είναι ένα καλό σημάδι εγκυμοσύνης ειναι η αλήθεια αλλά σε μένα δεν παίζει. Νιώθω πως απλά ζοριστηκα στη προπόνηση. Σηκώνω πολύ παραπάνω κιλά αλλά είχα να κάνω προπόνηση 2 μήνες και ζοριστηκα . 

yplDp3.png

@Farmakotriftena τπτ δεν ειχα!!!απλα μια συλλογη απο τεστ που επρεπε να χρησιμοποιησω!!!εμενα κ το στηθος ηταν ελαχιστα πρησμενο 1-2 μερες πριν!εγω δεν ειχα αιμα ελαχιστα καφε υγρα ειχα αλλα δεν το ειδα ποτε σαν συμπτωμα ..κ εγω παντως που σηκωνω βαρη ποτε δεν εχω δει αιμα κ δε νομιζω να εχεις ξαναδει κ εσυ...

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 1 λεπτό , orianna είπε:

δεν εχεις καθε φορα το ιδιο παχος ενδομητριου και δεν αποβαλλεται και ολο παντα...απορροφάται και απο τον οργανισμο ενα μερος.

Καταλαβα!!!Ναι τους προηγουμενους 2 μηνες δεν ειχα πολυ και συνηθως εχω αρκετη ροη για 3 μερες και μετα κανα δυο μερες λιγο. Σκεφτηκα μηπως δεν φευγει ολο τον ενα μηνα και φευγει τον επομενο.

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 2 λεπτά , elenakii22 είπε:

@Farmakotriftena τπτ δεν ειχα!!!απλα μια συλλογη απο τεστ που επρεπε να χρησιμοποιησω!!!εμενα κ το στηθος ηταν ελαχιστα πρησμενο 1-2 μερες πριν!εγω δεν ειχα αιμα ελαχιστα καφε υγρα ειχα αλλα δεν το ειδα ποτε σαν συμπτωμα ..κ εγω παντως που σηκωνω βαρη ποτε δεν εχω δει αιμα κ δε νομιζω να εχεις ξαναδει κ εσυ...

@elenakii22 και @CME2205 δλδ τπτ δεν νιωθατε; έστω κάτι διαφορετικο; Μα ούτε προαισθημα;;; για να κανεις και 2 τεστ βρε Ελενάκι μου σίγουρα ενδόμυχα το ένιωθες...

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...