Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Μωρέ κατεβαίνει περίοδος. Το νιώθω.... Είμαι σίγουρη. ελπίζω να έρθει όμως η μέρα που θα σας στείλω ότι έκανα τεστ εγκυμοσύνης και βγήκε θετικό...

Θα ερθει σιγουρα μηπως ειναι κ μεθαυριο!!! Παντως οπως κ να νιωθεις ποτε δεν ξερεις!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Gia sas koritsia. Xathika ligo. Pigame giatro ktes. Giname 2.830 kai ola mia xara pire kai thesi. Mas ekane ti xari ktes na ti doume ti xortasa. Tora ime 37 eudomado kai kai 2 meres plisiazoume. Ekana kai mathima ktes gia toketo itan poli endiafero. An exete efkeria na kanete mathimata voithane poli kanis gia thilasmo gia ti mera tou toketou frontida tou vrefous diatrofi i thesi tou antra sto toketo. Gia ta koritsia pou tous irthre na min agxoneste dinamika to alo mina. 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

Θα ερθει σιγουρα μηπως ειναι κ μεθαυριο!!! Παντως οπως κ να νιωθεις ποτε δεν ξερεις!!!

Άμα τελικά είμαι (1 στο δισεκατομμύριο δλδ) θύμισε μου εσενα να σου στείλω από το φαρμακείο ό,τι θες δώρο από εμένα αχαχα

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

3 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Κορίτσια Καλημέρα!! Βλέπω συζητάτε για βιβλία και σειρές.... Σας συστήνω λοιπόν ανεπιφύλακτα "το σπίτι των σκιων" της Δημουλιδου... Παρότι δεν τρελαίνομαι για τα βιβλία της συγκεκριμένης συγγραφέα, αυτό το ξεκίνησε χθες το πρωι και το βράδυ το τελείωσα...600 σελίδες Βιβλίο αλλα ήταν αδύνατο να το αφήσω από τα χερια μου... οσο για σειρες...ανεπιφυλακτα criminal minds και bones (ειναι εμμονη!!!) καθως και το true detective τον πρωτο κυκλο...!!! Εγω τουλαχιστον κολλησα!!!!

Criminal Minds τρελαίνομαι γτ έχουν ξεφύγει κιόλας στα επεισόδια ... έχουν προχωρήσει πάρα πολύ :)

ukSwp3.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, Farmakotriftena είπε:

Άμα τελικά είμαι (1 στο δισεκατομμύριο δλδ) θύμισε μου εσενα να σου στείλω από το φαρμακείο ό,τι θες δώρο από εμένα αχαχα

νιωθεις οτι κατεβαινει ε? θα χει κινηση απο προχτες μαλλον η εχασε το δρομο λες?χαχαχχα

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

πρίν από 9 λεπτά , ElektraGr είπε:

Criminal Minds τρελαίνομαι γτ έχουν ξεφύγει κιόλας στα επεισόδια ... έχουν προχωρήσει πάρα πολύ :)

Εγώ το ξεκινησα πάλι από την αρχή!! Χιχι (μέχρι να βγει ο νέος κύκλος, να θυμηθώ λίγο τα παλιά!!!! ;) )

cO4Yp3.png

1 hour ago, Farmakotriftena είπε:

Οταν θα μεινουμε ολα τα κοριτσια εγκυες θα ερθουμε στο φαρμακειο σου να παρουμε τις πρωτες πιπιλες!!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 12 λεπτά , orianna είπε:

νιωθεις οτι κατεβαινει ε? θα χει κινηση απο προχτες μαλλον η εχασε το δρομο λες?χαχαχχα

Αχαχαχ όχι αλλά παίζει από το ζορισμα με τα κιλά που σήκωσα να βγήκε αυτό το ροζ. Πάντως βρε κορίτσια δεν είναι δυνατόν να είναι κάποια έγκυος και μην νιώθει έστω κάτι διαφορετικό από αυτά που έχει κάθε μήνα πριν την περίοδο. Σε μένα δεν έχει αλλάξει τπτ. Κλασικά συμπτώματα που έχω στην κλασική ένταση. Ειδικά στο στήθος νομίζω λίγο-πολύ κάτι διαφορετικό θα εμφανιστεί σε μια εγκυμοσύνη.  Κσι πανω απ' Όλα νομίζω πως μια γυναίκα θα το διαισθανθει. Εγώ είμαι σίγουρη πως δεν είμαι...

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Οταν θα μεινουμε ολα τα κοριτσια εγκυες θα ερθουμε στο φαρμακειο σου να παρουμε τις πρωτες πιπιλες!!!!

Αχαχαχα ωραία κορίτσια έχω και μεγάλη γκάμα. Απλές, με σχέδια χωρίς σχέδια φωσφοριζε ό,τι θέλετε καουτσούκ σιλικόνης

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια μου!!!

εγω εβλεπα καποια στιγμη το westworld ειναι φανταστικο ειδα τον πρωτο κυκλο και νομιζω ακομα δεν εχουν φτιαξει τον επομενο!μολις κοιμοταν ο μικρος το μεσημερι αμεσως εβαζα να δω το επεισοδιο!ειναι φανταστικο!πιο παλια εβλεπα κλασσικα dr House και τωρα καμμια φορα αν το πετυχω τωρα βλεπω πολλα παιδικα  μου αρεσουν μπεν και χολυ πεπα ο μπλειζ και οι φιλοι του και τα σουπερ ζωακια! 

Ενα εργο που μου αρεσει πολυ ειναι το θα σε βρω στον παραδεισο με τον ρομπιν γουιλιαμς δειτε το οταν θα εχετε ελευθερο χρονο να μου πειτε αν σας αρεσε!!

e6OVp3.pngExilp3.png

3 ώρες πρίν, caramel_83 είπε:

αγαπη αν ξερεις επομενη ημερομηνια αναμονης πες μου να σε αλλαξω στο πινακακι μας ;) 

Καραμελίτσα λέω να μη μετρήσω καθόλου αυτό το μήνα!!Να ναι έκπληξη χαχαχα:mad:!!

• Μου αρέσει 2

4 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Εγώ τπτ καθαρή είμαι. Δεν ξέρω τι μπορεί να ήταν αυτό.... τουλάχιστον δεν αδιαθετησα νωρίτερα. Μην έχω στο μυαλό μου ανωμαλίες κύκλου και αγχωθω παραπάνω. Πάντως έγκυος δεν είμαι. Θα ένιωθα το κατιτίς βρε κορίτσι. 

Για να δούμε λ΄γο έμεινε!!Και γω που το ένιωθα.......χαχαχα!!Πήγα στο φαρμακείο σήμερα και πήρα βιταμίνες Pregnacare his & her.!!Mου λέει η κοπέλα διατροφολόγος είμαι όχι πωλήτρια αλλά να σου προτείνω κάποιες άλλες έπειδη έχουν ω3 λιπαρά και είχαν αρχική μόνο οι αντρικές 45ε.Λέω μπα ευχαριστώ θα τρώμε καρύδια για τα ω3 χαχαχ!!Αυτές που πήρα είχαν 20ε και για τους δύο μας!! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...