Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , ElektraGr είπε:

Καλημέρα !!

Εμείς φτάσαμε μέχρι τον τρίτο κύκλο αλλά κατάντησε βαρετό πολύ και δεν το συνεχίσαμε !! :P

Ναι και μενα του άντρα μου δεν του αρέσει!!Θ το βλέπω μεσημεράκι μόνη μου!!Μάζι βλέπουμε σειρές να έχουν τρόμο αλλά δεν είναι και πολλές αυτές!!!Και τώρα τα βράδυα βλέπαμε Απαράδεκτους!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 3 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Καλημέρα!! Πως εισαι today?

Μου ήρθε κανονικά αιματάκι και πόνοι!!!Ψυχολογικά είμαι μια χαρά!!!Σ΄΄ημερα πρέπει να κάνω και μια γενική το σπίτι και πλυντηριάκια!!Εσύ γλυκιά μου πως πας με τα ρόζ?

Κορίτσια Καλημέρα!! Βλέπω συζητάτε για βιβλία και σειρές.... Σας συστήνω λοιπόν ανεπιφύλακτα "το σπίτι των σκιων" της Δημουλιδου... Παρότι δεν τρελαίνομαι για τα βιβλία της συγκεκριμένης συγγραφέα, αυτό το ξεκίνησε χθες το πρωι και το βράδυ το τελείωσα...600 σελίδες Βιβλίο αλλα ήταν αδύνατο να το αφήσω από τα χερια μου... οσο για σειρες...ανεπιφυλακτα criminal minds και bones (ειναι εμμονη!!!) καθως και το true detective τον πρωτο κυκλο...!!! Εγω τουλαχιστον κολλησα!!!!

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

πρίν από 14 λεπτά , marillia είπε:

Μου ήρθε κανονικά αιματάκι και πόνοι!!!Ψυχολογικά είμαι μια χαρά!!!Σ΄΄ημερα πρέπει να κάνω και μια γενική το σπίτι και πλυντηριάκια!!Εσύ γλυκιά μου πως πας με τα ρόζ?

Χαίρομαι που είσαι κουλ!!!

Εγώ τπτ καθαρή είμαι. Δεν ξέρω τι μπορεί να ήταν αυτό.... τουλάχιστον δεν αδιαθετησα νωρίτερα. Μην έχω στο μυαλό μου ανωμαλίες κύκλου και αγχωθω παραπάνω. Πάντως έγκυος δεν είμαι. Θα ένιωθα το κατιτίς βρε κορίτσι. 

yplDp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 47 λεπτά , marillia είπε:

Καλημέρα!!Eχω δεί τους δύο πρώτους κύκλους!!Ομως δε θυμάμαι και πολλά και θέλω να το ξεκινήσω πάλι!Με τόσα ονόματα....!!

Καλημέρα σε όλα τα κορίιτσια!!!Πως είστε??

Καλημερα!!! Να το δεις εχει επεισοδια πολυ βαρετα η αληθεια ειναι πολλα θα τα πας στο γρηγορο εγω να σου πω εναν κυκλο τον εχασα κ τελειως αλλα τωρα φτανει στο τελος κ πλεον εξηγει πολλα πραγματα κ ειναι πιο ενδιαφερον. Να ξερεις οτι απτον 5ο κυκλο κ μετα γινετε ενας χαμος. 

πρίν από 17 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Χαίρομαι που είσαι κουλ!!!

Εγώ τπτ καθαρή είμαι. Δεν ξέρω τι μπορεί να ήταν αυτό.... τουλάχιστον δεν αδιαθετησα νωρίτερα. Μην έχω στο μυαλό μου ανωμαλίες κύκλου και αγχωθω παραπάνω. Πάντως έγκυος δεν είμαι. Θα ένιωθα το κατιτίς βρε κορίτσι. 

Χα χα χα δεν ξερω δεν σε πιστευω εσενα θα περιμενουμε!!!

10 ώρες πρίν, λουπιτα είπε:

Να μαι και εγωωω! Έχω να σας δω ενα μηνα. εκανε ο άνδρας μου την θεραπεία για το ουρεοπλασμα που βρήκαν στο σπερμα .πηρε αντιβίωση δώσαμε ξανα σπερμα και από 28 εκατομμύρια σπερματοζωάρια που είχε πήγαμε στα 72 εκατομμύρια. άκου να δεις τι μπορεί να κανει ενα μικρόβιο. γι'αυτό δεν ερχοταν το νινι. χθες πήραμε τα αποτελέσματα και ειμαι είμαι σε γόνιμες μέρες τώρα. άντε να σας πω κανένα ευχάριστο.τοση αγωνία και προσπάθεια για ενα κωλομικροβιο.

Μπραβο λουπιτα!!! Αντε τωρα πια να ειστε πιο  χαλαροι κ συντομα θα εχουμε νεα!!!

• Μου αρέσει 1

19 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Σιγουρα θα τα καταφερεις παντως δεν εχω αμφιβολια καμμια!μεσα στι 18 θα εχεις γεννησει!!

Εμενα ο μικρος καλα ειναι μεγαλωνει!εχθες το βραδυ τον πηγα για μπανιο και εκει που επαιζε μου εκανε μια φασαρια ανευ λογου και αιτιας  μου ταραξε το νευρικο μου συστημα!ειλικρινα ηθελα να σηκωθω να φυγω απο το σπιτι εκεινη την στιγμη να μην ακουω τις φωνες! περιμενα να σταματησει δεν ειχα κουραγιο να κανω κατι αλλο τα νευρα μου τα χαπια μου και ενα ταξι να φυγω!!χαχαχχα τρελα! Απορω πως θα τα βγαλω περα αν θα μεινω εγκυος!

καλημερα παρεουλα, 

@Nati85 ειναι και σε δυσκολη ηλικια μωρε το μικρακι σου , υπομονη θελει:?

19 ώρες πρίν, marillia είπε:

Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λες!!Είναι όλα τόσο βαθιά μέσα μας που δεν τα καταλαβαίνουμε.Οταν ήμουν έγκυος πήγα για χοριακή με καθυστέρηση 3 ημερώ.Τώρα βιάστηκα,πριν 2 μήνες πήγα για χοριακή νωρίτερα.Την παλίνδρομη μπορεί να τη ξεχάσω όταν κάνω άλλο παιδάκι.Νιώθω ότι είμαι στη έρημο φτάω να έφτασα να πιω νερό και χύθηκε.Τα συμπτώματα πρέπει να σταματήσω να κοιτάω.Το μέτρημα των γόνιμων και όλα αυτά.Πραγματικά έχω κουραστεί.Νομίζω έχω χάσει την ανεμελιά μου.Λίγο διάστημα πριν μείνω έγκυος είχα σκεφτεί ότι υπάρχουν τρόποι να μείνει έγκυος μια γυναίκα.Ελεγα και εξωσωματική να κάνω δε με πειράζει.Το πίστευα όμως δεν το λεγα δήθεν.Πρέπει να πιστέψουμε ότι μαμάδες θα γίνουμε με οποιοδήποτε τρόπο και ας αργήσει.

αγαπη μου μην σε παιρνει απο κατω, χαλαρωσε για 1-2 μηνες, απολαυσε τον αντρα σου και μην μετρας θερμοκρασιες τεστακια κλπ, αστο για λιγο στο χαλαρο και μετα ξαναξεκινας παλι πιο οργανωμενα ;) η ροη σου ηρθε κανονικα?

17 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Από το στόμα σου και στου Θεού το αφτί !! Το θεωρησα καθυστερηση γιατι βρεξει χιονίσει η περιοδος ερχεται κάθε 4 του μήνα είτε έχει 30 ο μήνας είτε 31. Χθες με τα ροζ που ειδα το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό είναι πως αδιαθετω. Έχω βγάλει και τα κλασικά σπυριά που βγάζω όταν περιμένω...

@marillia λίγο ξάπλα θέλει μετά το σεξ και σε αυτο οι απόψεις διίστανται. Άλλοι λένε πως κατά την εκσπερμάτιση το καλο σπέρμα ήδη έχει πάρει το δρόμο του. Αλίμονο αν χρειαζόταν να κάνουμε κατακορυφους ή να καθόμαστε με τα πόδια ψηλά αχαχα μου φαίνεται αστείο πολύ από την μια αλλά και από την άλλη είναι και κοινή λογική. Όσο και να κάτσει ανάποδα το περίσσιο σπέρμα θα φύγει προς τα κάτω μόλις σηκωθείς. 20' κατακόρυφο είναι πάρα πολύ επικίνδυνο. Μάλλον θα υπερβαλλε η φίλη σου. Πάνω από 5' δε συνιστάται... ανεβαίνει όλο το αίμα στο κεφάλι και μπορεί να γίνει επικίνδυνο. Εδώ 3' κάνω και σηκώνομαι και το κεφάλι μου είναι κατακόκκινο.... Είμαι 1.74 και κιλά γύρω στα 58 -60. Κάποια σκ γίνομαι 60 χαχαχα αλλά κανονικά ειμαι 58 κιλά.

εμφυτευση μυριζει κοριτσι, αντε να μας πεις τα ευχαριστα να μας μπει καλα το φθινοπωρακι :D 

@marillia αγαπη αν ξερεις επομενη ημερομηνια αναμονης πες μου να σε αλλαξω στο πινακακι μας ;) 

17 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Ίσως επειδή ζοριστηκα με την προπόνηση χθες να βγήκε αυτό το ροζ. Δε νιώθω έγκυος αλήθεια! Παρεμπιπτόντως είμαι κριός γι'αυτό και είπα για τους Κριους τα παραπάνω

οντως οι κριοι ειστε ετσι, εχω φιλη κριο, εγω ειμαι παρθενακι (δεν θελω αρνητικα σχολια :P ) 

10 ώρες πρίν, λουπιτα είπε:

Να μαι και εγωωω! Έχω να σας δω ενα μηνα. εκανε ο άνδρας μου την θεραπεία για το ουρεοπλασμα που βρήκαν στο σπερμα .πηρε αντιβίωση δώσαμε ξανα σπερμα και από 28 εκατομμύρια σπερματοζωάρια που είχε πήγαμε στα 72 εκατομμύρια. άκου να δεις τι μπορεί να κανει ενα μικρόβιο. γι'αυτό δεν ερχοταν το νινι. χθες πήραμε τα αποτελέσματα και ειμαι είμαι σε γόνιμες μέρες τώρα. άντε να σας πω κανένα ευχάριστο.τοση αγωνία και προσπάθεια για ενα κωλομικροβιο.

θετικα νεα να μας πεις ;)  ποτε ειναι η επομενη ημερομηνια αναμονης?

• Μου αρέσει 2

πρίν από 27 λεπτά , caramel_83 είπε:

καλημερα παρεουλα, 

εμφυτευση μυριζει κοριτσι, αντε να μας πεις τα ευχαριστα να μας μπει καλα το φθινοπωρακι :D 

οντως οι κριοι ειστε ετσι, εχω φιλη κριο, εγω ειμαι παρθενακι (δεν θελω αρνητικα σχολια :P ) 

Μακάρι ρε κορίτσια όμως επειδή δεν έχω το παραμικρό συμπτώματα, ειλικρινά δεν το πιστεύω. Νομίζω ότι απλά ήταν από την προπόνηση. Έχω λίγα από τα στάνταρ συμπτώματα της περιόδου δλδ τα γνωστά σπυριά πόνο χαμηλά και λίγο πρήξιμο σήμερα και νομιζω πως απλά αύριο μεθαύριο θα αδιαθετησω. 

yplDp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Farmakotriftena είπε:

Μακάρι ρε κορίτσια όμως επειδή δεν έχω το παραμικρό συμπτώματα, ειλικρινά δεν το πιστεύω. Νομίζω ότι απλά ήταν από την προπόνηση. Έχω λίγα από τα στάνταρ συμπτώματα της περιόδου δλδ τα γνωστά σπυριά πόνο χαμηλά και λίγο πρήξιμο σήμερα και νομιζω πως απλά αύριο μεθαύριο θα αδιαθετησω. 

οκ αλλα μην ξεχνας πως ειναι ιδια τα συμπτωματα περιοδου και εγκυμοσυνης ;) 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Ενταξει τι αλλο θελεις κ εσυ να εχεις?? Να σου στειλει υπερηχο το παιδι?? Το αιματακι παντως ηταν ενα τρανταχτο συμπτωμα.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

19 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Κάτι άσχετο.... Μια φορά είχα διαβάσει σε φόρουμ που ρωτούσαν κορίτσια αν πρέπει να είναι ξαπλωμένες μετά το σεξ κτλ και μια πρότεινε κατακόρυφο και ρε κορίτσια..... Και οι περισσότερες κάναμε σεξ και μετά κατακόρυφο. Έβλεπα τις συζητήσεις τους και είχα λιώσει στο γέλιο...... μα κατακόρυφο;;;  Άντε μετά να μη φριξει ο δόλιος ο άντρας.

Υγ ελπίζω να μην το έχει κάνει κάποια από εδώ μέσα και παρεξηγηθώ. Είναι καλοπροαίρετο το σχόλιο... κι εγώ κάνω κατακόρυφο αλλά στην προπόνηση όχι μετά το σεξ! 

Όχι ποτέ. Έκανα και στίβο εγώ πάρα πολλά χρόνια και τρέξιμο - τσιγάρο δεν πάνε μαζί...

Kali m ego panta meta to sex evaza ta podia m yila kai den sikonomoun amesos. Kai otan iste me ti periodo afou den tha exete rpafes me to kalo sas autes tis meres kalo ine liges meres prin xekinisete tis prospathies na vgazi to sperma pou exi mini toses meres mesa. 

πρίν από 57 λεπτά , linaa είπε:

Ενταξει τι αλλο θελεις κ εσυ να εχεις?? Να σου στειλει υπερηχο το παιδι?? Το αιματακι παντως ηταν ενα τρανταχτο συμπτωμα.

Μωρέ κατεβαίνει περίοδος. Το νιώθω.... Είμαι σίγουρη. ελπίζω να έρθει όμως η μέρα που θα σας στείλω ότι έκανα τεστ εγκυμοσύνης και βγήκε θετικό...

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...