Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 54 λεπτά , marillia είπε:

Εεεε εννοείτεεε δεν πτοούμαστε!!Χαχαχχα μ άρεσε αυτό με το στήθος!!Εγώ στεναχωριέμαι αμα δεν πετυχαίνουν τα γλυκά γιατί τα θέλω τέλεια!!Και έτσι πέρνω από το ζαχαροπλαστείο χαχαχ!!

Αυτο με τα γλυκα το παθαινω κ εγω..μεχρι που τσιζκεικ κ μιλφει απο τις πολλές προσπαθειες εγιναν καλυτερα κ απο του εξω :)

Ερωτηση προς εγκυουλες κ μη! Πιστευετε τελικα πως ενας καφες μονός σκετος με γαλα τη μερα επιτρεπεται? Αραγε να κανει κακο στο μωρο? Η αδιαθεσια του στομαχιου εχει περασει πια και αναζητω καφε καθε μερα σχεδον! Θα ρωτησω τον καινουργιο μ γιατρο αλλα σε 15 μερουλες που θα παω..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 27 λεπτά , Ani ani είπε:

Αυτο με τα γλυκα το παθαινω κ εγω..μεχρι που τσιζκεικ κ μιλφει απο τις πολλές προσπαθειες εγιναν καλυτερα κ απο του εξω :)

Ερωτηση προς εγκυουλες κ μη! Πιστευετε τελικα πως ενας καφες μονός σκετος με γαλα τη μερα επιτρεπεται? Αραγε να κανει κακο στο μωρο? Η αδιαθεσια του στομαχιου εχει περασει πια και αναζητω καφε καθε μερα σχεδον! Θα ρωτησω τον καινουργιο μ γιατρο αλλα σε 15 μερουλες που θα παω..

Εναν καφε μονο τον επιτρεπουν οι περισοτεροι γιατροι καλο ειναι οσο μπορεις να τον αποφευγεις αλλα δεν θα παθει τιποτα το μωρο με ενα καφε την ημερα αλλα αν μπορεσεις να παραλειψεις κ μερικες μερες την εβδομαδα τοσο το καλητερο!!

@marillia τι εννοεις να ξεκινησεις το game of thrones? Δεν εχεις δει κανενα κυκλο??

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εναν καφε μονο τον επιτρεπουν οι περισοτεροι γιατροι καλο ειναι οσο μπορεις να τον αποφευγεις αλλα δεν θα παθει τιποτα το μωρο με ενα καφε την ημερα αλλα αν μπορεσεις να παραλειψεις κ μερικες μερες την εβδομαδα τοσο το καλητερο!!

Αυτο προσπαθω κ εγω να κανω μονο στην αναγκη..αχχχ

2 ώρες πρίν, Ani ani είπε:

Ani μου εμένα μου επέτρεπε ο γιατρός έναν γαλλικό ελαφρύ στο 1ο και 2ο τρίμηνο στο 3ο μπορούσα και ένα φρέντο καπουτσινο

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, orianna είπε:

δεν πειραζει που δεν εχει.ειναι για μεγαλυτερη ακριβεια αλλα μην ανησυχεις κανουμε μια χαρα δουλεια και με το αλλο.δεν θελω μονο να μου αγχωθεις με τα τεστακια...θελω να το δεις σαν εργαλειο που θα σε βοηθησει.τα τεστ δεν ειναι εχθρος μας ειναι συμμαχος μας..οκ?δες το σαν παιχνιδακι..κατσε να κατουρησω λιγο να δω τι θα μου βγαλει...καπως ετσι...χαλαρααα..

στη φαση που εισαι θα θελα να κανεις χοριακη αν εχεις ξανα καθυστερηση.τωρα με τα τεστ και με το οτι καταλαβαινεις την ωορρηξια δεν θα εχεις αμφιβολιες.ακομα και μια βιοχημικη κυηση ειναι κατι καλο και δινει πιο πολλες ελπιδες για μια μελλοντικη φυσιολογικη συλληψη.αν τυχον αδιαθετησεις ενημερωσε μας..θελω να δουμε ποσες μερες μετα αδιαθετεις..ευχομαι να μην χρειαστει και να ειναι τυχερος αυτος ο μηνας.

Ούτε καν θέλω να αγχωθώ ... και δεν το χω σκοπό ...πάω γυμναστήριο κ ξεδίνω εκεί τα πάντα όλα .. ναι θα κάνω .. λες η καθυστέρηση να σήμαινε κάτι; και   γυναικολόγος γτ δεν είδε κάτι αν υπήρξε; ; δεν έχω ιδέα αν συμβεί   δεν μείνει... αποβάλεται απλά με την περίοδο κ δε  αφηνει ιχνη;; μόλις αδιαθετήσω ( που πάντα ελπίζω να μην) σίγουρα θα στείλω σήμα :)

4 ώρες πρίν, orianna είπε:

εχω κανει απ ολα εκτος απο σαλπιγγογραφια. και εφοσον ο αντρας μου δεν εχει κανενα μικροβιο προφανως γλυτωσα και την καλλιεργεια κολπικων.. :)

Καλλιέργεια κολπικού υγρού δεν κάνεις κάθε χρόνο;; εγώ κάθε χρόνο στον έλεγχο

ukSwp3.png

Κοριτσάκια μου γεια σας!!!

Χάθηκα γιατί με τη μετακόμιση τρέχουμε και δε φτάνουμε ..Τώρα ξεπακεταρουμε κι εγώ δεν την παλεύω καθόλου, κουράζομαι με το παραμικρό. Παρασκευή έχω το πρώτο ραντεβού στο γιατρό...ααααχ πόσο περιμένω να δω ότι όλα είναι καλά!

Σας διάβαζα αυτές τις μέρες στα γρήγορα όσο είχα κουράγιο αλλά δε συγκράτησα και πολλά...Ποιες περιμένουμε για ευχάριστα τώρα;;

@orianna μου καλή ένα πράγμα θα σου πω : το σπέρμα του άντρα μου είχε ΜΟΝΟ  2% φυσιολογικές μορφές...ναι καλά διάβασες 2%!! Αλλά  απο ποσοτητα  είχε 135 εκατομμύρια και όταν το συζήτησα με το γυναικολόγο μου μου είπε ότι εφόσον είναι μεγάλος ο αριθμός, είναι και πολλές οι πιθανότητες άσχετα που το ποσοστό φαίνεται μικρό,αναλογικά δεν ήταν. Οπότε δε θέλω χαζά να ακούω να λες! 

Σημειώνω όμως ότι επειδή ο άντρας μου ήθελε να το φτιάξει όσο μπορούσε , έκοψε τσιγάρο και ποτό εδώ και 4 μήνες και για ένα μήνα έπαιρνε κάθε πρωί βασιλικό πολτό,σε συνδυασμό με υγιεινή διατροφή.Πραγματικα δεν ξέρω, μπορεί και να βοηθησε αυτό, μπορεί και όχι απλά σας λέω τι κάναμε και να τα αποτελέσματα!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 39 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Ani μου εμένα μου επέτρεπε ο γιατρός έναν γαλλικό ελαφρύ στο 1ο και 2ο τρίμηνο στο 3ο μπορούσα και ένα φρέντο καπουτσινο

Οκ ευχαριστω πολυ!! 

Καλησπέρα κορίτσια πήγαμε για διαβατήριο σήμερα και δεν μας δέχτηκαν τις φωτογραφίες αναγκάστηκα πήρα ζελέ του έβαλα στο μαλλί και βγάλαμε άλλες .ο μικρός έχει πολύ ίσιο μαλλί και δεν μένει με τίποτα προς τα πίσω είναι και μακρύ.μετα πήγαμε στη πεθερα μου δώσαμε οδηγίες χιχι και μετά από τεράστια σποντα του άντρα μου μου είπε ότι το μωρο θα τρώει εκεί και ο άντρας μου όταν είμαι απογευματα τη γλυτωσα πφ 

Από βιβλία όταν έδινα για μεταπτυχιακό είχα διαβάσει σε ένα μήνα σαράντα αναγκαστικά και μετά τα μπουχτησα. Λάτρεψα Καζαντζάκη.αλλα δεν βρήκα τη δύναμη να διαβάσω και αυτα που ήθελα από τα βιβλία του γιατί ήρθε ο μικρός.διαβασα κάποια αστυνομικά Αγκάθα Κρίστι και τρελάθηκα με το κώδικα ντα Βίντσι.μετσ το έριξα στις σειρές οικοκυρες σε απόγνωση και   supernatural αυτό δεν το τελείωσα έκανα μια προσπάθεια τα χαράματα που θηλαζα για να μη μου πέσει ο μικρός αλλά δεν τα κατάφερα ακόμα

Ανοίγει για καφέδες εγώ τρελαίνομαι δεν μπορούσα να σταματήσω.στηβ εγκυμοσύνη έπινα ένα ελαφρύ φραπέ το πρωί και ρνα γαλλικό το απόγευμα

• Μου αρέσει 3

Καλησπερα κοριτσια!βλεπω πιασατε κουβεντουλα!!!απο καφε εγω επινα αραια και που! Ηταν το μονο πραγμα που μου ελειψε παρα πολυ και το ασχημο ειναι οτι και στον θηλασμο δεν κανει να πινεις συνεχεια και αντε να ξυπνησεις χωρις καφε με 1-2 ωρες υπνο!!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Ani ani είπε:

και εμενα ο γιατρος μου ειπε οτι μπορω να πινω..γενικα ο δικος μου γιατρος δεν ειναι πολυ αυστηρός!νομιζω οτι μερικοι υπερβάλλουν χωρις λογο...με έναν καφε δε θα γίνει κατι!εγω ακομα δεν τον εχω ζητησει!

@stalitsa82 με το καλο να το δειτε!!!απο συμπτωματα πως πας?

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

12 ώρες πρίν, caramel_83 είπε:

ναι καλη μου δεν σε βγαζω, το θυμαμαι οποτε ειναι πες μου ;) 

@giota@ @Vana87 @λουπιτα @Vila κοριτσια τι νεα εχουμε απο εσας??

Να μαι και εγωωω! Έχω να σας δω ενα μηνα. εκανε ο άνδρας μου την θεραπεία για το ουρεοπλασμα που βρήκαν στο σπερμα .πηρε αντιβίωση δώσαμε ξανα σπερμα και από 28 εκατομμύρια σπερματοζωάρια που είχε πήγαμε στα 72 εκατομμύρια. άκου να δεις τι μπορεί να κανει ενα μικρόβιο. γι'αυτό δεν ερχοταν το νινι. χθες πήραμε τα αποτελέσματα και ειμαι είμαι σε γόνιμες μέρες τώρα. άντε να σας πω κανένα ευχάριστο.τοση αγωνία και προσπάθεια για ενα κωλομικροβιο.

• Μου αρέσει 3

2 ώρες πρίν, stalitsa82 είπε:

Κοριτσάκια μου γεια σας!!!

Χάθηκα γιατί με τη μετακόμιση τρέχουμε και δε φτάνουμε ..Τώρα ξεπακεταρουμε κι εγώ δεν την παλεύω καθόλου, κουράζομαι με το παραμικρό. Παρασκευή έχω το πρώτο ραντεβού στο γιατρό...ααααχ πόσο περιμένω να δω ότι όλα είναι καλά!

Σας διάβαζα αυτές τις μέρες στα γρήγορα όσο είχα κουράγιο αλλά δε συγκράτησα και πολλά...Ποιες περιμένουμε για ευχάριστα τώρα;;

@orianna μου καλή ένα πράγμα θα σου πω : το σπέρμα του άντρα μου είχε ΜΟΝΟ  2% φυσιολογικές μορφές...ναι καλά διάβασες 2%!! Αλλά  απο ποσοτητα  είχε 135 εκατομμύρια και όταν το συζήτησα με το γυναικολόγο μου μου είπε ότι εφόσον είναι μεγάλος ο αριθμός, είναι και πολλές οι πιθανότητες άσχετα που το ποσοστό φαίνεται μικρό,αναλογικά δεν ήταν. Οπότε δε θέλω χαζά να ακούω να λες! 

Σημειώνω όμως ότι επειδή ο άντρας μου ήθελε να το φτιάξει όσο μπορούσε , έκοψε τσιγάρο και ποτό εδώ και 4 μήνες και για ένα μήνα έπαιρνε κάθε πρωί βασιλικό πολτό,σε συνδυασμό με υγιεινή διατροφή.Πραγματικα δεν ξέρω, μπορεί και να βοηθησε αυτό, μπορεί και όχι απλά σας λέω τι κάναμε και να τα αποτελέσματα!

ολα καλα θα ειναι κοριτσι μου...μην ανησυχείς καθολου... 135 εκατομμυρια συνολικα? η ανα ml?και γω απ αυτα που διαβασα δεν αγχωνομαι...θα παμε βεβαια σε ουρολογο να κανει εναν υπερηχο και αυριο θα παρουμε βασιλικο πολτο και βιταμινη ε για να το ενισχυσουμε κι αλλο. 

πρίν από 23 λεπτά , λουπιτα είπε:

Να μαι και εγωωω! Έχω να σας δω ενα μηνα. εκανε ο άνδρας μου την θεραπεία για το ουρεοπλασμα που βρήκαν στο σπερμα .πηρε αντιβίωση δώσαμε ξανα σπερμα και από 28 εκατομμύρια σπερματοζωάρια που είχε πήγαμε στα 72 εκατομμύρια. άκου να δεις τι μπορεί να κανει ενα μικρόβιο. γι'αυτό δεν ερχοταν το νινι. χθες πήραμε τα αποτελέσματα και ειμαι είμαι σε γόνιμες μέρες τώρα. άντε να σας πω κανένα ευχάριστο.τοση αγωνία και προσπάθεια για ενα κωλομικροβιο.

πρίν από 23 λεπτά , λουπιτα είπε:

μπραβο κοριτσι μεγαλη καλυτερευση... δωστε πονο τωρα που ειναι και οι γονιμες...καλη επιτυχια!!!

3 ώρες πρίν, ElektraGr είπε:

Ούτε καν θέλω να αγχωθώ ... και δεν το χω σκοπό ...πάω γυμναστήριο κ ξεδίνω εκεί τα πάντα όλα .. ναι θα κάνω .. λες η καθυστέρηση να σήμαινε κάτι; και   γυναικολόγος γτ δεν είδε κάτι αν υπήρξε; ; δεν έχω ιδέα αν συμβεί   δεν μείνει... αποβάλεται απλά με την περίοδο κ δε  αφηνει ιχνη;; μόλις αδιαθετήσω ( που πάντα ελπίζω να μην) σίγουρα θα στείλω σήμα :)

Καλλιέργεια κολπικού υγρού δεν κάνεις κάθε χρόνο;; εγώ κάθε χρόνο στον έλεγχο

οχι δεν αφηνει ιχνη καθολου. δεν μπορει να δει τιποτα ο γυναικολογος.γι αυτο αποκαλειται βιοχημικη κυηση γτ δεν μπορει να ελεγχθει υπερηχογραφικα και ο μονος τροπος ειναι χημικα...μεσω χοριακης η τεστ εγκυμοσυνης.

καθε χρονο κανω μονο υπερηχο και τεστ παπ.δεν πειραζει εκανε ο αντρας μου για μενα...χαχχαχαχα

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

14 ώρες πρίν, linaa είπε:

ι εννοεις να ξεκινησεις το game of thrones? Δεν εχεις δει κανενα κυκλο??

Καλημέρα!!Eχω δεί τους δύο πρώτους κύκλους!!Ομως δε θυμάμαι και πολλά και θέλω να το ξεκινήσω πάλι!Με τόσα ονόματα....!!

Καλημέρα σε όλα τα κορίιτσια!!!Πως είστε??

πρίν από 3 λεπτά , marillia είπε:

Καλημέρα!!Eχω δεί τους δύο πρώτους κύκλους!!Ομως δε θυμάμαι και πολλά και θέλω να το ξεκινήσω πάλι!Με τόσα ονόματα....!!

Καλημέρα σε όλα τα κορίιτσια!!!Πως είστε??

Καλημέρα !!

Εμείς φτάσαμε μέχρι τον τρίτο κύκλο αλλά κατάντησε βαρετό πολύ και δεν το συνεχίσαμε !! :P

ukSwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...