Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Διαβάζεις τώρα αυτή την εποχή κάποιο; εγώ είμαι βιβλιοφάγος. Αν θες πες μου τι σου αρεσει πανω κάτω να σου προτείνω. Και στη δουλειά οπότε είναι ήρεμα και δεν μπαίνει κόσμος διαβάζω και το βράδυ μετά το σεξ (δλδ πριν κοιμηθώ χαχα) διαβάζω.

Επίσης κάποιο άθλημα; η γιόγκα; είναι πολύ ωφέλιμη στην ψυχοσύνθεση. Και μαθαίνεις να ελέγχεις το σώμα σου

Πόσο σε ζηλεύω! Κι εγώ λατρεύω τη λογοτεχνία, αλλά δεν διαβάζω πια όσο παλιά. Διαβάζω καθημερινα για τη δουλειά μου, έχω προσθέσει τώρα και ένα σεμινάριο/πιστοποίηση (πολύ διαβασμά και αυτό) και μετά το βράδυ είναι το μυαλό μου τόσο ζαλισμένο που δεν αντέχω. Στις διακοπές διάβαζα σχεδόν ένα βιβλίο την ημέρα και πόσο το ευχαριστήθηκα.

Τι σου αρέσει να διαβάζεις;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Θα έρθει και το ουσιαστικό χαλάρωμα. Θέλει χρόνο. Για αυτό λέω να γεμίζεις το χρόνο σου. Ούτε εγώ το έχω με τα γλυκά. Αλλά επειδή θέλουν ακρίβεια και ζυγίσματα και προσοχή, θεωρώ ότι τα καταφέρνουν πιο καλά να απασχολούν το μυαλό. Ενώ το μαγείρεμα... το κάνεις πιο μηχανικά και σκέφτεσαι ταυτόχρονα και το στήθος αν φούσκωσε...

Όσο για το τσιγάρο, καπνίστρια κι εγώ, δεν ήθελα να το γράψω πιο πριν, εμένα πάντα όταν είναι να αδιαθετήσω και τις δύο πρώτες μέρες μου δημιουργεί αποστροφή. Δεν πτοούμαι όμως... επιμένω και το ξεπερνάω!

Εεεε εννοείτεεε δεν πτοούμαστε!!Χαχαχχα μ άρεσε αυτό με το στήθος!!Εγώ στεναχωριέμαι αμα δεν πετυχαίνουν τα γλυκά γιατί τα θέλω τέλεια!!Και έτσι πέρνω από το ζαχαροπλαστείο χαχαχ!!

• Μου αρέσει 1

Just now, marillia είπε:

Ξεκίνησα το Οι αστέρες του εγκληματικού πάνθεου(Σόμπολος).Μου αρέσουν πιο πολύ τα βιβλία που βασίζονται σε αληθινά γεγονότα,λίγο φιλοσοφία αλλά και τα ρομαντικά.Γενικά διαβάζω τα πάντα!!Από 50 αποχρώσεις του γκρί μέχρι όταν έκλαψε ο Νίτσε!!να μου πειςς και συ

Το τελευταίο 3μηνο έχω διαβάσει διαφορά. Το όταν έκλαψε ο Νίτσε αγαπημένο! Το 50 αποχρώσεις το πέταξα. Ανούσιο και δεν προσφέρει τπτ.

Ταχτση έχεις διαβασει; "το τρίτο στεφάνι" υπέροχο και έχει και μια δόση χιούμορ

Από την τετραλογια της Νάπολης :η υπέροχη φίλη μου" αρκετά καλό Επίσης με λίγο χιούμορ

Το αηδόνι best seller κι αυτό και υπέροχο με αληθινά γεγονότα στον β' Παγκόσμιο

yplDp3.png

πρίν από 2 λεπτά , marillia είπε:

Εεεε εννοείτεεε δεν πτοούμαστε!!Χαχαχχα μ άρεσε αυτό με το στήθος!!Εγώ στεναχωριέμαι αμα δεν πετυχαίνουν τα γλυκά γιατί τα θέλω τέλεια!!Και έτσι πέρνω από το ζαχαροπλαστείο χαχαχ!!

Σου βρήκα πρότζεκτ τότε. Διάλεξε το πιο αγαπημένο σου και φτιάχνε το μία φορά την εβδομάδα μέχρι να γίνει τέλειο! Και θα το προσθέσεις στη σπεσιάλιτέ σου μαζί με το ριζότο με μανιτάρια.

Αστειεύομαι. Αλλά πιστεύω ότι ακόμα και εδώ το να συζητάμε και κάτι διαφορετικό που και που, ακόμα και αυτό βοηθάει!

πρίν από 4 λεπτά , alina80 είπε:

Πόσο σε ζηλεύω! Κι εγώ λατρεύω τη λογοτεχνία, αλλά δεν διαβάζω πια όσο παλιά. Διαβάζω καθημερινα για τη δουλειά μου, έχω προσθέσει τώρα και ένα σεμινάριο/πιστοποίηση (πολύ διαβασμά και αυτό) και μετά το βράδυ είναι το μυαλό μου τόσο ζαλισμένο που δεν αντέχω. Στις διακοπές διάβαζα σχεδόν ένα βιβλίο την ημέρα και πόσο το ευχαριστήθηκα.

Τι σου αρέσει να διαβάζεις;

Σε νιωθω... εχω περασει απο αυτο το σταδιο....

Διαφορά διαβάζω δεν έχω στάνταρ αλλά δύσκολα θα πάρω κάποιο πχ αστυνομικού περιεχομένου.

Τώρα διαβάζω κλασική λογοτεχνία το Τζέιν Έυρ

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Just now, alina80 είπε:

Σου βρήκα πρότζεκτ τότε. Διάλεξε το πιο αγαπημένο σου και φτιάχνε το μία φορά την εβδομάδα μέχρι να γίνει τέλειο! Και θα το προσθέσεις στη σπεσιάλιτέ σου μαζί με το ριζότο με μανιτάρια.

Αστειεύομαι. Αλλά πιστεύω ότι ακόμα και εδώ το να συζητάμε και κάτι διαφορετικό που και που, ακόμα και αυτό βοηθάει!

ναι κορίτσι μου βοηθάει!!Αγαπημένο γλυκό black forest!!

• Μου αρέσει 2

Just now, Farmakotriftena είπε:

Σε νιωθω... εχω περασει απο αυτο το σταδιο....

Διαφορά διαβάζω δεν έχω στάνταρ αλλά δύσκολα θα πάρω κάποιο πχ αστυνομικού περιεχομένου.

Τώρα διαβάζω κλασική λογοτεχνία το Τζέιν Έυρ

Πόσο κλάμα έχω ρίξει με το Τζέιν Ευρ! Σε διάφορες ηλικίες (από κοριτσάκι μέχρι μεγαλούτσικη...).

Αστυνομική δεν διάβαζα ούτε εγώ. Πήρα όμως για το καλοκαίρι και διάβασα, γιατί ήθελα κάτι πιο χαλαρό και μου άρεσε. Πήγα επίτηδες σε αυτή τη λύση, γιατί πέρυσι διάβαζα το "Πρέπει να μιλήσουμε για τον Κέβιν" και ενώ μου άρεσε, το θέμα ήταν βαρύ. Όσες δεν το έχετε διαβάσει, ΜΗΝ το κάνετε τώρα που προσπαθείτε για παιδάκι.

πρίν από 4 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

ο τελευταίο 3μηνο έχω διαβάσει διαφορά. Το όταν έκλαψε ο Νίτσε αγαπημένο! Το 50 αποχρώσεις το πέταξα. Ανούσιο και δεν προσφέρει τπτ.

Ταχτση έχεις διαβασει; "το τρίτο στεφάνι" υπέροχο και έχει και μια δόση χιούμορ

Από την τετραλογια της Νάπολης :η υπέροχη φίλη μου" αρκετά καλό Επίσης με λίγο χιούμορ

Το αηδόνι best seller κι αυτό και υπέροχο με αληθινά γεγονότα στον β' Παγκόσμιο

Mου αρέσει με θέμα τον β παγκόσμιο.Εχώ διαβάσει τον Πιανίστα!Θα κοιτάξω και για το αηδόνι που μου λες!Το λουλούδι της ερήμου μου άρεσε επίσης.Εχω και ένα της Αλιέντε που θέλω να ξεκινήσω!Εμένα δεν μου αρέσουν πολύ της Μαντά,Οικονόμου.Λίγο μου άρεσε το Οι άγγελοι χορεύουν στο ποτάμι και το Οι δαίμονες δεν έχουν όνομα!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , marillia είπε:

Mου αρέσει με θέμα τον β παγκόσμιο.Εχώ διαβάσει τον Πιανίστα!Θα κοιτάξω και για το αηδόνι που μου λες!Το λουλούδι της ερήμου μου άρεσε επίσης.Εχω και ένα της Αλιέντε που θέλω να ξεκινήσω!Εμένα δεν μου αρέσουν πολύ της Μαντά,Οικονόμου.Λίγο μου άρεσε το Οι άγγελοι χορεύουν στο ποτάμι και το Οι δαίμονες δεν έχουν όνομα!!

Αλιέντε επίσης μια εποχή πολύ αγαπημένη. Το Εύα Λούνα μου άρεσε πολύ. Αν σου αρέσει η λατινοαμερικάνικη λογοτεχνία προτείνω Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες, και ειδικά το 100 Χρόνια Μοναξιά (ένα από τα πιο αγαπημένα μου βιβλία).

Άλλη πρόταση: "Η αρραβωνιαστικιά του Αχιλλέα", Άλκη Ζέη (για ενήλικες. Και με ιστορικό περιεχόμενο, την εποχή του β παγκοσμίου και μετά και ρομαντικό).

Κορίτσια σταματήστε με, μπορώ να γράφω συνέχεια για αγαπημένα βιβλία. Μήπως να ανοίξουμε ένα θέμα σχετικό;

• Μου αρέσει 1

Just now, alina80 είπε:

Αλιέντε επίσης μια εποχή πολύ αγαπημένη. Το Εύα Λούνα μου άρεσε πολύ. Αν σου αρέσει η λατινοαμερικάνικη λογοτεχνία προτείνω Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες, και ειδικά το 100 Χρόνια Μοναξιά (ένα από τα πιο αγαπημένα μου βιβλία).

Άλλη πρόταση: "Η αρραβωνιαστικιά του Αχιλλέα", Άλκη Ζέη (για ενήλικες. Και με ιστορικό περιεχόμενο, την εποχή του β παγκοσμίου και μετά και ρομαντικό).

Κορίτσια σταματήστε με, μπορώ να γράφω συνέχεια για αγαπημένα βιβλία. Μήπως να ανοίξουμε ένα θέμα σχετικό;

Οντωςςςς!!Και πάντα τα βίβλια είναι πιο ωραία απ΄τις ταινίες!!Της Αλιέντε έχω το Η πόλη των θηρίων!!Θέλω πολύ να διβάσω 100 χρόνια μοναξία!!Είναι πολλά βιβλιά σταθερές αξίες που δεν έχω διαβάσει!!Ο ερωτας στα χρόνια της χολέρας?

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , marillia είπε:

Οντωςςςς!!Και πάντα τα βίβλια είναι πιο ωραία απ΄τις ταινίες!!Της Αλιέντε έχω το Η πόλη των θηρίων!!Θέλω πολύ να διβάσω 100 χρόνια μοναξία!!Είναι πολλά βιβλιά σταθερές αξίες που δεν έχω διαβάσει!!Ο ερωτας στα χρόνια της χολέρας?

Και αυτό. Πολύ ωραίο. Απλώς το 100 χρόνια μοναξιά το αγαπώ τόσο πολύ που το έχω διαβάσει πολλές φορες. Το θεωρώ μαγικό.

πρίν από 6 λεπτά , alina80 είπε:

Αχαχαχα είσαι Θεά! Λοιπόν το 100 χρόνια μοναξιά.... βρισε με αλλά δεν μου άρεσε!! Μάλλον για να ακριβολογω με κούρασε..  πολλα ονοματα και μπερδεμένο

Εύα λούνα πολύ ωραίο. Το άλλο δέντρο ξέρω. @marillia σε πείσαμε να ξεκινήσεις να διαβάζεις 1 βιβλίο τη βδομάδα να δεις μετά αν θα ξανασκεφτεις αν φούσκωσε το βυζι

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Αχαχαχα είσαι Θεά! Λοιπόν το 100 χρόνια μοναξιά.... βρισε με αλλά δεν μου άρεσε!! Μάλλον για να ακριβολογω με κούρασε..  πολλα ονοματα και μπερδεμένο

Εύα λούνα πολύ ωραίο. Το άλλο δέντρο ξέρω. @marillia σε πείσαμε να ξεκινήσεις να διαβάζεις 1 βιβλίο τη βδομάδα να δεις μετά αν θα ξανασκεφτεις αν φούσκωσε το βυζι

Ε όχι και να σε βρίσω. Γούστα είναι αυτά. Είναι δύσκολο όντως. Για τα ονόματα σου έχει διάγραμμα στην πρώτη σελίδα για να το συμβουλεύεται χαχαχα... Αλλα για μένα αξίζει τον κόπο. 

Πραγματικάαααα χαχαχαχ!!Είχα ξεκινήσει του Σόμπολου και δεν είχα μυαλό να το συνεχίσωωω!!Και οι σειρές μου αρέσουν!!Βλέπετε εσεις?Εμεις με τον άντρα μου βλέπουμε το Walkig Dead και το ρημάδι αργεί να ξαναβάλει επεισόδιο!!Ολα εναντίον μου!!Τώρα μπορεί να ξεκινήσω το Gamew of Thrones!!

Για πες άλλο από κλασική λογοτεχνία. Το Ανεμοδαρμένη υψη δεν έχω διαβάσει και νομιζω επιβάλλεται να είναι το επόμενο. Επίσης είχα ξεκινήσει το Αθήνα ευτυχώς που δε γεννήθηκα όμορφη και το παράτησα. Μετά από 120 σελίδες που ανέλυε εναν πολυέλαιο... απόρησα που είχε τόσο καλές κριτικές αλλά γούστα είναι αυτά

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Ε όχι και να σε βρίσω. Γούστα είναι αυτά. Είναι δύσκολο όντως. Για τα ονόματα σου έχει διάγραμμα στην πρώτη σελίδα για να το συμβουλεύεται χαχαχα... Αλλα για μένα αξίζει τον κόπο. 

Και με αυτό μπερδεύουν αχαχα

πρίν από 1 λεπτό , marillia είπε:

Πραγματικάαααα χαχαχαχ!!Είχα ξεκινήσει του Σόμπολου και δεν είχα μυαλό να το συνεχίσωωω!!Και οι σειρές μου αρέσουν!!Βλέπετε εσεις?Εμεις με τον άντρα μου βλέπουμε το Walkig Dead και το ρημάδι αργεί να ξαναβάλει επεισόδιο!!Ολα εναντίον μου!!Τώρα μπορεί να ξεκινήσω το Gamew of Thrones!!

Tv γενικά δεν πολυβλεπω. Έχω nova και χειμωνιατικα βραδια Σαββάτου ρου δίνω και καταλαβαίνει αλλά σε ταινίες

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...