Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Kαλησπερα κοριτσιααααα τι κανεται????

@marillia δεν πηραζει την επομενη με το τσιγαρο σηκωω τα χερια ψιλα πραγματικα!

@orianna μια χαρα τα ποτελεσματα νομιζα οτι προσπαθηται περισσοτερο καιρο νομιζω πως ειναι νωρις για σαλπιγγογραφια..!

@Farmakotriftena εισαι η επομενη στην αναμονη μπορει να μην νιωθεις τιποτα και να εισαι δεν εχει σημασια...οσον αναφορα για τα κατακοριφα και μενα δυο φιλες μου ειπαν πως εκαναν και πως με αυτο τον τροπο πιστευουν πως επιασαν βεβαια εγω δεν το πηστευω ειναι αυτο που ειπες πως ενα καλο σπερμα βρισκει το δρομο του δεν χριαζονται ζογκλερικα παρολα αυτα εγω για να μην λεω ψεμματα αν εχω ωρεξη ενα πενταλεπτακι στο αναποδο καθομαι αλλα αδοξα χαχαχαχαχαχαχα....περιμενω νεαααααα....

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 7 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Μακαρι ρε κορίτσια να είναι έτσι όπως μου τα λέτε. Αλλά σήμερα άρχισαν να σκαν μύτη και τα γνωστά σπυράκια μου. Θα δείξει. Εδώ εσύ έχεις ένα σωρό τρανταχτά συμπτώματα και (μάλλον) δεν.... Εγώ που δεν έχω τπτ θα ειμαι; αποκλείεται!

Γλυκούλες μη πέρνεται παράδειγμα από μένα.Πρώτον μπορεί να κουβαλάω περισσότερη τρέλα χαχχα και δεύτερον καλύτερα να μη νιώθεις κάτι!!Και να νιώθετε πάρομοιά με της περιόδου επειδή μοιάζουν απίστευτα και το λέω από εμπειρία για την ομοιότητα καλύτερα να περιμένετε μέχρι την αναμενόμενη καθυστήρηση.Θα είναι κι όλας μεγαλύτερη έκπληξη να μη περιμένεις και τσουπ να έρθει!!

Αααα για να μη παρεξηγηθώ όταν λέω να περιμένετε μέχρι καθυστέρηση εννοώ για την αρνητική απόψη,ότι δεν είμαι έγκυος!!Πότε δεν ξέρειςςς!!Ολα μπορούν να συμβούν.

πρίν από 23 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Να κάνεις συνέχεια επαφές κοριτσι μου!!! Κάθε 2 μερες περίπου από το τέλος της μιας περιόδου μέχρι την αρχή της επόμενης!!! Δες το σαν μια ευχάριστη στιγμή με τον άνθρωπο σου και όχι σαν αυτοσκοπό για εγκυμοσύνη...το σεξ είναι υγεία!!! Και μ τον τρόπο αυτο θα πετύχετε σίγουρα την ωορρηξία σου όποτε και εάν έρθει!!!

Σ ευχαριστώωω πολύυυυ!!Το χω κάνει κι αυτό στο παρελθόν.Κουραστικό είναι και αυτό το κάθε 2 μέρες.Είχε τύχει να υπάρχει διάθεση για επαφή και να πω στον άντρα μου άστο γιατί έγινε χτες μη αποδυναμώσουμε το σπέρμα.Καλύτερα όποτε έχουμε όρεξη και στις γόνιμες σίγουρα θέλει επαφές!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 12 λεπτά , marillia είπε:

Το χω κάνει κι αυτό στο παρελθόν.Κουραστικό είναι και αυτό το κάθε 2 μέρες.Είχε τύχει να υπάρχει διάθεση για επαφή και να πω στον άντρα μου άστο γιατί έγινε χτες μη αποδυναμώσουμε το σπέρμα.Καλύτερα όποτε έχουμε όρεξη και στις γόνιμες σίγουρα θέλει επαφές!!

Συμφωνω και σε αυτο. Γιατι και το καθε 2 μέρες το ίδιο άγχος ελλοχεύει... Οπότε υπάρχει η όρεξη. Εμείς με τον άντρα μου σχεδόν κάθε μέρα κάνουμε κι ας αποδυναμώνει λέω από μέσα μου. Γίνονται μετά όλα τόσο στημένα και χάνεται η μαγεία. Αυτό βέβαια είναι δική μου οπτική. Σε αλλους μπορεί να αρέσει

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

πρίν από 9 λεπτά , marillia είπε:

Γλυκούλες μη πέρνεται παράδειγμα από μένα.Πρώτον μπορεί να κουβαλάω περισσότερη τρέλα χαχχα και δεύτερον καλύτερα να μη νιώθεις κάτι!!Και να νιώθετε πάρομοιά με της περιόδου επειδή μοιάζουν απίστευτα και το λέω από εμπειρία για την ομοιότητα καλύτερα να περιμένετε μέχρι την αναμενόμενη καθυστήρηση.Θα είναι κι όλας μεγαλύτερη έκπληξη να μη περιμένεις και τσουπ να έρθει!!

Αααα για να μη παρεξηγηθώ όταν λέω να περιμένετε μέχρι καθυστέρηση εννοώ για την αρνητική απόψη,ότι δεν είμαι έγκυος!!Πότε δεν ξέρειςςς!!Ολα μπορούν να συμβούν.

Σ ευχαριστώωω πολύυυυ!!Το χω κάνει κι αυτό στο παρελθόν.Κουραστικό είναι και αυτό το κάθε 2 μέρες.Είχε τύχει να υπάρχει διάθεση για επαφή και να πω στον άντρα μου άστο γιατί έγινε χτες μη αποδυναμώσουμε το σπέρμα.Καλύτερα όποτε έχουμε όρεξη και στις γόνιμες σίγουρα θέλει επαφές!!

Ε καλα βρε και συ...ας ειναι και καθε 3!! Μην το δενεις σχοινι κορδονι το καθε 2! Χιχιχι (πάντως μπραβο στον αντρα σου που σε άκουσε!!! Εμένα θα με είχε βρίσει!!! :P )

Γενικα παντως αυτο που εχω καταλαβει απο γνωστους ειναι πως με ραντεβου αυτα δε γινονται!!! Χαχα!!! Αν ειμαστε χαλαρες, συλληψη μπορει να γινει οποιαδηποτε αλλη μερα εκτος των θεωρητικα γονιμων και στις γόνιμες να μπλοκάρουμε λόγω άγχους!!!

cO4Yp3.png

Καλησπέρα όμορφες. Τι κάνετε; @marillia δεν απογοητευόμαστε ε; Εντάξει λίγο στην αρχή και μετά ξανά προς τη δόξα τραβάμε... Κάνε ότι σε χαλαρώνει. Αν τα τεστάκια σε αγχώνουν, μην κάνεις. Κάνε απλώς συχνά σεξ με τον άντρα σου και προσπαθείστε να κάνετε και άλλα πράγματα είτε μαζί είτε χώρια. Βρες κάτι να κάνεις. Αν μιλάς αγγλικά κατέβασε το duolingo να μάθεις όποια γλώσσα σου αρέσει, αν δεν μιλάς κατέβασέ το να μάθεις αγγλικά (άσχετο, όποια ενδιαφέρεται, να το κατεβάσει. Είναι δωρεάν και πολλή έξυπνη, σαν παιχνίδι, και πραγματικά μαθαίνεις!). Άρχισε χορό, χειροτεχνία, πλέξιμο, ζαχαροπλαστική... Ότι σου αρέσει και σε χαλαρώνει. Θα σε βοηθήσει να μην είναι το μυαλό σου συνέχεια εκεί (ειδικά από την ωορρηξία και μετά που είναι το κρίσιμο 15νθήμερο που ψάχνουμε για συμπτώματα και τέτοια). Και θα έρθουν όλα τα υπόλοιπα.

Όσο για κατακόρυφους, πόδια ψηλά, συγκεκριμένες στάσεις απορώ ποιος τα σκέφτεται! Αν η φύση βασιζόταν για τη διαιώνιση του είδους από τέτοια, το ανθρώπινο είδος θα είχε εξαφανιστεί προ πολλού από τον πλανήτη! Από την άλλη, αν κάποια πιστεύει ότι θα τη βοηθήσει, να το κάνει. Γιατί αν το πιστεύουμε πραγματικά κάτι, λειτουργεί ως ανθυποβολή. Οπότε...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Farmakotriftena είπε:

Συμφωνω και σε αυτο. Γιατι και το καθε 2 μέρες το ίδιο άγχος ελλοχεύει... Οπότε υπάρχει η όρεξη. Εμείς με τον άντρα μου σχεδόν κάθε μέρα κάνουμε κι ας αποδυναμώνει λέω από μέσα μου. Γίνονται μετά όλα τόσο στημένα και χάνεται η μαγεία. Αυτό βέβαια είναι δική μου οπτική. Σε όλους μπορεί να αρέσει

Ναι είναι αγχωτικό.Γιατί πρέπει να θυμάσαι πότε έγινε ή μέρα να μην υπάρχει διαθέση.Κάθε μήνα υπάρχει 25% πιθανότητα να μείνουμε έγκυες είτε χρησιμοποιουμε τεστάκια ωορρηξίας,είτε είχαμε επαφες αραιές ή συχνες!!Δεν το λες και μεγάλο ποσοστό. 

πρίν από 3 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Ε καλα βρε και συ...ας ειναι και καθε 3!! Μην το δενεις σχοινι κορδονι το καθε 2! Χιχιχι (πάντως μπραβο στον αντρα σου που σε άκουσε!!! Εμένα θα με είχε βρίσει!!! :P )

Γενικα παντως αυτο που εχω καταλαβει απο γνωστους ειναι πως με ραντεβου αυτα δε γινονται!!! Χαχα!!! Αν ειμαστε χαλαρες, συλληψη μπορει να γινει οποιαδηποτε αλλη μερα εκτος των θεωρητικα γονιμων και στις γόνιμες να μπλοκάρουμε λόγω άγχους!!!

Χαχαχχα ναι τσίνισε αλλά δεν έγινε η επαφή!!!Γελάω μόνη μου!!Εχουμε πλάκα όμως!!

πρίν από 5 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Συμφωνω και σε αυτο. Γιατι και το καθε 2 μέρες το ίδιο άγχος ελλοχεύει... Οπότε υπάρχει η όρεξη. Εμείς με τον άντρα μου σχεδόν κάθε μέρα κάνουμε κι ας αποδυναμώνει λέω από μέσα μου. Γίνονται μετά όλα τόσο στημένα και χάνεται η μαγεία. Αυτό βέβαια είναι δική μου οπτική. Σε όλους μπορεί να αρέσει

Το καθε 2  το λεω ενδεικτικα... Καλο ειναι το σεξ να γινεται οποτε υπαρχει ορεξη...και οπψς προειπα να ναι απόλαυση και οχι εργαλειο για σκοπο της τεκνοποιησης! Ασε που ετσι υπαρχει και ο κινδυνος να ξενερωσει ο αντρας ή να αισθανθει ανεπιθυμητος... Εγω τουλαχιστον θα το φοβομουν πολυ αυτο το ενδεχομενο...

Όταν είπαν με φίλο μου Ν δοκιμασουμε για παιδακι, άρχιζε και μου λεγε κάτι κουλα του τύπου "όχι πάλι σήμερα,  Αύριο για να εχω πιο δυνατό σπέρμα" και κάτι τέτοια (δεν ξέρω αν διάβασε κάτι κάτι κάτι τα κατέβασε η κούτρα του)... Τον Έβαλα κάτω και του είπα πως αμα είναι να μπουμε σε αυτή τη διαδικασια να ξεκινήσω πάλι τα χάπια για Ν ηρεμήσει... ευτυχώς το κατάλαβε ελπίζω γιατι δεν με ξαναρώτησε ούτε ποτέ περιμένω περίοδο ούτε ποτέ ειμαι γόνιμη...τίποτα! Και ελπίζω να συνεχίσει ετσι γιατι θέλω (αν μείνω εγκυος ποτε, Ν του το φέρω από εκει που δεν θα περιμένει :) )

cO4Yp3.png

Να σαι καλά @alina80μου!!Πίστεψε με πιο πολύ στεναχωρήθηκα που δεν είχα υπομονή να περιμένω καθυστέρηση και όχι που αδιαθέτησα!!Γενικά με τα χομπυ δεν το χω!!Βιβλία μου αρέσει να διαβάζω.Αααα με πήρανε και σε κάτι σεμινάρια αλλά δε ξέρω ακόμα πότε ξεκινούν!!

πρίν από 4 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Όπως βολέυεται κανείς. Γιατί και τα τεστάκια (για να μην γίνει υποχρεώση και καταναγκαστική εργασία το σεξ) μπορεί να τα βάλει κανείς στο παιχνίδι και τελικά να βοηθήσουν. Τουλάχιστον εμείς έτσι κάνουμε. Λίγο χιούμορ, λίγο πείραγμα. Και τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Για μένα έχει δουλέψει δυο μήνες τώρα καλύτερα. Άλλη κοπέλα την αγχώνει. Ότι λειτουργεί για τον καθένα.

Αισιοδοξία κορίτσια και όσο γίνεται όζι άγχος (ή έστω να απασχολούμε το μυαλό μας).

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , marillia είπε:

Να σαι καλά @alina80μου!!Πίστεψε με πιο πολύ στεναχωρήθηκα που δεν είχα υπομονή να περιμένω καθυστέρηση και όχι που αδιαθέτησα!!Γενικά με τα χομπυ δεν το χω!!Βιβλία μου αρέσει να διαβάζω.Αααα με πήρανε και σε κάτι σεμινάρια αλλά δε ξέρω ακόμα πότε ξεκινούν!!

Ωραία. Να πας. Ούτε εγώ το έχω με τα χόμπι.Δεν χρειάζεται να είναι συνέχεια το ίδιο. Ας πούμε μία μέρα μπορείς να δοκιμάσεις να φτιάξεις ένα δύσκολο γλυκό. Αν πετύχει θα είσαι περήφανη, αν αποτύχει θα μουτζώνεσαι για τη λάντζα που έκανες και πρέπει να καθαρίσεις (σε κάθε περίπτωση θα ξεχαστείς έστω και για λίγο). Την άλλη μέρα θα πας μια βόλτα. Άλλη φορά μπορεί να διαβάσεις. Μην το βλέπεις σαν χόμπι, αλλά περισσότερο σαν δραστηριότητες για να περνάει η ώρα. Δώσε μία ευκαιρία στο duolingo, αλήθεια. Μετά από λίγο γίνεται εθισμός. Και μαθαίνεις και κάτι!

ΥΓ. Εγώ όποτε έχω αποφασίσει να φτιάξω γλυκό, μουτζώνομαι πετύχει δεν πετύχει, γιατί δεν αντέχω τη λάντζα. Αλλά περνάω κάμποση ώρα απασχολημένη και συγκεντρωμένη εκεί γιατί τα γλυκά θέλουν ακρίβεια. Και ξεχνιέμαι. Όπως και με ένα ωραίο βιβλίο.

Just now, alina80 είπε:

Ωραία. Να πας. Ούτε εγώ το έχω με τα χόμπι.Δεν χρειάζεται να είναι συνέχεια το ίδιο. Ας πούμε μία μέρα μπορείς να δοκιμάσεις να φτιάξεις ένα δύσκολο γλυκό. Αν πετύχει θα είσαι περήφανη, αν αποτύχει θα μουτζώνεσαι για τη λάντζα που έκανες και πρέπει να καθαρίσεις (σε κάθε περίπτωση θα ξεχαστείς έστω και για λίγο). Την άλλη μέρα θα πας μια βόλτα. Άλλη φορά μπορεί να διαβάσεις. Μην το βλέπεις σαν χόμπι, αλλά περισσότερο σαν δραστηριότητες για να περνάει η ώρα. Δώσε μία ευκαιρία στο duolingo, αλήθεια. Μετά από λίγο γίνεται εθισμός. Και μαθαίνεις και κάτι!

Θα το ψάξω ναιιιι!!Καλά με τα γλυκά δε το χω!!Οντως θα μουτζώνομαι!!Στα φαγήτα όμως είμαι πολύ καλή!!Σπεσιαλιτέ μου ριζότο μανιταριών!!Διακοπές είχα παέι των προηγούμενο μήνα και πάλι γόνιμες σκεφτόμουν!!Θέλει ουσιαστικό χαλάρωμα!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , marillia είπε:

Διαβάζεις τώρα αυτή την εποχή κάποιο; εγώ είμαι βιβλιοφάγος. Αν θες πες μου τι σου αρεσει πανω κάτω να σου προτείνω. Και στη δουλειά οπότε είναι ήρεμα και δεν μπαίνει κόσμος διαβάζω και το βράδυ μετά το σεξ (δλδ πριν κοιμηθώ χαχα) διαβάζω.

Επίσης κάποιο άθλημα; η γιόγκα; είναι πολύ ωφέλιμη στην ψυχοσύνθεση. Και μαθαίνεις να ελέγχεις το σώμα σου

yplDp3.png

Just now, marillia είπε:

Θα το ψάξω ναιιιι!!Καλά με τα γλυκά δε το χω!!Οντως θα μουτζώνομαι!!Στα φαγήτα όμως είμαι πολύ καλή!!Σπεσιαλιτέ μου ριζότο μανιταριών!!Διακοπές είχα παέι των προηγούμενο μήνα και πάλι γόνιμες σκεφτόμουν!!Θέλει ουσιαστικό χαλάρωμα!!

Θα έρθει και το ουσιαστικό χαλάρωμα. Θέλει χρόνο. Για αυτό λέω να γεμίζεις το χρόνο σου. Ούτε εγώ το έχω με τα γλυκά. Αλλά επειδή θέλουν ακρίβεια και ζυγίσματα και προσοχή, θεωρώ ότι τα καταφέρνουν πιο καλά να απασχολούν το μυαλό. Ενώ το μαγείρεμα... το κάνεις πιο μηχανικά και σκέφτεσαι ταυτόχρονα και το στήθος αν φούσκωσε...

Όσο για το τσιγάρο, καπνίστρια κι εγώ, δεν ήθελα να το γράψω πιο πριν, εμένα πάντα όταν είναι να αδιαθετήσω και τις δύο πρώτες μέρες μου δημιουργεί αποστροφή. Δεν πτοούμαι όμως... επιμένω και το ξεπερνάω!

πρίν από 1 λεπτό , Farmakotriftena είπε:

Διαβάζεις τώρα αυτή την εποχή κάποιο; εγώ είμαι βιβλιοφάγος. Αν θες πες μου τι σου αρεσει πανω κάτω να σου προτείνω. Και στη δουλειά οπότε είναι ήρεμα και δεν μπαίνει κόσμος διαβάζω και το βράδυ μετά το σεξ (δλδ πριν κοιμηθώ χαχα) διαβάζω

Ξεκίνησα το Οι αστέρες του εγκληματικού πάνθεου(Σόμπολος).Μου αρέσουν πιο πολύ τα βιβλία που βασίζονται σε αληθινά γεγονότα,λίγο φιλοσοφία αλλά και τα ρομαντικά.Γενικά διαβάζω τα πάντα!!Από 50 αποχρώσεις του γκρί μέχρι όταν έκλαψε ο Νίτσε!!να μου πειςς και συ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...