Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 15 λεπτά , marillia είπε:

Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λες!!Είναι όλα τόσο βαθιά μέσα μας που δεν τα καταλαβαίνουμε.Οταν ήμουν έγκυος πήγα για χοριακή με καθυστέρηση 3 ημερώ.Τώρα βιάστηκα,πριν 2 μήνες πήγα για χοριακή νωρίτερα.Την παλίνδρομη μπορεί να τη ξεχάσω όταν κάνω άλλο παιδάκι.Νιώθω ότι είμαι στη έρημο φτάω να έφτασα να πιω νερό και χύθηκε.Τα συμπτώματα πρέπει να σταματήσω να κοιτάω.Το μέτρημα των γόνιμων και όλα αυτά.Πραγματικά έχω κουραστεί.Νομίζω έχω χάσει την ανεμελιά μου.Λίγο διάστημα πριν μείνω έγκυος είχα σκεφτεί ότι υπάρχουν τρόποι να μείνει έγκυος μια γυναίκα.Ελεγα και εξωσωματική να κάνω δε με πειράζει.Το πίστευα όμως δεν το λεγα δήθεν.Πρέπει να πιστέψουμε ότι μαμάδες θα γίνουμε με οποιοδήποτε τρόπο και ας αργήσει.

Αχ βρε Μαριλια μου σε νιώθω όπως και όλες εδώ μέσα σε νιώθουμε γιατί είμαστε όλες στην ίδια φάση . Όμως δες το κι αλλιώς.... : Το σώμα σου ίσως σου φωνάζει με αυτό το τρόπο σταματά. Είναι τρομακτικό ότι "γεννάμε" με τη φαντασία μας τόσα πράγματα. Πόνο/ευαισθησία/πρηξιματα σε θηλες και κοιλιά, αναγούλες ζαλάδες μέχρι κι εγώ τα ροζ που είχα χθες μπορεί να το προκάλεσα εγω....(αν και δεν περίμενα για εγκυμοσύνη αλλά στο υποσυνείδητό μου δεν ξέρω τι είναι γραμμένο) Γιατί κι εγώ πιάνω τον εαυτό μου κάποιες φορές να κοιτάω το στήθος να δω, έχει πρηστεί έχει σκουρυνει η θηλή κτλ κτλ.... κι όπως το είπες, χάνεται η ανεμελιά χάνεται η ευχάριστη του έρωτα με τον άνθρωπό μας και γίνεται ένα σεξ για να τεκνοποιησουμε. Εγώ γι'αυτό δεν θελω να μπω ξανά στο τρυπακι των τεστ ωορρηξίας και της θερμομετρησης μακάρι να έρθει η μέρα που θα αποβαλω και εντελώς τις λέξεις "ωορρηξία υγρά πονακια"

Μη στεναχωριέσαι γιατί 1ον τπτ ακόμα δεν έχει τελειώσει και 2ον ίσως ήταν ένα "μαθημα" για να είσαι πιο χαλαρή από δω και πέρα και να σώσεις το σώμα σου από τόσο stess. 

Ελπίζω να μη με παρεξηγήσεις για όσα γραφω. Τα είπα και τα λέω και σε μένα ξανά και ξανά.

• Μου αρέσει 2

yplDp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 5 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Αχ βρε Μαριλια μου σε νιώθω όπως και όλες εδώ μέσα σε νιώθουμε γιατί είμαστε όλες στην ίδια φάση . Όμως δες το κι αλλιώς.... : Το σώμα σου ίσως σου φωνάζει με αυτό το τρόπο σταματά. Είναι τρομακτικό ότι "γεννάμε" με τη φαντασία μας τόσα πράγματα. Πόνο/ευαισθησία/πρηξιματα σε θηλες και κοιλιά, αναγούλες ζαλάδες μέχρι κι εγώ τα ροζ που είχα χθες μπορεί να το προκάλεσα εγω....(αν και δεν περίμενα για εγκυμοσύνη αλλά στο υποσυνείδητό μου δεν ξέρω τι είναι γραμμένο) Γιατί κι εγώ πιάνω τον εαυτό μου κάποιες φορές να κοιτάω το στήθος να δω, έχει πρηστεί έχει σκουρυνει η θηλή κτλ κτλ.... κι όπως το είπες, χάνεται η ανεμελιά χάνεται η ευχάριστη του έρωτα με τον άνθρωπό μας και γίνεται ένα σεξ για να τεκνοποιησουμε. Εγώ γι'αυτό δεν θελω να μπω ξανά στο τρυπακι των τεστ ωορρηξίας και της θερμομετρησης μακάρι να έρθει η μέρα που θα αποβαλω και εντελώς τις λέξεις "ωορρηξία υγρά πονακια"

Μη στεναχωριέσαι γιατί 1ον τπτ ακόμα δεν έχει τελειώσει και 2ον ίσως ήταν ένα "μαθημα" για να είσαι πιο χαλαρή από δω και πέρα και να σώσεις το σώμα σου από τόσο stess. 

Ελπίζω να μη με παρεξηγήσεις για όσα γραφω. Τα είπα και τα λέω και σε μένα ξανά και ξανά.

Εγώ χαίρομαι που τα λέμε και μοιραζόμαστε τους προβληματισμούς μας!Να σου πω πιστεύω ότι όντως έχουμε σημάδια αλλά βιαζόμαστε να τα ερμηνεύσουμε.Ορμόνες είναι όλα αυτά.Πρήζεται το στήθος από περίοδο λογικό και από εγκυμοσύνη.Καλά υπάρχουν όντως κάποια που τα φτιάχνει ο νους ή το άγχος.Και ειδικά αν είχες εγκυμοσύνη που όντως συμπτώματα εγκυμοσύνης και περιόδου έμοιαζαν την πάτησες μετά.Μάλλον τα μελετούμε πάρα πολύ και δεν πρέπει.Πως κόβεται αυτό?Γιατί καλά τα λεμέ ελπίζω μη ξεχαστώ και τον άλλο μήνα παρατηρώ πάλι.                                                             

1 ώρα πρίν, rozoulini είπε:

χτες κοιμήθηκα δε ξέρω τι έκανε ..παντως στο ζώδιο είναι κριος κάποια ρώτησε

φαρμακοποιέ μας δεν πιστεύω να είναι περίοδος αυτό που σου ήταν ή όντως ζορίστηκε η μήτρα με το βάρος και το σεξ ή σου είναι εμφύτευη

Κριός και νεύρα πάνε πακέτο. Τα νεύρα των κριων είναι οπως οι γραμμές σε ένα καρδιογράφημα. Έρχονται Στο λεπτο και φεύγουν .

Εγώ προς το παρόν καθαρή είμαι....  

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Κανονικά 4 /9 Αλλά τον προηγούμενο μήνα είχα 2 μέρες καθυστέρηση αδιαθετησα 7/8 αντί για 4/8 που έπρεπε. Οπότε 4 - 5 -6 /9 κααααπου εκεί. Να σου πω.... τσαντιζομαι με μενα γιατί αυτές οι ανωμαλίες και σε μένα από το άγχος γίνονται. Και τι καταλαβαίνουμε;;;; χωρίζουμε τη ζωή μας σε δύο μέρη!!!!! Ένα πριν την ωορρηξία (ξεγνοιασιά κουλ και όλα τέλεια) και από  την ωορρηξία και μετά (συμπτώματα μέτρημα άγχος... Μη σηκώσουμε κάτι βαρύ (καλά σε μένα αυτό δεν πιάνει) μη σκύψουμε μην πιούμε ) χάλια....

yplDp3.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, ElektraGr είπε:

Βασιλικό πολτό έχω πάρει σε μορφή χαπιού .... Πίνει πολλά τώρα και δεν τον φορτώνω ...

Λοιπόν .... 13/1 - 5/2 - 2/3 - 29/3 - 25/4 - 21/5 -17/6 - 20/7 ( είχα την καθυστέρηση ) - 16/8 η τελευταία περίοδος ! 3 γυναικολόγοι μου χουν πει πως ο κύκλος μου είναι οκ και φυσιολογικός !! 

λοιπον κοριτσι τα τεστ θα τα αρχισεις την 7η μερα του κυκλου σου για να καλυψουμε την πιθανοτητα ενος κυκλου 23ημερων που ειχες τον γεναρη.το πολυ μεχρι 13η μερα πιστευυω θα εχεις βρει θετικο.σε περιπτωση που δεν βρεις θα συνεχισεις ομως γτ εκανες και μια καθυστερηση.φυσικα εφοσον καταλαβαινεις την ωορρηξια σου θα σημειωνεις και το ποτε εχεις τους πονους της.βοηθαει για να δουμε ποσες μερες μετα αδιαθετεις.αν θελεις επειδη ειναι και λιγες οι μερες που θα κανεις τεστ μπορεις να κανεις 2 την ημερα.ενα κατα τις 1 ενα κατα τις 7 η 2-8...καπως ετσι.

για την θερμομετρηση θα μετρας απο το στομα 10 λεπτα αφου ξυπνησεις ξαπλωμενη ακομα στο κρεβατι και περιπου την ιδια ωρα καθε μερα.αν εχεις θερμομετρο με ακριβεια 2 δεκαδικων χρησιμοποιησε το.αλλιως οτι εχεις δεν μας πειραζει καθολου.να ξερεις οτι αν ξυπνας μεσα στη νυχτα για οτιδηποτε η δεν κοιμασαι τουλαχιστον  6-8 ωρες συνεχομενες πιθανον να εχεις αλλοιωσεις στο θερμοδιαγραμμα.καλο θα ηταν να μετρας και μια μεσημεριανη η απογευματινη θερμοκρασια.

οταν ειχες την καθυστερηση εκανες καποιο τεστ η χοριακη?

επισης οταν εχεις ωορρηξια το καταλαβαινεις λες...τις εχεις σημειωσει καπου να μου της πεις?

τεστ εννοειται να παρεις απο το ιντερνετ και οχι απο φαρμακειο..τσαμπα λεφτα...

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

πρίν από 9 λεπτά , orianna είπε:

λοιπον κοριτσι τα τεστ θα τα αρχισεις την 7η μερα του κυκλου σου για να καλυψουμε την πιθανοτητα ενος κυκλου 23ημερων που ειχες τον γεναρη.το πολυ μεχρι 13η μερα πιστευυω θα εχεις βρει θετικο.σε περιπτωση που δεν βρεις θα συνεχισεις ομως γτ εκανες και μια καθυστερηση.φυσικα εφοσον καταλαβαινεις την ωορρηξια σου θα σημειωνεις και το ποτε εχεις τους πονους της.βοηθαει για να δουμε ποσες μερες μετα αδιαθετεις.αν θελεις επειδη ειναι και λιγες οι μερες που θα κανεις τεστ μπορεις να κανεις 2 την ημερα.ενα κατα τις 1 ενα κατα τις 7 η 2-8...καπως ετσι.

για την θερμομετρηση θα μετρας απο το στομα 10 λεπτα αφου ξυπνησεις ξαπλωμενη ακομα στο κρεβατι και περιπου την ιδια ωρα καθε μερα.αν εχεις θερμομετρο με ακριβεια 2 δεκαδικων χρησιμοποιησε το.αλλιως οτι εχεις δεν μας πειραζει καθολου.να ξερεις οτι αν ξυπνας μεσα στη νυχτα για οτιδηποτε η δεν κοιμασαι τουλαχιστον  6-8 ωρες συνεχομενες πιθανον να εχεις αλλοιωσεις στο θερμοδιαγραμμα.καλο θα ηταν να μετρας και μια μεσημεριανη η απογευματινη θερμοκρασια.

οταν ειχες την καθυστερηση εκανες καποιο τεστ η χοριακη?

επισης οταν εχεις ωορρηξια το καταλαβαινεις λες...τις εχεις σημειωσει καπου να μου της πεις?

τεστ εννοειται να παρεις απο το ιντερνετ και οχι απο φαρμακειο..τσαμπα λεφτα...

Αχ έλα κορίτσι μου !! Λοιπόν , όταν είχα την καθυστέρηση δεν έκανα τίποτα .Απλά περίμενα .. 4/8 που είχα πάει στον γυναικολόγο δεν είδε κάτι που να μας λέει γτ η καθυστέρηση . Είδε μόνο πως είχε γίνει η ωορηξία την προηγούμενη στις 3/8 που την είχα καταλάβει πάλι ..

Δεν τις σημειώνω ... Τώρα θα αρχίσω να τις σημειώνω το πότε νιώθω τα ποναλάκια ..δεξιά ή αριστερά ... Μπορώ να σου πω πάντως πως την προηγούμενη και τώρα ήταν δεξιά ο πόνος της ..

Τεστάκια εννοείται πήρα της hometest 30 + 10 εγκυμοσύνης έχει . Να μαι έτοιμη !!

Το θερμόμετρο μου δεν έχει δυο δεκαδικά .. Είναι το κλασικό ηλεκτρονικό !! Βοηθάει σε κάτι παραπάνω με ακρίβεια 2 δεκαδικών που λες ;

Αχ ευχαριστώ πολύ !! Πάρα πολύ :)

ukSwp3.png

πρίν από 45 λεπτά , marillia είπε:

Μπράβο Ελενάκι που το θυμήθηκες!Χρόνια πολλά κορίτσι μου ότι επιθυμείςςς και α χαίρεσε την οικογένεια σου!!!Και σε όλα τα κορίτσια αν έχουν κάποιον που γιορτάζει να τους χαίρονται!!

@oriannaμου είδα μια κηλίδα καφέ άρα έρχεται.Η θερμοκρασία έπεσε.Θυμάσαι που λέγαμε λίγο υπομονή να είχαμε το καταλαβαίνουμε από αυτό.Το σπερμοδιαγραμμα θα το πάτε στον ουρολόγο?Χάρηκα που βγήκε καλό!!

θα παμε μαλλον σε ουρολογο ναι...εγω καλο  το βλεπω αλλα επειδη οι ανωμαλες μορφες ειναι αρκετες μηπως υπαρχει κατι που δουλευει εναντιον μας και το προλαβουμε. απο αυτην την αποψη ωστε στο μελλον να μην αυξηθουν κι αλλο. εχει διπλασιο αριθμο σπερματοζωαριων το καμαριι μου απο το κατωτερο φυσιολογικο αλλα με τα μισα να ειναι ανωμαλα πεφτει στο κατωτερο φυσιολογικο απ οτι καταλαβα παλι.θα το ψαξω λιγο να δω τι παιζει...τουλαχιστον ξεαγχωθηκα γιατι αν ειναι κατι σιγουρα παλευεται.

6penp2.png

πρίν από 7 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Κανονικά 4 /9 Αλλά τον προηγούμενο μήνα είχα 2 μέρες καθυστέρηση αδιαθετησα 7/8 αντί για 4/8 που έπρεπε. Οπότε 4 - 5 -6 /9 κααααπου εκεί. Να σου πω.... τσαντιζομαι με μενα γιατί αυτές οι ανωμαλίες και σε μένα από το άγχος γίνονται. Και τι καταλαβαίνουμε;;;; χωρίζουμε τη ζωή μας σε δύο μέρη!!!!! Ένα πριν την ωορρηξία (ξεγνοιασιά κουλ και όλα τέλεια) και από  την ωορρηξία και μετά (συμπτώματα μέτρημα άγχος... Μη σηκώσουμε κάτι βαρύ (καλά σε μένα αυτό δεν πιάνει) μη σκύψουμε μην πιούμε ) χάλια....

Ακριβώς κορίτσι μουαυτό.Η ίδια ρουτίνα.Ξεκινάω απογοήτευση με τη περίοδο.Πάω μετά αγοράζω έστω κάτι φτηνο πχ μια μπλουζίτσα ανεβαίνει η διάθεση.Μετά ξεκινάνε οι γόνιμες.Και εδώ αρχίζει το θέατρο του παραλόγου.Πότε να κάνω επαφές?Πρίντην ωορρηξία είχα επαφές?Και αν αποδυναμώθηκε το σπέρμα?Κάθε μέρα ή κάθε δύο μέρες επαφές?Υστερα αρχίζουν τα συμπτώματα.Πρήστηκε το στήθος,έχω τσιμπηματάκια στις ωοθήκες.Και όταν πλησιάζουν οι μέρες.Δε θέλω να φάω σοκολάτα όπως πάντα,ζαλίζομαι λίγο.Εχω και συχνοουρία.Πόσες μέρες πέρασαν απ την ωορρηξία.Και Αυτά σιχάθηκα στον εαυτό μου μήνες τώρα.Προσωπικά δεν ξαναπέρνω τεστάκια ωορρηξίας.Ειχα μείνει έγκυος χωρίς αυτά.Οπως είπε και η @linaθα πάρω βιταμίνες και θα κόψω αν καταφέρω το τσιγάρο για τη γενικότερη υγεία.Γιατί από τότε που το ξανάρχισα έχασα 2 κιλά.

πρίν από 7 λεπτά , orianna είπε:

θα παμε μαλλον σε ουρολογο ναι...εγω καλο  το βλεπω αλλα επειδη οι ανωμαλες μορφες ειναι αρκετες μηπως υπαρχει κατι που δουλευει εναντιον μας και το προλαβουμε. απο αυτην την αποψη ωστε στο μελλον να μην αυξηθουν κι αλλο. εχει διπλασιο αριθμο σπερματοζωαριων το καμαριι μου απο το κατωτερο φυσιολογικο αλλα με τα μισα να ειναι ανωμαλα πεφτει στο κατωτερο φυσιολογικο απ οτι καταλαβα παλι.θα το ψαξω λιγο να δω τι παιζει...τουλαχιστον ξεαγχωθηκα γιατι αν ειναι κατι σιγουρα παλευεται.

Μπράβο!!Εννοείτε ξεαγχωθήκατε!!Θα χαλάρωσε και ο αντρούλης σου!!Νομίζω και συ έχεις κάνει ορμονολογικές!!

πρίν από 5 λεπτά , marillia είπε:

Ακριβώς κορίτσι μουαυτό.Η ίδια ρουτίνα.Ξεκινάω απογοήτευση με τη περίοδο.Πάω μετά αγοράζω έστω κάτι φτηνο πχ μια μπλουζίτσα ανεβαίνει η διάθεση.Μετά ξεκινάνε οι γόνιμες.Και εδώ αρχίζει το θέατρο του παραλόγου.Πότε να κάνω επαφές?Πρίντην ωορρηξία είχα επαφές?Και αν αποδυναμώθηκε το σπέρμα?Κάθε μέρα ή κάθε δύο μέρες επαφές?Υστερα αρχίζουν τα συμπτώματα.Πρήστηκε το στήθος,έχω τσιμπηματάκια στις ωοθήκες.Και όταν πλησιάζουν οι μέρες.Δε θέλω να φάω σοκολάτα όπως πάντα,ζαλίζομαι λίγο.Εχω και συχνοουρία.Πόσες μέρες πέρασαν απ την ωορρηξία.Και Αυτά σιχάθηκα στον εαυτό μου μήνες τώρα.Προσωπικά δεν ξαναπέρνω τεστάκια ωορρηξίας.Ειχα μείνει έγκυος χωρίς αυτά.Οπως είπε και η @linaθα πάρω βιταμίνες και θα κόψω αν καταφέρω το τσιγάρο για τη γενικότερη υγεία.Γιατί από τότε που το ξανάρχισα έχασα 2 κιλά.

Ναι κοψ'τό το ρημάδι δε σου κανει Καλό και νομιζω ειναι πολυ ευκαιρια να το κανεια τωρα που νιώθεις αποστροφή γι'αυτό!!

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Farmakotriftena είπε:

Ναι κοψ'τό το ρημάδι δε σου κανει Καλό και νομιζω ειναι πολυ ευκαιρια να το κανεια τωρα που νιώθεις αποστροφή γι'αυτό!!

Ναιιιι!!Μπορεί να λέει το σώμα φτάνει πια!!Το είχα η τρελή κομμένο 3 χρόνια και το ξανάρχισα στο γάμο μου χαχαχαχ!!Ενά χρόνο έχω που το ξανα αρχισα.Με παρέσυραν!!!Ολοι οι κοντινοί μου καπνίζουν!Νιώθεις άλλος άνθρωπος χωρίς αυτό.Εσύ καπνίζεις?

Κάτι άσχετο.... Μια φορά είχα διαβάσει σε φόρουμ που ρωτούσαν κορίτσια αν πρέπει να είναι ξαπλωμένες μετά το σεξ κτλ και μια πρότεινε κατακόρυφο και ρε κορίτσια..... Και οι περισσότερες κάναμε σεξ και μετά κατακόρυφο. Έβλεπα τις συζητήσεις τους και είχα λιώσει στο γέλιο...... μα κατακόρυφο;;;  Άντε μετά να μη φριξει ο δόλιος ο άντρας.

Υγ ελπίζω να μην το έχει κάνει κάποια από εδώ μέσα και παρεξηγηθώ. Είναι καλοπροαίρετο το σχόλιο... κι εγώ κάνω κατακόρυφο αλλά στην προπόνηση όχι μετά το σεξ! 

πρίν από 1 λεπτό , marillia είπε:

Ναιιιι!!Μπορεί να λέει το σώμα φτάνει πια!!Το είχα η τρελή κομμένο 3 χρόνια και το ξανάρχισα στο γάμο μου χαχαχαχ!!Ενά χρόνο έχω που το ξανα αρχισα.Με παρέσυραν!!!Ολοι οι κοντινοί μου καπνίζουν!Νιώθεις άλλος άνθρωπος χωρίς αυτό.Εσύ καπνίζεις?

Όχι ποτέ. Έκανα και στίβο εγώ πάρα πολλά χρόνια και τρέξιμο - τσιγάρο δεν πάνε μαζί...

yplDp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Κάτι άσχετο.... Μια φορά είχα διαβάσει σε φόρουμ που ρωτούσαν κορίτσια αν πρέπει να είναι ξαπλωμένες μετά το σεξ κτλ και μια πρότεινε κατακόρυφο και ρε κορίτσια..... Και οι περισσότερες κάναμε σεξ και μετά κατακόρυφο. Έβλεπα τις συζητήσεις τους και είχα λιώσει στο γέλιο...... μα κατακόρυφο;;;  Άντε μετά να μη φριξει ο δόλιος ο άντρας.

Υγ ελπίζω να μην το έχει κάνει κάποια από εδώ μέσα και παρεξηγηθώ. Είναι καλοπροαίρετο το σχόλιο... κι εγώ κάνω κατακόρυφο αλλά στην προπόνηση όχι μετά το σεξ! 

Εγώ έχω προσπαθήσει πολλές φορές να αφήνω τα πόδια στο τοίχο σαν κατακόρυφο αλλά πάω από ένα λεπτό δεν άντεξα.Η κολλητή μου που είναι έγκυος το έκανε για 20 λεπτά.Πάντως καλά είναι να μη σηκωνόμαστε από το κρεββάτι αμέσως τουλάχιστον αυτό το λένε και οι γιατροί.Είσαι αθλητικό κορίτσι!!!Τι ύψος έχεις και κιλα?

πρίν από 4 λεπτά , ElektraGr είπε:

Αχ έλα κορίτσι μου !! Λοιπόν , όταν είχα την καθυστέρηση δεν έκανα τίποτα .Απλά περίμενα .. 4/8 που είχα πάει στον γυναικολόγο δεν είδε κάτι που να μας λέει γτ η καθυστέρηση . Είδε μόνο πως είχε γίνει η ωορηξία την προηγούμενη στις 3/8 που την είχα καταλάβει πάλι ..

Δεν τις σημειώνω ... Τώρα θα αρχίσω να τις σημειώνω το πότε νιώθω τα ποναλάκια ..δεξιά ή αριστερά ... Μπορώ να σου πω πάντως πως την προηγούμενη και τώρα ήταν δεξιά ο πόνος της ..

Τεστάκια εννοείται πήρα της hometest 30 + 10 εγκυμοσύνης έχει . Να μαι έτοιμη !!

Το θερμόμετρο μου δεν έχει δυο δεκαδικά .. Είναι το κλασικό ηλεκτρονικό !! Βοηθάει σε κάτι παραπάνω με ακρίβεια 2 δεκαδικών που λες ;

Αχ ευχαριστώ πολύ !! Πάρα πολύ :)

δεν πειραζει που δεν εχει.ειναι για μεγαλυτερη ακριβεια αλλα μην ανησυχεις κανουμε μια χαρα δουλεια και με το αλλο.δεν θελω μονο να μου αγχωθεις με τα τεστακια...θελω να το δεις σαν εργαλειο που θα σε βοηθησει.τα τεστ δεν ειναι εχθρος μας ειναι συμμαχος μας..οκ?δες το σαν παιχνιδακι..κατσε να κατουρησω λιγο να δω τι θα μου βγαλει...καπως ετσι...χαλαρααα..

στη φαση που εισαι θα θελα να κανεις χοριακη αν εχεις ξανα καθυστερηση.τωρα με τα τεστ και με το οτι καταλαβαινεις την ωορρηξια δεν θα εχεις αμφιβολιες.ακομα και μια βιοχημικη κυηση ειναι κατι καλο και δινει πιο πολλες ελπιδες για μια μελλοντικη φυσιολογικη συλληψη.αν τυχον αδιαθετησεις ενημερωσε μας..θελω να δουμε ποσες μερες μετα αδιαθετεις..ευχομαι να μην χρειαστει και να ειναι τυχερος αυτος ο μηνας.

6penp2.png

πρίν από 36 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Να δεις που θα εισαι εγκυος κ σε λιγο θα αρχισουν τα συμπτωματα περιεργα μας τα ειπες σημερα. 2-3 μερες καθυαστερηση δεν θεωρητε ανωμαλια του κυκλου μαλιστα αν εχεις αποκλισεις 2-3 μερες παντα οι γιατροι το θεωρουν σταθερο κυκλο στο λεω με σιγουρια γιατι εγω ειχα παντα τετοιες αποκλισεις κ ο γιατρος κ ειχα ρωτησει κ μου ειχε πει σε ολους συμβαινει δεν ειναι διαταραχη.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...