Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Just now, μπουμπού92 είπε:

Μην στεναχωριέσαι... Δε το περίμενα... Ημουν σιγουρη για σενα....

Εγω σημερα το πρωι είιχα κατι πονακια χαμηλα... μαλλον και σε εμενα θα ερθει...εχω γινει σαν μπαλονι.... πρησμενη κοιλια και στηθος... τα κλασικα της περιοδου. το στηθος. Αμα αδιαθετησες εσυ,τοτε εμεις "κλαφ τα Χαραλαμπε"...

Ααααα μη το λες!!Και όταν ήμουν έγκυος είχα πονάκια.Οχι τόσο έντονα αλλά είχα.Από κει που δεν το περιμένουμε έρχεται!!Στο εύχομαι ολόψυχα.Ισως πρέπει να περιμένουμε την καθυστέρηση για να είμαστε σίγουρες.Μοιάζουν τόσο πολύ τα συμπτώματα.Οι θηλές μου όντως είναι πιο σκούρες και το πρήξιμο ήταν πολύ.Σήμερα το πρωί όμως ξεπρήστηκε.Αυτό που νιώθω τώρα είναι ότι δεν θέλω να ξαναπροσπαθήσω .Κουράστηκα.Μέτρημα γόνιμων,συμπτώματα,άγχος.Να πάω στον γιατρούλη μου να μου τα χώσει να ηρεμήσω:-D

πρίν από 3 λεπτά , Nati85 είπε:

Δεν πειραζει καλη μου!δηλαδη πειραζει το ξερω αλλα δεν προσπαθεις πολυ καιρο παμε την επομενη φορα δυνατα!το τσιγαρο μας μπςρδεψε πολυ!τωρα κανεις τσιγαρο η νιωθεις το ιδιο?

Εγω εκανα τριτη μερα του κυκλου lh fhs και e2.αρχες του χρονου ειχα κανςι και αλλες προλακτινη προγεστερονη και αλλες λογω πολυκυστικων.πες του να σουγραψει να ξερεις τι γινεται.

Ναι ακόμα το έχω κοριτσάκι μου.Σκέφτομαι να το κόψω.Θα κάνω πάντως σήμερα να ξεδώσω.Κορίτσια μου να είμαι ειλικρινής είχα άγχος αυτό το μήνα.Δεν ήμουν χαλαρή.Δεν πέρνω τεστάκια αυτό το μήνα.Θα πάω στο γιατρό και μπορεί να μου πει από τον υπέρηχο για την ωορρηξία.Να πάρω λίγο ανάσα.Θα του πω και για τα inofert.Μια χαρά που έκανες και αυτές.Πότε θα πάρεις τα αποτελέσματα?

πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Αχ βρε μαριλια τι ευχαριστεις δεν καναμε κ τιποτα. Αχ κοριτσι να τις κανεις κ εσυ τις εξετασεις κ να κανεις κ θυροειδη ελενχο πληρες δηλαδη κ αντισωματα κ υπερηχο εκτος απο tsh. Κ να δεις κ την προλακτινη σου γιατι με το ανχος σου σιγουρα θα φτανει στα υψη.

Υπέρηχο θυροειδή είχα κάνει τον Φεβρουάριο.Μη συζητάς από άγχος όλα επηρρεάζονται.Θα του πω να μου τις γράψει γιατί θέλω να κάνω και χοληστερίνη.Και να τις κάνω όλες μαζί!!

Κορίτσια μου διάβαζα σε ένα άλλο φόρουμ μια κοπέλα 40 ετών περίμενε αυτή την περίοδο,είχε περάσει επιτροπή και Σεμπτέμβρη θα έκανε εξωσωματική.Και είναι τελικά έγκυος.Πόσο πίσω μας πάει το άγχος.Χαίρομαι πολύ όταν ακούω τέτοιες περιπτώσεις και τα καταφέρνουν!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 7 λεπτά , marillia είπε:

Ααααα μη το λες!!Και όταν ήμουν έγκυος είχα πονάκια.Οχι τόσο έντονα αλλά είχα.Από κει που δεν το περιμένουμε έρχεται!!Στο εύχομαι ολόψυχα.Ισως πρέπει να περιμένουμε την καθυστέρηση για να είμαστε σίγουρες.Μοιάζουν τόσο πολύ τα συμπτώματα.Οι θηλές μου όντως είναι πιο σκούρες και το πρήξιμο ήταν πολύ.Σήμερα το πρωί όμως ξεπρήστηκε.Αυτό που νιώθω τώρα είναι ότι δεν θέλω να ξαναπροσπαθήσω .Κουράστηκα.Μέτρημα γόνιμων,συμπτώματα,άγχος.Να πάω στον γιατρούλη μου να μου τα χώσει να ηρεμήσω:-D

Ναι ακόμα το έχω κοριτσάκι μου.Σκέφτομαι να το κόψω.Θα κάνω πάντως σήμερα να ξεδώσω.Κορίτσια μου να είμαι ειλικρινής είχα άγχος αυτό το μήνα.Δεν ήμουν χαλαρή.Δεν πέρνω τεστάκια αυτό το μήνα.Θα πάω στο γιατρό και μπορεί να μου πει από τον υπέρηχο για την ωορρηξία.Να πάρω λίγο ανάσα.Θα του πω και για τα inofert.Μια χαρά που έκανες και αυτές.Πότε θα πάρεις τα αποτελέσματα?

Την Παρασκευή το απογευμα θα τα παρω.εμενα πιστευω με βοηθησαν τα ινοφερτ στον κυκλο μου μετα απο τρεις μηνες επεσαν λιγο οι μερες του κυκλου μου.συνηθως τα δινουν αν εχεις πολυκυστικες ωοθήκες ομως.παρολαυτα εσυ γραψε ολες τις αποριες σου να τον ρωτησεις!χαλαρωσε αυτον τον μηνα και μην σκεφτεσαι πολλα!μονο οτι θα γινει καποια στιγμη το θαυμα!!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 9 λεπτά , marillia είπε:

Γέλασα πολύ με την αναφορά σου στο γιατρό σου!! Το πες πολύ ωραια!!! Με πονανε οι θηλες που και που. Αλλα η θερμοκρασία μου κυμαινεται 36,7 -36,9... Αρα...

Μεχρι το τελος του 17 θα εισαι εγκυουλα!!! θα το δεις:wub: 

Χθες με κοιτουσε η μανα μου καλα καλα στη κοιλια!χαχα δε με εχει συνηθισει πρησμενη και μου λεει "εχουμε τιποτα;" χαχαχα 

Φαινεται το πρηξιμο σε μενα παναθεμα το, σα σαμιαμίδι που ειμαι!χαχαχ 

πρίν από 12 λεπτά , marillia είπε:

Υπέρηχο θυροειδή είχα κάνει τον Φεβρουάριο.Μη συζητάς από άγχος όλα επηρρεάζονται.Θα του πω να μου τις γράψει γιατί θέλω να κάνω και χοληστερίνη.Και να τις κάνω όλες μαζί!!

Α εισαι οκ τοτε!! Τα inofert βοηθανε στην ωορηξια βιταμινες ειναι βασικα. Δεν περνεις καμια αλλη βιταμινη? Αν περνεις βιταμινες εισαι οκ! 

Just now, Nati85 είπε:

Την Παρασκευή το απογευμα θα τα παρω.εμενα πιστευω με βοηθησαν τα ινοφερτ στον κυκλο μου μετα απο τρεις μηνες επεσαν λιγο οι μερες του κυκλου μου.συνηθως τα δινουν αν εχεις πολυκυστικες ωοθήκες ομως.παρολαυτα εσυ γραψε ολες τις αποριες σου να τον ρωτησεις!χαλαρωσε αυτον τον μηνα και μην σκεφτεσαι πολλα!μονο οτι θα γινει καποια στιγμη το θαυμα!!

Ναι θα σημειώσω τους κύκλους μου και θα κάνω ότι μου πει.Αυτό το μήνα έκανα 30 αλλά σίγουρα ο επόμενος θα είναι λίγο πιο μεγάλος.Θα προσπαθήσω και ελπίζω α τα καταφέρω:-D!!Τι κάνει το κουτσουνάκι σου?

πρίν από 2 λεπτά , μπουμπού92 είπε:

Γέλασα πολύ με την αναφορά σου στο γιατρό σου!! Το πες πολύ ωραια!!! Με πονανε οι θηλες που και που. Αλλα η θερμοκρασία μου κυμαινεται 36,7 -36,9... Αρα...

Μεχρι το τελος του 17 θα εισαι εγκυουλα!!! θα το δεις:wub: 

Χθες με κοιτουσε η μανα μου καλα καλα στη κοιλια!χαχα δε με εχει συνηθισει πρησμενη και μου λεει "εχουμε τιποτα;" χαχαχα 

Φαινεται το πρηξιμο σε μενα παναθεμα το, σα σαμιαμίδι που ειμαι!χαχαχ

Χαχαχαχ πόσα κιλά είσαι?Εγώ είμαι 1,63 και 50 κιλά.Καλά ο γιατρούλης μου σίγουρα θα με μαλώσει.Μου λέει μια χαρά κοπέλα είσαι τι αγχώνεσαι?Και σίγουρα θα μου πεί πάλι κυνηγάς τον άντρας σου μόνο στις γόνιμες?Πόσο θερμοκρασία είχς τις προηγούμενες μέρες?Ξέρεις από την αρχή του κύκλου σου?

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

καλημέρα  κορίτσια μου και από μενα σήμερα είχαμε παρέα και τώρα βρήκα ώρα να μπω

εδώ έχει συννεφια

χτες κοιμήθηκα δε ξέρω τι έκανε ..παντως στο ζώδιο είναι κριος κάποια ρώτησε

μαρίλια μου κι εγώ πίστευα ότι είσαι εγκυος δεν πειράζει κορίτσι μου μη στεναχωριέσαι θα έρθει τον επόμενο μηνα, σου ήρθε κανονικά; τουλάχιστον τώρα γνωρίζεις καλά το κύκλο σου με τα τεστάκια

φαρμακοποιέ μας δεν πιστεύω να είναι περίοδος αυτό που σου ήταν ή όντως ζορίστηκε η μήτρα με το βάρος και το σεξ ή σου είναι εμφύτευη

οριανα μου χαίρομαι για τα αποτελέσματα σας ευχομαι τον επόμενο μήνα εγκυούλα

πρίν από 21 λεπτά , marillia είπε:

Χαχαχαχ πόσα κιλά είσαι?Εγώ είμαι 1,63 και 50 κιλά.Καλά ο γιατρούλης μου σίγουρα θα με μαλώσει.Μου λέει μια χαρά κοπέλα είσαι τι αγχώνεσαι?Και σίγουρα θα μου πεί πάλι κυνηγάς τον άντρας σου μόνο στις γόνιμες?Πόσο θερμοκρασία είχς τις προηγούμενες μέρες?Ξέρεις από την αρχή του κύκλου σου?

ολα τα λεφτα ο γιατρός σου πρέπει να είναι!!!! Είσαι πολυ καληηηηηηηηηηη!!!!! Μια χαρά και ύψος και κιλα!!! Μπραβο σου!!!

Εγώ είμαι 45 κιλά και 1,57!

Εμεις δε προσπαθουμε επι τουτου! θελουμε μωρακι και οι δυο! Είναι η πρώτη φορά που ήταν πιο εντατικά και οργανωμενα. Στον προηγουμενο κύκλο επειδη δε προλαβαίναμε ουτε να βρεθουμε με τον αντρα μου ήταν μια μερα μετα τις γονιμες.. και είχα οοοολα αυτα τα συμπτωματα (δεν ηθελά τον καφε, πολλα πονακια χαμηλα δεξια κ.α.)!! 

πρίν από 20 λεπτά , marillia είπε:

Ναι θα σημειώσω τους κύκλους μου και θα κάνω ότι μου πει.Αυτό το μήνα έκανα 30 αλλά σίγουρα ο επόμενος θα είναι λίγο πιο μεγάλος.Θα προσπαθήσω και ελπίζω α τα καταφέρω:-D!!Τι κάνει το κουτσουνάκι σου?

Σιγουρα θα τα καταφερεις παντως δεν εχω αμφιβολια καμμια!μεσα στι 18 θα εχεις γεννησει!!

Εμενα ο μικρος καλα ειναι μεγαλωνει!εχθες το βραδυ τον πηγα για μπανιο και εκει που επαιζε μου εκανε μια φασαρια ανευ λογου και αιτιας  μου ταραξε το νευρικο μου συστημα!ειλικρινα ηθελα να σηκωθω να φυγω απο το σπιτι εκεινη την στιγμη να μην ακουω τις φωνες! περιμενα να σταματησει δεν ειχα κουραγιο να κανω κατι αλλο τα νευρα μου τα χαπια μου και ενα ταξι να φυγω!!χαχαχχα τρελα! Απορω πως θα τα βγαλω περα αν θα μεινω εγκυος!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 47 λεπτά , marillia είπε:

Κορίτσια ήρθαν τα πρώτα καφέ!!Αδιαθέτησα 15 μέρες μετά το θετικό τεστ ωορρηξίας!!Και όντως έπεσε η θερμοκρασία μου.Πάω για τον άλλο μήνα ή μήνες!!Θα δείξει!!Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφερον.Με το καλό να μην έρθει σε όσα κορίτσια είναι στα κοντά!!

Ρε κορίτσι τι να πω.... Δεν το περίμενα. Ήμουν τόσο σίγουρη για σένα. Πρώτη φορά είχες τόσο τρανταχτά συμπτώματα είχες και καλό προαίσθημα και αδιαθετεις...  πραγματικά λυπάμαι όμως σκέψου πως μάλλον είσαι πάρα πολύ αγχωμένη. Ίσως να μην το αντιλαμβάνεσαι κι εσύ η ίδια το ποσο.  Οι σκέψεις, οι φόβου, οι αντιδράσεις που έχουμε στο υποσυνείδητό μας, δεν μας περνάει καν από το μυαλό σε τι βαθμό μας επηρεάζουν. Ίσως η απέχθεια που είχες για το κάπνισμα να ήταν υποσυνείδητος φοβος πως αν είσαι και καπνίζεις θα βλάψεις το μωρό ή υποσυνείδητα το άγχος του αν μείνω έγκυος πρέπει να σταματήσω το κάπνισμα και να σου βγήκε αυτή η αντίδραση. Δεν ξέρω λέω....  Έχω διαβάσει τόσες ιστορίες από διάφορα forums που βλέπω συχνά να συμβαίνει. Το ίδιο πάνω κάτω είχε νομίζω και η  @μπουμπού92 με τον καφέ....

Από την άλλη έχω την αίσθηση πως ακόμα τρέχει στο πίσω μέρος του μυαλού σου η παλινδρομη που είχες. Σε ό,τι σκεφτόμαστε όμως κορίτσι μου, να έχεις πάντα ως σκέψη, ότι υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος. Δλδ μη σκέφτεσαι είχα παλινδρομη έχω πρόβλημα αλλά "έμεινα μια φορά (και μάλιστα όταν δεν το είχα στο μυαλό μου) Και θα ξαναμεινω"

Όμως ακόμα δεν ξέρουμε.... κάτσε να δούμε αν σου έρθει τελικά. 

• Μου αρέσει 2

yplDp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 21 λεπτά , μπουμπού92 είπε:

Δεν έχεις και αδικο!! το μυαλο φτιαχνει απιστευτα σεναρια!!! Το είχα σκεφτει κι εγω αυτο, ότι το προκαλω μονη μου...

Εεε εσύ περιμένω να είσαι και όχι γιατί έχεις συμπτώματα αλλά γιατί είχες πει τον προηγούμενο μήνα πως αυτόν θα εισαι και πως το νιώθεις!!!

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

πρίν από 23 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Ρε κορίτσι τι να πω.... Δεν το περίμενα. Ήμουν τόσο σίγουρη για σένα. Πρώτη φορά είχες τόσο τρανταχτά συμπτώματα είχες και καλό προαίσθημα και αδιαθετεις...  πραγματικά λυπάμαι όμως σκέψου πως μάλλον είσαι πάρα πολύ αγχωμένη. Ίσως να μην το αντιλαμβάνεσαι κι εσύ η ίδια το ποσο.  Οι σκέψεις, οι φόβου, οι αντιδράσεις που έχουμε στο υποσυνείδητό μας, δεν μας περνάει καν από το μυαλό σε τι βαθμό μας επηρεάζουν. Ίσως η απέχθεια που είχες για το κάπνισμα να ήταν υποσυνείδητος φοβος πως αν είσαι και καπνίζεις θα βλάψεις το μωρό ή υποσυνείδητα το άγχος του αν μείνω έγκυος πρέπει να σταματήσω το κάπνισμα και να σου βγήκε αυτή η αντίδραση. Δεν ξέρω λέω....  Έχω διαβάσει τόσες ιστορίες από διάφορα forums που βλέπω συχνά να συμβαίνει. Το ίδιο πάνω κάτω είχε νομίζω και η  @μπουμπού92 με τον καφέ....

Από την άλλη έχω την αίσθηση πως ακόμα τρέχει στο πίσω μέρος του μυαλού σου η παλινδρομη που είχες. Σε ό,τι σκεφτόμαστε όμως κορίτσι μου, να έχεις πάντα ως σκέψη, ότι υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος. Δλδ μη σκέφτεσαι είχα παλινδρομη έχω πρόβλημα αλλά "έμεινα μια φορά (και μάλιστα όταν δεν το είχα στο μυαλό μου) Και θα ξαναμεινω"

Όμως ακόμα δεν ξέρουμε.... κάτσε να δούμε αν σου έρθει τελικά. 

Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λες!!Είναι όλα τόσο βαθιά μέσα μας που δεν τα καταλαβαίνουμε.Οταν ήμουν έγκυος πήγα για χοριακή με καθυστέρηση 3 ημερώ.Τώρα βιάστηκα,πριν 2 μήνες πήγα για χοριακή νωρίτερα.Την παλίνδρομη μπορεί να τη ξεχάσω όταν κάνω άλλο παιδάκι.Νιώθω ότι είμαι στη έρημο φτάω να έφτασα να πιω νερό και χύθηκε.Τα συμπτώματα πρέπει να σταματήσω να κοιτάω.Το μέτρημα των γόνιμων και όλα αυτά.Πραγματικά έχω κουραστεί.Νομίζω έχω χάσει την ανεμελιά μου.Λίγο διάστημα πριν μείνω έγκυος είχα σκεφτεί ότι υπάρχουν τρόποι να μείνει έγκυος μια γυναίκα.Ελεγα και εξωσωματική να κάνω δε με πειράζει.Το πίστευα όμως δεν το λεγα δήθεν.Πρέπει να πιστέψουμε ότι μαμάδες θα γίνουμε με οποιοδήποτε τρόπο και ας αργήσει.

πρίν από 8 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Εεε εσύ περιμένω να είσαι και όχι γιατί έχεις συμπτώματα αλλά γιατί είχες πει τον προηγούμενο μήνα πως αυτόν θα εισαι και πως το νιώθεις!!!

τι εγινε?κατεβηκε αιμα?

6penp2.png

@orianna μια χαρα μου φαινεται!μπραβο βρε κοριτσι!ξερω κ απο τον δικο μου ποσο σημαντικο ειναι γιαυτους να δουν καλα αποτελεσματα!

@marillia κοιταξε να χαλαρώσεις αυτον τον μηνα γτ οπως λες ησουν μες στο αγχος κ δε βοηθαει!προβλημα δεν εχετε οποτε απο το αγχος σας καθυστερειτε!

@Alekagala χρονια πολλα!!!να εισαι πάντα καλα!να χαιρεσαι την οικογενεια σου κ με το καλο να ερθει κ το νεο μελος!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Μπράβο Ελενάκι που το θυμήθηκες!Χρόνια πολλά κορίτσι μου ότι επιθυμείςςς και α χαίρεσε την οικογένεια σου!!!Και σε όλα τα κορίτσια αν έχουν κάποιον που γιορτάζει να τους χαίρονται!!

@oriannaμου είδα μια κηλίδα καφέ άρα έρχεται.Η θερμοκρασία έπεσε.Θυμάσαι που λέγαμε λίγο υπομονή να είχαμε το καταλαβαίνουμε από αυτό.Το σπερμοδιαγραμμα θα το πάτε στον ουρολόγο?Χάρηκα που βγήκε καλό!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...