Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 25 λεπτά , ElektraGr είπε:

Καλημέρααααααααααααα !!! Παρήγγειλα ξανά τεστάκια ωορηξίας για 3 μήνες τουλάχιστον . Μπορεί να μας είπαν για εξωσωματική μόνο αλλά δεν πτοούμαστε.Ελπίζουμε κι οι δύο στο θαύμα ... Ωστόσο τα πήρα για να τον εβάλω σε ένα πρόγραμμα τον σύζυγο (χιχιχιχιχχιχιχι) και σκέφτηκα να κάνω ιστορικό να το κρατώ είτε σε γ υναικολόγο είτε σε κέντρο .

@orianna εδώ θα χρειαστώ την βοήθεια σου κορίτσι μου καθώς είσαι εξπέρ εσύ και θέλω να τα κάνω σωστά !! Θα κάνω και θερμομέτρηση να είμαι πλήρης !

Ωστόσο εχθές έκανα την ωορηξία μου και την κατάλαβα καλάαααααααααααααα για ακόμα μία φορά :P και λέω του συζύγου θα δώσουμε πόνο ... 

Λοιπόν εμείς μετά την σαλπιγγογραφία στις 22 ξεκινήσαμε επαφές στις 24 μέρα παρά μέρα .. Από Δευτέρα κάθε μέρα καθώς με το θέμα του συζύγου θέλει πιο συχνές επαφές από όσο έχω καταλάβει με το διάβασμα γτ το σπερματοζωάριο όταν είναι άριστο αντέχει τόσες μέρες μέσα στην περιοχή της γυναίκας .

Σωστά ;

Τελευταία περίοδος 16/8 ( με άφησε τουλάχιστον να κοινωνήσω τον Δεκαπενταύγουστο :)

@orianna άμα θέλεις να σου πω και τους κύκλους μου για το 2017 πες μου ! Έχω από το 2013 καταγεγραμμένους ... Τους πριν τους έχασα :P

@caramel_83 βάλε με στο πινακάκι σου το τυχερό στις 12/9 αν δεν κάνω λάθος 12/9 

Κορίτσι μου να μου τους πεις εννοείται.το μεσημέρι που θα σχολασω θα τα κοιτάξω όλα. Επίσης αυτό που σου είπα την άλλη φορά. Να πάρεις βασιλικό πολτό για τον άντρα σου. Δεν χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις. 

Κορίτσια πήραμε τα αποτέλεσματα. Θα σας τα γράψω αναλυτικά μετά. Το ζουμί είναι. 78 εκατομμύρια σπερματοζωαρια σε 3ml. Κινητικότητα 45% και μέτρια 15%.κανένα μικρόβιο αλλα 60% παθολογικες μορφές. Του είπε να κοιτάξει για κιρσοκηλη αλλά μπορώ να μείνω εγκυος είπε. Αλλά μπορεί να πάρει περισσότερο καιρό από το συνηθισμένο. Τι λέτε;

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 9 λεπτά , orianna είπε:

Κορίτσια πήραμε τα αποτέλεσματα. Θα σας τα γράψω αναλυτικά μετά. Το ζουμί είναι. 78 εκατομμύρια σπερματοζωαρια σε 3ml. Κινητικότητα 45% και μέτρια 15%.κανένα μικρόβιο αλλα 60% παθολογικες μορφές. Του είπε να κοιτάξει για κιρσοκηλη αλλά μπορώ να μείνω εγκυος είπε. Αλλά μπορεί να πάρει περισσότερο καιρό από το συνηθισμένο. Τι λέτε;

Mπράβο κορίτσι μου!!Εγώ το βλέπω μια χαρά!!Και ποσότητα και κινητικότητα.Αυτό για τη μορφολογία δεν ξέρω αλλά για να σου είπαν ότι μπορείς να μείνεις έγκυος κάτι ξέρουν.Εγώ χτες τέτοια ώρα είχα 37 θερμοκρασία και σήμερα 36,8!!Και νομίζω το ένα στήθος ξεπρήστηκε.Λογικά μέχρι βραδάκι θα ρθείιι!!

πρίν από 11 λεπτά , orianna είπε:

Κορίτσι μου να μου τους πεις εννοείται.το μεσημέρι που θα σχολασω θα τα κοιτάξω όλα. Επίσης αυτό που σου είπα την άλλη φορά. Να πάρεις βασιλικό πολτό για τον άντρα σου. Δεν χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις. 

Η μικροβιολογος του ειπε να κοιταξει για κυρσοκηλη??? Η ποσοτητα ειναι τελεια παντως κ η κινητικοτιτα. Κ η μορφολογια δεν φαινετε ασχημη κ νομιζω οτι αυτο μπορει κ να ετυχε απλα αυτη την φορα. Βιταμινες περνει?? Νομιζω παντως οτι ειναι καλο.

http://www.imop.gr/diagnwstikes-eksetaseis/spermodiagramma#Ποια είναι η απαραίτητη προετοιμασία για την εξέταση;  @orianna για δες εδω προς το τελος της σελιδας!! Νομιζω οτι τα αποτελεσματα σας ειναι καλα. Στο μεταξυ εχω την εντυπωση οτι η κυρσοκυλη εμποδιζει την κινητικοτιτα κ την ποσοτητα πιο πολυ κ εσεις ειστε πολυ καλα κ εκει!

@caramel_83 ναι το πηρα πολυ χαλαρα αυτον τον μηνα οποτε δεν πειραζει!τελικα θα παω την αλλη πεμπτη ενδοκρινολογο.αντε να δουμε!εσυ ολα οκ με την δουλεια?σε βλεπω πιο συχνα μεσα!!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 32 λεπτά , orianna είπε:

Βασιλικό πολτό έχω πάρει σε μορφή χαπιού .... Πίνει πολλά τώρα και δεν τον φορτώνω ...

Λοιπόν .... 13/1 - 5/2 - 2/3 - 29/3 - 25/4 - 21/5 -17/6 - 20/7 ( είχα την καθυστέρηση ) - 16/8 η τελευταία περίοδος ! 3 γυναικολόγοι μου χουν πει πως ο κύκλος μου είναι οκ και φυσιολογικός !! 

ukSwp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια εγω τελικα πηγα και εκανα σημερα 3η μερα τις ορμονες που ελεγα.ξυπνησα πολυ πρωι και ηταν εδω ο αντρας μου και πηγα! 22 ευρω πληρωσα ειχαν εκπτωση.

@orianna για να λενε τα κοριτσια οτι ειναι καλες οι εξετασεις κατι θα ξερουν!να τις δειξετε σε γιατρο να σας πει γιατι εκει δεν ξερουν ακριβως!αντε να ηρεμησεις τωρα

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Κοριτσια εγω τελικα πηγα και εκανα σημερα 3η μερα τις ορμονες που ελεγα.ξυπνησα πολυ πρωι και ηταν εδω ο αντρας μου και πηγα! 22 ευρω πληρωσα ειχαν εκπτωση.

Ωραίααα!!Πότε θα έχεις τα αποτελέσματα?Θυμάσαι ποιές έκανες?Και γω θα πάω σε 2 βδομάδες για Παπ και θα του πω να τις κανακάνω και γω!!

πρίν από 4 λεπτά , orianna είπε:

Από ότι έχω καταλάβει από το δικό μας, το σπέρμα αυτό θεωρείται γόνιμο. Ο αριθμός είναι καλός, και το 40% φυσιολογικές μορφές επίσης (στο δικό μας η τιμή αναφοράς είναι να είναι το ποσοστό μεγαλύτερο από 15%. 

Η κινητικότητα 45% και μέτρια 15% που λες, είναι προοδευτική και μη προοδευτική; Αν είναι αυτό, με άθροισμα 60% καλό είναι ( η τιμή αναφοράς είναι μεγαλύτερο από 32%).

Καλό είναι να το δει και ουρολόγος. Είναι καταλληλότεροι από τους γυναικολόγους. Εμας ο γυναικολόγος σύστησε να το δει ουρολόγος, γιατί λέει κάποιες τιμές μπορεί να σημαίνουν φλεγμονή και ίσως χρειάζεται και καλλιέργεια και καμιά αντιβίωση. Ο ουρολόγος όμως είπε στον άντρα μου ότι είναι μία χαρά και δεν χρειάζεται τίποτα.

πρίν από 15 λεπτά , Nati85 είπε:

@orianna για να λενε τα κοριτσια οτι ειναι καλες οι εξετασεις κατι θα ξερουν!να τις δειξετε σε γιατρο να σας πει γιατι εκει δεν ξερουν ακριβως!αντε να ηρεμησεις τωρα

Ααα nati εκανες fsh lh e2 22 ευρω μια χαρα!!! Αντε καλα αποτελεσματα!!! 

πρίν από 25 λεπτά , Nati85 είπε:

@caramel_83 ναι το πηρα πολυ χαλαρα αυτον τον μηνα οποτε δεν πειραζει!τελικα θα παω την αλλη πεμπτη ενδοκρινολογο.αντε να δουμε!εσυ ολα οκ με την δουλεια?σε βλεπω πιο συχνα μεσα!!

ναι απο χθες δουλευω παλι φυσιολογικες ωρες, βρισκω τους ρυθμους μου παλι :D 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

Ααα nati εκανες fsh lh e2 22 ευρω μια χαρα!!! Αντε καλα αποτελεσματα!!! 

Ευχαριστω πολυ!Ναι αυτες τις τρεις εκανα! καλη τιμη ειχαν!παρασκευη απογευμα θα τις παρω!ετσι τα εχω φρεσκα και αυτα.

e6OVp3.pngExilp3.png

Κορίτσια ήρθαν τα πρώτα καφέ!!Αδιαθέτησα 15 μέρες μετά το θετικό τεστ ωορρηξίας!!Και όντως έπεσε η θερμοκρασία μου.Πάω για τον άλλο μήνα ή μήνες!!Θα δείξει!!Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφερον.Με το καλό να μην έρθει σε όσα κορίτσια είναι στα κοντά!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , marillia είπε:

Κορίτσια ήρθαν τα πρώτα καφέ!!Αδιαθέτησα 15 μέρες μετά το θετικό τεστ ωορρηξίας!!Και όντως έπεσε η θερμοκρασία μου.Πάω για τον άλλο μήνα ή μήνες!!Θα δείξει!!Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφερον.Με το καλό να μην έρθει σε όσα κορίτσια είναι στα κοντά!!

Μην στεναχωριέσαι... Δε το περίμενα... Ημουν σιγουρη για σενα....

Εγω σημερα το πρωι είιχα κατι πονακια χαμηλα... μαλλον και σε εμενα θα ερθει...εχω γινει σαν μπαλονι.... πρησμενη κοιλια και στηθος... τα κλασικα της περιοδου. το στηθος. Αμα αδιαθετησες εσυ,τοτε εμεις "κλαφ τα Χαραλαμπε"...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , marillia είπε:

Αχ βρε μαριλια τι ευχαριστεις δεν καναμε κ τιποτα. Αχ κοριτσι να τις κανεις κ εσυ τις εξετασεις κ να κανεις κ θυροειδη ελενχο πληρες δηλαδη κ αντισωματα κ υπερηχο εκτος απο tsh. Κ να δεις κ την προλακτινη σου γιατι με το ανχος σου σιγουρα θα φτανει στα υψη.

πρίν από 3 λεπτά , marillia είπε:

Δεν πειραζει καλη μου!δηλαδη πειραζει το ξερω αλλα δεν προσπαθεις πολυ καιρο παμε την επομενη φορα δυνατα!το τσιγαρο μας μπςρδεψε πολυ!τωρα κανεις τσιγαρο η νιωθεις το ιδιο?

Εγω εκανα τριτη μερα του κυκλου lh fhs και e2.αρχες του χρονου ειχα κανςι και αλλες προλακτινη προγεστερονη και αλλες λογω πολυκυστικων.πες του να σουγραψει να ξερεις τι γινεται.

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...