Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 4 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Αδιαθετω κάθε 4 του μήνα... Βρεξει χιονίσει. Εκτός από τον προηγούμενο μήνα που αδιαθετησα στις 7 (2 μέρες καθυστέρηση) και τώρα δεν ξέρω... Ακόμα δεν έχει έρθει κανονικά αλλά είχα κάτι ροζ.

Θερμοκρασία κορίτσι δεν μετράω ποτέ εγώ .. αρνούμαι να το κάνω χαχαχα

Καλά δεν είπα να είσαι όλη μέρα με θερμόμετρο αλλά για να μας λυθεί η απορία διότι μπορεί να είναι εμφυτευση.γόνιμες κατάλαβες;

6penp2.png

πρίν από 2 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Όχι όχι κορίτσια αποκλείεται!!!! Ήταν πολλά τα ροζ δεν ήταν λίγα... άσε που δεν έχω και τπτ άλλο. Ούτε καν λίγα πονακια τπτ.... σκέφτομαι ότι θα αδιαθετησω....

Δεν εχει σημασια κ κανονικη ροη μπορει να εχεις απλα να κρατησει για λιγο. Η αδερφη μου στην εγκυμοσυνη της γεμισε σερβιετα αλλα σταματησε σε μιση μερα κ ετσι το ψιλιαστηκε.

@marillia το στηθος πως ειναι γιατι συνηθως ξεπριζετε οταν ερθει η μερα της περιοδου.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , orianna είπε:

Καλά δεν είπα να είσαι όλη μέρα με θερμόμετρο αλλά για να μας λυθεί η απορία διότι μπορεί να είναι εμφυτευση.γόνιμες κατάλαβες;

Κοίτα γόνιμες πρέπει να είχα 18 με 20/8 τουλάχιστον τότε είχα υγρά και πόνους. Οπότε μάλλον αδιαθετω.

πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Δεν εχει σημασια κ κανονικη ροη μπορει να εχεις απλα να κρατησει για λιγο. Η αδερφη μου στην εγκυμοσυνη της γεμισε σερβιετα αλλα σταματησε σε μιση μερα κ ετσι το ψιλιαστηκε.

@marillia το στηθος πως ειναι γιατι συνηθως ξεπριζετε οταν ερθει η μερα της περιοδου.

Κι εγώ στην κόρη μου είχα ροζ και καφέ για 7 μέρες και έτσι το ψιλιαστηκα αλλά είχα και έντονους πόνους σε κοιλιά και το στήθος μου δεν μπορούσα να το αγγίξω . Τώρα δεν έχω τπτ. Μακάρι να είναι αλλά δεν νιωθω τπτ κορίτσι μου!!

yplDp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Κοίτα γόνιμες πρέπει να είχα 18 με 20/8 τουλάχιστον τότε είχα υγρά και πόνους. Οπότε μάλλον αδιαθετω.

Κι εγώ στην κόρη μου είχα ροζ και καφέ για 7 μέρες και έτσι το ψιλιαστηκα αλλά είχα και έντονους πόνους σε κοιλιά και το στήθος μου δεν μπορούσα να το αγγίξω . Τώρα δεν έχω τπτ. Μακάρι να είναι αλλά δεν νιωθω τπτ κορίτσι μου!!

Για να δουμε... παντως η δευτερη εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη πολλες κοπελες ειχαν πιο ηπια συμπτωματα. 

Just now, linaa είπε:

Για να δουμε... παντως η δευτερη εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη πολλες κοπελες ειχαν πιο ηπια συμπτωματα. 

Μακάρι Λινακι μου αλλά δεν έχω προαίσθημα... νιώθω ότι θα αδιαθετησω. Νομίζω πως αν ήμουν θα είχα έστω κάτι διαφορετικό...

yplDp3.png

Just now, Farmakotriftena είπε:

Μέσα σε 10 μέρες;Τι να πω... Δες πώς θα πάει κ βλέπουμε. 

6penp2.png

Καλημέρα κορίτσια μου τι κάνετε έχουμε καμία νέα εγκύουλα??? Εγώ περιμένω σε 12 μέρες περίοδο εχθές κορίτσια έφαγα το βράδυ και μετά είχα πολύ καουρα καιγομουν όλη.... Τα τεστακια που πήρα δεν τα έκανα τελικά ήθελα να προσπαθήσω πάλι χωρίς αυτά.... Πονακια έχω ελαφρα.. 

πρίν από 9 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Μακάρι Λινακι μου αλλά δεν έχω προαίσθημα... νιώθω ότι θα αδιαθετησω. Νομίζω πως αν ήμουν θα είχα έστω κάτι διαφορετικό...

Κοιτα οπως λες κ εσυ ειναι νωρις για τον κυκλο σου να ερθει τωρα περιοδος. Οποτε κ συμπτωματα τοσο νωρις δεν θα ειχες ετσι κ αλλιως το ροζ αιματακι ισως ειναι το κατι διαφορετικο που περιμενεις. Δηλαδη τωρα που μιλαμε απτο πρωι δεν εχεις τιποτα???

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Κοιτα οπως λες κ εσυ ειναι νωρις για τον κυκλο σου να ερθει τωρα περιοδος. Οποτε κ συμπτωματα τοσο νωρις δεν θα ειχες ετσι κ αλλιως το ροζ αιματακι ισως ειναι το κατι διαφορετικο που περιμενεις. Δηλαδη τωρα που μιλαμε απτο πρωι δεν εχεις τιποτα???

Είχα χθες αρκετά ροζ μετά από σεξακι με τον άντρα μου. (Συμπαθα με για τις λεπτομέρειες) Έβαλα σερβιετακι γιατί λέω μου έρχεται. Μετά που ξανά πήγα είχα λίγο και τώρα τπτ... Προς το παρόν τουλάχιστον. Ομως...  έκανα και έντονη γυμναστική... σήκωσα 48κιλα και επειδή είχα να κάνω καιρό ζοριστηκα. Μήπως είναι από αυτό, σκέφτομαι τώρα.

πρίν από 12 λεπτά , orianna είπε:

Μέσα σε 10 μέρες;Τι να πω... Δες πώς θα πάει κ βλέπουμε. 

Εσένα κορίτσι μου σου έχει τύχει; τι θα κανεις σήμερα και λένε ότι είναι η μεγάλη σου μέρα;

yplDp3.png

Καλημερα κοριτσακια 

@marillia κουκλα πως παμε απο συμπτωματα? κατσε να δεις που θα εισαι εγκυουλα :wub: χοριακη ποτε θα κανεις?

@Nati85 εκλεισες ραντεβου με τον παιδιατρο? εσυ πως εισαι απο συμπτωματα?

@Alekagala πρωτον χρονια πολλα πολυχρονη, να σε χαιρονται οσοι σε αγαπουν και με το καλο να υποδεχτεις τα παιδακια σου και καλη λευτερια για τον σπορακο σου

@Μαρθα Κ να σκεφτεσαι θετικα ;) 

@Farmakotriftena αγαπη εξετασεις θυρεοειδη ποτε εκανες? να ξερεις ο θυρεοειδης κανει νουμερα στην περιοδο, κι εγω παντα ρολοι ημουν και μου αρχισε τετοια νουμερα πριν 2 χρονια και ανακαλυψα οτι εχω υποκλινικο υποθυρεοεδισμο πριν 1,5 μηνα και παιρνω χαπια τωρα και σααν να παει να στρωσει ειδα στον τελευταιο μου κυκλο ( ασταθη κυκλο και με ελαχιστηη ροη)

@orianna γλυκια μου θυμισε μου τι αποτελεσματα περιμενεις? συγνωμη αλλα δουλευα πολυ και καπου σας εχω ψιλοχασει

πρίν από 1 λεπτό , Farmakotriftena είπε:

Είχα χθες αρκετά ροζ μετά από σεξακι με τον άντρα μου. (Συμπαθα με για τις λεπτομέρειες) Έβαλα σερβιετακι γιατί λέω μου έρχεται. Μετά που ξανά πήγα είχα λίγο και τώρα τπτ... Προς το παρόν τουλάχιστον. Ομως...  έκανα και έντονη γυμναστική... σήκωσα 48κιλα και επειδή είχα να κάνω καιρό ζοριστηκα. Μήπως είναι από αυτό, σκέφτομαι τώρα.

Απτο βαρος ροζ οχι δεν νομιζω αλλα μην σηκωσεις παλι βαρη γιατι εισαι υποπτη για εγκυμοσυνη!!!! Καμια φορα με το σεξ μπορει να δημιουργηθει κανενας τραυματισμος κ να εχεις ροζ αλλα οχι τοσα πολλα οπως τα  περιγραφεις οχι δεν μου εχει τυχη. Μηπως εισαι εγκυος κ με τα βαρη ζοριστικε η μητρα? 

• Μου αρέσει 1

@caramel_83 δεν κάνω συχνα. Έχω κάνει 3 φορές αίματος και μια φορά υπέρηχο αλλά όλα καλά. Βέβαια αν συνεχιστεί αυτό θα πάω. 

@linaa είδες πόσο σίγουρη είμαι ότι δεν είμαι έγκυος που κάνω τέτοια γυμναστική. Χαχαχα θα περιμένω και θα δω. . . 

yplDp3.png

πρίν από 16 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου τι κάνετε έχουμε καμία νέα εγκύουλα??? Εγώ περιμένω σε 12 μέρες περίοδο εχθές κορίτσια έφαγα το βράδυ και μετά είχα πολύ καουρα καιγομουν όλη.... Τα τεστακια που πήρα δεν τα έκανα τελικά ήθελα να προσπαθήσω πάλι χωρίς αυτά.... Πονακια έχω ελαφρα.. 

Κοριτσι ειναι ακομα νωρις αλλα αφου εχεις πονακια μην σταματας τις προσπαθειες εισαι ακομα μεσα στις μερες που μπορει να κανεις ωορηξια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...