Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Δεν τα δέχομαι αυτά προτιμώ να μιλήσει για τη δουλειά του παρά αυτά που κάνει εδώ εγώ δεν έχω κανένα φίλο και κανένα δικό τι πρέπει να κάνω κάθε φορά που έχω κάτι να μη του μιλάω .

Τώρα ήρθε στο δωμάτιο και μου είπε τι κάνω του λέω σε αφήνω στη ησυχία σου μου λέει Α θες την ησυχία σου;βγήκε.και από πάνω και κλείσε λέει τουλάχιστον το φως 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 58 λεπτά , Ungry girl είπε:

Δεν λεω οτι αποκλείεται αλλα δεν.πρεπει να.ειναι και τοσο συχνο φενομενο!!

Αυτα στα έδωσε για να βοηθησει τη σύλληψη?

Ναι για να βοηθήσουν τη σύλληψη. Αν μείνεις έγκυος πρέπει να τα σταματήσεις.

TQjIp3.pngj1MYp2.png

πρίν από 12 λεπτά , rozoulini είπε:

Δεν τα δέχομαι αυτά προτιμώ να μιλήσει για τη δουλειά του παρά αυτά που κάνει εδώ εγώ δεν έχω κανένα φίλο και κανένα δικό τι πρέπει να κάνω κάθε φορά που έχω κάτι να μη του μιλάω .

Τώρα ήρθε στο δωμάτιο και μου είπε τι κάνω του λέω σε αφήνω στη ησυχία σου μου λέει Α θες την ησυχία σου;βγήκε.και από πάνω και κλείσε λέει τουλάχιστον το φως 

χαχα σαν παιδακι.. εχει δικιο η λινα.. ετσι κανουμε..στον πιο κοντινο ξεσπαμε.. δεν ειναι ολοι ετσι.. εγω θα το κανω πχ στον αντρα μ.. ενω ξερω οτι ειναι αδικο εκεινη την ωρα σ βγαινει..εκεινος ειναι αλλιως.. δεν θα το κανει.. κανει αλλα βεβαια που οντως λες και ειναι νηπιο ας πουμε.. 

σ'αγαπαει μωρε και σου κανει ναζακια.. :wub: πανε καντου γλυκες.. χιχι

πρίν από 15 λεπτά , rozoulini είπε:

Μωρε τα νευρα βγαινουν αφθορμητα δεν το καταλαβαινεις οτι ειναι η κουραση κ ξεσπας. Τι ζωδιο ειναι? 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 56 λεπτά , rozoulini είπε:

Και εγω το κανω αυτο βγαινω και απο πανω!ειναι ασχημο αλλα σε αγαπαει μωρε και παντα αυτα βγαινουν σε οποιον νιωθεις πιο κοντα σου!εχεις δικιο!σκεψου τις καλες στιγμες σας!!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Κορίτσια εγώ μάλλον αδιαθετησα .............. μα καλά πως γίνεται αυτό ρε γμτ;;;; τον προηγούμενο μήνα αδιαθετησα με 3 μέρες καθυστέρηση και τώρα αδιαθετω στις 23 μέρες ; τι είναι αυτή η ανωμαλία; δεν έχω αδιαθετησει ακομα κανονικα αλλα εχω τα γνωστά ροζ

yplDp3.png

Καλημέρα!!!!  Ειμαι ηδη στο αεροδρόμιο και περιμενω την πτήση να παω να παρω τα μικρα....  Αθηναιες μανούλες τι καιρο εχει στην αθηνα???? Γιατί εδω σκάμε απο τη ζεστη και το πρωι ειδα οτι βρεχει στην αθηνα

• Μου αρέσει 1

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

2 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Καλημέρα! Κορίτσια εγώ μάλλον αδιαθετησα .............. μα καλά πως γίνεται αυτό ρε γμτ;;;; τον προηγούμενο μήνα αδιαθετησα με 3 μέρες καθυστέρηση και τώρα αδιαθετω στις 23 μέρες ; τι είναι αυτή η ανωμαλία; δεν έχω αδιαθετησει ακομα κανονικα αλλα εχω τα γνωστά ροζ

Τι κύκλους έχεις συνήθως; Πήρες θερμοκρασία;

@marillia κοριτσάκι τι γίνεται;πως είσαι;

6penp2.png

πρίν από 3 λεπτά , orianna είπε:

κοριτσάκι τι γίνεται;πως είσαι;

Καλημέρα!!!Προς το παρόν δεν αδιαθέτησα.Αλλά για να δούμε μήπως μεσημεράκι.Εσύ γλυκιά μου σήμερα πέρνεις τα αποτελέσματα?

Just now, marillia είπε:

Καλημέρα!!!Προς το παρόν δεν αδιαθέτησα.Αλλά για να δούμε μήπως μεσημεράκι.Εσύ γλυκιά μου σήμερα πέρνεις τα αποτελέσματα?

Ναι μέχρι το μεσημέρι θα τα χουμε. Έπεσε η θερμοκρασία σου και φοβάσαι για το μεσημέρι; 

6penp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , orianna είπε:

Ναι μέχρι το μεσημέρι θα τα χουμε. Έπεσε η θερμοκρασία σου και φοβάσαι για το μεσημέρι; 

Αχχχχ ξέχασα να βάλωωω!!!Βγήκαμε χτεσ και ξύπνησα κάπως σήμερα!!Εχω πονάκια και νιώθω ότι έρχεται!!Ωραία γλυκιά μου με το καλό!!!

πρίν από 11 λεπτά , orianna είπε:

Τι κύκλους έχεις συνήθως; Πήρες θερμοκρασία

Αδιαθετω κάθε 4 του μήνα... Βρεξει χιονίσει. Εκτός από τον προηγούμενο μήνα που αδιαθετησα στις 7 (2 μέρες καθυστέρηση) και τώρα δεν ξέρω... Ακόμα δεν έχει έρθει κανονικά αλλά είχα κάτι ροζ.

Θερμοκρασία κορίτσι δεν μετράω ποτέ εγώ .. αρνούμαι να το κάνω χαχαχα

yplDp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Αδιαθετω κάθε 4 του μήνα... Βρεξει χιονίσει. Εκτός από τον προηγούμενο μήνα που αδιαθετησα στις 7 (2 μέρες καθυστέρηση) και τώρα δεν ξέρω... Ακόμα δεν έχει έρθει κανονικά αλλά είχα κάτι ροζ.

Γλυκιά μου μήπως είναι καμιά εμφύτευση?Για να δεις πως θα πάει η ροη!!!

πρίν από 3 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Καλημερα!!! Ειχες κατι ροζ κ τωρα τιποτα?? Κοιτα να δεις που το πετυχες το σπορακι!!!

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Καλημερα!!! Ειχες κατι ροζ κ τωρα τιποτα?? Κοιτα να δεις που το πετυχες το σπορακι!!!

Όχι όχι κορίτσια αποκλείεται!!!! Ήταν πολλά τα ροζ δεν ήταν λίγα... άσε που δεν έχω και τπτ άλλο. Ούτε καν λίγα πονακια τπτ.... σκέφτομαι ότι θα αδιαθετησω....

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...