Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , orianna είπε:

κοριτσια τελικα τα αποτελεσματα αυριο.το μεσημερι θα ξερω τι παιζει...απο σημερα ξεκιναω και τεστακια...για να δουμε τι κυκλο θα εχουμε αυτον τον μηνα...

@marillia τωρα και το βραδυ πριν πας για υπνο  βαλε θερμομετρο...εμενα πεφτει καποιες ωρες πριν αδιαθετησω.κανα οχταωρο...αν το βραδυ εχεις πανω απο 37 ειμαστε πολυυυ καλα...συνηθως αδιαθετεις πρωι?βραδυ? για σκεψου το...

Καλα αποτελεσματα ειμαι σιγουρη οτι ολα  θα ειναι οκ!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 3 λεπτά , marillia είπε:

Τώρα έχω 37,3.Συνήθως αδιαθετώ πρωί προς μεσημέρι.Και μερικές φορές ξυπνάω με περίοδο.Αν βάλω αύριο το πρωί και έχω 36 σίγουρα θα αδιαθετήσω.Λίγες ώρες πριν πέφτει!!

χαχαχαχ την καλούλα!!

πολυ καλη θερμοκρασια...το βραδυ πριν πας για υπνο πες μαςς ποσο εχεις...εμενα πεφτει και σταδιακα.μπορει να εχω 37 και να παει 36,9 και μετα απο δδυο ωρες 36.8 και ούτω καθεξής.

6penp2.png

Just now, orianna είπε:

το ελπιζω...τετοιο αγχος δεν ειχα ουτε για τις δικιες μου εξετασεις...

Το καταλαβαινω!!και εμενα δεν εχει κανει ο αντρας μου αλλα πρεπει να κανει να ειμαστε σιγουροι οτι και απο εκει ειμαστε οκ.και μου λεει θα εχω προβλημα και μετα θα πρεπει να κανω υπερηχο και μετα κατι θα βρουν και μετα αν ξερω οτι εχω προβλημα ουτε σεξ δεν θα εχω ορεξη να κανω και μετα και μετα...αγχωνεται πολυ.του λεω μπορει να χρειαστεις καλυτερες βιταμινες η κατι αλλο απλο εξαλλου στο πρωτο δεν δυσκολευτηκαμε!

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 40 λεπτά , marillia είπε:

Οτι ναναι δηλαδή!!Μήπως θυμάσαι τι κύκλο θα είχες?Το καλύτερο έκανες!!!

28 ημέρες με ωορρηξία σταθερά τη 16η. Προσπαθούσαμε ένα χρόνο με τον άντρα μου με τεστ ωορρηξίας, μετρτήματα κλπ και δεν ερχόταν, ήμουν σίγουρη ότι υπάρχε πρόβλημα. Τελικά ήταν το άγχος...

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Just now, CME2205 είπε:

28 ημέρες με ωορρηξία σταθερά τη 16η. Προσπαθούσαμε ένα χρόνο με τον άντρα μου με τεστ ωορρηξίας, μετρτήματα κλπ και δεν ερχόταν, ήμουν σίγουρη ότι υπάρχε πρόβλημα. Τελικά ήταν το άγχος.

Με σταθερό κύκλο και έβγαινε αρνητικό?Οντως τότε καλύτερα να μη κάνουμε τεστάκια!!Καλά το άγχοςςςς ο χειρότερος εχθρός της γονιμότητας!!Θέλει δουλίτσα να το διαχειριστούμε!!

πρίν από 7 λεπτά , CME2205 είπε:

28 ημέρες με ωορρηξία σταθερά τη 16η. Προσπαθούσαμε ένα χρόνο με τον άντρα μου με τεστ ωορρηξίας, μετρτήματα κλπ και δεν ερχόταν, ήμουν σίγουρη ότι υπάρχε πρόβλημα. Τελικά ήταν το άγχος...

και τι καναται γι αυτο? μη μου πεις πως απλα σταματησε το ανχος????

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Το καταλαβαινω!!και εμενα δεν εχει κανει ο αντρας μου αλλα πρεπει να κανει να ειμαστε σιγουροι οτι και απο εκει ειμαστε οκ.και μου λεει θα εχω προβλημα και μετα θα πρεπει να κανω υπερηχο και μετα κατι θα βρουν και μετα αν ξερω οτι εχω προβλημα ουτε σεξ δεν θα εχω ορεξη να κανω και μετα και μετα...αγχωνεται πολυ.του λεω μπορει να χρειαστεις καλυτερες βιταμινες η κατι αλλο απλο εξαλλου στο πρωτο δεν δυσκολευτηκαμε!

χχαχαχαχα τοσο πολυ κι αυτος? πες του δεν πειραζει δωσε εσυ το δειγμα θα παω να παρω τα αποτελεσματα εγω και αμα χρειαζεσαι τιποτα χαπια θα στα ριχνω κρυφα στο φαγητο και δεν θα αγχωθεις καθολου...χαχαχαχα  

6penp2.png

πρίν από 32 λεπτά , Nati85 είπε:

Δεν εχει τιποτα καλε ο αντρας σου τι να επαθε μεσα σε δυο χρονια τα προβληματα των αντρων συνηθως ειναι απο την αρχη ή απο φαρμακα αν ξεκινησε να περνει μετα ή απο συνθηκες στην δουλεια οπως χημικα ζεστη υπερβολικη κτλ. Αμα δεν εχετε αλλαξει τιποτα αυτα τα δυο χρονια μια χαρα ειναι ο αντρας σου!

πρίν από 32 λεπτά , Ungry girl είπε:

Ενταξει ειναι κ θεμα τυχης οχι μονο ανχους. Το ανχος εμποδιζει παρα πολλα αλλα δεν ειναι η μονη αιτια γιατι οκ μια κοπελα 30 χρονων τους 4 πρωτους μηνες προσπαθειας τι ανχος να εχει??? Ειναι ακομα αρχη φανταζομαι ουτε το υπολογιζει καν τοτε γιατι δεν μενουν αμεσως ολες? Ειναι λιγο τυχη ειναι λιγο να βρεθει κ ο οργανισμος σου σε καλη κατασταση.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Κ καμια φορα εχεις κ κατι που δεν το εχεις ανακαληψει κ μπορει για καποιο ασχετο λογο να διορθωθει κ να μεινεις εγκυος. Εγω ξερω κοπελα που ειχε προσπαθησει κμε εξωσωματικες κ τιποτα καποια στιγμη επαθε ενα ατυχημα κ μπηκε τραυματισμενη στο νοσοκομειο. Ε οταν εγινε καλα εμεινε εγκυος φυσιολογικα κ δεν ηταν κ μικρη. Εγω πιστευω οτι κατι υπηρχε ισως καποια φλεγμονη που δεν φαινοταν κμε την νοσηλεια της διορθωθηκε τυχαια.

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, orianna είπε:

χχαχαχαχα τοσο πολυ κι αυτος? πες του δεν πειραζει δωσε εσυ το δειγμα θα παω να παρω τα αποτελεσματα εγω και αμα χρειαζεσαι τιποτα χαπια θα στα ριχνω κρυφα στο φαγητο και δεν θα αγχωθεις καθολου...χαχαχαχα  

Ναι θα παρω κρυφα το δειγμα!ρε τι εχουμε παθει!!!

πρίν από 41 λεπτά , linaa είπε:

Δεν εχει τιποτα καλε ο αντρας σου τι να επαθε μεσα σε δυο χρονια τα προβληματα των αντρων συνηθως ειναι απο την αρχη ή απο φαρμακα αν ξεκινησε να περνει μετα ή απο συνθηκες στην δουλεια οπως χημικα ζεστη υπερβολικη κτλ. Αμα δεν εχετε αλλαξει τιποτα αυτα τα δυο χρονια μια χαρα ειναι ο αντρας σου!

Ενταξει ειναι κ θεμα τυχης οχι μονο ανχους. Το ανχος εμποδιζει παρα πολλα αλλα δεν ειναι η μονη αιτια γιατι οκ μια κοπελα 30 χρονων τους 4 πρωτους μηνες προσπαθειας τι ανχος να εχει??? Ειναι ακομα αρχη φανταζομαι ουτε το υπολογιζει καν τοτε γιατι δεν μενουν αμεσως ολες? Ειναι λιγο τυχη ειναι λιγο να βρεθει κ ο οργανισμος σου σε καλη κατασταση.

Η αληθεια ειναι και εγω ετσι πιστευω οτι δεν εχει τιποτα.εγω πρεπει να φτιαξω το θεματακι μου.πιστευω οτι με τα χαπια του θυρεοειδη θα νιωσω καλυτερα.νιωθω στρεσαρισμενη και οχι απλως ενα αγχος ειμαι στην τσιτα!εσυ τι κυκλο εχεις?αρχισες τεστακια?

e6OVp3.pngExilp3.png

1 ώρα πρίν, Ungry girl είπε:

Τον μήνα πριν μήνω έγκυος είχα πάει στο γυναικολόγο μου για τακτικό ετήσιο έλεγχο. Είχαμε μία συζήτηση και μου είπε να δώσω λίγο χρόνο ακόμα και αν δεν μείνω έγκυος μέσα στους επόμενους 3-4 μήνες να ξεκινήσω εξετάσεις. Μου είπε όμως ότι δεν θεωρούσε πως υπάρχει πρόβλημα και ήταν θέμα άγχους. Το άγχος δεν είναι μόνο αν θα μείνεις έγκυος αλλά όλα, δουλειά, οικονομικά κλπ. Η αλήθεια είναι πως με ηρέμησε πολύ. Βέβαια τον 3ο μήνα των προσπαθειών είχα και μία βιοχημική εγκυμοσύνη, οπότε ήταν ένας από τους λόγους που θεωρούσε ότι δεν υπάρχει παθολογία.

1 ώρα πρίν, marillia είπε:

Με σταθερό κύκλο και έβγαινε αρνητικό?Οντως τότε καλύτερα να μη κάνουμε τεστάκια!!Καλά το άγχοςςςς ο χειρότερος εχθρός της γονιμότητας!!Θέλει δουλίτσα να το διαχειριστούμε!!

Όντως και επειδή είχα τη βιοχημική εγκυμοσύνη είπα πως ακόμα και έγκυος να είμαι θα είναι χαμηλή η χοριακή και δεν θα κρατήσει. Γιαυτό δεν πήγα να κάνω και χοριακή

TQjIp3.pngj1MYp2.png

πρίν από 3 λεπτά , CME2205 είπε:

Όντως και επειδή είχα τη βιοχημική εγκυμοσύνη είπα πως ακόμα και έγκυος να είμαι θα είναι χαμηλή η χοριακή και δεν θα κρατήσει. Γιαυτό δεν πήγα να κάνω και χοριακή

Μπράβο!!Φάνηκε η ψυχραιμία και ότι ήσουν χαλαρή εκείνο το μήνα.

Just now, marillia είπε:

Μπράβο!!Φάνηκε η ψυχραιμία και ότι ήσουν χαλαρή εκείνο το μήνα.

Δεν ήμουν τόσο χαλαρή, πιο πολύ απογοητευμένη. Και όταν αισθάνεσαι ότι δεν έχεις πολλές ελπίδες και τα παρατάς και πάλι χαλαρώνεις...

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...