Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Just now, anemoni1989 είπε:

κοριτσι μου, Κάνε 2 - 3 μερες υπομονή και θα δείξει!! Έχω και εγώ καλο προαίσθημα όταν διαβάζω μηνύματα σου ότι όλα θα ναι καλά...απλά ίσως βιαστηκες όπως λένε και τα κοριτσια!!!

Επίσης κατάφερα να μπερδέψω τη μαμά μου!!Πίναμε καφεδάκι μαζί και με είδε που αναγούλιασα!!Που η μαμά μου δεν πίστευε την πρώτη φορά ότι θα είμαι έγκυος!!Κορίτσια αν αδιαθετήσω να με συγχωρέσετε για την αναστάτωση!!!Το ξέρω όμως μαζί θα μαστε και τον άλλο μήνα να τα λέμεεεε!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, Ani ani είπε:

Σε ευχαριστω πολυ! Ναι το χαδιαρης πολυ μαρεσει!! Ακριβως τα ιδια μ ειπε κ εμενα 99% ειναι αγορι αλλα ηταν ολοφανερο χαχα καταλαβαινεις!

Νομιζω και στα κοριτσια ετσι φουσκωμενο φαινεται σε αυτες τις βδομαδες αλλα διαφερουν με τα αγορακια και το καταλαβαινουν αν ειναι καλος ο υπερηχος.

e6OVp3.pngExilp3.png

7 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Καλημέρα όμορφες. Τι κάνετε;

@Ungry girl σορι, κατάλαβα λάθος. Πάντως ακόμα και να μην έκανες μπορεί να είναι τυχαίο. Συμβαίνει και δεν σημαίνει κάτι απαραίτητα. Αλλα μπορεί να ανήκεις κι  εσύ στην κατηγορία  της Ελενης μας. Που βγαινει αχνό. Κάνε και αυτο το μήνα τεστάκια. Θα βγάλουμε άκρη, θα δεις. (Θα σε πρηξουμε συντονισμένα). 

@Nati85 δεν πειράζει γλυκιά μου. Θα έρθει και το δεύτερο. Οι περισσότερες μάλλον λόγω αγχους αργούν λιγάκι στο δευτερο. Αν ησυχάσεις και με το θέμα  του ενδοκρινολόγου, νομίζω θα σε βοηθήσει.Η ξαδέρφη μου προσπαθούσε ένα χρόνο και κάτι για το δεύτερο. Από το άγχος της. 

Τα υπόλοιπα κοριτσάκια τι κάνουν; Ποια έχει κέφι να διαβάσει στη θέση μου; 

αχαχαχχα οκ καλησπερα κοριτσι...αν και δεν νομιζω να ειμαι σαν το ελενακι!!!

πρίν από 9 λεπτά , marillia είπε:

Επίσης κατάφερα να μπερδέψω τη μαμά μου!!Πίναμε καφεδάκι μαζί και με είδε που αναγούλιασα!!Που η μαμά μου δεν πίστευε την πρώτη φορά ότι θα είμαι έγκυος!!Κορίτσια αν αδιαθετήσω να με συγχωρέσετε για την αναστάτωση!!!Το ξέρω όμως μαζί θα μαστε και τον άλλο μήνα να τα λέμεεεε!!

Χα χα χα εμας δεν μας πειραζει αναστατωσε μας οχι ομως την μαμα μην την ανχωνεις!!! 

πρίν από 10 λεπτά , marillia είπε:

καλα θες ξυλο?σταματα να το λες αυτο..σιγα την αναστατωση..δεν καναμε και μετακομιση... :-P

6penp2.png

Διαφημίσεις

Just now, linaa είπε:

Χα χα χα εμας δεν μας πειραζει αναστατωσε μας οχι ομως την μαμα μην την ανχωνεις!!! 

χαχαχαχ ναι η γλυκούλα!!Γενικά ξέρει που δεν έχω σταθερό κύκλο και πάντα μου λέει να περιμένω!!Της εξηγώ και για την ωορρηξία αλλά δεν καταλαβαίνει!!Εχει πολύ πλάκααα!!

πρίν από 1 λεπτό , orianna είπε:

καλα θες ξυλο?σταματα να το λες αυτο..σιγα την αναστατωση..δεν καναμε και μετακομιση... :-P

:):mad:!!!

πρίν από 3 λεπτά , marillia είπε:

χαχαχαχ ναι η γλυκούλα!!Γενικά ξέρει που δεν έχω σταθερό κύκλο και πάντα μου λέει να περιμένω!!Της εξηγώ και για την ωορρηξία αλλά δεν καταλαβαίνει!!Εχει πολύ πλάκααα!!

Ωραια θα κανουμε κ την μαμα γυναικολογο χα χα!!

κοριτσια τελικα τα αποτελεσματα αυριο.το μεσημερι θα ξερω τι παιζει...απο σημερα ξεκιναω και τεστακια...για να δουμε τι κυκλο θα εχουμε αυτον τον μηνα...

@marillia τωρα και το βραδυ πριν πας για υπνο  βαλε θερμομετρο...εμενα πεφτει καποιες ωρες πριν αδιαθετησω.κανα οχταωρο...αν το βραδυ εχεις πανω απο 37 ειμαστε πολυυυ καλα...συνηθως αδιαθετεις πρωι?βραδυ? για σκεψου το...

6penp2.png

καλησπερα σε ολαααααααα τα λοριτσιααα πολυ αναμονη εχει πεσει αυτο το μηνα εεε...

καλα @marillia μας εχεις κασει απο αγωνειαα...δηλαδη δεν παιζειποσο δεν κολαει ετσι ξεκαρφοτα το τσιγαρο να μην το θες!!!!!!!!!!!!!!!

Just now, linaa είπε:

Ωραια θα κανουμε κ την μαμα γυναικολογο χα χα!!

Ναιιι ναιιιι!!Η μαμά μου όπως και οι περισσότερες της γενιά της ήταν πολύ χαλαρές και γενικά δεν γνωρίζαν πολλά.Σε μενα που ήταν έγκυος είχε ζάλη και δεν σκέφτηκε εγκυμσούη .Αλλά ήθελε να πάει σε παθολόγο!!Γι αυτό με έπιασε με μια ωοθήκη!!Ηταν πολύ χαλαρή και είναι ακόμα  έτσι!!

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , marillia είπε:

Χαχαχαχα μανουλες τι να πεις!!μια φορα της ζητησα να φτιαξει χαλβα και μου λεει εγκυος εισαι?εναν χαλβα σου ζητησα της λεω δεν σου ειπα θελω κοκορετσι με παγωτο!χαχαχχα!

• Μου αρέσει 2

e6OVp3.pngExilp3.png

Just now, orianna είπε:

τωρα και το βραδυ πριν πας για υπνο  βαλε θερμομετρο...εμενα πεφτει καποιες ωρες πριν αδιαθετησω.κανα οχταωρο...αν το βραδυ εχεις πανω απο 37 ειμαστε πολυυυ καλα...συνηθως αδιαθετεις πρωι?βραδυ? για σκεψου το...

Τώρα έχω 37,3.Συνήθως αδιαθετώ πρωί προς μεσημέρι.Και μερικές φορές ξυπνάω με περίοδο.Αν βάλω αύριο το πρωί και έχω 36 σίγουρα θα αδιαθετήσω.Λίγες ώρες πριν πέφτει!!

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Χαχαχαχα μανουλες τι να πεις!!μια φορα της ζητησα να φτιαξει χαλβα και μου λεει εγκυος εισαι?εναν χαλβα σου ζητησα της λεω δεν σου ειπα θελω κοκορετσι με παγωτο!χαχαχχα!

χαχαχαχ την καλούλα!!

πρίν από 2 λεπτά , orianna είπε:

κοριτσια τελικα τα αποτελεσματα αυριο.το μεσημερι θα ξερω τι παιζει...απο σημερα ξεκιναω και τεστακια...για να δουμε τι κυκλο θα εχουμε αυτον τον μηνα...

@marillia τωρα και το βραδυ πριν πας για υπνο  βαλε θερμομετρο...εμενα πεφτει καποιες ωρες πριν αδιαθετησω.κανα οχταωρο...αν το βραδυ εχεις πανω απο 37 ειμαστε πολυυυ καλα...συνηθως αδιαθετεις πρωι?βραδυ? για σκεψου το...

Για να δουμε τα αποτελεσματα αυριο!καλη επιτυχια!πιστευω μια χαρα θα ειναι!κανε και τα τεστακια σου!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Για να δουμε τα αποτελεσματα αυριο!καλη επιτυχια!πιστευω μια χαρα θα ειναι!κανε και τα τεστακια σου!

το ελπιζω...τετοιο αγχος δεν ειχα ουτε για τις δικιες μου εξετασεις...

6penp2.png

πρίν από 39 λεπτά , marillia είπε:

Είδες καμιά φορά η διαίσθηση.Εγώ και διαίσθηση να έχω γενικά είμαι απαισιόδοξη!!Οντως καλύτερα να κάνουμε χοριακή.Εχω βρει ένα πολύ καλό και μου πέρνει 12 ευρώ!!Γιατίη παλία που πήγαινε πολύ φιλοχρήματη.Μου έπερνε 20ε και είχα κάνει στην εγκυμοσύνη 8 χοριακές και γενικά πήγαινα συνέχεια γιααίματος,είχα πάει για το σπέρμα.Δε μου έκοβε ούτε 10 λεπτά!! 

δεν στα εγραφε ο γιατρος?

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...