Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , Nati85 είπε:

@caramel_83 μπραβο αντε να ηρεμησεις λιγο και εσυ!να πεσουν οι στροφες!μωρε εγινε μπερδεμα με το ραντεβου μου τελοσπαντων την αλλη βδομαδα οταν γυρισω απο τις διακοπες θα παω την πεμπτη !ασε που με ολα αυτα ξεχασα να παρω την παιδιατρο εχουμε εμβολιο το σεπτεμβριο!το θυμηθηκα τα ξημερωματα!πεταχτηκα μεσα στον υπνο μου!!χαχαχχαα!αλλο αγχος και αυτο γινεται χαμος μολις καταλαβει οτι παμε παιδιατρο!

@alina80 ναι πιστευω δεν ειναι μονο το αγχος πρεπει να φτιαξω την tsh μας δυσκολευει! Καποια στιγμη θα τα καταφερουμε το νιωθω αλλα στεναχωριεμαι κιολας οταν ερχεται η περιοδος δεν το κρυβω.τουλαχιστον ηρθε στις 34 μερες αυτο τον μηνα αρχιζει και στρωνει! Νομιζω θα το καταλαβω οταν μεινω εγκυος οπως το ειχα καταλαβει και την πρωτη φορα βαθια μεσα μου το ηξερα οτι ημουν το ενιωθα.εσεις τελικα δεν προλαβατε τις γονιμες?

ωχ τον καημένο μωρε :?  ολα θα φτιαξουν, λιγη υπομονη χρειαζεται ;) 

πρίν από 7 λεπτά , rozoulini είπε:

ναι ένα αγορακι 3 χρονων

να σου ζησει γλυκια μου το μικρο σου 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Νάμαι και εγω η κουρασμένη μαμα!!!!  Τρέχω και δεν φτάνω παλι!!!!  Αυριο παω να φερω και τα παιδιά απο τη μαμα μου και με εχει πιασει πανικός γιατι δε προλαβαίνω να μαζέψω το σπιτι μιας και δουλευω 8ωρο σημερα.... 10/9 ξεκιναει και η αδεια μου και εγω στεναχωριέμαι που δε θα δουλευω.... Φυσικα σε οποιον τον λεω με βρίζει γιατι σε 40μερες γενναω!!!!  Ναι μπορω να πω οτι πλεον κουράζομαι και αρκετα μαλιστα ευτυχως που ειχα κανει τις δουλειες απο νωρίς και πλεον μονο τα πλυσιματα μείνανε.... 

Σημερα ηρθε και ο αγκαλίτσας της εξωγήινης μπαλοκοιλιτσας μου και θα τον βαλω διπλα μου για να τον συνηθίσει.... Σα χαζομαμα κανω... Μαλλον ηρθε ο καιρος να απολαύσω την κοιλίτσα μου!!! 

Παμε μπόλικη μπεμπεδοσκονη παντου!!!!!!!! :):wub:

• Μου αρέσει 3

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

1 hour ago, Ani ani είπε:

Κοριτσια ολου του κοσμου και @elenakii22 οχι μονο ειναι καλα το μπεμπε αλλα ειναι και ΑΓΟΡΙ!!!!! 10 Εβδομαδων ειμαστε κ επισημα και 4,2 εκατοστα! Και στα δικα σας γρηγορα γρηγορα!

Μπραβο Ελενακι ολα καλα κ με εσενα!

μπραβο κοπελα μου!!!!κ εγω 10+5 ειμαι αλλα πηγα στι γιατρος στο νοσοκομειο είδαμε οτι ειναι καλα κ έφυγα...δεν ειναι για πολλα ο γιατρος δυστυχώς!φυλλο εγω θα ξερω στην αυχενικη...ποσο ακριβως εισαι 10 και ποσο?πολυ μεγαλο ειναι...εχω διαβασει οτι 10η βδομαδα ειναι 3-4..

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

2 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Καλημέρα Μαριλιακι! Λοιπον αυριο θα εισαι 17η μερα μετα το θετικοβτεστ ωορρηξιας;

Πως είσαι?Αύριο είμαι 15 μέρα μετά το θετικό τεστ ωορρηξίας!

1 hour ago, rozoulini είπε:

κοπέλα μου εγώ όχι δεν προσπαθω για παιδάκι αντιθετως χιχι

είμαι εδώ για να σας δινω τη θετικη μου ενέργεια

Μπράβο κορίτσι μου!!Τη θέλουμεεεεεε!!

1 hour ago, Ani ani είπε:

Κοριτσια ολου του κοσμου και @elenakii22 οχι μονο ειναι καλα το μπεμπε αλλα ειναι και ΑΓΟΡΙ!!!!! 10 Εβδομαδων ειμαστε κ επισημα και 4,2 εκατοστα! Και στα δικα σας γρηγορα γρηγορα!

Μπραβο Ελενακι ολα καλα κ με εσενα!

Μπράβο ανι μουυυυ!!Φαντάζομαι τη χαρά σας και ειδικά του άντρα σου!!Συνήθως θέλουν  αγοράκια.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

θα την έχετε:)

και εμένα με ανεβάζεται όταν ακούω καλά νέα:)

συνήθως αυχενική ή στον επόμενο της αυχενικής λένε για το φύλο για τα γεννητικά όργανα ολοκληρώνονται 16 βδομάδων γιαυτο και κάποιες φορές λένε κορίτσι θα είναι και στη πορεία γίνεται αγόρι χιχι για να γίνει λάθος στα αγόρια συνήθως μόνο αν μπερδευτει με τον ομφάλιο λώρο

απλα μου φαίνεται λίγο περίεργο από τις 10 βδομάδες πρέπει να ειναι εξαιρετικά καλός ο γιατρός γιατί στην αρχή δεν σχηματίζεται το πέος είναι απλά λίγο πιο φουσκωμένο από το κορίτσι

• Μου αρέσει 2

πρίν από 15 λεπτά , rozoulini είπε:

θα την έχετε:)

και εμένα με ανεβάζεται όταν ακούω καλά νέα:)

συνήθως αυχενική ή στον επόμενο της αυχενικής λένε για το φύλο για τα γεννητικά όργανα ολοκληρώνονται 16 βδομάδων γιαυτο και κάποιες φορές λένε κορίτσι θα είναι και στη πορεία γίνεται αγόρι χιχι για να γίνει λάθος στα αγόρια συνήθως μόνο αν μπερδευτει με τον ομφάλιο λώρο

απλα μου φαίνεται λίγο περίεργο από τις 10 βδομάδες πρέπει να ειναι εξαιρετικά καλός ο γιατρός γιατί στην αρχή δεν σχηματίζεται το πέος είναι απλά λίγο πιο φουσκωμένο από το κορίτσι

Ναι συμφωνω υποθεσεις κανουν τοσο νωρις κοριτσια βλεπουν ενδειξεις κ οχι αποδειξεις γιαυτο μην το δενετε κ κομπο απο τωρα το φυλο!!!

πρίν από 38 λεπτά , elenakii22 είπε:

μπραβο κοπελα μου!!!!κ εγω 10+5 ειμαι αλλα πηγα στι γιατρος στο νοσοκομειο είδαμε οτι ειναι καλα κ έφυγα...δεν ειναι για πολλα ο γιατρος δυστυχώς!φυλλο εγω θα ξερω στην αυχενικη...ποσο ακριβως εισαι 10 και ποσο?πολυ μεγαλο ειναι...εχω διαβασει οτι 10η βδομαδα ειναι 3-4..

Σε ευχασιστω πολυ! Αν κ πιστευω κοριτσι θα εχεις! Δεν πειραζει σε λιγο πλησιαζει κ η αυχενικη σου! Δεν μου ειπε κατι παραπανω απλα οτι μπηκα στη 10η βδομαδα και 4,2 cm. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 29 λεπτά , marillia είπε:

Βρε κορίτσι μήπως τελικά βιάστηκες με το τεστ; νόμιζα πως χθες που το έκανες ήταν 15η. Ωραία λοιπόν Πέμπτη (16η ημερα) θα πας για χοριακη;;;

yplDp3.png

πρίν από 30 λεπτά , marillia είπε:

Μπράβο κορίτσι μου!!Τη θέλουμεεεεεε!!

Μπράβο ανι μουυυυ!!Φαντάζομαι τη χαρά σας και ειδικά του άντρα σου!!Συνήθως θέλουν  αγοράκια.

Σε ευχαριστω ! Ναι ακομα να το πιστεψει ασε χαμος!! Και γενικα ηταν σοκ γιατι πηγαμε να δουμε μια μεγαλυτερη κουκιδα κ ειδαμε κανονικο παιδι!

1 ώρα πρίν, caramel_83 είπε:

ωωωω αντε με το καλο :wub: τι ΠΗΤ εχεις να σε βαλω στο πινακακι?

Να σαι καλα! Δεν μου εχει πει ακριβως αλλα μεσα στο Μαρτη υπεθετε. Σε 2 βδομαδες θα σου πω ακριβως!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Farmakotriftena είπε:

Βρε κορίτσι μήπως τελικά βιάστηκες με το τεστ; νόμιζα πως χθες που το έκανες ήταν 15η. Ωραία λοιπόν Πέμπτη (16η ημερα) θα πας για χοριακη;;;

Που ξέρω?Εσύ που είσαι του επαγγέλματος τι λές?Εχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τα self clear και λέω δεν κάνουν λάθος.Θα περιμένω και θα πάω Παρασκευή πρωί.

πρίν από 7 λεπτά , marillia είπε:

Που ξέρω?Εσύ που είσαι του επαγγέλματος τι λές?Εχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τα self clear και λέω δεν κάνουν λάθος.Θα περιμένω και θα πάω Παρασκευή πρωί.

Ή χοριακη θα δείξει και αύριο. Εγώ στη θέση σου θα πήγαινα. Απορώ πως κρατιέσαι χαχα!! Καλά είναι τα τεστ αλλά γίνονται διαφορά. Είχα γράψει ένα σκηνικό που μου έτυχε την περασμένη βδομάδα. Με 7 ημέρες καθυστέρηση της βγήκε αρνητικό και ξανά έκανε η κοπέλα στις 20 μέρες και της βγήκε θετικό! (Και από συμπτώματα δεν είχε τπτ αφού εγώ μέσα μου έλεγα σιγά μην είναι...)

yplDp3.png

Αρα @marillia αν υποθεσουμε οτι εκανες ωορρηξια την επομενη απο το θετικο τεστ αυριον εισαι 14 μερες απο την ωορρηξια και απο εκει και περα αρχιζει η καθυστερηση.2 τεστ δεν εχεις?νομιζα ειχες παρει το διπλο!ξερεις κατι εγω λεω να κρατηθεις και αυριο.κανε την πεμπτη το τεστ.

e6OVp3.pngExilp3.png

Just now, Farmakotriftena είπε:

Ή χοριακη θα δείξει και αύριο. Εγώ στη θέση σου θα πήγαινα. Απορώ πως κρατιέσαι χαχα!! Καλά είναι τα τεστ αλλά γίνονται διαφορά. Είχα γράψει ένα σκηνικό που μου έτυχε την περασμένη βδομάδα. Με 7 ημέρες καθυστέρηση της βγήκε αρνητικό και ξανά έκανε η κοπέλα στις 20 μέρες και της βγήκε θετικό! (Και από συμπτώματα δεν είχε τπτ αφού εγώ μέσα μου έλεγα σιγά μην είναι...)

Μήπως είχε καθυστερημένη σύλληψη?Αλλά και πάλι δεν βγαίνει χαχαχχα!!Φοβάμαι να πάω αύριο!!Λέω μήπως μου έρθει αύριο 15 μέρες μετά το θετικό.Πάλι καλά που έκανα αυτό το μήνα τα τεστ ωορρηξίας

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

αν υποθεσουμε οτι εκανες ωορρηξια την επομενη απο το θετικο τεστ αυριον εισαι 14 μερες απο την ωορρηξια και απο εκει και περα αρχιζει η καθυστερηση.2 τεστ δεν εχεις?νομιζα ειχες παρει το διπλο!ξερεις κατι εγω λεω να κρατηθεις και αυριο.κανε την πεμπτη το τεστ.

Ναι το έχω αλλά δε θέλω να το κάνω.Καλύτερα χοριακή.Εφαγα τη μια αρνητίλα μη φάω και Δεύτερη χαχαχχα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...