Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

1 hour ago, Cartoo_n είπε:

Το ξερω και δεν θελω να μας χρυσωνω το χαπι αλλα ρε συ γενικα δεν το σκεφτομουν απο το ματωμα της μυτης και μετα αρχισα να το σκεφτομαι. Περιοδο περιμενω στις 08/09 Σημερα σκεφτομουν μηπως κανω ενα τεστακι μπας και μας πει τιποτα γιατι και ο καλος μου αρχισε κατι περιεργα...πηγε στα καλα καθουμε να ψωνισε ενα καρο μωρουδιακα και διαφορα πραγματακια για μωρακια και με εστειλε αδιαβαστη γιατι δεν του εχω πει τιποτα. Δεν ξερω.... προσπαθω να ειμαι ψυχραιμη αλλα δεν ειμαι σιγουρη για το ποσο καλα τα καταφερνω..... 

Χαχαχαχαχαχ καλός!! Νομίζω είβαι λιγάκι νωρίς για τεστ; πόσες μέρες κύκλο έχεις; πότε είχες επαφές;

πρίν από 53 λεπτά , Cartoo_n είπε:

Ο κυκλος μου ειναι σταθερος απο 7.8.9 του μηνα σε 7.8.9 μεσο ορο τριαντα μερες πες.....Περιοδο ειχα στις 8 Αυγουστου και η εφαρμογη βγαζει γονιμες ημερες απο τις 20. Τελευταια ελευθερη επαφη ειχαμε στις 19 Αυγουστου.....συμπτωματα εντονα αρχισα να εχω απο 21 μεχρι σημερα.

Μακάρι να μην την πάθεις όπως εμείς που σταματήσαμε τις επαφές πριν την ωορηξια και το χάσαμε!

πρίν από 5 λεπτά , Vana87 είπε:

Χαχαχαχαχαχ καλός!! Νομίζω είβαι λιγάκι νωρίς για τεστ; πόσες μέρες κύκλο έχεις; πότε είχες επαφές;

Μακάρι να μην την πάθεις όπως εμείς που σταματήσαμε τις επαφές πριν την ωορηξια και το χάσαμε!

Όλα καλα θα πανε για ολες μας. Απλα ειμαστε και απο φυση μας λιγο υπερβολικες με τα παντα ολα!!!! Ψυχραιμια ηρεμι και θετικη σκεψη :)

• Μου αρέσει 1

καλημερα κοριτσια!πηγα κ εγω στο γιατρο σμρ για να επιβεβαιωσω πως ολα είναι καλα!σταματησαν οι αναγουλες κ οι εμετοι κ λες τωρα τι γινεται γτ σταματησαν?!το μωρο μας καλα μεγαλωσε!! με το καλο κοριτσια να ακουσουμε απο ολες τα ευχαριστα!!! @Ani ani τι κανεις εσυ?

• Μου αρέσει 8

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

13 ώρες πρίν, Cartoo_n είπε:

Κοριτσια επεσα για υπνο αλλα δεν την παλεψα και μπηκα να το μοιραστω μαζι σας..... ο καλος μου πριν απο λιγο μου εφερε ενα μαγαζι πραγματα....πηγε και πηρε ενα καρο μωρουδιακα, παιχνιδακια, παιδικες κορνιζες, κουπες και ενα καρο πραγματα. Απο την μια αναρωτιεμαι τυχαιο? Εγω δεν εχω αναφερει τιποτα.....επειδη το θελει πολυ? Επειδη με ξερει οτι δεν ειμαι καλα? Ενστικτο? Ειμαι τοσο ευτυχισμενη και απο την αλλη στεναχωριεμαι γιατι δεν θελω να απογοητευτει....

Κοπέλα μου τι ήταν αυτη η κινηση τώρα; ακόμα και ενστικτο πολυ πολυ νωρις

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , elenakii22 είπε:

καλημερα κοριτσια!πηγα κ εγω στο γιατρο σμρ για να επιβεβαιωσω πως ολα είναι καλα!σταματησαν οι αναγουλες κ οι εμετοι κ λες τωρα τι γινεται γτ σταματησαν?!το μωρο μας καλα μεγαλωσε!! με το καλο κοριτσια να ακουσουμε απο ολες τα ευχαριστα!!! @Ani ani τι κανεις εσυ?

μπραβο κοπελα μου, αφου ολα καλα με το μωρο, μπορεις να χαρεις που σταματησαν οι αναγουλες ;)

• Μου αρέσει 2

πρίν από 9 λεπτά , rozoulini είπε:

καλημερα κορίτσια και αποο μενα τέλη της βδομαδας περιμένω εγκυολυες:)

καλημερα κοριτσι, εχεις καποιο περιεργο συμπτωμα?

πρίν από 3 λεπτά , rozoulini είπε:

κοπέλα μου εγώ όχι δεν προσπαθω για παιδάκι αντιθετως χιχι

είμαι εδώ για να σας δινω τη θετικη μου ενέργεια

αα οκ, καλα κανεις να μας στελνεις ενεργεια, εχεις παιδακι?

Διαφημίσεις

πρίν από 49 λεπτά , elenakii22 είπε:

Κοριτσια ολου του κοσμου και @elenakii22 οχι μονο ειναι καλα το μπεμπε αλλα ειναι και ΑΓΟΡΙ!!!!! 10 Εβδομαδων ειμαστε κ επισημα και 4,2 εκατοστα! Και στα δικα σας γρηγορα γρηγορα!

Μπραβο Ελενακι ολα καλα κ με εσενα!

• Μου αρέσει 10

πρίν από 6 λεπτά , Ani ani είπε:

Κοριτσια ολου του κοσμου και @elenakii22 οχι μονο ειναι καλα το μπεμπε αλλα ειναι και ΑΓΟΡΙ!!!!! 10 Εβδομαδων ειμαστε κ επισημα και 4,2 εκατοστα! Και στα δικα σας γρηγορα γρηγορα!

ωωωω αντε με το καλο :wub: τι ΠΗΤ εχεις να σε βαλω στο πινακακι?

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, rozoulini είπε:

Κοπέλα μου τι ήταν αυτη η κινηση τώρα; ακόμα και ενστικτο πολυ πολυ νωρις

Δεν ξερω αληθεια χτες σαστισα σημερα το σκεφτομαι και γελαω χαχαχαχαχα :) η μονη στεναχωρη σκεψη ειναι οτι υπαρχει περιπτωση να μην του δωσω τωρα αυτη τη χαρα..... Ετοιμαζομαστε για αρραβωνα θα ηταν υπεροχο να συμβει ακομα και τωρα!!!! Δεν το ειχα στο μυαλο μου αλλα τωρα εχω ενθουσιαστει....το μυαλο μου τρεχει σε πολυ ομορφες εικονες....

πρίν από 15 λεπτά , Ani ani είπε:

Πόσο τελειο!!!!!!! :))))))) Μπραβο κουκλα μου!!!!!! ♡

• Μου αρέσει 1

@caramel_83 μπραβο αντε να ηρεμησεις λιγο και εσυ!να πεσουν οι στροφες!μωρε εγινε μπερδεμα με το ραντεβου μου τελοσπαντων την αλλη βδομαδα οταν γυρισω απο τις διακοπες θα παω την πεμπτη !ασε που με ολα αυτα ξεχασα να παρω την παιδιατρο εχουμε εμβολιο το σεπτεμβριο!το θυμηθηκα τα ξημερωματα!πεταχτηκα μεσα στον υπνο μου!!χαχαχχαα!αλλο αγχος και αυτο γινεται χαμος μολις καταλαβει οτι παμε παιδιατρο!

@alina80 ναι πιστευω δεν ειναι μονο το αγχος πρεπει να φτιαξω την tsh μας δυσκολευει! Καποια στιγμη θα τα καταφερουμε το νιωθω αλλα στεναχωριεμαι κιολας οταν ερχεται η περιοδος δεν το κρυβω.τουλαχιστον ηρθε στις 34 μερες αυτο τον μηνα αρχιζει και στρωνει! Νομιζω θα το καταλαβω οταν μεινω εγκυος οπως το ειχα καταλαβει και την πρωτη φορα βαθια μεσα μου το ηξερα οτι ημουν το ενιωθα.εσεις τελικα δεν προλαβατε τις γονιμες?

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...