Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 14 λεπτά , μπουμπού92 είπε:

Την κυριακή. 5 μερούλες! δε θα το κάνω την κυριακή, θα περιμένω κανα 2 μερούλες παραπάνω μπας κι εχω πεσει εξω και δε θέλω να δω το τεστ. Το καλό είναι ότι καταλαβαίνω πότε μου ερχεται η περίοδος επειδη πονάει απο το πρωι η μεση. ετσι γνωρίζω. αν δε συμβει κι αυτο, τότε.... εχουμε πιθανοτητες. Να σου   πω την αληθεια δεν εχω αγχωθεί ή τρελαθεί όπως αλλες φορες. Αν είναι να έρθει, θα ερθει. Κι εμείς εχουμε γάμο στην Κρήτη στις 9/9. :-P Παντρευεται μια μια φίλη!!!

Ωραία με το καλό τα παιδιά!!Ναι μη κάνεις αν δε το θες!!Εγώ να μαι ειλικρηνής ηρέμησα που το έκανα.Με αυτά που νιώθω αν είχα ακόμα υπόνοια ότι είμαι έγκυος θα είχα τρελαθεί!!Φτάνουν οι μέρεςςς!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

10 ώρες πρίν, Vana87 είπε:

@Cartoo_nΓια πες εσύ έχεις συμπτώματα; δώσε λεπτομέρειες!

Εγώ έχω καποιες ζαλαδες και ανακατωσουρες αλλα οχι τρελα πραγματα. Τις δυο τελευταιες ημερες ματωσε η μυτη μου και καποιες στιγμες χωρις λογο αισθανομαι τρελη κουραση και θελω να κοιμαμαι....Λιγες ημερες μετα την πραξη ειχα αφορητο πονο χαμηλα κατω στην κοιλια και απο εκεινη την ημερα εχω μια αισθηση στην κοιλια σαν ενοχληση σαν κρατημα σαν κατι δεν ξερω ακριβως πως να το εξηγησω.

Τελος στην μεταφυσικη ^_^ εχω γινει ευσυγκινητη και ενω ειμαι απο φυση μου μονιμα αγχωδης εχω μια τρελη ηρεμια και ευτυχια μεσα μου ακομα και οταν ο κοσμος χανεται. Γενικα στο ψυχολιγικο κομματι αισθανομαι πολυ περιεργα (λες και εχω χαζεψει). 

πρίν από 2 λεπτά , Cartoo_n είπε:

Εγώ έχω καποιες ζαλαδες και ανακατωσουρες αλλα οχι τρελα πραγματα. Τις δυο τελευταιες ημερες ματωσε η μυτη μου και καποιες στιγμες χωρις λογο αισθανομαι τρελη κουραση και θελω να κοιμαμαι....Λιγες ημερες μετα την πραξη ειχα αφορητο πονο χαμηλα κατω στην κοιλια και απο εκεινη την ημερα εχω μια αισθηση στην κοιλια σαν ενοχληση σαν κρατημα σαν κατι δεν ξερω ακριβως πως να το εξηγησω.

Τελος στην μεταφυσικη ^_^ εχω γινει ευσυγκινητη και ενω ειμαι απο φυση μου μονιμα αγχωδης εχω μια τρελη ηρεμια και ευτυχια μεσα μου ακομα και οταν ο κοσμος χανεται. Γενικα στο ψυχολιγικο κομματι αισθανομαι πολυ περιεργα (λες και εχω χαζεψει). 

Αυτον τον πονο λιγες μερες μετα την επαφη τον ειχα κι εγω τωρα που το λες; πότε περιμένεις περίοδο; πολύ καλά σημάδια είναι αυτα που δίνεις. Φυσικα πολλά και από την επιθυμία μας τα δημιουργούμε και μόνες μας!

πρίν από 1 λεπτό , Vana87 είπε:

Αυτον τον πονο λιγες μερες μετα την επαφη τον ειχα κι εγω τωρα που το λες; πότε περιμένεις περίοδο; πολύ καλά σημάδια είναι αυτα που δίνεις. Φυσικα πολλά και από την επιθυμία μας τα δημιουργούμε και μόνες μας!

Το ξερω και δεν θελω να μας χρυσωνω το χαπι αλλα ρε συ γενικα δεν το σκεφτομουν απο το ματωμα της μυτης και μετα αρχισα να το σκεφτομαι. Περιοδο περιμενω στις 08/09 Σημερα σκεφτομουν μηπως κανω ενα τεστακι μπας και μας πει τιποτα γιατι και ο καλος μου αρχισε κατι περιεργα...πηγε στα καλα καθουμε να ψωνισε ενα καρο μωρουδιακα και διαφορα πραγματακια για μωρακια και με εστειλε αδιαβαστη γιατι δεν του εχω πει τιποτα. Δεν ξερω.... προσπαθω να ειμαι ψυχραιμη αλλα δεν ειμαι σιγουρη για το ποσο καλα τα καταφερνω..... 

πρίν από 2 λεπτά , Cartoo_n είπε:

Το ξερω και δεν θελω να μας χρυσωνω το χαπι αλλα ρε συ γενικα δεν το σκεφτομουν απο το ματωμα της μυτης και μετα αρχισα να το σκεφτομαι. Περιοδο περιμενω στις 08/09 Σημερα σκεφτομουν μηπως κανω ενα τεστακι μπας και μας πει τιποτα γιατι και ο καλος μου αρχισε κατι περιεργα...πηγε στα καλα καθουμε να ψωνισε ενα καρο μωρουδιακα και διαφορα πραγματακια για μωρακια και με εστειλε αδιαβαστη γιατι δεν του εχω πει τιποτα. Δεν ξερω.... προσπαθω να ειμαι ψυχραιμη αλλα δεν ειμαι σιγουρη για το ποσο καλα τα καταφερνω..... 

Κορίτσι μου θυμάσαι πότε έκανες ωορρηξία?

Διαφημίσεις

Just now, Cartoo_n είπε:

Βαση εφαρμογης υποτιθεται ειχα απο τις 20

Αρά βάση εφαρμογής περιμένεις 3/9.Γιατί αν αδιαθετήσεις 8/9 σημαίνει είχες ωορρηξία το Σάββατο 26/8!!Θυμάσαι να είχες συμπτώματα ωορρηξίας και να ταιριάζει με την εφαρμογη?

πρίν από 6 λεπτά , marillia είπε:

Αρά βάση εφαρμογής περιμένεις 3/9.Γιατί αν αδιαθετήσεις 8/9 σημαίνει είχες ωορρηξία το Σάββατο 26/8!!Θυμάσαι να είχες συμπτώματα ωορρηξίας και να ταιριάζει με την εφαρμογη?

Ο κυκλος μου ειναι σταθερος απο 7.8.9 του μηνα σε 7.8.9 μεσο ορο τριαντα μερες πες.....Περιοδο ειχα στις 8 Αυγουστου και η εφαρμογη βγαζει γονιμες ημερες απο τις 20. Τελευταια ελευθερη επαφη ειχαμε στις 19 Αυγουστου.....συμπτωματα εντονα αρχισα να εχω απο 21 μεχρι σημερα.

Just now, Cartoo_n είπε:

Ο κυκλος μου ειναι σταθερος απο 7.8.9 του μηνα σε 7.8.9 μεσο ορο τριαντα μερες πες.....Περιοδο ειχα στις 8 Αυγουστου και η εφαρμογη βγαζει γονιμες ημερες απο τις 20. Τελευταια ελευθερη επαφη ειχαμε στις 19 Αυγουστου.....συμπτωματα εντονα αρχισα να εχω απο 21 μεχει σημερα

Οταν έχουμε ωορρηξία συνήθως αδιαθετούμε μετά από 14 μέρες.Πχ εχει μια κοπέλα ωορρηξία 1/9 θα αδιαθετήσει στις 15/9!!Εσύ να είχες ωορρηξία 20/8 περιμένεις περίοδο 3/9!!Ασχετα από τον κύκλο.Επίσης το κινητό μη το εμπιστεύεσαι.Εχω και γω την εφαρμογή και δεν πέφτει πάντα μέσα.Είναι ανάλογγα και τι ρυθμίσεις κάνουμε και ανάλογα μετά από πόσες μέρες αδιαθετούμε.Γιατί οι μέρες είναι από 12-16!!Πιο πολύ για τη ωορρηξία να εμπιστεύσε το σώμα σου γιατί έχουμε συμπτώματα.Επίσης σε κύκλο 30 ημερών όπως εσύ η ωορρηξία σου γίνεται 16 μέρα.Και όχι 20.Αλλιώς θα έχεις κύκλο 34 μέρες.Το πιο πιθάνο βλέπω να έκανες πιο νωρίς ωορρηξία,και γι αυτό ξεκίνησαν τα συμπτώματα 21 μέρα.Αλλιώς είναι πολύ νωρίς!!Μπορεί να το πετύχατε το σποράκι.Στο εύχομαιιιιιι!!!

1 hour ago, μπουμπού92 είπε:

Την κυριακή. 5 μερούλες! δε θα το κάνω την κυριακή, θα περιμένω κανα 2 μερούλες παραπάνω μπας κι εχω πεσει εξω και δε θέλω να δω το τεστ. Το καλό είναι ότι καταλαβαίνω πότε μου ερχεται η περίοδος επειδη πονάει απο το πρωι η μεση. ετσι γνωρίζω. αν δε συμβει κι αυτο, τότε.... εχουμε πιθανοτητες. Να σου   πω την αληθεια δεν εχω αγχωθεί ή τρελαθεί όπως αλλες φορες. Αν είναι να έρθει, θα ερθει. Κι εμείς εχουμε γάμο στην Κρήτη στις 9/9. :-P Παντρευεται μια μια φίλη!!!

να δεις που στο τέλος θα ειμαστε στον ιδιο γαμο!!!σε ποια περιοχη της Κρήτης ειναι ο δικος σας??

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 19 λεπτά , marillia είπε:

Οταν έχουμε ωορρηξία συνήθως αδιαθετούμε μετά από 14 μέρες.Πχ εχει μια κοπέλα ωορρηξία 1/9 θα αδιαθετήσει στις 15/9!!Εσύ να είχες ωορρηξία 20/8 περιμένεις περίοδο 3/9!!Ασχετα από τον κύκλο.Επίσης το κινητό μη το εμπιστεύεσαι.Εχω και γω την εφαρμογή και δεν πέφτει πάντα μέσα.Είναι ανάλογγα και τι ρυθμίσεις κάνουμε και ανάλογα μετά από πόσες μέρες αδιαθετούμε.Γιατί οι μέρες είναι από 12-16!!Πιο πολύ για τη ωορρηξία να εμπιστεύσε το σώμα σου γιατί έχουμε συμπτώματα.Επίσης σε κύκλο 30 ημερών όπως εσύ η ωορρηξία σου γίνεται 16 μέρα.Και όχι 20.Αλλιώς θα έχεις κύκλο 34 μέρες.Το πιο πιθάνο βλέπω να έκανες πιο νωρίς ωορρηξία,και γι αυτό ξεκίνησαν τα συμπτώματα 21 μέρα.Αλλιώς είναι πολύ νωρίς!!Μπορεί να το πετύχατε το σποράκι.Στο εύχομαιιιιιι!!!

Ενας Θεος ξερει αυτη τη στιγμη τι συμβαινει. Θα φανει....ημερες ειναι θα περασουν!!! :) Σευχαριστω πολυ πολυ!!! :)

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Καλημέρα!!!! Εξαρτάται, τι προσφέρεις για διάβασμα???? :P Αν είναι κανα καλό λογοτεχνικό, θυσιαζομαι!!!!!

'Αν ήταν έτσι, διάβαζα και μόνη μου :-P. Ευχαριστώ πάντως για την προσφορά!

@μπουμπού92 κι εμείς έχουμε γάμο στις 8/9. Παντρέυεται ένας ξάδερφος (και περιμένω στις 9/9 περίοδο και θα είμαι στο γάμο πρησμένη και χάλια. Πάντα όταν έχω περίοδο σαν να αγριεύει το προσωπό μου, ασχημαίνω, δεν θέλω ούτε να με βλέπω στον καθρέφτη!). Εντωμεταξύ θα έρθει και σόι από το νησί για το γάμο και θα τους φιλοξενήσουμε. Τους μισούς οι γονείς μου τους μισούς εμείς. Με χαρά θα το κάνω δεν λέω, αλλά όσο να πεις είναι μία αναστάτωση και θα μου μείνει και η δουλειά και το διάβασμα δυο μέρες πίσω! Ελπίζω κορίτσι μου από βδομάδα να δούμε ευχάριστα νέα από εσένα.

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, marillia είπε:

Αυτό λέω και γω αλλά με το αρνητικό τεστάκι μου κόπηκαν τα φτερά!!Λέω μήπως απλά με πειράζει και είναι για κόψιμο!!Το στήθος συνεχίζει και σήμερα και κραμπούλες όχι δυνατές!!Αύριο πιστεύω είναι  η μεγάλη μέρα χαχαχαχα!!!

Καλημέρα Μαριλιακι! Λοιπον αυριο θα εισαι 17η μερα μετα το θετικοβτεστ ωορρηξιας;

yplDp3.png

On 26/8/2017 at 2:31 ΜΜ, Nati85 είπε:

Καταλαβα για να δουμε ποτε θα στρωσει.θα ξαναπας για εξεταση tsh?!εγω πηγα στον προηγουμενο δεν μου εδωαε χαπια τα κλασσικα του μονο βιταμινη d! ειχα και αλλο ενα ραντεβου σε αλλη γι αυτη την βδομαδα το ακυρωσαν και θα παω την επομενη! Μεσα στο καλοκαιρι δυσκολα βρισκω ραντεβου.

Καλημερα σε ολη την παρεα, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ απο χθες δουλευω σαν ανθρωπος πλεον και αρχιζω να μπαινω στους ρυθμους μου :D 

μου ειπε να κανω μεσα Οκτωβρη, ινσουλινη, ζαχαρο, tsh και βιταμινη d. Αντε να δουμε και με εσενα τι θα γινει την αλλη εβδομαδα 

πρίν από 19 λεπτά , elenakii22 είπε:

να δεις που στο τέλος θα ειμαστε στον ιδιο γαμο!!!σε ποια περιοχη της Κρήτης ειναι ο δικος σας??

Είναι στο Ρέθυμνο!! Εσύ;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...